Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Kanker > ACC Adenoid Cystic Carcinoma (speekselklierkanker)
Auteur Onderwerp: ACC Adenoid Cystic Carcinoma (speekselklierkanker)
angelev
BerichtGeplaatst: 04-01-2009 20:53 Reageer met quote

Wie o wie kent deze vorm van kanker. In plaats van de loterij heb ik deze zeldzame vorm van kanker 'gewonnen'. In America heb ik wel een forum ontdekt, maar ik zou ook graag in contact komen met mensen in Nederland die deze vorm van kanker hebben, of iemand kennen die het heeft.

Bij mij zit de tumor in en achter mijn oog, in de neus en neusbijholten. Bij het oog durfde men niet te opereren (tumor zit op bloedvaten), ik ben bestraald geworden en heb hyperthermie gehad in Rotterdam. Het is niet te genezen, via MRI's proberen we het in de gaten te houden.
Wie kent deze vorm ook?
Wiisikke
BerichtGeplaatst: 25-11-2013 2:26 Reageer met quote

Ik las je bericht, mijn vrouw heeft net afgelopen week de diagnose ACC gehad, komende woensdag wordt ze geopereerd in het AMC. Voor ons is het allemaal nieuw, en het gaat snel. De tumor zit alleen nog in de oogholte. Ik weet niet of ze op korte termijn al wil praten, maar misschien is het goed ervaringen uit te wisselen.
Index > Kanker > ACC Adenoid Cystic Carcinoma (speekselklierkanker)
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring