Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Neurologie > Anderhalve maand hoofdpijn
Auteur Onderwerp: Anderhalve maand hoofdpijn
Stranger
BerichtGeplaatst: 11-06-2009 12:17 Reageer met quote

Hallo allemaal, ik heb nu bijna anderhalve maand last van erge (spannings)hoofdpijn. Soms voel ik de pijn wat heviger en soms weer iets lichter. In die anderhalve maand tijd zijn er ook een aantal dagen geweest waarbij het 'bijna' helemaal weg was. Maar uiteindelijk kwam de pijn steeds weer snel terug. Ook heb ik er last van dat ik mijn hart goed voel kloppen. Ik kan hierdoor bijna niet slapen vannacht. Het ritme is goed, maar het klopt harder dan normaal. Door de hoofdpijn kan ik bijna niets doen, alleen maar zitten, liggen en door het huis lopen. Ik voel de pijn door mijn hele hoofd, en de pijn is constant. De huisarts heeft me een neusspray gegeven maar dat heeft niets geholpen. Weet iemand wat het kan zijn, of wat ik eraan kan doen..ik ben ten einde raad. Ik kan me ook heel moeilijk concentreren en de laatste dagen heb ik ook veel last van geluid. Dit zijn denk ik verschijnselen van migraine. Ik word steeds zwakker lijkt het. Ik ben al 3 keer langs de huisarts geweest, maar die zegt dat het met mn hart goed zit, en de hoofdpijn heeft hij me die spray gegeven.

Alvast bedankt

Mvg. Peter
dodi
BerichtGeplaatst: 11-06-2009 20:20 Reageer met quote

Beste stranger
Ik ben kortelings pas geholpen van mijn migraine!!!
Mijn hart was ok Very Happy !mijn bloeddruk was niet te hoog13/7.
Maar mijn huisarts,die me al jaren kent en alle klachten op een rij heeft gezet;heeft me INDERAL RETARD mitis 80mg voorgeschreven1/dag. Ik kan je zeggen het maakt voor mij een heel verschil,Ik ben nu 7 weken verder en heb nog geen migraine aanvallen gehad!! Eerst vroeg ik mij ook af waarom deze pillen Question ,ik dacht dat ze voor hartziekten waren, maar het heeft te maken met te hoge ,of te forse bloed-doorstuwing naar het hoofd Embarassed !!(bij mij toch.
Amai,ik hoop dat jij ook zo een goede oplossing zal vinden, en anders bespreek dit eens met je huisarts,ik ben nu 49jaar en heb er voorheen jaren mee gelopen!!!En hoop nu dat dit wegblijft Cool !!!
vele groetjes dodi
Index > Neurologie > Anderhalve maand hoofdpijn
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring