Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Seksuologie > Te vaak zin in sex
Auteur Onderwerp: Te vaak zin in sex
lg198511
BerichtGeplaatst: 26-04-2009 15:01 Reageer met quote

Ik (man 39 Jaar) moet gewoon 3x per dag klaarkomen, ofwel de druk van de ketel halen. Het werkt, daarna ben ik weer ontspannen en niet zo eh.....jumpy.Ik heb dit tegen mijn vriendin verteld en zij (zo lief als ze is) helpt me toont begrip. Begrijp me goed ik heb NIET de behoefte om sex te hebben met anderen, het gaat puur om de druk er af te halen en ja, ik word er soms wat moe van. mijn vraag is dus, voordat dit een frustratie gaat worden, weet iemand hoe dit komt? Zijn er meer mensen met dit "probleem" op mijn leeftijd?
bailamos
BerichtGeplaatst: 04-01-2010 11:57 Reageer met quote

hallo, man 39 jaar

is het misschien niet bij je opgekomen dat je een hobby moet zoeken:P krijg een beetje medelijden met je vrouw zo. elke dag 3x. Je zegt dat het voornameljk is om de druk eraf te halen. misschien als je een sport doet dat je afleiding hebt en genoeg energie kwijt kan. Voor de rest weet ik dat het wel iets is wat bij mannen van jouw leeftijd voorkomt. Zodra de man tegen de 40 loopt krijgen ze vaak de bekende midlifecrisis. Maar het gaat dan ook om het idee dat je wil laten zien dat je het kan. Goed presteren in bed. Maar ook op het werk en bij vrienden en ga maar door.

Mijn advies. denk er eerst over na of je leeftijd je dwars zit. zo jah dan weetje dat dat helemaal niet nodig is. zo te horen heb je een vrouw die geen genoeg vn je krijgt. dus zul je wel aantrekkelijk zijn.

2 heb je die druk alitjd al gehad. of heb je een hectisch leven? zo jah doe wat meer aan ontspanning. sport helpt altijd. maar ook wat vaker uitgaan.

dus waar komt dit door. voornamelijjk door een hectisch leven en je leeftijd. je wil je nog niet oud voelen en dan doe je alles om je jong te voelen in jouw geval is de uitlaatklep seks.

ps, ik moet zeggen dat ik jaloers ben zo te horen is je vrouw heel lief voor je en ik kan dat lang niet zeggen over mijzelf
Geert611
BerichtGeplaatst: 08-01-2010 7:27 Reageer met quote

Ik ben ook sexverslaafd.
Ik ben een jonge kerel en ik heb echt altijd zin in sex, het is verslavend en obsessief aan het worden. Momenteel heb ik geen relatie, maar als ik er een had zou ik die alleen voor de sex willen. Ik begin het wel beu te worden dat ik zoveel sexdrive heb. Wie weet een manier om er vanaf te komen? Wel graag serieuze reacties!

Geert
Frenkske
BerichtGeplaatst: 08-01-2010 12:51 Reageer met quote

Heb ik ook hoor, met 3 x per dag kom ik er vaak niet.
Ik zie het probleem niet echt Smile
bailamos
BerichtGeplaatst: 12-01-2010 20:26 Reageer met quote

hey geert

ik vind het al knap dat je het beu vind. de meeste mannen vinden het namelijk geen enkel probleem. Bij jou weet ik niet echt wat ik moet zeggen. dat jonge mannen vaak zin hebben in seks komt veel voor. Maar te veel zin hebben heeft meestal te maken met hormonen. je weet maar nooit. het kan natuurlijk ook een fase zijn. maar als je verstandig bent kun je gewoon naar je dokter gaan en wat info vragen, of naar de ggd gaan. daar leggen ze je altijd alles uit en kunnen ze voor je uitzoeken of iets met je hormonen te maken heeft of iets anders.

hoop dat je er iets aan hebt
Frenkske
BerichtGeplaatst: 13-01-2010 10:09 Reageer met quote

Very Happy
Het ene topic hebben mannen te weinig zin in seks, drie keer per week is toch echt niet gezond, dan moet je maar naar de dokter.
Mannen die drie keer per dag seks willen: ho maar, snel naar de dokter.
Heeft er ooit iemand bij stilgestaan dat iedereen andere behoeften heeft? De enige reden dat het een probleem is omdat we onszelf normen opleggen, en ons schamen als we daar niet zomaar binnen passen, zoals het volgens het perfect plaatje moet.
Dus... allemaal snel naar de dokter.
Wensput
BerichtGeplaatst: 13-01-2010 11:00 Reageer met quote

Het valt me op dat jij het langzaamaan als een probleem gaat zien en, dan ook de enige blijkt?
Je vriendin vind het geen probleem ik zou dat persoonlijk ook niet vinden als mijn kerel zich zou aftrekken 3 maal daags zolang een ander er geen last van heeft en het diegene niet schaadt whats the problem? Als het voor jou echt een frutstratie begint te worden kan je altijd met de dokter praten dat is zo. Ik geloof dat je je niet zo druk hoeft te maken Smile Sterkte ermee liefs..
hollyfield
BerichtGeplaatst: 13-01-2010 12:30 Reageer met quote

waar ik wel benieuwd naar ben is waarom jij zelf vind dat het een probleem begint te worden.
thibitus
BerichtGeplaatst: 19-04-2010 21:58 Reageer met quote

denk over dit na
tijdens het klaar komen, komen heel veel chemische stoffen vrij in de hersenen, we weten slechts heel weinig over bepaalde stoffen de meesten maken je blij ( drugs laat dezelfde stof vrijkomen ma in veel mindere maten ) maar van sommigen weten we niets af en is het een groot mysterie ( we weten nog maar heel weinig over de hersenen maar 3%) sommige beweren dat dit alleen maar goed is zoveel klaar komen maar overdrijven in iets is nooit goed. Ik zou zeggen overdrijf niet want verslaafd zijn nooit leuk
thibitus
BerichtGeplaatst: 19-04-2010 22:01 Reageer met quote

http://www.vijfvoortwaalf.com/Sexuele.html
BLOEMPJE.
BerichtGeplaatst: 28-12-2010 17:05 Reageer met quote

het is geen probleeem:O
Snap dat,
Krijg een vriendin en doe het gwoon lekker samen <'3
3 keer per dag XD
Rose19
BerichtGeplaatst: 10-02-2012 13:22 Reageer met quote

Misschien beetje vreemd dit.
Maar ik ben 19 jaar, en ik heb wel 3 keer zin op een dag, of ik wil klaarkomen, ik doe het niet met porno-filmpjes maar, denk gewoon aan mijn lieve vriend, maar het is echt op momenten waarop ik het zelf niet verwacht, bijvoorbeeld ik zit aan mijn huiswerk, en dan heb ik opeens 'heftige' zin.

Ik groei niet meer en ben al een jaar uit de puberteit.
Zulke dingen horen ook bij het leven! : )
Valerie77
BerichtGeplaatst: 04-11-2012 17:19 Reageer met quote

mijn man wilde maar 1 x per twee maanden en nu helemaal niet meer:(
Wij hebben al 9 jaar geen sex meer....
Noah1987
BerichtGeplaatst: 05-01-2013 20:18 Reageer met quote

Ik zou eens gaan nadenken of ie niet vreemd gaat..
martjeVDV
BerichtGeplaatst: 26-04-2013 18:51 Reageer met quote

hallooo ik ben al 49 en doe het 3 keer op een avond met een filmpje ben ik nou ziek ?? heb wel een vriendein maar is op afstand
satopex
BerichtGeplaatst: 26-04-2013 20:52 Reageer met quote

Valerie77 schreef:
mijn man wilde maar 1 x per twee maanden en nu helemaal niet meer:(
Wij hebben al 9 jaar geen sex meer....

3x per dag slaat nergens maar 1x in negen jaar dan zit de relatie goed fout Evil or Very Mad
martjeVDV
BerichtGeplaatst: 26-04-2013 21:57 Reageer met quote

tjonge er is idd iets goed fout daar ,of je ben heel erg lelijk of hij gaat vreemd 9 jaar geen sex
word tijd dat je zelf gaat zoeken naar iets wat jou wel aantrekelijk vind
op ieder potje past een deksel
gr martje
Andreo
BerichtGeplaatst: 27-04-2013 10:04 Reageer met quote

thibitus schreef:
denk over dit na
tijdens het klaar komen, komen heel veel chemische stoffen vrij in de hersenen, we weten slechts heel weinig over bepaalde stoffen de meesten maken je blij ( drugs laat dezelfde stof vrijkomen ma in veel mindere maten ) maar van sommigen weten we niets af en is het een groot mysterie ( we weten nog maar heel weinig over de hersenen maar 3%) sommige beweren dat dit alleen maar goed is zoveel klaar komen maar overdrijven in iets is nooit goed. Ik zou zeggen overdrijf niet want verslaafd zijn nooit leuk


bailamos schreef:
hallo, man 39 jaar

is het misschien niet bij je opgekomen dat je een hobby moet zoeken:P krijg een beetje medelijden met je vrouw zo. elke dag 3x. Je zegt dat het voornameljk is om de druk eraf te halen. misschien als je een sport doet dat je afleiding hebt en genoeg energie kwijt kan. Voor de rest weet ik Zodra de man tegen de 40 loopt krijgen ze vaak de bekende midlifecrisis. Maar het gaat dan ook om het idee dat je wil laten zien dat je het kan. Goed presteren in bed. Maar ook op het werk en bij vrienden en ga maar door.


vind de reaktie van Bailamos een beetje misplaatst..ik ben ook een man van 39 jaar ,trek ook hele dagen meerde keren en heb een relatie en veel hobbies,werk en sport enzo maar zodra ik wakker word is het eerste waar ik aan denk sex,dit komt niet omdat ik tegen de 40 aanloop maar heb heb ook spanningen en kan me dus goed voorstellen hoe het is om door middel van sex even de druk eraf te halen,dit heb ik mijn hele leven al gehad.het is ook een soort van medicatie,en ik vind het ook heerlijk in bed elke ochtend omdat ik zo lekker warm lig lekker eerst even aan mijn piemel te zitten voordat ik naar m'n werk ga, meestal trek ik er aan tot ik lekker klaarkom en dan barst ik tijdens de zaadlozing vaak uit in het lachen.dus zo begin ik mijn dag,met een lach Very Happy
armano
BerichtGeplaatst: 29-04-2013 18:36 Reageer met quote

vind de reaktie van Bailamos een beetje misplaatst..ik ben ook een man van 39 jaar ,trek ook hele dagen meerde keren en heb een relatie en veel hobbies,werk en sport enzo maar zodra ik wakker word is het eerste waar ik aan denk sex,dit komt niet omdat ik tegen de 40 aanloop maar heb heb ook spanningen en kan me dus goed voorstellen hoe het is om door middel van sex even de druk eraf te halen,dit heb ik mijn hele leven al gehad.het is ook een soort van medicatie,en ik vind het ook heerlijk in bed elke ochtend omdat ik zo lekker warm lig lekker eerst even aan mijn piemel te zitten voordat ik naar m'n werk ga, meestal trek ik er aan tot ik lekker klaarkom en dan barst ik tijdens de zaadlozing vaak uit in het lachen.dus zo begin ik mijn dag,met een lach Very Happy[/quo

Is goed om aftoe te mastruberen. Maar weetje wij manne stimuleren ons onbewust door wrijving& aanraking van b.v onderbroek, broek/ s'avond deken.

ik doe tegewoordig s'avonds alleen in bed, doe ik een groot genoeg lichte plastic bak over me geslachtdeel (tegen deken wrijving) en draag laag kruis broeken zonder onderbroek (voor min mogelijk wrijving).
dit heeft mij echt veel meer controle over me libido gegeven. Je gaat me begrijpen als je het zelf ook uit test.

vriendelijke groete armano
armano
BerichtGeplaatst: 29-04-2013 18:53 Reageer met quote

Als je nog beetje advies wilt over het te vaak zin in seks.

Weetje wij manne stimuleren ons onbewust door wrijving& aanraking van b.v onderbroek, broek & s'avond deken. Sirieus het is egt zo want, rukke is ook aanraking/wrijving.

wat ik doe tegewoordig is s'avonds alleen in bed doe ik een groot genoeg lichte plastic bak over me geslachtdeel (tegen deken wrijving) en draag laag kruis broeken zonder onderbroek (voor min mogelijk wrijving).

dit heeft mij echt veel meer controle over me libido gegeven. Je gaat me begrijpen als je het zelf ook uit test.

vriendelijke groete armano
Index > Seksuologie > Te vaak zin in sex
Pagina 1 van 2  

1, 2  Volgende

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring