Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Seksuologie > Mijn vriendin komt niet klaar tijdens de sex
Auteur Onderwerp: Mijn vriendin komt niet klaar tijdens de sex
Cabanas
BerichtGeplaatst: 03-03-2009 0:49 Reageer met quote

ik ben 17 jaar , en heb nu een vriendin we hebben all zon 3 keer seks gehaad maar elke keer kan mijn vriendin niet klaar kommen, wat moet ik hier aan doen? eenige tips voor mij om mij vriendin een orgasme te geven?

groetjes
Natuurtje
BerichtGeplaatst: 03-03-2009 8:22 Reageer met quote

In je onderwerp lees ik dat je tijdens de seks bedoelt? Veel vrouwen kunnen geen orgasme krijgen tijdens het seksen. Er zijn wel wat manieren om het voor de daad te stimuleren, maar dan nog is het de vraag of zij tijdens het seksen een orgasme kan krijgen.
Cabanas
BerichtGeplaatst: 03-03-2009 23:13 Reageer met quote

ya tijdens de sex bedoel ik, heb all meerdere dingen geprobeerd maar lukt nog steeds niet, meschine whats advies zoals niuwe dingetjes, sorry van me nederlands ik woon all 14 jaar in portugal aha
Natuurtje
BerichtGeplaatst: 08-03-2009 12:45 Reageer met quote

Meer vrouwen kunnen niet klaar komen tijdens de seks. Tijdens het voorspel (vingeren etc.) kan een vrouw meestal wel klaarkomen, maar sommige vrouwen lukt het gewoon niet.

Heb het er met haar over als je er echt mee zit. Seks moet wel leuk blijven en het doel moet niet klaarkomen zijn.
SophiaSo
BerichtGeplaatst: 11-05-2009 20:14 Reageer met quote

Jah, ik kom ook niet klaar. Ik denk dan te vaak aan hem, zolang hij maar klaarkomt, is het goed.
Woofie
BerichtGeplaatst: 11-05-2009 20:22 Reageer met quote

Ik denk dat je er niet teveel over na moet denken. Je hebt pas 3 keer seks met haar gehad, en de seks word op den duur steeds beter. je leert elkaar steeds beter kennen. Komt vanzelf wel goed
jonas12
BerichtGeplaatst: 11-05-2009 21:05 Reageer met quote

na 3 keer?kom terug na 300 keer dan hebben jullie het pas geleerd.
SophiaSo
BerichtGeplaatst: 11-05-2009 21:08 Reageer met quote

jonas12 schreef:
na 3 keer?kom terug na 300 keer dan hebben jullie het pas geleerd.

Niet zo gemeen doen jij. Die jongen maakt zich gewoon zorgen.
Woofie
BerichtGeplaatst: 11-05-2009 21:19 Reageer met quote

acccccch hij kan er zelf geen worst van!
SophiaSo
BerichtGeplaatst: 11-05-2009 21:24 Reageer met quote

Dan nog vind ik dat hij zijn mond moet houden als hij niets zinnigs te vertellen heeft. Maar goed,


Uhm, ik hoop dat het feit dat er meerdere vrouwen niet klaarkomen of toch niet meteen, hem minder onzeker maakt.
klunske
BerichtGeplaatst: 13-05-2009 17:06 Reageer met quote

haay,

maak je geen zorgen hoor! Ikzelf heb er vaak ook moeite mee, en meestal kom ik ook niet klaar hoe goed hij ook zijn best doet..

Maak je er geen zorgen om, als jullie het beiden maar naar je zin hebben..

liefs
Pienemuis
BerichtGeplaatst: 18-05-2009 13:03 Reageer met quote

Volgens mij ben ik de oudste hier, maar vooruit Smile
Een vrouw komt vaker niet dan wel klaar van alleen neuken.
Misschien is je vriendin wel helemaal nog nooit klaargekomen, dat is best mogelijk. Vraag haar dat eens....
En experimenteer samen. Ik kom ook niet klaar van neuken, maar heel soms wel van likken. En meestal gewoon door mijn eigen ouderwetse handwerk.

Veel plezier!
dawn aiblin
BerichtGeplaatst: 12-10-2009 16:12 Reageer met quote

Dat is niet zo gek, en zeker in het begin dan is het voor jongens heel moelijk om hun vriendin klaar te laten komen. Als je het niet te genant vind zou ik aan haar vragen wat zij fijn vind, of gaan experimenteren. Uiteindelijk zal het wel een keertje lukken hoor Wink
hmmmmmm
BerichtGeplaatst: 16-10-2009 15:43 Reageer met quote

Ik heb ook een vraagje,
als ik mijn vriend oraal bevredig, dan word zijn penis ineens slap! terwij als ik hem met mn handen bevredig dat niet is! hij is nog nooit eerder oraal bevredigt, maar hij vind het heel lekker als ik het doe. alleen word zn penis slap.. hij zegt dat ie een raar gevoel in zn maag krijgt ofzo.. maar ik vind het niet echt leuk net of ik het niet goed doe.. maar bij mn vorige vriend ging het prima..
dawn aiblin
BerichtGeplaatst: 16-10-2009 17:28 Reageer met quote

Misschien is het nog wat vreemd en nieuw voor hem. Komt het vanzelf wel goed. Misschien moet je oraal een beetje combineren met het handenwerk Wink
xMichelle
BerichtGeplaatst: 01-11-2009 22:08 Reageer met quote

SophiaSo schreef:
Jah, ik kom ook niet klaar. Ik denk dan te vaak aan hem, zolang hij maar klaarkomt, is het goed.


echt he Razz
Meisje104
BerichtGeplaatst: 20-04-2010 0:03 Reageer met quote

SophiaSo schreef:
Jah, ik kom ook niet klaar. Ik denk dan te vaak aan hem, zolang hij maar klaarkomt, is het goed.


Je hebt echt precies hetzelfde als ik! Ik denk tijdens de seks ook alleen maar aan of hij het wel fijn vind, er vergeet soms mn eigen plezier.
Mijn vriend heeft me wel eens gevraagd waarom het mij niet lukt, maar het enige wat ik dan kan zeggen is dat ik me er heel erg op moet concentreren. Ik kan het wel, maar echt zelden.
Het meest frustrerende is dat ik weet dat zijn vorige vriendin er alles behalve problemen mee had. Dit doet best pijn Sad
carolinekusx
BerichtGeplaatst: 09-12-2013 1:06 Reageer met quote

Mijn vriend en ik hebben nu bijna 8 maanden een relatie en bijna 6 maanden een seksuele relatie.

Alleen aan het begin kwam ik altijd klaar tijdens de seks maar nu niet meer weet iemand hoe dat kan komen?

Ook durf ik alleen in het donker bovenop te zitten/liggen omdat ik bang bent dat die me dan lelijk vind.

Weet iemand hoe ik de angst dat die me lelijk vind van me af kan zetten en hoe ik weer klaar kan komen want hij zegt nu vaak dat omdat ik niet klaar kom hij het gevoel heeft dat hij me verkracht maar dat is niet zo want ik geniet onwijs van de seks.

helpp :$
Andreo
BerichtGeplaatst: 05-01-2014 18:13 Reageer met quote

carolinekusx schreef:

Ook durf ik alleen in het donker bovenop te zitten/liggen omdat ik bang bent dat die me dan lelijk vind.

Weet iemand hoe ik de angst dat die me lelijk vind van me af kan zetten en hoe ik weer klaar kan komen
helpp :$


dat is nu precies de reden waarom jij niet klaarkomt, meer met je angst bezig dan met seks onder het neuken.. ik snap niet wat dat altijd is met die wijven. licht uit tijdens het vrijen omdat ze bang zijn dat hun vriend ze lelijk zou vinden, en dat terwijl je vriend hele dagen een stijve lul van je heeft ,elke dag met je wil neuken en telkens lekker in je klaarkomt, Ja dan zal hij vast wel op je afknappen hoor, tjonge jonge ,stomme wijven man! zo denken mannen nou over jullie..
peter4
BerichtGeplaatst: 31-05-2015 9:36 Reageer met quote

Hallo,Cabanas.Alleen in pornofilms ervaren vrouwen bij elke sekspartij een formidabel orgasme.Geweldig leuk extra'tje voor haar,alleen is het in de film gespeeld en bovendien is echte seks zo veel meer en moet nooit gericht zijn op het haar laten krijgen van een orgasme.Hoe meer je aan het krijgen of geven van dat klaarkomen denkt,hoe kleiner de kans,dat zij dat ook zal meemaken.Bovendien zou je de vrouwen de kost moeten geven,die nog nooit een orgasme krijgen en toch volop genieten van de warmte en intimiteit van hun seksuele leven.Het belangrijkste daarbij is het met elkaar gewoon open praten over wat je zelf lekker vindt en wat de ander zo graag zou willen en fijn vindt.Alles,wat twee mensen vrijwillig met elkaar doen,is goed en het is jullie taak om uit te vinden,wat jullie de meeste voldoening geeft.Maar geloof me,hoe meer je probeert,een orgasme te krijgen,hoe meer het een probleem wordt dat tussen jouw en zijn oren komt te zitten en dan wordt de kans erop steeds kleiner.En laten we eerlijk zijn,er zijn nu eenmaal heel veel vrouwen,die nooit een orgasme krijgen.Maar seks is zo oneindig veel meer dan "the big O."Vergelijk het maar een beetje met squirten/spuiten van een vrouw.Sommigen kunnen dat wel en het overkomt ze zo nu en dan,maar meer dan zo'n 5% is het niet,die dat vrij vaak hebben.Nou ligt dat percentage voor een orgasme veel en veel hoger,maar het is zeker niet ongewoon als je dat niet of maar zelden ervaart.Als jullie maar nooit krampachtig daarnaar blijven streven,want dat is gewoon een garantie voor mislukking.Ontspannen,genieten,ik zou bijna zeggen:hou het speels,geef je er gewoon aan over,niets hoeft,alles,. waar jullie samen het over eens zijn,mag.Wat dat betreft hebben wij het als man toch maar een stuk makkelijker,dus wees maar erg lief voor haar.O ja,jij komt er ook nog wel achter,dat een man soms in gebreke blijft,door ziekte,spanning,onzekerheid of waardoor dan ook,maar ook dat kan gebeuren,hoort allemaal bij het "spel",maar vooral het SAMENspel.Dus........wie weet.O ja,ontspan nou ook weer niet al te veel,het is wel zo prettig en makkelijk als er iets aan je lichaam gespannen blijft.Succes.
Index > Seksuologie > Mijn vriendin komt niet klaar tijdens de sex
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring