Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Zwangerschaps Geklets > wannabe mama deel 2?
Auteur Onderwerp: wannabe mama deel 2?
pinguin_69
BerichtGeplaatst: 14-09-2009 15:46 Reageer met quote

Hoi Germaine,

Ik gebruik geen ovutesten. Meestal voel ik precies wanneer mijn eitje loskomt, bovendien ben ik bang dat als ik ovutesten ga gebruiken, dat ik er teveel mee bezig ben. Maar het blijft toch een kwestie van geluk hebben. Meestal klussen we wel tijdens de reis van het eitje en toch ben ik niet iedere maand zwanger. Nu maar hopen dat deze maand ons geluk brengt. Het zal wel heel leuk zijn, want dan ben ik uitgerekent 2 weken na mijn trouwdag, maar ik kreeg mijn andere kinderen allemaal 2 tot 3 weken eerder. Dus lijkt het me geweldig als het op onze trouwdag gebeurd. Heerlijk erover dromen, kon je sommige dingen maar naar je hand zetten! Over 3 weken weten we meer, word vervolgd

liefs Diana
Pinkiedinkie2
BerichtGeplaatst: 14-09-2009 15:56 Reageer met quote

Waterlelie, nog steeds niets nee.
Ben vanmorgen gestript, dus afwachten nu of er wat gebeurt, anders woensdag opnieuw strippen.
Jij alles al klaar voor straks?

Diana, zou wel leuk zijn op jullie trouwdag. Erover dromen is ook al fijn toch. Misschien dat ie niet uit komt, maar op een andere dag zou ook mooi zijn Smile

Liefs, Pinkie
loesje4
BerichtGeplaatst: 14-09-2009 15:57 Reageer met quote

Nee, kan het nog steeds niet echt bevatten. Maar er wordt wel een heleboel duidelijk: misselijk en snel moe op vakantie enz. Mijn man was 2 dagen ziek op vakantie en ik dacht dat ik dat ook ging worden omdat ik zo misselijk was..........

Ik heb nu alleen veel last van mijn darmen en wat obstipatie (lastig hoor) en ik ben erg snel moe. Als het zo blijft teken ik ervoor!!!

Verder moet ik denk ik eerst de echo zien voordat ik het echt geloof. 29 september duurt dan best nog wel lang........
pinguin_69
BerichtGeplaatst: 14-09-2009 15:59 Reageer met quote

Hoi Pinkiedinkie.

Dromen is idd heel leuk, en we zien het wel (als het maar opschiet haha)

Jij heel veel sterkte met je laatste loodje lees ik net. Onwijs spannend. Ik lees iedere dag wel even mee, dus ik hou je in de gaten.

Diana
densil
BerichtGeplaatst: 14-09-2009 17:55 Reageer met quote

Hallo allemaal.

Gefeliciteerd allen die al zwanger zijn!!!!

Zitten er hier allemaal vrouwen die al zwanger zijn, of ook nog die het heel graag willen worden.
Ik ben in middels ongi geworden. heeft wel 5 dagen geduurd maar ben het nu dus wel volop. Ik ben ga ervan uit dat m'n cyclus nu wel normaal gaat verlopen. Wie weet hoelang het allemaal gaat duren.

Groetjes Densil
Germaine25
BerichtGeplaatst: 14-09-2009 18:28 Reageer met quote

Hoi Diana,
Dat is idd wel het risico van ovutesten. Al vond ik het altijd wel fijn om het zeker te weten. Ik was er toch wel veel mee bezig, met of zonder testen.
Zou wel heel leuk zijn, je kleintje op je eerste trouwdag! Dromen mag altijd en soms komen ze nog uit ook!!!
Klus ze deze week!!

Hoi Pinkie,
Het is niet te hopen dat je woensdag opnieuw gestript moet worden. Ik ben hard voor je aan het duimen.

Hoi loesje,
Je kunt evt wat pruimen eten tegen de obstipatie. Het werkt niet bij iedereen, maar bij mij werkt het goed. Anders eens proberen met wat lijnzaadolie, lekkerste is wel door de yoghurt.
Nog twee weekjes dus voor jouw echo.... Spannend hoor! Wat kan wachten dan lang duren he?

Hoi Densil,
De meeste meiden hier zijn idd zwanger. We hebben hier allemaal lang meegekletst voordat we zwanger waren.
In welke ronde zitten jullie nu eigenlijk?

Liefs
pinguin_69
BerichtGeplaatst: 14-09-2009 21:41 Reageer met quote

Hoi Densil,

Volgens mij zijn er nog een stuk of 3 die niet zwanger zijn. In ieder geval weet ik dina 88 en ikzelf dus.
Dina is volgens mij al een jaar of 2 bezig, maar die reageerd vast wel op je, die weet het beter dan ik.
Ik heb vorig jaar november mijn spiraaltje eruit laten halen. Daarna nog 2 maanden lopen schommelen met mijn hormonen en raar gedoe en toen na 4 mnd zwanger. Bij 7 weken bleek op de echo dat er geen hartje was en ook geen goed kindje. Curretage gehad (omdat ik de week daarna ging trouwen) Daarna gelijk weer zwanger, maar met 5 weken weer een miskraam gehad. Nu is het poging 3. Eind deze week komt mijn eitje dus weer spannend.
Ik hoop voor je dat je hier goed terecht kunt met je vragen en je dingetjes. Iedereen is erg meelevend en begrijpend. Welkom dus op deze wanna be mama

liefs Diana
pinguin_69
BerichtGeplaatst: 14-09-2009 21:46 Reageer met quote

Ik denk dat dina 88 niet zovaak hier is, die zit op een andere bedenk ik me, maar er zijn er vast nog een paar die nog niet zwanger zijn. Kom je vanzelf achter
waterlelie
BerichtGeplaatst: 15-09-2009 9:48 Reageer met quote

hoi meiden,

pinkie,
dus gestript ik hoop dat het niet lang meer gaat duren voor jou.

germaine,
he bah wat jammer dat je suiker hebt, daardoor kan je kindje ook inderdaad wat groter zijn. wel fijn dat je dan een groeiecho gaat krijgen dan weet jij ook ongeveer wat je kan verwachten. tja hoe het met mij gaat gister was het weer een gestress had al sinds zondag last van mijn maag en gister ook toen kwam er hoofdpijn bij dus toch maar even met het zh gebeld. ik mocht gelijk komen heb 1 uur aan de ctg gelegen en mijn bloeddruk was iets aan de hoge kant dus urine getest en er bleek wat eiwitten erin te zitten dus wordt nu goed in de gaten gehouden. met mijn kleine jongen was alles goed gelukkig.

diana,
ik hoop dat je snel weer zwanger mag raken en dan 9 maanden lang. het zou inderdaad wel leuk zijn als je nu zwanger raakt en dan bent uitgerekend op je trouwdag. zulke dingen blijven je altijd bij he. die ovutesten vond ik ook altijd een gestress hoor maar ik moest wel want ik kreeg iui als die posi was.

densil,
er zijn hier ook meiden die nog niet zwanger zijn.
densil
BerichtGeplaatst: 15-09-2009 10:50 Reageer met quote

Hoi Diana, Goh wat heb jij al heen hoop meegemaakt zeg, hopen dat het deze week wel lukt. Ik duim voor je. Ik loop denk ik een weekje na jou dan. Ook ik heb mijn spiraal eruit laten halen. toen nog 3 maantjes aan de pil. Maar bij de laatste stip ben ik na 10 pillen gestopt dan. Ik moest dus even afwachten wat mijn lichaam ging doen, maar ik werd gelijk ongeteld, dus ik ga er vanuit dat mijn cyclus nu weer goed loopt. Dit word dus mijn eerste serieuze maand, omdat de vorig voor de helft was.

Hoi Germaine25: Bij het andwoord op Diana zie je in welke ronde ik zit. Hoe zit het bij jou?
pinguin_69
BerichtGeplaatst: 15-09-2009 12:40 Reageer met quote

Hoi densil.

Leuk dat we niet zoveel schelen. Het is idd even afwachten of je cyclus alweer goed loopt, maar ook al zal het een paar dagen schelen, je kan het gewoon proberen toch?

Heel veel sukses,

liefs Diana
densil
BerichtGeplaatst: 15-09-2009 13:54 Reageer met quote

Diana

jah proberen doen we zeker. Ik ben benieuwd. maar heb jij enig idee hoe je precies kan uitrekenen wanner je ei er is? Hoop dat m'n lichaam snel zijn rust weer vind.

Groetjes
pinguin_69
BerichtGeplaatst: 15-09-2009 15:49 Reageer met quote

Hoi densil,

Ik rekende meestal 2 weken na de eerste dag dat ik ongesteld werd. En dan gewoon rond die dagen flink klussen. Meestal voel ik wel buikkrampen die dag. En in de avond krijg ik zoveel kramp dat ik niet eens kan zitten of lopen. Maar ook als we het goed doen die dagen, dan is het nog een kwestie van geluk.
groetjes
densil
BerichtGeplaatst: 15-09-2009 16:01 Reageer met quote

Diana,

Jah dat geloof ik graag, op goed geluk. moet wel een beetje goed zwemmertjes zijn. Bij mij zou dat Idd dan volgende week vrijdag zijn. Word dan maar flink klussen inderdaad. Nou ja het is pas de 1e officiƫle ronde dus rustig aan, al zou ik het heel graag willen. Maar dat zal jij nog erger hebben natuurlijk van wat je hebt meegemaakt. Het schijnt ook dat je er niet aan moet denken, anders gebeurt het minder snel.

Groetjes en klus-se
densil
BerichtGeplaatst: 16-09-2009 11:51 Reageer met quote

Ik heb nog een vraagje. Ik ben dan afgelopen vrijdag ongi geworden en inmiddels niet meer. Maar vanmorgen had ik een drukkend gevoel in mijn buik en even daarna kwam er een hele scheut met bruine smurrie naar beneden zetten, ook zaten er klein rode sliertjes tussen. Iemand enig idee?

ALvast bedankt.
pinguin_69
BerichtGeplaatst: 16-09-2009 13:15 Reageer met quote

Hoi Densil.

Dat heb ik ook regelmatig. Dat is baarmoederslijmvlies en als het rood is, dan is het vers, en als het aan het eind van de menstruatie is, dan word het bruiner (oud bloed) Die sliertjes dat komt omdat je een bepaald hormoon teveel hebt en dat is meestal bij mensen die een spiraaltje gehad hebben, komt vanzelf goed.

Sterkte

Diana
Shane
BerichtGeplaatst: 17-09-2009 19:51 Reageer met quote

hoi meiden....

Hier ben ik weer even! ik moet zeggen dat ik niet erg actief meer heb meegelezen met jullie maar aan het lijstje te zien is er errug veel veranderd! supergefeliciteerd allemaal!
Hier ook alles weer rustig, mijn mannetje en ik hebben de boel weer een beetje op de rit! we weten heel goed hoe het niet moet en willen er nu voor gaan voor elkaar!
daarnaast heb ik mijzelf laten onderzoeken daar ik heel onzeker was over de toekomst met betrekking tot babys!
wat blijkt..... Ik heb een onbehandelde chlamydia! (SHAME, SHAME)
maar goed... beter laat ontdekt dan nooit!
heel vervelend allemaal maar ik ben er nu vanaf! Er is geen schade van in mijn eierstokken dus dat is weer een verlichting!
Mijn vriendje en ik willen eerst de boel weer stabiliseren met elkaar! genieten van de leuke dingen die we op de agenda hebben en elkaar weer vinden voordat we weer tot de grote keus een kindje te proberen te maken overgaan! hier gaat denk ik nog wel een behoorlijke tijd overheen! maar ik heb me hier bij neergelegd! eerst een stabiel stel zijn!
je weet natuurlijk nooit hoe het loopt maar als je bij voorbaat al geen 100 procent kan geven kun je dat daarna ook niet!
nou meiden!
dikke kus! van een op dit moment heel gelukkige en blije (en niet meer zieke) Shane!!!

xxx
Germaine25
BerichtGeplaatst: 17-09-2009 21:05 Reageer met quote

Hoi Densil,
Dat bruinverlies aan het einde van de menstruatie had ik ook. Is de laatste "rotzooi" die eruit komt, zodat je baarmoeder zich weer klaar kan maken voor een nieuwe schone/verse ronde.
Hier gaat alles goed, op de iets te hoge bloedsuiker na. Ik moet trouwens morgen weer gaan prikken ervoor.

Hoi Diana,
Jij weer druk aan het klussen Wink ?

Hoi Waterlelie,
Hoe gaat het nu met jouw?? Voel je jezelf al wat beter? Gelukkig wordt je wel goed in de gaten gehouden!
Ja, die suiker is wel balen. Wat zal ik na de zwangerschap weer gaan genieten van al dat snoepgoed Wink .
We hebben gisteren de groeiecho gehad, de kleine lag wel wat boven het gemiddelde. Maar wel nog onder de bovengrens. Het was dus wel allemaal goed. Gelukkig maar! Ik heb nu pas bij 37 wk weer controle bij de vk. En jij?

Liefs,
Germaine
pinguin_69
BerichtGeplaatst: 17-09-2009 21:51 Reageer met quote

Hoi Shane,

Das ook raar, ik zat gisteren aan je te denken hoe het nu eigenijk met je zou gaan. Leuk dat je wat van je laat horen en dat het een stuk beter met je gaat. Gelukkig ben je weer blij en niet meer ziek, hoef je je niet voor te schamen hoor, kan iedereen toch gebeuren? Nou meid, geniet lekker van je mannetje en doe leuke dingen zodat jullie elkaar weer helemaal vinden.
Succes

kus Diana
waterlelie
BerichtGeplaatst: 18-09-2009 11:50 Reageer met quote

hey germaine,
ik heb iedere week controle. ach dat snoepen zal je heus wel missen maar je moet maar zo denken het is zo voorbij. als je iets niet mag dan pas heb je er echt zin in. hoe groot was de baby? ben wel benieuwd eigenlijk volgens mij wegen ze nu ongeveer gelijk als die van mij. bij mij schatten ze dat die een 8 ponder gaat worden. hahaha toch een beertje. dacht ik al wel.

shane,
meid wat leu kom weer eens een berichtje van jou te zien. en fijn dat je nu alles met je wederhelft op rolletjes begint te gaan. dat is toch wel de beste als je een kindje wil samen.

volgens mij is pinkie nu echt aan het bevallen zag ook al niks meer gister bij hun op de topic.
Index > Zwangerschaps Geklets > wannabe mama deel 2?
Pagina 68 van 70  

Vorige  1, 2, 3 ... 67, 68, 69, 70  Volgende

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring