Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Zwangerschaps Geklets > Gewenste Zwangerschap Die Helaas Niet Zo Snel Lukt
Auteur Onderwerp: Gewenste Zwangerschap Die Helaas Niet Zo Snel Lukt
Muisjuh18
BerichtGeplaatst: 06-06-2009 17:32 Reageer met quote

Hallo Meiden

Hierbij wil ik een topic openen waar we kunnen praten over het graag zwanger worden maar helaas niet zo snel zal lukken, Heb je ook al eerdere pogingen gedaan maar wil het niet lukken? Zet hier je verhaal neer, Er zijn natuurlijk genoeg topics over meiden die al onder behandeling zijn, Dit is meer bedoelt voor meiden die zonder behandeling aan het proberen zijn en het niet gaat zoals ze willen, Wil je je verhaal kwijt en wil je mensen leren kennen die dezelfde problemen hebben als jou? Hier kun je samen kletsen over zwangerschapswens en als we geluk hebben over een naderende zwangerschap..

Zelf ben ik nu bij ronde 3 bezig, We hebben deze maans precies geklust rond mijn eisprong, Erna en ervoor, Maar ik begin er niet aan te geloven deze maand, Ik heb al 4 zwangerschapstesten gedaan maar ze zijn allemaal hartstikke negatief, Ik heb morgen mijn NOD Maar ik geloof er niet in dat ik deze maand mijn geluk heb, Op naar ronde 4 dus..

Groetjes..
maura
BerichtGeplaatst: 06-06-2009 18:52 Reageer met quote

Hallo muisjuh18: Mijn (gebruikers)naam is Maura. Ik heb eerder ook op het gezellige zwangeren en bijna zwangeren forum gepost. Sinds een week of 2 probeer ik mijn frustraties van me af te schrijven. Ik ben in juni 2008 gestopt met de pil en heb sindsdien een keurige cyclus van 28 dagen gehad. Ik was in februari 2009 voor t eerst 1 week over tijd. Ik liep al met mijn hoofd in de rose en blauwe wolkjes. Vooral omdat ik moe,misselijk en duizelig was. Maar werd helaas 1 week later ongesteld. In maart en april was mijn cyclus ook 35 dagen maar toen voelde ik wel dat mijn menstruatie zat te werken. Nu heb ik mijn laatste menstruatie 19 april gehad en ben dus 3 weken over tijd. Zwangerschapstesten blijven tot nu toe negatief maar toch... Vandaag heb ik een claer blu test gekocht die ga ik morgenochtend doen...

Groetjes Maura
Muisjuh18
BerichtGeplaatst: 06-06-2009 18:56 Reageer met quote

Hey maura

Zo ontzettend verwarrend allemaal he, Je lichaam kan je zo ontzettend voor de gek houden..

Ik ook dat je morgen dan toch een positieve test in de handen hebt, Ookal geloof je er niet in, Ben je al bij de dokter geweest over je onregelmatige menstuatie? In welke ronde zitten jullie nu?

Ik zal beginnen met een lijstje, Iedereen die zich erbij wilt voegen mag dat doen

Muisjuh18: 2de Kindje, NOD 7 Juni, Ronde 3

Laat snel iets weten maura, En leuk dat je je erbij wilt voegen..

Groetjes..
janientje
BerichtGeplaatst: 06-06-2009 19:50 Reageer met quote

hey muisjuh,

Ik had ook al op je gereageerd op zwangeren en bijna zwangeren topic maar misschien had je het niet gelezen. Je hebt op zelfde dag als mij eisprong gehad. En we wachten dus nu beiden op morgen.

Ik ben ruim anderhalf jaar aan prikpil geweest. Nu alweer bijna een jaar gestopt (eind deze maand/begin volgende maand) maar nog geen menstruatie gehad. Wel al een keer eerder eisprong maar omdat baarmoederslijmvlies niet goed opbouwt kan het eitje zich niet innestelen en ook niet menstrueren.

Nu dus een nieuwe eisprong gedetecteerd op fertilityfrien. 5 positieve testen en 2 negatieve gehad en uiteindelijk van frustratie een bloedtest laten afnemen of ik echt zwanger was maar deze was echt negatief.
Nu is het hopen of ik morgen echt een menstruatie ga krijgen of in de dagen erna.
Ik ben wel al een paar keer bij de gyn geweest maar tot zover kon hij nog niets voor me doen. Als ik in augustus nog geen menstruatie heb gehad dan kan ik terug komen en gaat hij me verder helpen.

liefs janientje
Muisjuh18
BerichtGeplaatst: 06-06-2009 20:02 Reageer met quote

Hey janientje

Sorry meid dat heb ik indd niet gelezen nee, Ik vind het zwangeren en bijna zwangeren topic opzich wel leuk, Maar ik vind het niet passend de mensen die zwanger zijn en de mensen die graag zwanger willen worden samen te duwen, Dat brengt voor de mensen waar het niet bij lukt frustratie, Tenminste dat is mijn eigen mening, Hoe zeer ik het de zwangeren ook gun hoor..

Ik ben ook reuze benieuwd naar morgen maar zoals ik al in mijn eerdere bericht had getypt zie ik het somber voor ons in deze maand, Maar ik vind het zo vreemd, We hebben echt precies rond mijn eisprong en op mijn eisprong dag geklust, Maar ik heb al 4 negatieve testen gehad, Ik ben wel veel misselijk de laatste dagen, Niet tot aan overgeven toe hoor, Gewoon licht misselijk en best duizelig..

Janientje je hoort wel vaker dat een bloestest negatief is terwijl je thuis wel positieve testen hebt liggen, Ik heb het zelf ook meegemaakt alleen eindigde het bij mij toch in een menstruatie maar ik was wel zwanger, Dit is me 2 maanden achter elkaar gebeurd, Januarie en maart, In januarie had ik een hele lange cyclus daarom is feb er niet bij getelt, Maar ik was toen zwanfer maar dat is mis gegaan..

Ik heb ook echt het gevoel dat als ik morgenochtend opsta ik ongestelt ben, Het is dan wel een hele grote teleurstelling maar we doen er niks aan, Ik zal voor jullie beide duimen janientje en maura, Zet jullie rustig in het lijstje erbij he..

groetjes..
ankep
BerichtGeplaatst: 06-06-2009 22:05 Reageer met quote

Heyhey!
Ook ik zit ook al bij de andere topics,... Zit net zoals muisje ook in ronde 3 nu, als mijn cyclus nu helemaal goed loopt moet ik rond 16 juni mijn eisprong hebben.

Heb net mijn menstruatie gehad en die was erg raar, de eerste twee dagen redelijk, daarna 2 dagen niks en vervolgens tot ongeveer 4 dagen daarna steeds kleine beetjes bloedverlies. Weet niet hoe deze volgende cyclus precies gaat lopen, wacht momenteel op een bloeduitslag omdat de huisarts denkt dat ik weer een ontsteking heb aan mijn darmen en weet niet wat voor invloed dat heeft op een cyclus.

Janientje, Muisjuh en Maura, spannend voor jullie! Voor alledrie misschien een leuke boodschap morgen Wink

groetjs!
Muisjuh18
BerichtGeplaatst: 06-06-2009 22:08 Reageer met quote

Hey ankep

Leuk dat je ook hier even reageert, Wat vreemd van je menstruatie, Heb je wel al een test gedaan enzo? Ik ben benieuwd wat de bloeduitslag is, Laat je het even weten dan?

Voor ond indd wel spannend ja, Maar in deze ronde geloof ik er niet in, Dus dat word ronde 4, Ben me wel even een partij misselijk vanavond en duizelig, Maar dat zal wel een andere oorzaak hebben ofzo, Testen liegen niet natuurlijk..

16 juni eisprong, Spannend zeg, Hopend dat het die ronde dan voor jou ook raak zal zijn, Als je wilt ankep mag je je ook in het lijstje erbij voegen..

groetjes..
ankep
BerichtGeplaatst: 06-06-2009 22:58 Reageer met quote

Hey Muisjuh,
Ik hoor wel eens dat thuis testen niet altijd even betrouwbaar zijn, maar goed, dat wil niks zeggen natuurlijk. Het zou mooi zijn toch Wink

Ja vind het ook allemaal een beetje vreemd, maar goed, er gebeurt ook zoveel in mijn leventje momenteel dat ik er niet raar van sta te kijken dat mijn lichaam mij een beetje voor de gek aan het houden is.

Ik zal me toevoegen

Muisjuh18: 2de Kindje, NOD 7 Juni, Ronde 3
AnkeP: 1e kindje, NOD onbekend, Ronde 3

groetjes
Muisjuh18
BerichtGeplaatst: 06-06-2009 23:00 Reageer met quote

Hey ankep

Ik heb net weer een test gedaan, Ik ben echt heel misselijk me maag draait gewoon, Echt met vlagen, Maar test weer negatief..

En echt vies vervelend dat je eigen lichaam je zo kan irriteren, Maarja goed daar doen we niks aan, Leuk je in het lijstje erbij te hebben..
vlammetje
BerichtGeplaatst: 06-06-2009 23:32 Reageer met quote

Net gestart en nu al bijna een pagina vol! Er is behoefte aan dit topic!
Wij zijn sinds november bezig om zwanger te worden. Maandag heb ik m'n NOD, dit is ronde 8.

Muisjuh, ik ben het met je eens dat het zwangeren en bijna zwangeren forum niet zo leuk is als je zelf heel graag zwanger wil worden. Ik kom daar niet zo vaak.

Janientje, wat een impact heeft zo'n prikpil he? dat vertellen ze er niet bij als je er aan begint...
Ik heb jaren de diane pil geslikt en bleek er achteraf depressieve gevoelens van te krijgen. Maar ja, weet jij dat als je op je 16e begint? Ben nu 2 jaar gestopt en nooit meer last gehad! Ik doe niet meer aan kunstmatige hormonen!

Aanvulling op de lijst:
Muisjuh18: 2de Kindje, NOD 7 Juni, Ronde 3
AnkeP: 1e kindje, NOD onbekend, Ronde 3
Vlammetje: 1e kindje, NOD 8 juni, Ronde 8

Nu maar hopen dat we komende week niet ongesteld worden. behalve voor jou Janientje!!! Smile
vlammetje
BerichtGeplaatst: 06-06-2009 23:33 Reageer met quote

Maura, ik lees er gewoon overheen dat je morgen een test gaat doen. Ik duim voor een mooi kleurtje!!
Muisjuh18
BerichtGeplaatst: 06-06-2009 23:41 Reageer met quote

Hey vlammetje

Leuk dat je ook bij ons erbij bent gekomen, Sinds november is indd al een tijdje, Vervelend dat het bij jullie ook niet zo 1, 2 3 gaat, En spannend dat je maandag je NOD hebt, Heb je stiekem al getest? Ik probeer me steeds te dwingen om niet te testen voor mijn NOD maar vind het zoo ontzettend moeilijk, Vooral als ik zoveel kwaaltjes voel, Ik hoop voor ons alle dat het snel raak mag zijn en dat we dan gezellig over onze zwangerschap kunnen kletsen ipv zwanger worden Smile

Vlammetje doe je trouwens ovulatietesten om je eisprong te merken? Of voel je hem elke maand?Of tempen dat kan natuurlijk ook? Hoe doet de rest van de meiden het? Ik heb ovutesten van sensitest en ben er tevreden over.. Nu de rest nog Wink

Groetjes..
vlammetje
BerichtGeplaatst: 06-06-2009 23:49 Reageer met quote

Hoi Muisjuh, dank je wel!
Ik gebruikt geen ovu tests. Ze geven bij mij geen eisprong aan terwijl ik een heel regelmatige cyclus heb. De kans dat je dan geen eisprong hebt is erg klein. Als de ovutest niet reageert wordt ik erg gespannen en dus ben ik daar maar mee gestopt.
Ik test niet voor de NOD. Ik moet ook zeggen dat ik er naarmate de maanden voorbij gaan steeds minder naartoe leef. Ik ben een beetje teleurgesteld dat het zo lang duurt en ik wil mezelf geen hoop geven... Ik heb mezelf voorgenomen om er zo min mogelijk mee bezig te zijn tot ik inderdaad niet ongesteld wordt. De dag erna mag ik testen. Als alles mee zit mag ik dus dinsdag testen.

Het gaat bij ons niet allemaal vanzelf, ik ben vaginistisch waardoor we geen gemeenschap kunnen hebben. ik breng het zaad in met een spuitje.
Ondertussen ben ik aan het oefenen om m'n vaginisme te verminderen en dat gaat steeds beter. Misschien dat we over een paar maanden gewoon gemeenschap kunnen hebben.
Muisjuh18
BerichtGeplaatst: 06-06-2009 23:52 Reageer met quote

Hey vlammetje

Oh oke dat is natuurlijk een ander verhaal, Kan me niet voorstellen hoe vervelend dit voor jullie moet zijn, Maar fijn dat het toch langzaam aan wat beter gaat..

Wel heel goed van je dat je bij je standpunt blijft en zegt ik test niet voor nod, Ik begin er ook langzaam minder naar toe te leven, Het probleem alleen is altijd die stomme kwaaltjes die me dan zo onzeker maken dat ik toch ga testen, Nu ben ik al een paar uur echt heel misselijk, Stekende borsten enzo..

En wat vreemd dat die ovutesten het bij niet doen..

Maargoed dinsdag is dus de dag Wink Spannend..

Groetjes..
vlammetje
BerichtGeplaatst: 07-06-2009 0:01 Reageer met quote

Hoi Muisjuh, Ik heb tussen m'n eispring en menstruatie vaak last van lichte misselijkheid (vooral 's ochtends) en een strakker gevoel rond m'n borsten . Daarna wordt dat weer minder.
Eerst was ik helemaal enthousiast: Nu is het zover!!! Maar nu denk ik dat het komt omdat je steeds beter op je lichaam gaat letten. Als je heel graag zwanger wil zijn ga je zoeken naar tekens dat het zo is. Waarschijnlijk was je altijd al een beetje misselijk in deze periode.
Wat niet wegneemt dat ik heel erg voor je hoop dat je zwanger bent!!
Muisjuh18
BerichtGeplaatst: 07-06-2009 0:08 Reageer met quote

Hey vlammetje, Gelijk heb je hoor, Zoals je ziet heb ik al een kindje, En toen ik zwanger was van hem wist ik van niks, Ik ben zelfs gevallen op mijn werk, Ik ging naar jump partys en stond hele avond te jumpen, Ik ging gewoon uit en dronk alchohol, Omdat ik het allemaal niet wist natuurlijk, Ik merkte toendertijd dat ik van alchohol heel snel misselijk en moe werd, Ik was soiso vaker moe, Ik had heel veel dorst en ik was een maand ovetijd, Maar ik bleef volhouden dat ik niet zwanger kon zijn, Omdat 2 a 3 maanden daarvoor een gynacoloog tegen mij had gezegt dat ik vrijwel geen tot geen kinderen kon krijgen, Vanwege cystes ofzoiets.. Ik ben toen niet meer aan de pil gegaan puur uit frustratie, wat moet ik met een pil als ik toch geen kinderen kon krijgen.. Ik heb toen meerdere malen met mijn toen huidige vriend onveilig sex gehad en bleek toen zwanger te zijn, Wist niet hoe ik het had haha, Ik was al bijna 8 weken toen Smile Nu heb ik een lieve zoon van bijna 13 maanden Smile

maar omdat mijn huidige vriend niet de echte vader is van mijn zoon willen we graag een 2de, Een kindje dat echt van hem is zeg maar, Niet dat mijn zoon niet zijn kindje is maar het ligt anders, Mijn zoontje kent alleen maar mijn huidige vriend als zijn papa, Maar het is natuurlijk leuker voor mijn vriend als hij zijn vriendin zwanger ziet van zichzelf, Echt iets wat ook van zijn vlees en bloed is snap je Wink

Groetjes..
Muisjuh18
BerichtGeplaatst: 07-06-2009 0:23 Reageer met quote

Ik ben slapen hoor..

Groetjes..
janientje
BerichtGeplaatst: 07-06-2009 9:34 Reageer met quote

goedemorgen meiden,

zijn er weer een hele stapel bijgekomen! Vlammetje, ook ik insemineer via een spuitje. Niet omdat ik vaginistisch ben maar omdat ik niet op mannen val. Ik ben een bewust alleenstaande moeder en heb al twee dochters.
Klopt helemaal met die hormonen hoor. Ze hebben mij er niet bij verteld hoe lang het kan duren eer weer alles op gang komt. Ik kan niet tegen de gewone pil, krijg ergere menstruaties en voel me er echt beroerd onder. De prikpil heb ik destijds genomen omdat ik bekkeninstabiliteit had en erge migraine waartegen niets hielp. In die zin heeft de prikpil wel veel voor me gedaan.

Ik ga er niet vanuit dat ik zwanger ben hoor. Heb bloedtest gedaan en was harstikke negatief. 0,1 hcg zat er in mijn bloed. Best heel erg duidelijk dus. Daarnaast is mijn temp ook gygantisch gezakt.
Echter, hoe stom en dubbel het ook klinkt. Ben ik al heel blij als ik ongesteld word! Gewoon zodat ik weet dat mijn lichaam indd weer alles op orde heeft (voldoende baarmoederslijmvlies etc aanmaakt).

liefs janientje
maura
BerichtGeplaatst: 07-06-2009 10:57 Reageer met quote

Vanmorgen om 8.30 getest: NEGATIEF!!!!
Ik weet niet precies wat jullie bedoelen met die rondes... kan iemand dat ff uitleggen? En tja mijn nod... ook geen flauw idee. Hoe moet ik dat nu uitrekenen als ik 3 weken over tijd ben en niet weet of en wanneer ik ongesteld word. Ga morgen een doktersafspraak maken. En verder met mijn teleurstelling te verbijten.
janientje
BerichtGeplaatst: 07-06-2009 11:09 Reageer met quote

balen maura, harstikke irri als je zo lang in onduidelijkheid zit. Hopelijk kan de dokter je verder helpen.

Met rondes bedoelen we telkens als weer een nieuwe nod begint.ofwel een nieuwe menstruatie.
Ik kan hem ook niet invullen hoor, want ik weet niet wanneer hij is. ben al jaren niet meer ongi geweest. Alhoewel alles ieder moment op gang zou moeten komen. Ik houd al sinds november vorig jaar een tempcurve bij om te zien wanneer ik een eisprong krijg. Heb er tot nog toe twee gehad, maar nog steeds geen menstruatie. Dat komt (volgens de gyn) omdat mijn baarmoederslijmvlies niet genoeg wordt opgebouwd. Innestelen kan dan niet, en menstrueren valt er dan niets.

liefs janientje
Index > Zwangerschaps Geklets > Gewenste Zwangerschap Die Helaas Niet Zo Snel Lukt
Pagina 1 van 406  

1, 2, 3 ... 404, 405, 406  Volgende

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring