Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Zwangerschaps Geklets > wannabe mama deel 2?
Auteur Onderwerp: wannabe mama deel 2?
waterlelie
BerichtGeplaatst: 29-09-2009 10:30 Reageer met quote

hey meiden,

diana,
jeetje zeg je zou het maar meemaken. ik zou me denk ik geen houding kunnen geven. en ik kan begrijpen dat je er stuk van bent. nou meid voor jou nog eventjes en dan weet je of het raak is of niet ik hoop het zo voor jou.

germaine,
hahaha sorry ik had er over heen gelezen maar op abrikozen zitten ook haartjes waar ik niet tegen kan hahahahaha.
densil
BerichtGeplaatst: 29-09-2009 12:21 Reageer met quote

Diana: Jeetje dat is niet niks. Ik zou indd ook de hele tijd dat beeld voor me zien. verschrikkelijk. Ik heb een maand geleden iemand tegen boom (met hard snelheid) zien klappen. Ben nog naar de auto gerent en heb z'n motor afgezet. Maar de dagen daarna bleef zelfs de geur uit de auto in mijn neus hangen. Als ik in bed lag speelde alles zich opnieuw af. Laat staan dat je diegene kent afschuwelijk! Doe rustig aan!

Een deze dagen komt volgens mij jou NOD? Laat je het weten? Mijne is 9 okt!

Gr.
pinguin_69
BerichtGeplaatst: 29-09-2009 12:27 Reageer met quote

Hoi Densil,

Raar he dat je zo'n moment niet uit kan wissen. We hadden later nog een kleed over die man gelegt, maar zijn voeten staken uit, en toen ik zaterdag wakker werd, lag mijn man naast me met zijn voeten onder de dekens vandaan, ik was helemaal de kluts kwijt. En als ik ergens naar binnenga, ga ik eerst op de grond kijken of er niet iemand ligt.
Gelukkig was de crematie vanochtend goed gegaan, ik heb een speech geschreven en die is goed ontvangen door de rest van het gezelschap. We waren er met 10 mensen dus heel intiem. Ik werd bedankt voor mijn inzet van 1.5 jaar en daar kan ik het mee doen. Ik werkte 8 uur per week bij die man dus het zal wel wennen zijn volgende week dat ik amper nog hoef te werken. Ga ik nu maar mijn huisje op orde brengen.
Ik denk niet dat ik zwanger ben, ook al heb ik wel wat gevoelige borsten, verders merk ik niks. Ik hoop van het weekend wat te weten. Voor jou ook erg spannend, ik duim voor je

liefs Diana
Germaine25
BerichtGeplaatst: 29-09-2009 20:29 Reageer met quote

Hoi Diana,
Wat een verhaal zeg! Gatsie, ik zou er echt niet aan moeten denken!!
Wanneer heb je eigenlijk precies je NOD?

Hoi Waterlelie,
Bij mijn weten zitten er op die abrikozen helemaal geen haartjes.
Maar wel lastig dat je voor zoveel dingen alergisch bent! Ik heb gelukkig geen allergien.

Hoi Densil,
Heb je goed je best gedaan de afgelopen dagen Wink ?

Liefs
densil
BerichtGeplaatst: 30-09-2009 10:55 Reageer met quote

Hoi Diana, Ja kan me voorstellen dat door kleinen beelden of flitsen (zoals de voeten van je man) Je weer terug laten denken. Gelukkig (dat was bij mij zo) Word dit steeds minder. Maar heeft bij jou misschien wat meer tijd nodig omdat je natuurlijk deze man goed kende. Gelukkig is je speech ook goed gegaan!
Ben benieuwd hoe je NOD verloopt! Hou je ons op de hoogte?

Germain: We hebben inderdaad geklust, helaas had het van mij wel wat meer gemogen, maar mijn vriend werd steeds door zijn werk opgeroepen en dan is hij zo en hele nacht of dag weg.

Ik heb sinds gister een buik die erg druk is steken dan weer kramp, dan niets en dan weer gerommel. weet het niet hoor! Moet ook veel naar de Wc. Vannacht om 4 uur wakker geworden en 1 uur wakker gelegen i.v.m maagzuur! En vanmorgen toen ik op mijn werk aankwam had ik de hele tijd van die kokhals neigingen. Kwam alleen weinig uit, ik heb nog niet gegeten. Maar misselijk ben ik niet. (kan ook komen door die plat getapte slak hier voor de deur/ kan ik niet tegen wat is dat vies) Maar voel me niet zwanger ofzo.

Groetjes Densil
pinguin_69
BerichtGeplaatst: 30-09-2009 11:30 Reageer met quote

Hoi meiden,

Bedankt voor jullie steun.

Ik weet nog niets, het is dubbel, gevoelige borsten maar verders niets. IHet wachten is wel frustrerend. Ik weet ook niet precies wanneer mijn nod is. ergens tussen morgen en zondag denk ik. Afwachten dus.

groetjes Diana
Germaine25
BerichtGeplaatst: 30-09-2009 18:40 Reageer met quote

Hoi Densil en Diana,
Het is dus zo te horen voor jullie allebij echt nog afwachten geblazen....
Veel succes!! Ik zal voor jullie duimen!

Liefs
densil
BerichtGeplaatst: 01-10-2009 10:43 Reageer met quote

Hoi Diana, ja dat afwachten is het ergste. Het feit dat je gevoelige borsten hebt is misschien een teken! laten we positief denken en misschien blijven de rode duiveltjes weg dit weekend! ik duim voor je!

Germaine: Ik ben indd nog aan het afwachten maar snap echt niets van mijn lichaam:

Gister vertelde ik wat ''kwaaltjes'' te hebben. Maar vandaag helemaal niets meer hoor! Geen maaguur, geen steken, geen kokhals neigingen meer. alles is weg! snap er niet zo veel meer van hoor! volgens mij is mijn lichaam nog aan het wennen het feit dat ik 5 jaar een spiraal heb gehad en daarna 3 maanden de pil en nu helemaal niets meer!
Gister heb ik een lange werkdag gehad (14 uur) en was pas op half 1 thuis. wat denk je... op het moment dat ik binnenstap... guts... weer een hele lading helder slijm??????, van dat slijm wat je meestal rond je eiersprong hebt, dat had ik vorige week donderdag ook al gehad dacht ik. Was net weer even over! Vanmorgen dus maar weer even geklust... we wachten maar weer af... meer kan je niet doen toch, maar het is wel irritant die onzekerheid. Nu dus maar weer lekker aan het werk, beetje afleiding. heb ook ontzettende spierpijn in mijn kuit!! vannacht kramp gehad! wat doet pijn zeg, heb ik anders nooit? is dat dan een teken? ik weet het niet? bij ieder dingetje ga je nu ineens heel anders nadenken. Nou we zien het wel!

Gr, Densil
Germaine25
BerichtGeplaatst: 01-10-2009 19:58 Reageer met quote

Hoi Densil,
Je lichaam kan je helaas heel erg voor de gek houden. Ik voelde iedere maand wel iets, maar helaas steeds ook weer ongie. De maand dat ik zwanger bleek voelde ik niets, mss ook wel omdat we net een hele slechte zaaduitslag van de gyn. gekregen hadden. Maar toen bleek ik dus wel zwanger.
Heb je ook iets van ovutesten gedaan? Ik vond dat altijd wel heel fijn werken. Ik begon ermee als ik dat slijm kreeg en ging ermee door totdat de test positief aangaf. Dan weet je tenminste zeker dat je je eitje gehad hebt. Ik had ze van Matcare, die werkte bij mij prima.
Wat een ellende he, die onzekerheid Confused .

Veel succes meid!!

Liefs
densil
BerichtGeplaatst: 02-10-2009 9:58 Reageer met quote

Hoi germaine

Ja ik weet ook echt niet wat ik kan verwachten. Ik let nu echt op alles. en het schijnt echt zo te zijn dat al je idd aan iets anders denkt dat het dan sneller gaat.... maar dat is makkelijker gezegt dan gedaan. Ik heb nog geen ovu testen gedaan. Hoe werkt dan? net zo iets al een zwangerschap test???

Gr Densil
pinguin_69
BerichtGeplaatst: 04-10-2009 20:54 Reageer met quote

Hoi meiden,

Helaas werd ik vrijdag ongesteld. Ik had de avond ervoor al behoorlijke krampen dus ik had al zoiets verwacht. Jammer. Nog meer oefenen dus.

De rest wel veel succes.

groetjes Diana
Leen1
BerichtGeplaatst: 05-10-2009 9:23 Reageer met quote

Hallo Allemaal,

Ik heb voor twee jaar geleden ook al meegelezen en geschreven op dit onderwerp.

Het begon gewoon met het stoppen met slikken van de pil en helemaal in de veronderstelling dat we snel zwanger zouden raken. Ik had ook meteen een normale cyclus.

Nu zijn we bijna twee jaar verder en nog steeds niets. Twee weken geleden hebben wij, nou ja vooral ik had er moeite mee, de moed verzameld om naar de huisarts te gaan. Gelukkig was ze erg begripvol en heeft meteen actie ondernomen!

Ik heb een clamidia test gehad (gelukkig negatief) en een algemene bloedtest. Deze was ook in orde. Mijn man mocht meteen zijn zaadjes inleveren. Eigenlijk zouden we daar vorige week al de uitslag van krijgen, maar onze eigen HA was met vakantie. Ze belt morgen met de uitslag. Spannend dus.

Ik ben benieuwd wat de volgende stap gaat worden! Is iedereen hier ook zo begonnen?

PS Sorry voor het lange verhaal.
densil
BerichtGeplaatst: 05-10-2009 10:38 Reageer met quote

Hoi Meiden:

Diana, wat balen dat je ongi bent geworden! Hopen dat deze ronde raak is! ik duim voor je!

leen1: ik ben nog niet zo lang op dit forum. dit is pas mijn 1e ronde (1e kind) en heb vrijdag mijn NOD. Ik kan dus niet met je meepraten. Maar wel heel vervelend dat het niet echt wil lukken. Gelukkig waren de test negatief en kan jen u verder met de volgende stap. Veel succes toegewenst.

Gr, Densil
waterlelie
BerichtGeplaatst: 05-10-2009 10:46 Reageer met quote

diana,
wat jammer meid op naar de volgende ronde. ik hoop dat de volgende raak is.

densil,
wanneer is jou nod?
Leen1
BerichtGeplaatst: 05-10-2009 10:47 Reageer met quote

Densil: je eerste ronde! Nog alle kansen dus! Ik hoop voor je dat het niet zolang duurt als bij mij. Ik heb trouwens morgen mijn NOD. Maar ik verwacht er niet meer teveel van.

Jij succes vandaag!! Hopelijk is het gelukt!
densil
BerichtGeplaatst: 05-10-2009 11:46 Reageer met quote

Wterlelie:
Mijn NOD is vrijdag 9 okt! nog even wachten dus!!!! Vind het wel spannend hoor!
Hoe is het daar?

Leen1:
Ja dat klopt, Ik begin pas.... maar zou het natuurlijk wel leuk vinden! Veel succes morgen... Ik snap dat je er niet veel van verwacht. misschien is dat ook wel het beste (makkelijk gezegd natuurlijk). ik duim voor je. misschien is het eindelijk raak voor je!!!

Groetjes
Germaine25
BerichtGeplaatst: 06-10-2009 16:30 Reageer met quote

Hoi Densil,
Een ovutest werkt idd ongeveer hetzelfde als een zwangerschapstest. Ze worden alleen vaak wat sneller/vaker positief Wink . Je kunt ze het beste bestellen op internet, want anders ben je er echt goud geld voor kwijt. Ik bestelde ze altijd op Matcare en dat ging altijd heel goed.
Spannend hoor vrijdag!! Je eerste echte NOD.....

Hoi Diana,
Nee, dat was niet de bedoeling!! Balen meid! Ik heb nog zo voor je zitten duimen. Hopen dat de ongie weer snel weg is en je weer voor een nieuwe ronde kunt gaan.

Hoi Leen,
Ik ben idd ook in de mediche molen terecht gekomen. Net voordat ze wilden gaan beginnen met behandelingen (omdat het zaad van mijn man heel slecht is) ben ik ik tich spontaan zwanger geraakt.
Ben benieuwd wat de uitslag bij jullie is!!
Veel succes!!

Liefs
Leen1
BerichtGeplaatst: 07-10-2009 17:18 Reageer met quote

Hey iedereen,

Nou de uitslag van de zaadtest is er, maar hij is helaas niet zo goed. Wat niet zo goed betekend weet ik ook niet, manlief heeft namelijk niet gevraagd hoeveel zaadjes hij heeft etc. Maar ze zijn er wel, gelukkig.

Over twee weken moet mijn mannetje naar de Uroloog, maar even afwachten wat hij zegt. Vooralsnog moet dat eerst voordat we verder kunnen.

Weer afwachten dus. En vandaag mijn ongesteldheid gekregen Sad .
densil
BerichtGeplaatst: 08-10-2009 11:13 Reageer met quote

Hoi meiden....
Helaas ook ik ben net ongi geworden...had het eigenlijk nog niet verwacht omdat ik normaal krampen krijg van te voren, maar helaas het is niet anders op naar de volgende ronde!

GR Densil
Dina88
BerichtGeplaatst: 14-07-2013 13:21 Reageer met quote

Wow wat is dit allemaal lang geleden zeg Smile ben benieuwd hoe het met iedereen is Smile
Index > Zwangerschaps Geklets > wannabe mama deel 2?
Pagina 70 van 70  

Vorige  1, 2, 3 ... 68, 69, 70

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring