Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Kinderziekten > Mijn kind heeft het over 'ver zien'
Auteur Onderwerp: Mijn kind heeft het over 'ver zien'
Thomas3
BerichtGeplaatst: 05-07-2015 19:25 Reageer met quote

Op dat moment van alvleesklier naar de lies richting de testis en ovarium in de laatste fase. Ook de moment alle aangemaakte antistoffen naar het hele lichaam versturen via de lymfeklieren en via de bloedbanen. Hier merk je net als de griep-proces alle spier en botten doen zeer en futloos in deze fase. Maar je merkt ook na een goede griep bent je als een hergeboorte kind, heel sterk en energieker.

Het zal 1 á 2 dagen duren dan is de laatste fase voltooid. Alle afvalstoffen van de antistoffen zullen op dit moment aflossen via de LEVER en Galblaas voor ontlasting.

Degene op dit moment geen rust of verkeerde medicaties dit fase verstoort. Dan heb je kans op Migraine.
Welke zenuwbanen zie je vaak bij de migraine?
Precies de banen van de Lever en Galblaas.

Er is een filmpje te zien hoe een bloedzuiger de zware migraine patiënt tijdelijk verhelpen van de hoofdpijn. De plekken die de bloedzuiger zuigt is precies de zenuwbanen(meridiaan) van de lever en galblaas.

In juni 2009 werd bekend dat natuurkundige Albert van den Berg, neuroloog Michel Ferrari en wiskundig bioloog Marten Scheffer de prijzen zouden krijgen. Vandaag was de uitreiking van de belangrijkste wetenschappelijke onderscheiding in Nederland.
Ze hebben alle drie 2,5 miljoen euro gekregen dat ze vrij kunnen besteden aan onderzoek. Voor de studie naar migraine trekken ze 350.000 euro per persoon uit.
De wetenschappers willen de komende vier jaar onderzoeken hoe een migraineaanval ontstaat. Dat doen ze vanuit hun verschillende wetenschappelijke disciplines.

Toen had ik al voorgespeld dat zij niet zullen lukken met medicijnen. Pas 1 maand geleden via de media vermeldt dat over paar jaar zal een wonder medicijn uitgevonden dat definitief migraine zal genezen.

Ik zal opnieuw voorspellen dat over 10 jaar lukken zij niet. Want er speelt nog 1 belangrijke factor voor migraine.

Shocked
Suzuki
BerichtGeplaatst: 05-07-2015 19:51 Reageer met quote

Thomas3, je bent wel heel erg aan het afdwalen. Vraag me af waar je al deze info vandaan haalt. Wikipedia?
Thomas3
BerichtGeplaatst: 05-07-2015 20:47 Reageer met quote

Bedoel je deze?

Zomergast Jolande Withuis had gisteren zo’n last van migraine dat de uitzending werd gestaakt.

Tijdens de uitzending had Jolande het bloedheet en wapperde ze met een waaier voor verkoeling. Wij dachten aanvankelijk dat ze een opvlieger had. Maar het bleek dus migraine.


Hormonale migraine
Ruim 500.000 vrouwen in Nederland hebben last van hoofdpijnen die steeds rondom de menstruaties terugkeren. Hormonale migraine kan ingrijpende gevolgen hebben voor hun persoonlijk en sociale leven. Dalende spiegels van de vrouwelijke hormonen in het bloed veroorzaken deze hoofdpijnaanvallen.

Er zijn twee vormen te onderscheiden:

1. menstruele migraine: de hoofdpijnaanval ontstaat uitsluitend een tot twee dagen voor of nadat de menstruatie begint
2. menstruatie gerelateerde migraine: er zijn hoofdpijnaanvallen tussen de menstruaties, en een tot twee dagen voor of na het begin van de menstruaties
Beide vormen van hormonale migraine zijn ernstiger, langduriger en lastiger te behandelen dan gewone migraineaanvallen. Tijdens de zwangerschap zijn vrouwen vaak aanvalsvrij, terwijl bij het naderen van de overgang de aanvallen tijdelijk juist verergeren. Het merendeel van de vrouwen heeft na de overgang geen last meer van hormonale hoofdpijn.
Thomas3
BerichtGeplaatst: 06-07-2015 11:24 Reageer met quote

Of bedoel je deze?
https://nl.wikipedia.org/wiki/Hypofyse

http://nl.wikipedia.org/wiki/Melatonine
Melatonine heeft receptoren in de volgende weefsels:
centraal zenuwstelsel
maag-darmstelsel
cellen van het afweersysteem
hart- en vaatstelsel.

in 2009 ‘toevallig’ via een migraine site, de site van H. Nieland tegenkwam. Vol ongeloof toch een afspraak gemaakt en na een grondig onderzoek bleek mijn hormoon huishouding echt niet op orde. De behandeling gestart. Door een tussentijdse galoperatie, waar ik volgens de chirurg jarenlang mee rondgelopen heb, moest ik na de derde behandeling tijdelijk de behandelingen onderbreken. Na “een herstelperiode van een paar maand” heb ik de behandeling weer hervat. Na de 7e behandeling kreeg ik weer problemen met de gal. Er bleek een steentje over het hoofd te zijn gezien..
Thomas3
BerichtGeplaatst: 08-07-2015 11:01 Reageer met quote

De hormoon verstoring treft niet alleen voor migraine, wanneer dit combinaties met de proces in Hypofyse en Testis of Ovarium, een kans op homoseksueel verandering. Velen denken dat homoseksueel aangeboren is. Amerika is een slechte voorbeeld voor overmatige vaccinaties en antibiotica gebruik. Top 1 voor homoseksueel. Migraine, autisme, eczeem en allergie aangeboren is. Neen is de antwoord.

Quote: Tijdens de zwangerschap zijn vrouwen vaak aanvalsvrij, terwijl bij het naderen van de overgang de aanvallen tijdelijk juist verergeren. Het merendeel van de vrouwen heeft na de overgang geen last meer van hormonale hoofdpijn.

Artsen kunnen de moedernatuur verstoren. Maar zijn zijn niet in staat dit gaan genezen. Uiteindelijk heeft de moedernatuur de probleem zelf moeten oplossen zoals de voorbeeld hierboven genoemd.
1) Tijdens de zwangerschap zijn vrouwen vaak aanvalsvrij,
2) Het merendeel van de vrouwen heeft na de overgang geen last meer van hormonale hoofdpijn.

CVS, ME, Ziekte van Lyme, Fibromyalgie, Parkinson, ALS en Hart en vaten ziektes. Waar komen deze ziektes vandaan?

De blauwe plekken in handen en voeten. Net als de symptoom bij Leukemie. Dat lost je niet met bloedverdunner. In de lange termijn wordt dit alleen maar erger. Shocked
Suzuki
BerichtGeplaatst: 08-07-2015 13:41 Reageer met quote

Gaat dit nog steeds over: Mijn kind heeft het over 'ver zien'?
Twin-mom
BerichtGeplaatst: 10-07-2015 10:18 Reageer met quote

Mijn reactie gaat nog steeds over 'mijn kind ziet ver' . Bovenstaande reacties gaan daar niet over denk ik.. Ik heb in elk geval niks aan die informatie. Op dit forum hoop ik lotgenoten te ontmoeten, of mensen met soortgelijke klachten die misschien (nog) niet bij een arts zijn geweest. Op die manier kan je elkaar helpen.

Wij hebben in elk geval een diagnose. Geen Alice in Wonderland syndroom.
Onze zoon heeft vocale epilepsie. Aantoonbaar. Hij is nu onder reguliere behandeling met anti epileptica.
Komt zelden voor dat iemand vocale epilepsie heeft met Alice in Wonderland verschijnselen.

Dus hieruit kan je concluderen dat je er niet zonder meer vanuit moet gaan dat je met deze klachten dus Alice in Wonderland hebt.
Laat het dus onderzoeken. Het kan natuurlijk ook nog veel ernstiger zijn, dus onderzoek is aan te raden.

Wij zijn in elk geval blij dat we een diagnose hebben en dus een behandeling. Als deze aanslaat kan onze zoon weer een normaal leven hebben. En dus ook weer lekker fietsen en spelen.

Hoop dat ik hiermee ook andere mensen kan helpen.
Twin-mom
BerichtGeplaatst: 31-10-2015 0:47 Reageer met quote

Inmiddels maanden verder en weer terug bij af... Onze zoon reageert niet op de medicatie..
Charlie90
BerichtGeplaatst: 25-11-2015 15:04 Reageer met quote

Hallo,

Wat jullie allemaal beschrijven klinkt als het alice in wonderland syndroom voor mijn afstudeer project aan de St. Joost in Breda ben ik bezig om daar onderzoek naar te doen.

Hiervoor zoek ik mensen die mij daar meer informatie over te geven.
Ik zoek ouders of kinderen om een aantal vragen te beantwoorden hoe zij het ervaren of ervaren hebben.
Artsen kunnen ook meer informatie geven wat zij weten over het syndroom en hoe ze dit behandelen

Alvast bedankt voor uw hulp.
Twin-mom
BerichtGeplaatst: 25-11-2015 15:50 Reageer met quote

Het is inderdaad het Alice in Wonderland syndroom. Maar.. dit syndroom kan een epileptische of migraine gerelateerd zijn. Bij onze zoon is epileptische activiteit gezien, maar hij reageert niet op anti epileptica.
Opnieuw een zoektocht. Misschien toch migraine gerelateerd?
Nu ziet hij vrijwel de hele dag "klein". Er moet dus wel iets aan gedaan worden.
Inmiddels zijn we doorverwezen naar een Kinderneuroloog.
Ik hoop via dit forum informatie te krijgen van andere ouders, of patiënten zelf. Op internet is weinig (nieuwe) informatie te vinden. De enige site die duidelijkheid geeft is kinderneurologie.eu. Het is een zeldzaam syndroom...
soes
BerichtGeplaatst: 13-07-2016 7:52 Reageer met quote

Mijn kind heeft dit ook.
de juf dacht dat het kind het zich verbeelde om niet te hoeven werken in de klas.
Na een bezoekje aan de oogarts werd helemaal niet gevonden.
Ik wijt het aan het vele gamen en studeren ... vermoeide oogspieren, maar daar wil hij niets over horen.
Kevin b
BerichtGeplaatst: 23-11-2016 0:39 Reageer met quote

Dag Emma. Ik moet dit hier nog onder de knie krijgen op dit forum maar ik weet perfect wat je kind beleefd . Ik heb het nu net meegemaakt en was op zoek naar mensen die het ook zouden hebben . Idd als kind beleefde ik dat intens gevoel meerdere keren per week of maand mee maar dat kon dan ook weer een paar jaar weggaan . Ik ben nu bijna 32j en het komt nu weer eens voor . Het is net alsof de kamer en de muren plafond veel verderaf zijn ook word alles intenser op gebied van lawaai . Als je zachtjes over de lakens wrijft of je even verplaatst is het niet te doen hoeveel lawaai dat maakt . Ook als jeje ogen sluit is het een grote ruimte van wirwar . Als ik je kind mag een tipje geven ... als het nog voorkomt moet hij haar zich concentreren op een klein object die zeer dichtbij staat . Ik deed dat met het lichtje van mijn wekkerradio.
soes
BerichtGeplaatst: 23-11-2016 10:46 Reageer met quote

@Kevin: Ik vind dit een goede tip.
Ik geef het hem door.
Anja B
BerichtGeplaatst: 16-01-2018 17:09 Reageer met quote

Zijn er nog mensen die ondertussen meer hierover weten en is er een genezing mogelijk? Mijn zoon had dit 3 jaar geleden en een MRI wees niets uit. Nu is hij ziek met hoge koorts en hoofdpijn en komt het ver zien weer de kop opsteken. Met ver zien, bedoelt hij dat alles heel klein is. Het is heel angstig voor hem. Hij is nu 12 jaar. Graag reacties!
soes
BerichtGeplaatst: 17-01-2018 11:20 Reageer met quote

Anja B schreef:
Zijn er nog mensen die ondertussen meer hierover weten en is er een genezing mogelijk? Mijn zoon had dit 3 jaar geleden en een MRI wees niets uit. Nu is hij ziek met hoge koorts en hoofdpijn en komt het ver zien weer de kop opsteken. Met ver zien, bedoelt hij dat alles heel klein is. Het is heel angstig voor hem. Hij is nu 12 jaar. Graag reacties!


Volgens wat wij intussen weten zou dit 'oogmigraine' noemen
Anja B
BerichtGeplaatst: 17-01-2018 12:14 Reageer met quote

Bedankt voor de reactie. Huisarts hier in België heeft er geen info over. Moet je naar een neuroloog gaan hiermee?
Index > Kinderziekten > Mijn kind heeft het over 'ver zien'
Pagina 4 van 4  

Vorige  1, 2, 3, 4

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring