Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Zwangerschaps Geklets > September 2009 - Moeders
Auteur Onderwerp: September 2009 - Moeders
Tiff
BerichtGeplaatst: 15-11-2012 13:28 Reageer met quote

Hoi Nic,
Leuk zo'n kraamhulp, is hier zo niet ingeburgerd denk ik, ik heb het nooit gehad. Maar het lijkt me enorm handig, idd zeker nodig als je een keizersnede hebt gehad.
Gelukkig is Kaj weer beter, weet je wat hij had, was precies niet zo lang hè?
Die jaloersheid zal nog wel beteren hoor, is normaal omdat hij plots zijn mama en papa moet delen hè. Ik zie het hier ook heel vaak nog. Alexander die mama roept en dan marcus op de achtergrond naroepen 'mijn mama'. Met elkaar beginnen vechten voor een autootje terwijl er nog 10 andere rond liggen... Maar anderzijds kunnen ze zo zalig samenspelen, en als je ze dan samen ziet giechelen en spelen, dan zie je toch dat ze blij zijn met elkaar. Marcus helpt zijn kleine broer graag maar heeft gewoon af en toe een nood aan alleen zijn. Gelukkig kan dat in de namiddag als Alexander slaapt.
Handig zo'n schoonouders lekker in de buurt, kan je er idd even tussenuit.
23u lijkt me een mooi uur om de laatste voeding te geven, wanneer wordt hij dan weer wakker?

Hoi Pinkie,
Marcus gaat zoiezo elke dag naar school, hij is nog niet schoolplichtig maar het wordt wel verwacht van school uit dat hij elke dag komt.
Alexander gaat nog 3 keer per week naar de opvang, ik moet nog de kans krijgen om te studeren en op donderdag ook naar de les. En ik heb ik mijn rust nodig. Dinsdag en woensdag heb ik hem thuis en ik was gisteren echt helemaal kapot, heel veel pijn van mijn bekkeninstabiliteit, kon amper nog gaan.

Als je bij ons vaste nacht voltijds bent dan werk je 7 nachten en ben je 7 nachten/dagen thuis. Wel leuk om dan 7 dagen thuis te zijn, hoewel ze altijd wel heel snel om zijn haha.

Ik heb idd 2 grote ventjes, Alexander zit nu ook al op 90 cm en wordt volgende week 2. Maar ik ben zelf ook niet klein 1m75 en mijn man is 1m95. Dus ze zullen later ook wel tegen de 2 meter gaan.

Als Silke dan weigert te eten, krijgt ze dan nog iets daarna? Als het bij ons gebeurt, krijgt marcus ook echt niets anders meer en uiteindelijk na een geweldige woedeuitbarsting geeft hij dan toch toe en eet hij het op. Gebeurt nu zelden nog, zijn beide goede eters.

Voor de rest is hier alles goed, pijn in mijn bekken is iets beter vandaag. Nu zit ik ook weer met tandpijn, ik heb een hekel aan de tandarts dus probeer ik de pijn maar een beetje te negeren...

groetjes Tiff
Pinkiedinkie2
BerichtGeplaatst: 15-11-2012 21:12 Reageer met quote

Hoi Nic,
Fijn dat het zo makkelijk gaat!

Ook hier nog erg jaloers.
Jisse helemaal niet maar Silke enorm.
Meike mag nergens mee spelen, al helemaal niet met haar poppen of poppenwagen.
Daarom krijgt ze die zelf nu voor Sinterklaas.

Hoe laat komt Noah 's nachts dan?
Vind je die late voedingen niet vervelend?
Ik vond ze altijd lastig omdat ik niet wakker kon blijven.

Wel leuk om even mee te gaan zaterdag!

Hoi Tiff,
Dan is Alexander ook al groot ja, bijna net zo lang als Silke, die was 92 cm geloof ik.

Silke mag niet van tafel als ze niet een paar hapjes gegeten heeft.
Meestal begint ze vanzelf als wij bijna klaar zijn, maandag had ze echt gewacht en zat ze alleen, toen wist ze niet hoe snel ze moest eten.
Ze was er denk ik van geschrokken.

Vervelend die bekkenpijn!
Is het nu bij elke zwangerschap erger?

Moet je veel leren?
Wel lekker dat Marcus in ieder geval veel weg is, hoe lang zijn zijn dagen ook alweer?

Die 7 dagen zijn dan vaak snel om ja. Ik zou alleen al die 7 nachten niet doorkomen, om over omschakelen niet te spreken.
Ben er gewoon niet voor gemaakt Wink

Liefs,
Pinkie
nic123
BerichtGeplaatst: 16-11-2012 19:19 Reageer met quote

Ha Tiff,

Dus helemaal herkenbaar bij jou het gedrag van Kaj Wink . Is ook wel zo ineens moet hij ons delen en ook zijn wereld veranderd ineens! Moet zeggen dat het elke dag beter gaat! Hij raakt er steeds meer aan gewend nu. Morgen gaan we even de stad in naar de Sint even met hem alleen ook wel even lekker voor hem denken we Wink . Zie het helemaal voor me de broertjes samen die 1 auto willen en er liggen er 10!!

Dus bij jullie helemaal geen kraamhulp na de bevalling? Beval je thuis of in het ziekenhuis? Als je in het ziekenhuis bevalt hoelang mag je dan daar blijven?

Ha Pinkie,
Dus ook Silke jaloers! stiekem goed om te horen dat jullie kids ook jaloers zijn Wink . Wat leuk dat ze zelf ook een poppenwagen krijgt!

Noah kwam vanacht rond 03.00 uur maar bleef tot 05.00 uur klungelen. Waarschijnlijk teveel geslapen overdag vermoed ik. Vind inderdaad ook die late voeding zo vermoeiend! Herken het helemaal dat half in slaap doemelen. Soms begin ik al om 22.30 en dan maar eerder in de nacht Wink

Verder gaat t goed het consultatie bureau had gebeld en vroeg of ik toch nog even Noah wilden komen laten wegen! Hij is van 3620 naar 3880 gegaan. Geen zorgen omtrent de borstvoeding geloof ik! Wink

Ook wel heerlijk om buiten te wandelen! Gister bij de kindjes van Kaj getracteerd en vandaag even naar het cb dus!

Ben nu ook erg moe! Krijg er hoofdpijn van Smile. Moet echt even aan wennen minder slaap voor de rest gaat het echt super!! Heerlijk zo een klein vriendje erbij!!

Liefs Nic,
Tiff
BerichtGeplaatst: 22-11-2012 17:33 Reageer met quote

Hoi Pinkie,
de bekkenpijn hangt er gewoon vanaf hoeveel ik die dag gedaan heb, vandaag heb ik niets gedaan dus heb ik geen pijn gehad. Gisteren veel gedaan en dus ook veel afgezien.

Ik zou eigenlijk heel veel moeten leren maar heb er weinig zin in. Marcus zijn schooldagen zijn van 8u30 tot 15u30, en woensdag een halve dag.
Alexander hou ik dinsdag en woensdag thuis, en deze week ook vrijdag omdat hij jarig is, toevallig is de school ook gesloten morgen en heeft mijn man vakantie genomen, dus lekker met zen allen thuis morgen.
De dagen met alexander zijn wel heel vermoeiend, vooral het heen en weer crossen naar school.

Dat Jisse niet jaloers is op een poppenwagen kan ik goed begrijpen Wink Maar hij is ook al wat ouder hè, begrijpt het al wat beter dat hij moet delen.

Ik vind dat als je eenmaal in dat nachtsysteem zit, er eigenlijk geen probleem meer is, ben dan even wakker dan overdag op gewone dagen. Hoelang duren jullie nachten? De onze zijn van 20u30 tot 7u30, 11 uurs dus.

Hoi Nic,
Ik ga in het ziekenhuis bevallen, voel me dan veiliger, hier gebeurt het ook veel minder die thuisbevallingen. In het ziekenhuis blijf je ongeveer 4 dagen. Maar bij Alexander ben ik na 1 nacht naar huis gegaan omdat Marcus met RSV zat en doodziek was. Ik wou toen echt bij hem zijn. Dat ging toen heel goed dus wil ik dat nu ook weer doen als alles goed gaat tenminste.
Dan heb je wel recht heb een vroedvrouw die dagelijks komt, weegt dan elke dag de baby, kijkt of alles goed verloopt en indien nodig helpt ze jou ook nog.

Noah doet het precies prima aan zijn gewichtje te zien Smile Hoeveel uur laat hij nu tussen de voedingen?

Het is idd nog zalig weer hè, vandaag heeft hier ook de hele dag de zon geschenen, het was wel koud maar daar kan je je tegen inpakken hè.

Gelukkig zijn die gebroken nachten maar voor enkele maanden hè, hopelijk slaapt hij snel door, hoe snel sliep Kaj door?

Hier gaat ook alles goed. Vandaag wel heel moe geweest, maar Marcus was al om 5u30 wakker, zal er wel iets mee te maken hebben denk ik Wink.
Heel veel pijnlijke harde buiken weer gehad, maandag gyn, eens benieuwd wat ze gaat zeggen.
Marcus is een engeltje, af en toe zijn typische kleuterkuren, maar dat kan ook niet anders. Alexander heeft meer en meer zijn zaagperiodes, hele dagen zeuren, maar we begrijpen niet altijd goed wat er is. Volgens mij is hij dan wat gefrustreerd. Hij had een beetje t° en op de creche is er blijkbaar een kindje met RSV, dat nu uiteraard thuis is. Hopelijk krijgt hij het ook niet.

groetjes Tiff
Pinkiedinkie2
BerichtGeplaatst: 23-11-2012 11:49 Reageer met quote

Hoi Nic,
Hoe gaat het nu?

Leuk dat Kaj getrakteerd heeft, wat heeft hij uitgedeeld?
Lekker dat Noah zo goed groeit!

Hoe gaan de nachten nu?
Heeft ie veel last van krampen?

Hoi Tiff,

Dat crossen naar school is niet fijn nee. Zeker als je zwanger bent.
Vond ik ook erg pittig met Silke er bij, zij was toen ook nog maar 1 jaar.
Straks ben je weer lekker van alle pijntjes af moet je maar denken!

Onze nachtdiensten beginnen om 23.15.
Normaal lig ik dan al in bed, moet dus eerst 'wachten' tot ik weg moet.
We werken tot 7.45.

De jaloezie is niet alleen de poppenwagen Wink
Silke is ook helemaal weg van auto's.
Jisse geeft vaak z'n speelgoed aan haar als ze weer moeilijk doet, hij is te lief en moet eigenlijk meer voor zichzelf kiezen.

Praat Alexander nog niet zo?
Hoe is het met hem, niet ziek geworden?

Heb je trouwens Facebook?

Silke is lekker verkouden, één nacht is ze veel wakker geweest.
Daarna de dampo inhalatie pleisters op gedaan, werkt goed.
Ze is 's avonds wat moeilijk met in slaap komen, dan gaat ze haar bed uit om te spelen met het poppenhuis of bij haar kaptafeltje.
Laatst had ze 's avonds of 's nachts met haar stofzuiger gezogen.
Als ik haar toe spreek 's avonds voor het slapen lacht ze alleen maar.

Vanavond werken.
Eerst na school nog even schoenen voor Jisse kopen.

Fijn weekend!

Liefs,
Pinkie
nic123
BerichtGeplaatst: 26-11-2012 13:05 Reageer met quote

Ha Pinkie,

Hoe gaat t met Silke nu is ze weer opgeknapt?
Dat herken ik van het spelen! Het is wat met die kids he! Kaj speelt soms ook op zijn kamer en dan vragen wij ons ook af hoe laat t was? Wink

Nog nieuwe schoenen voor Jisse gevonden?

Kaj heeft soepstengels met muisjes eraan getracteerd Smile. Voor de leidsters een beschuitje wel Wink .

Noah komt 2 x per nacht vaak om de 3 a 3,5 uur het ligt er een beetje aan!
Sinds 2 dagen ineens last van krampjes inderdaad! Gelukkig kunnen we hem wel goed troosten! Zo sneu altijd bij die kleintjes!

Ha Tiff,

Nog gefeliciteerd mett Alexander!! Leuk feestje gehad?

Hoe is t met je? De weken vliegen voorbij he!
Kan me voorstellen dat het vermoeiend is om heen en weer te crossen telkens!

Nog kunnen leren wel?

Goed dat je toen na de bevalling snel naar huis kon! Hoop voor je dat t dan dit keer ook zal lukken! Hoe lang krijg je dan een vroedvrouw? Wel fijn iemand die er is om te helpen! Vooral dat ook de kleine wordt gewogen!!
Fijn dat je in het ziekenhuis bevalt , snap je helemaal hoor.

Kaj sliep na 6 maanden door, komt wel goed geloof ik Wink .

Hoe was het bij de gyn? Nog over de harde buiken gehad?

Hier gaat t goed! Ritme zit er al helemaal in geloof ik! Ook de gehoortest was ook prima ook erg fijn!

Noah drinkt in de nacht om de 3 a 4 uur. Hij valt daarna wel gelijk in slaap dat is erg fijn! Alleen na de voeding van 06.00 uur blijft hij nog wel eens wakker, dan ben ik nog wel moe vaak Wink .
Vind t vooral pittig om na de voeding van 20.00 uur wakker te blijven, soms ga ik gewoon slapen en dan zie ik wel hoe laat hij honger heeft Wink.
Wel heeft hij nu soms last van krampjes! zo sneu voor die kleintjes he!!

Kaj is inmiddels helemaal gewend aan de nieuwe situatie en is erg lief voor Noah!

Gister even met Kaj naar sinterklaas geweest, hij vond t super en ik vond t heerlijk om er even uit te zijn Wink .

Liefs Nic,
Tiff
BerichtGeplaatst: 30-11-2012 16:05 Reageer met quote

Hoi Pinkie,
nee, naar school marcus halen met alexander erbij is echt moeilijk, ik probeer nu zo laat mogelijk te vertrekken en Alexander steek ik in de buggy, als hij niet te lang moet wachten blijft hij tevreden. Het andere probleem is dat Marcus telkens heel moe en heel bang is van grote druktes dus moet ik hem telkens dragen. Behoorlijk moeilijk, een dikke buik, buggy voortduwen en een 3 jarige die je vastklampt.

Jisse lijkt me idd een heel lieve jongen, marcus liet zich in het begin ook altijd doen maar de laatste maanden vecht hij terug. Maar toch wint alexander nog vaak de strijd, echt een hevig ventje.

Alexander praat behoorlijk veel, maakt kleine zinnetjes maar ze zijn soms zo onverstaanbaar en sommige woordjes lijken zo hard op elkaar, je ziet hem altijd glunderen als we hem goed verstaan hebben, en hij blijft luidkeels het woord roepen tot je het goed verstaan hebt.
Hij is wel wat ziek geworden, ben dadelijk begonnen met puffen, met zijn babyastma ben ik het al wel gewend om op tijd te beginnen met puffen, het is nu al bijna over. Alleen begint marcus nu precies.

Balen dat Silke ziek is, is ze al wat beter ondertussen? Vervelend dat ze zo moeilijk is slaap valt, misschien moet je ze 's avonds nog enkele rondjes rond de tafel laten lopen Wink.
Marcus slaapt meestal heel snel, is ook uitgeput van school. Hij heeft ook geen speelgoed op de kamer, hebben we heel bewust gedaan.

Nog leuke schoenen gevonden voor Jisse?

Hoi Nic,
Alexander werd heel verlegen van al zijn aandacht, vooral toen iedereen begon te zingen, maar de kaarsjes uitblazen ging al heel goed, heeft ie helemaal zelf gedaan.

Studeren heb ik nog niet kunnen doen, ik vind ook telkens weer iets anders om te doen om maar niet te moeten studeren ... Het huis is wel netjes nu Wink

Ik dacht dat een vroedvrouw hier 7 of 10 keer gratis naar je toe komt, vanaf dan moet je bij betalen. Maar ik vind dit meer dan genoeg.

Hihi, nog enkele maandjes geduld dus.
De dagen zijn nu wel vermoeiender met een 2de kindje hè. Is Kaj elke dag bij je nu? Of doe je hem soms ook eens weg?
Arme Noah, die krampjes, je zou ze zo willen overnemen.
Doet deugd om onder de mensen te komen hè.

Maandag ben ik weer bij de gyn geweest dus. Het was toch niet zo super. Ons kleine ventje was niet goed gegroeid, stond anderhalve week achter op schema. Maar het kon eventueel aan de metingen liggen, of misschien krijgt hij weer een groeischeut. 17 december moet ik weer gaan om te kijken of hij nu wel goed gegroeid is. Ik probeer me niet al te veel zorgen te maken, zal wel vaker gebeuren zeker, ik voel me vooral schuldig omdat ik geen melkproducten inneem omdat ik daar niet tegenkan. Dus dan heb ik het gevoel dat ik ons kleintje te weinig calcium geef.
Ook maakt hij soms zo'n gekke bewegingen, net of hij spastisch is, zo'n heel snel getik, vind het zo gek, het ik bij de andere 2 nooit gevoeld. Ik ben dit wel vergeten te vragen aan de gyn.
De harde buiken hadden nog voor geen problemen gezorgd, voorlopig zat alles nog goed dicht en ver weg.

Wij gaan morgen de sint al laten komen, de dagen zelf is zo moeilijk, zo door de week, dan krijg ik ze nooit niet mee naar school, en volgend weekend is mijn man weg voor zijn werk, dus doen we het dit weekend maar. Bij jullie is het de gewoonte dacht ik om elke dag een beetje te geven en dan het grote cadeau hè? Wij geven maar op 1 dag iets, sommigen hier doen het ook zo als bij jullie maar ik ben daar niet zo voor.

groetjes Tiff
nic123
BerichtGeplaatst: 14-01-2013 15:52 Reageer met quote

Ha TIff,

ALles goed met je ?. Hoe gaat t met je buikje? Voel je je goed ? Hoeveel weken heb je nog te gaan? Hoe vinden je mannetjes je dikke buik nu? Hoe gaat t met je opleiding? Ben je inmiddels Al klaar met de toetsen? Is de kleine inmiddels al goed gegroeid"
? Ze zeiden dat Noah ook klein was en achter liep ook hier meerdere echos voor gehad maar al met al was hij prima op gewicht gelukkig en zelfs zwaarder als Kaj. Maak je maar niet te veel zorgen. Kun je een beetje relaxen nu met je verlof? Fijne kerstdagen en oud&nieuw gehad? Hi hi wat een vragen Very Happy Ha Pinkie: alles goed met jullie? Fijne feestdagen gehad? Heb je lekker vakantie gehad of moest je werken? Hoe vond Jisse het om weer naar school te moeten zo na de vakantie? Hoe gaat t met de meiden? Heb je Silke al ingeschreven op school? Heb je al reactie gekregen daarover dan? Very Happy Hier gaat het goed Very Happy helemaal gewend aan t hebben van 2 kindjes. Noah groeit goed hij drinkt nog steeds aan de borst! Gaat goed. Hij is erg lief wel een beetje verwend hi hi hoort erbij hè! Heb vanaf volgende week 4weken vrerlof (nog over van vorig jaar) eraan geplakt. Nu dus nog even genieten van de mannetjes! Met Kaj gaat het ook goed vrijdag met hem naar het zwembad geweest, even wat extra tijd voor hem. Nu zijn we aan het oriënteren voor een school. Volgende week nog een school bekijken. Maar voor nu moet ik er even nog niet aan denken....met mij gaat t ook goed ben weer begonnen met sporten hardlopen en cardio, nu wat extra kilo s eraf hi hi Liefs nic
Pinkiedinkie2
BerichtGeplaatst: 28-01-2013 15:13 Reageer met quote

Hoi meiden,
Dat is lang geleden.
Zo druk geweest dat het er niet van kwam.

Tiff, hoe gaat het met jou, hoe ver ben je inmiddels?
Bij allebei de meiden zeiden ze ook dat ze te klein waren met extra echo's maar ze waren allebei groter dan Jisse.
Hoop dat je je niet al te veel zorgen maakt.

Nic, hoe gaat het met jou, nog twee weken vrij?
Slaapt Noa al wat door?
Hoe lang heb je bij Kaj borstvoeding gegeven?
Silke hebben we al een tijd geleden op gegeven op school, dat gaat gewoon door.
Alleen gaat de school fuseren waardoor ze van locatie gaan veranderen.
Niet zo fijn want nu zit hij om de hoek en straks niet meer.
Ook gaan de kids dan waarschijnlijk beide naar een andere locatie voor de eerste tijd na de zomervakantie.
Heel vervelend, want Meike slaapt dan nog waardoor ik naar twee scholen moet als zij slaapt.

Hier gaat het goed.
Silke is gelukkig 's nachts zindelijk, ze had altijd hele volle plasluiers 's ochtends dus ik had nog even gewacht maar nu blijkt dat ze gewoon plaste omdat ze wist dat ze een luier om had.
Paar dagen geleden gestopt en ze is steeds droog.
Ze is zo uitgekookt af en toe.
Alleen poepen wil ze nog niet op de wc, erg frustrerend omdat ze al 7 maanden zindelijk is, dat komt dan nog wel, als ze het maar doet voor ze naar school gaat.

Mieke is lekker aan het kletsen.
Ze zegt alles eigenlijk al en ook twee woorden achter elkaar.

Verder allemaal ziek geweest behalve Jisse.
Meiden zijn allebei een week goed ziek geweest achter elkaar, was de eerste keer zo lang met hoge koorts.

Liefs,
Pinkie
Tiff
BerichtGeplaatst: 05-02-2013 21:46 Reageer met quote

Hoi

Ik wou nog net even laten weten dat ik morgen ingeleid word vanwege een zwangerschapsvergiftiging. Nog niet zo heel erg maar ze willen niet te lang wachten. Dus morgen om 5u moet ik binnen. Kleintje zit nog niet echt klaar, nog niet ingedaald maar het zal wel moeten, leverwaarden waren niet echt goed.
Hopelijk duurt het allemaal niet te lang en hebben snel onze kleine man in onze armen. Ik kom hopelijk snel weer eens kletsen hier Smile

groetjes
Tiff
Tiff
BerichtGeplaatst: 15-02-2013 16:53 Reageer met quote

Hoi hoi,
eventjes updaten. Ik ben dus woensdag de 6de ingeleid om 5u30 en om 10u12 was de kleine man er al. Was wel heel heftig, de weeën kwamen direct om de 2 minuten en kreeg dus niet echt recuperatietijd. Gelukkig was het dus niet al te lang.1 perswee nodig gehad en hij was eruit, ben wel flink gescheurd maar geneest stilletjes aan wel.
We hebben dus een flinke zoon Lucas gekregen, 52 cm en 3kg250, toch nog mooi voor 8 dagen te vroeg hè Smile

Na de bevalling waren mijn bloedwaarden gestabilliseerd en na 2 dagen mocht ik naar huis.

Nu heeft onze kleine man natuurlijk weer last van reflux, hebben ze nu alle 3 gehad. Maar hij heeft er echt veel last van, hij kan echt uren aan een stuk huilen en je ziet dat hij pijn heeft dat de pap weer naar boven komt en hij slikt deze dan ook weer terug in. We zijn al overgeschakeld op dikke melk, maar voorlopig helpt het nog niet zo veel. de nachten zijn dus ook weer geweldig, hij valt vaak pas goed in slaap tegen 3 à 4u. Best wel vermoeiend want de andere 2 zijn er tegen 7u alweer.
Marcus is heel erg lief voor zijn kleine broertje, Alexander kunnen we geen seconde uit het oog verliezen, die probeert hem echt te slaan en te stampen. Hij kan er wel lief tegen zijn maar is toch wel jaloers.

Nic, met Kaj en Noah ook alles goed daar?

Pinkie, bij jullie al weer iedereen genezen?

groetjes Tiff
Pinkiedinkie2
BerichtGeplaatst: 11-03-2013 21:37 Reageer met quote

Hoi Tiff,

Van harte gefeliciteerd met Lucas!!!
Mooi gewicht hoor, daar waren geen zorgen voor nodig.
Fijn dat het weer goed met je gaat, was vast even schrikken.
En hij is alweer een maand oud, hoe gaat het nu?

Hier alles goed.
Silke poept eindelijk op de wc, heel fijn!

Liefs,
Pinkie
Tiff
BerichtGeplaatst: 02-05-2013 21:40 Reageer met quote

Hoi Pinkie,

Weer lang geleden hè, Lucas is al bijna 3 maanden oud nu. Spijtig genoeg slaapt hij nog niet door en begint het nu wel zwaar door te wegen zo 3 kinderen, voltijds werken en men studies. Morgen op sollicitatie gesprek voor een halftijdse job hier vlakbij, geen files meer, zou een verademing zijn.

Lucas is wel een flinke man, beentje last gehad met zijn stoelgang en reflux, is een gezoek geweest maar alles is nu op peil.
Marcus is nog steeds super lief voor hem, alexander wordt steeds een beetje liever, komt wel goed uiteindelijk.

Met Alexander zijn we nu volop in potjes training, hij is nu 2j en 5 maanden. In september gaat hij naar school.

Met Marcus ben ik naar een psycholoog aan het gaan omdat ze op school al een tijdje aangaven dat er een probleem was, ze denken een beetje aan autisme, lichte vorm dan, hij is idd wel heel asociaal en heeft moeite met empathie en opdrachten begrijpen, zegt geen woord tegen vreemden, met moeite iets tegen zijn juf. Thuis staat zijn gebabbel niet stil natuurlijk. Nu ja, we zullen zien wat er uit komt, heel erg zal het niet zijn, het zou vooral fijn zijn als ik wist hoe ik er het best mee om kan gaan.

Ondertussen is Alexander ook geopereerd aan zijn oogjes, hij kijkt bijna niet meer scheel. Ze zijn perfect recht gezet, maar hij durft nog af en toe af te dwalen, vooral als hij totaal niet geïnteresseerd is.
Alexander is wel opvallend geobsedeerd door puzzelen, ik vraag me af in hoeverre hij nog normaal bezig is. Ondertussen maakt hij helemaal alleen puzzels van 50 stukjes. Op de creche worden ze helemaal gek, telkens als ze nieuwe puzzels kopen, heeft hij ze binnen het kwartier gemaakt. Hij doet dit zo graag, wel schattig om hem zo ijverig bezig te zien.

Leuk dat Silke op het toilet poept. Wanneer mag zij naar school? En hoe doet Jisse het op school?
En Meike is vast ook al fel veranderd, hoe oud is ze nu?

Hoi nic,
hoe is het met Kaj en Noah?

groetjes Tiff
Index > Zwangerschaps Geklets > September 2009 - Moeders
Pagina 146 van 146  

Vorige  1, 2, 3 ... 144, 145, 146

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring