Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Urologie > Huid dat afschilfert op de binnenhuid en eikel van de penis
Auteur Onderwerp: Huid dat afschilfert op de binnenhuid en eikel van de penis
ruben1005
BerichtGeplaatst: 21-04-2012 15:04 Reageer met quote

janpiet schreef:
Heb nog steeds baad bij de tip met zoutoplossing

ik kan het een ieder aanraden.


Very Happy
T30
BerichtGeplaatst: 26-06-2012 0:33 Reageer met quote

5 jaar last nu. Werkt heel op de psyche. Veel daktarin gesmeerd, helpt voor de tijd dat je smeert, maar komt toch terug.

Daktacor. Hetzelfde liedje, dit zou ik zeker aan niemand aanraden. Is heel slecht voor je eikel door het gehalte aan cortizone. Gebruik dit nooit, het maakt alles enkel erger op termijn.

Verschillende dokters gedaan. Altijd hetzelfde voorgeschreven: daktarin of daktacor.

Zelf opzoekingen gedaan. Kwam ik uit op candida.

Heb 5 jaar last maar helaas verergerde de klachten. Witte afscheiding kwam erger en stonk verschrikkelijk, echt beschaamtelijk. Ik ben heel sportief, eet gezond en ben heel hygiënisch dus daar kan het niet aan liggen.

Ik kreeg ook verschrikkelijke jeuk aan anus, niet vol te houden van de jeuk. Ook kreeg ik heel veel pijn aan de binnenkant van de neus. Waren follikels. Pijn straalde gewoon naar mijn hoofd, kon niets van aanraking verdragen.

Heb verschillende schimmeldieten gevolgd, maar niets verloste me van dit alles.

Nu zit ik gedurende twee maand bij een dokter die tijd voor me neemt en mijn probleem ernstig neemt.

Eerst heb ik alternatief spul gekregen. Was potje met granullen(kleine korreltjes) die ik op een nuchtere maag moest inslikken. Moest ook 14 dagen een stikend zootje smeren op mijn eikel die best brandde. Na die tijd zag ik geen beterschap.

Dan heb ik 17 dagen schimmelmiddel gekregen: DIFLUCAN 200mg.
normaal zou het na een week over moeten zijn, maar dit was niet zo, dus heb ik een tweede doos moeten halen. Na 17 dagen zag ik wel verschil, schimmel op penis was minder, mijn anus jeukte ook pakken minder. Maar over was het niet. Mijn neus deed pakken minder pijn, maar weg is het niet

Nu neem ik lamasil pillen en moet ik lamasil op eikel smeren gedurende 14 dagen. Ik merk dat mijn eikel echt helemaal mooi roze is, niet jeukt. Het ziet er voorlopig goed uit, dus heb even hoop. (zijn 5 dagen ver nu) Ik ga zeker 14 dagen blijven smeren en die pillen nemen. Dokter zegt dat ik een ernstige vorm van candida heb die heel sterk behandeld moet worden. Ik laat jullie weten hoe het verder afloopt.

Verder heb ik ook overwogen voor besnijdenis. Heb gehoord dat je behoorlijk ongevoelig wordt daar beneden als dit niet bij de geboorte gebeurde. Dus ik wacht liever nog even tot ik echt alles geprobeerd heb. Ik ben ervan overtuigd dat ik nog een andere oplossing ga vinden. Dus wie weet word het dat hierboven.
janpiet
BerichtGeplaatst: 26-06-2012 6:34 Reageer met quote

waarom gebruik je geen zoutoplossing Confused Confused
Gast enzo
BerichtGeplaatst: 07-08-2012 19:04 Reageer met quote

Ik moet zeggen, ik vindt het echt geweldig als ik me bedenk dat jij zomaar even je dingetje in een glas met zout stopt, omdat je ergens hebt gelezen(?) dat schimmels niet van zout houden.. Dit vond ik wel grappig Very Happy .. Maar toch ga ik het ook even proberen, aangezien het al meerderen heeft geholpen (Y)
janpiet
BerichtGeplaatst: 11-08-2012 0:26 Reageer met quote

ok je zal er versteld van staan het is een eenvoudig middeltje maar het werkt super. ik heb er nu geen last meer van.

Laat het ff weten als het bij jou ook heeft geholpen.
ruben1005
BerichtGeplaatst: 13-02-2013 14:13 Reageer met quote

Nog een goede manier om definitief af te komen van deze kwaal is het eten van Yoghurt. De bacterien die hierin voorkomen (L. Acidophilus) gaan in de darmen de strijd aan met de kwaadaardige bacterien die de schimmel veroorzaken. Dezelfde goede bacterien komen ook voor in o.a. zuurkool en kimchi (koreaanse gefermenteerde kool).

Razz
WitteShit
BerichtGeplaatst: 13-10-2013 0:37 Reageer met quote

Ben erg benieuwd als die zoutoplossing niet meer kwaad dan goed doet. Kan iemand mij uit ervaring vertellen dat het preventief heeft geholpen?
ruben1005
BerichtGeplaatst: 15-10-2013 0:07 Reageer met quote

Door persoonlijke ervaring ben ik (inmiddels) van mening dat het gebruik van de zoutoplossing slechts symptoombestrijding is. De dieperliggende oorzaak, een Candida/Schimmelinfectie in de darmen, wordt hiermee niet verholpen.

In mijn vorige post schreef ik al over 'goede bacteriën' in oa. yoghurt en zuurkool, als natuurlijke remedie bij Candida. Hieraan voeg ik ook graag Kefir toe. Deze drank zit boordevol Probiotica die helpen de schimmelinfectie te bestrijden. Via internet kun je een 'starterspakketje' bestellen om zelf Kefir te maken.

Succes Very Happy
Johan_W
BerichtGeplaatst: 02-12-2013 2:32 Reageer met quote

Het klonk mij nogal raar in de oren, maar het heeft mij wel deels geholpen. De wiite schimmel heb ik nl. weggekregen met waterstofperoxide. Omdat je je haar ermee kan blonderen, leek het me nogal raar, maar als je de 3% versie gebruikt, kan het geen kwaad. (Een beetje Googlelen leerde me dat men het tegen veel meer kwalen gebruikt.) Je zou het zelfs nog wat kunnen aanlengen met water.
Een kwartiertje per dag je eikel onder houden in een kopje waterstofperoxide en na een dag of 2 (bij mij) kwam de schimmel als vanzelf los.
Ook hier geldt dat je het even moet volhouden, ook al lijkt het voorbij. Als het niet helemaal weg is, komt het weer terug als je hiermee gestopt.

Dit filmpje zette me ertoe aan om het te proberen.
http://www.youtube.com/watch?v=DzNhEhsEZR0

En later vond ik bijvoorbeeld ook deze website:
http://www.optimalegezondheid.com/waterstofperoxide-tegen-de-mannelijke-schimmelinfectie/

De witte schimmel is nu weg. De rode plek nog niet. M'n huisarts zei ooit eens dat het gebruik van Miconazole (wat o.a. in Daktarine zit) de schimmel doodt en een laagje van de huid weghaalt en je het daarom niet te lang moet gebruiken. Ik heb dat eerder ook gebruikt en weet niet zeker of die rode plek nou een andere schimmel is of 'gewoon' hele dunne en dus gevoelige huid. Ik ga in ieder geval eens de Lamisil Once proberen.
Jaap1234
BerichtGeplaatst: 27-02-2014 16:02 Reageer met quote

Hallo

Ik heb een vraag

Ik ben 16 weken geopereerd geweest aan een fistel
Mijn wond is na 17 18 weken nog steeds niet dicht en genezen alles duurt super lang ivm ontstekingen ect

Nu loop ik eigenlijk sinds die operatie een schimmelinfectie op bij me penis gewoon Roon en geïrriteerd voor de rest helemaal niks geen bultjes of iets niks toen kreeg ik gewoon de normale schimmelinfectie zalf toen was het eindelijk weg dus ongv 2 maanden weg en toen kwam het terug toen ben ik naar de dokter gegaan en moest ik die zalf door smeren en ik kreeg een zalf de naam weet ik even niet maar je krijg een dunne huid als je dat te lang smeerd maar ik heb het nooit opgesmeerd omdat ik er een beetje bang voor was dus toch ongv anderhalve week die schimmelinfectie zalf er opgesmeerd toen was het weg goed me penis afgespoeld tijdens de douche dat ging allemaal goed het was niet meer rood die eigenlijk weg nu heb ik schilfertjes die ik er gewoon zo af kan halen mijn penis jeukt niet meer helemaal niet meer ik heb er geen last van maar toch word mijn penis heel snel rood iemand een idee wat het kan zijn

Graag serieus reageren mvg
Wesley2016
BerichtGeplaatst: 08-07-2014 14:02 Reageer met quote

Bij mij hetzelfde probleem na antibiotica.

Kunnen we dat bedrijf niet aanklagen voor een flink bedrag? Want als dit in de USA zou gebeuren dan zouden we nu voor de rest van ons leven binnen zijn.

Voor de rest van mijn leven een beschadigde en pijnlijke eikel. Mogen ze er wel bij vermelden dat dit een bijwerking kan zijn, was ik er natuurlijk nooit aan begonnen.
matsverweic
BerichtGeplaatst: 18-02-2016 15:24 Reageer met quote

ik heb dit ook en nu sinds kort verbeterd dit na een jaar of 1,5

het begon met een schimmel. kuur gekregen en toen moest het over zijn, ik had nogsteeds kloofjes en een rode geïrriteerde huid...

nu drink ik heel veel water, vruchtensapjes en ben ik veel fruit gaan eten(mango ananas peer druiven).

nu merk ik veel verbetering mijn kloofjes worden minder en de huid voelt soepeler aan.

dit werkt naar mijn mening tot nu toe best goed
Index > Urologie > Huid dat afschilfert op de binnenhuid en eikel van de penis
Pagina 15 van 15  

Vorige  1, 2, 3 ... 13, 14, 15

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring