Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Neurologie > Polyneuropathy??
Auteur Onderwerp: Polyneuropathy??
joostlim
BerichtGeplaatst: 04-04-2009 17:22 Reageer met quote

Ik heb sinds dinsdag rare klachten...
Het begon met een soort slapende voet, alsof hij bekneld had gezeten in mn schoenen ofsoo.
Verder niet zo'n zorgen over gemaakt, maar toen ik de volgende dag wakker werd had ik in allebei mn benen het slapende gevoel, welk de 2 daaropvolgende dagen aanhield, Toen het gister nog niet over was ben ik naar de HA gegaane en die verwees me direct door naar de spoedeisendehulp voor een neurologisch onderzoek.
In het ziekenhuis is verder geen bloed en/of urine afgenomen, en is puur op vragen de diagnose Polyneuropathy vastgesteld. Dit omdat ik suikerziekte heb en niet goed ingesteld ben.
Volgens de neuroloog zouden de verschijnselen na verloop van tijd langzaam wegtrekken als ik mn waarden goed houd...
Voor mijn gevoel is mn diabetes een soort van "o dan zal dat het wel zijn". Wnt sinds vanochtend zijn mn benen zo goed als verdoofd (als ik erop lig dan voeld het net alsof mn benen nog zweven ofsoo).
Mn voeten voelen nog steeds slapend, maar het is vanaf mn lies (waar het de afgelopen dagen stopte) tot aan mn navel door naar boven gestegen (op mn rug loopt het net zo hoog door), ik heb dus vanaf mn voeten tot aan mn navel geen gevoel Confused wat ik tot nu toe op internet vind komt niet overeen met het eerste stadium van neuropathy, zou dit het wel zijn of is dit iets heel anders..?
klaas01
BerichtGeplaatst: 14-05-2009 3:36 Reageer met quote

Ik weet er niet veel van af, omdat ik in de eerste plaats er geen behoefde aan had om te weten wat mijn ziektebeeld inhield. De reden was, ik heb een spierziekte waar je niet meer van af kan komen.

Wat ik wel heb gelezen dat de kans dat als je suikerziekte hebt dat je meer een verhoogde kans hebt op neuropathie. Maar je doet er ongelooflijk verstandig aan om een EMG uit te laten voeren door je neuroloog, om er zeker ervan te zijn dat je geen polyneuropathy hebt.

Wellicht zijn de klachten die je hebt al over, gezien dat het bericht al oud is, maar goed ik verneem het wel.
Index > Neurologie > Polyneuropathy??
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring