Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Neurologie > Student met elke dag hoofdpijn
Auteur Onderwerp: Student met elke dag hoofdpijn
xmona
BerichtGeplaatst: 14-01-2009 14:22 Reageer met quote

Hoi,
Ik ben 19 jaar. Sinds ruim een jaar geleden heb ik plotsteling hoofdpijn gekregen, zonder enige oorzaak. Sinds die dag heb ik elke dag hoofdpijn gehad, het gaat niet weg.
De hoofdpijn zit meestal op mijn voorhoofd in het midden, en boven m'n wenkbrouwen. soms is het erger aan de linkerkant. Ook heb ik hoofdpijn precies bovenop in het midden van mijn hoofd.
Ik heb ook vaak last van m'n nek en rug.

Kent iemand dit?? Of weet iemand wat ik er aan kan doen?

Ik heb al veel laten testen: ogen, neusbijholten(sinus), CT scan hersenen, allergietest. Alles was goed.
Ik ben bij 2 fysio's geweest. Bij 1 ben ik nog steeds, de hoofdpijn wordt wel minder, maar het is er nog nooit niet geweest.
Verder sport ik genoeg (zwemmen, hardlopen) en ook drink ik veel water.

Ik ben het ondertussen zat om elke dag maar weer hoofdpijn te hebben..
Hopelijk heeft iemand raad/tips/ideeen.. etc! Dankjewel!
Isaaa
BerichtGeplaatst: 26-01-2009 22:46 Reageer met quote

Hee!
Ik herken het helemaal! Ik ben nu 16jaar en heb al sinds mijn 11e ongeveer, bijna, elke avond hoofdpijn en soms echt heel heel erg.
Ik ben dus ook naar vanalles en nogwat geweest. Nu denk ik dat ik echt wat gevonden hebt.
Het is een manueeltherapeut. Hij hoorde mijn verhaal aan (ik heb het ook vaak aan de linker en rechterkant en boven mijn wenkbrauwen) en dacht dat het aan mijn nek lag. Hij ging toen allemaal voelen enzo. Toen drukte hij op een gegeven moment op een punt in mijn nek en dat deed zóveel pijn! Ik wilde zijn hand meteen wegtrekken. Dat was precies de pijn die ik altijd in mijn hoofd had!
Zo had ik dat op een aantal plekken in mijn nek. Hij vertelde over zenuwen of spiertjes die verkeerd zaten. Toen heeft hij met allemaal zitten knakken en toen hij daarna op die punten drukte deden ze geen van allen pijn!
Dit gaf mij meteen zó'n goed gevoel! Ik heb nu wel nogsteeds hoofdpijn, maar hij zegt ook dat het pas kan verbeteren na een aantal keer. Ik moet woensdag weer Wink
Misschien dat je hier wat aan hebt? Want ik heb dus op bijna dezelfde plekken hoofdpijn en ook altijd last van mij nek.
Succes ermee!
xmona
BerichtGeplaatst: 27-01-2009 19:10 Reageer met quote

Zo, dat is al echt heel erg lang hoofdpijn!! :S vervelend!!!
Ik ga nu ook al een aantal weken naar een fysio/manueel therapeut. En ik heb hetzelfde als jou. Van die drukpunten idd. De laatste paar keer voel ik bijna niks meer ervan als hij daar op drukt,(alleen als hij heel erg had erop gaat duwen!!) Bij mij is het sindsdien ook wel minder, maar nog wel altijd aanwezig..
Ik hoop voor jou dat het bij jou nog beter zal werken!!!
Succes morgen ermee!!
kimiii
BerichtGeplaatst: 29-01-2010 0:25 Reageer met quote

ik ben 16 jaar oud ik heb al vanaf mijn 7de jaar iederdag hoofdpijn.

we hebben alles geprobeert eetgewoontes voldoende voedingsmiddel ect. ik ben al vaak in het ziekenhuis geweest en ze weten het ook niet er woord ook niet verder naar gekeken ze zeggen dat ik een chronische hoofdholteontsteking heb ik ben 2 jaar geleden daar aan geopereerd. ik was heel blij een week een week is mijn hoofdpijn weg geweest het voelde alsof er een nieuwe wereld voor mij open ging daarna is het gewoon weer terug gekomen.

ik snap niet waaron het iedere dan is ze zeggen dat ik ook last van migraine heb. maar migraine heb je toch niet iedere dag?
ik heb het altijd aan 1 kant ik kan er niet van slapen alleen als ik medicijnen pak het helpt niet tegen de pijn maar ik woord daar moe van dus van in slaap en heb dan even geen pijn meer.

ik ben ook naar de fisio geweest en hebben alles los gemaakt maar dat helpt ook niet ik snap gewoon niet waar het vandaan kan komen stress heb ik ook niet af en toe maar dan heb ik het niet aan 1 kant dan is het verdeeld en dan weet ik ook hoe het komt.

wat kan ik er tegen doen?

dit is echt niet meer leuk ik heb het nu al zo lang dioe week dat ik geen pijn had was gewoon een nieuwe wereld voor mij ik wil er echt van af!

groetjes kim
MUSJE2
BerichtGeplaatst: 04-02-2010 14:12 Reageer met quote

Hai Kim,
Als die operatie van je holtes even geholpen heeft, zou je toch zeggen dat de holte-ontsteking teruggekomen is. Heb al zo vaak gehoord dat de klachten snel na operatie weer terugkomen. Kijk maar eens op KNO van deze site, onder Voorhoofdsholte-ontsteking.
Ik ken deze klachten wel; wat mij helpt tegen de pijn is een WARMTE-MASSAGE-APPARAAT er overheen halen (ong.10-15 min.) tot de pijn minder wordt.
Succes en groetjes, Musje.
geertserpieters
BerichtGeplaatst: 04-04-2010 15:31 Reageer met quote

Ik heb nu reeds 23 jaar cronische hoofdpijn en de dokters en klinieken zeggen spannningshoofpijn .Ik heb alle alternatieve mogelijkheden uitgeput , ben naar India geweest en naar China.
Nu heb ik vorige maand een oberon meeting laten doen met als resultaat zware metaalvergiftiging en dit resultaat heb ik bij een andere test reeds 3 jaar geleden ook bevestigd gekregen maar niets mee gedaan.
Ik ben nu pas gestart met een zuiverings kuur maar dit zal van lange adem zijn als ik hier ooit nog vanaf geraak.
Ik kan je alleen maar aanraden om te kijken of je geen amalgaanvulling hebt in je mond en ze zorgvuldig laat verwijderen ,niet zoals mijn tandarts zonder bescherming .
Ik kunt kijken op internet het kan je leven verwoesten zoals dat van mij opstaan met hoofdpijn en gaan slapen met hoofdpijn !
deveron
BerichtGeplaatst: 25-05-2010 16:05 Reageer met quote

Ik ben nu 21 en heb nu alweer 3 jaar lang elke dag hoofdpijn
ik sta er mee op en ik ga er mee naar bed ik ben al in het ziekenhuis geweest ct-scan laten maken ik ben al naar cesar en manueeltherapie geweets niets helpt heb ook een tijd bij een nuroloog geweest ze hebben ook gekeken hoe ik slaap maar niks kunnen vinden ik heb ook medicijnen gehad maar de hielpen niet ik ben er ook mee gestopt het is toen iets minder geworden ik heb toen ook tegen hem gezecht dat als me hoofdpijn zo blijft dat ik er mee kan leven want ik kon ook gewoon were voetballen want ik heb ook een tijd lang na elke wedstrijd een migraine aanval maarja ik heb er mee leren leven en zo als het ernnhu naar uit ziet kom ik er waarschijnlijk ook nooit meer van af
maar als je moet gewoon genieten van het leven
en goed oppassen met medicijnen want als je bv te veel asprine neemt krijg je daar ook weer hoofdpijn van
en ik kan geen chocola eten want dan krijg ik migraine dus hopelijk hebben jullie hier wat aan en veel sterkte allemaal
Steenbok91
BerichtGeplaatst: 25-05-2010 16:54 Reageer met quote

Heel herkenbaar.
Ik ben 18 en heb m'n hele leven lang al hoofdpijn. Veel verschillende soorten, nooit 1 soort. Het zijn vaak periodes die elkaar afwisselen; nu heb ik hevige steken bij mijn slaap, paar weken geleden was het een drukkende pijn rondom mijn hoofd.
Ik heb ook verschillende dingen geprobeerd; ct, mri, huisarts, neuroloog, internist, homeopaat. Niks blijkt te helpen en inmiddels heb ik de hoop al bijna opgegeven om er nog vanaf te komen. Ik geloof niet in alternatieve geneeswijzen, maar op een gegeven moment moet je toch wat, zo hopeloos ben ik geworden. Binnenkort ga ik misschien een iriscopie laten doen.
Ik heb eerder trouwens ook een topic geopend:http://www.medischforum.nl/viewtopic.php?t=21673
Veel sterkte allemaal!

Ps; voor diegenen die op school problemen krijgen met hun afwezigheid hier een tip; bewaar de afsprakenkaartjes/oproepbrieven ect en laat dat de schoolleiding zien, zo kunnen ze de situatie begrijpen. Ik werd bijna niet toegelaten tot mijn examens!
Dagmarrr90
BerichtGeplaatst: 28-12-2010 18:15 Reageer met quote

Heel herkenbaar voor mij.
Bijna 3 maanden geleden is mijn sleutelbeen verschoven naar achteren. Een week later kreeg ik hoofdpijn wat nog steeds niet over is. Bij mij is het meestal bij mn slapen van die steken en lichte hoofdpijn met verschillende andere symptomen zoals: wazig zien (soms), dizzy, hartkloppingen (slaat soms op hol). Ben hier voor naar de dokter geweest. Bloed laten prikken etc, testjes gedaan longen, hart, bloeddruk etc. alles was helemaal goed.
De dokter denkt dat het aan een te hoge spierspanning in mijn nek, schouders en rug ligt.
Ook moet ik naar een psycholoog, omdat ze denken dat ik mezelf te druk maak. Heb al vaak aan een hersentumor, beroerte en hersenbloeding gedacht.. daar maak je je zelf ook wel erg bang mee geef ik toe.
Het enige wat ik wil is van die ellende af zijn. Zit op een dansopleiding en heb al meer dan 2 weken gemist omdat ik gewoon niks kon doen!
Weet iemand hier raad mee?
meke
BerichtGeplaatst: 20-01-2012 16:32 Reageer met quote

Mijn zoon van 16 jaar klaagt al jaren over hoofdpijn misselijk rare flitsen en ga zomaar door.
Hij heeft het meeste last ervan op school,hoogstwaarschijnlijk veroorzaakt door de tl verlichting.
Misschien zie je ook een overeenkomst ivm verlichting,hij heeft er nog altijd last maar het valt op dat het toch meestal op school gebeurd.
Juleke
BerichtGeplaatst: 20-03-2012 17:30 Reageer met quote

Hoi xmona,

Ik begrijp je helemaal!
Ik heb precies hetzelfde.
Ik ben nu 14 jaar, maar ik had het al op m'n 6e.
Ik heb ook al zoveel dingen en onderzoeken gehad, waar niets uitkwam.
Nu volg ik (ongeveer een jaar) Body Stress Release, en ik heb hierdoor echt stukken minder last van hoofdpijn en last van mijn nek en rug etc.
Ik hoop dat Body Stress Release je helpt, want mij helpt het in ieder geval! Very Happy

Groetjes,
Juleke
meke
BerichtGeplaatst: 20-03-2012 21:49 Reageer met quote

Mijn zoon heeft ook hele vervelende hoodpijnklachten,nu heb ik vitamine's gekocht en je geloofd het niet hij klaagt minder een voelt zich een stuk beterder.
De vitamine is de B12 en als je die niet genoeg hebt in je lichaam kunnen de gekste klachten komen.
Kijk via Google op vitamine B12 gebrek en bekijk de lijst van de symtomen eens misschien zien ook jullie een overeenkomst.
Het is het proberen waard echt waar,de kosten zijn bij de kruitvat maar 2.99 euro per maand dus niet te duur.
Voor het geld hoef je het niet te laten,ik zeg bij voorbaat dat het niet voor iedereen werkt.
Wil je het zeker weten moet je even een bloedtestje laten doen bij je huisarts en vraag specifiek voor een B12 onderzoekje.Succes en laaty me weten of iemand en baat bij heeft gehad.mvg Meke
Index > Neurologie > Student met elke dag hoofdpijn
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring