Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Overige ziekten > Pijn achter de ogen
Auteur Onderwerp: Pijn achter de ogen
nikitakauffmanx
BerichtGeplaatst: 21-03-2015 1:14 Reageer met quote

@nancye @sander ik weet niet hoe het in middels met jullie gaat maar ik heb waarschijnlijk de oplossing, het kan zijn dat door mijn beugel dat ik daardoor een onjuiste beet heb, daardoor druk je met kauwen steeds op een zenuw en die kan ontzettend erge klachten veroorzaken, er zijn zelfs mensen geweest die naar de trein zijn gegaan van de pijn die zijn nu genezen, het heet een T-scan het is nieuw uit Amerika en je kan foto's laten maken in Holtensdijk (zoiets) in het westland, de prijs bedraagt wel rond de 400/500 maar na 6 jaar wil ik het graag proberen. Ik hoop dat het voor jullie misschien ook een optie is, of dat jullie inmiddels van jullie pijn af zijn natuurlijk!

groetjes nikita
Sander33
BerichtGeplaatst: 30-03-2015 9:17 Reageer met quote

Hoi Nikita,
Bedankt voor je informatie. Ben benieuwd of die scan bij jou wat laat zien. Die beugel zou toch juist voor een juiste stand van je tanden moeten zorgen.?
Zelf nog geen oplossing gevonden. Heb vroeger zelf ook een beugel gehad. Ondergebit staat echter niet mooi. Wellicht ga ik ook een sportonderzoek proberen,met hartonderzoek ed. Veel succes! Ben benieuwd als je wat meer weet.
nikitakauffmanx
BerichtGeplaatst: 30-03-2015 9:23 Reageer met quote

hee sander, ik ben vorige week donderdag bij die scan geweest en inderdaad mijn beet is totaal verpest waardoor je op teveel zenuwen kracht zet met bijten, daardoor verkrampt dus de helft van al je spieren en dat kan klachten veroorzaken als vermoeidheid hoofdpijn buikpijn oogpijn noem maar op, hij heeft mensen behandeld die zelfmoord wouden plegen en die zijn nu genezen, hij heeft bij mij al het een en ander gerotzooid en hij heeft mijn spalkje verwijderd zodat mijn kaken hun eigen gang kunnen gaan, de stand van je tanden kunnen behouden worden door middel van een nachtbitje, met mij gat het trouwens langzaam maar beetje bij beetje beter, ik juich alleen niet te vroeg na 6 jaar haha, hoop je een beetje geïnformeerd te hebben, mocht mijn pijn helemaal verdwijnen ligt ik je meteen in!

groetjes nikita
Thomas3
BerichtGeplaatst: 30-03-2015 16:22 Reageer met quote

De probleem was een verstoring in de pijnappelklier en hypofyse. De zelfde probleem van Andreas Lubitz.
Een medische drama.
Thomas3
BerichtGeplaatst: 31-03-2015 13:23 Reageer met quote

Antidepressiva pillen na een relatie probleem. Bijwerking in de hypofyse bij teveel gebruik: zelfmoordneiging
Tijdelijk overgewonnen
Een nieuwe leven begon als copiloot na veel zware en strenge test en cursus. Hij hield ontzettend van dit baan en troost op zichzelf. Een drukke leven tegemoet met een zonnige toekomst.
Het lichaam heeft een grens. overbelast. Hij werd ziek en kreeg koorts met verschijnselen die lijken op een stevige griep of verkoudheid (hoesten, loopneus, ontstoken ogen). Dit moest minstens 3 dagen thuis uitzieken. Met zo'n drukke leven en baan kon hij niet stil zitten. Koorts verlagende middelen en de andere verkeerde maatregelen had de koorts-proces verstoort op het moment in de hypofyse. Pijn achter de ogen en andere klachten die de dokter niet kon oplossen.
Dit ziekte kon zijn baan kosten alsnog de rest van zijn leven. De nieuwe antidepressiva medicatie maakte hem niet beter alleen maar slechter met de echte zelfmoord neiging.

Een medische drama.

Dit ziekte kan wel opgelost worden door een arts die wel verstand van de koorts-proces.
nikitakauffmanx
BerichtGeplaatst: 22-04-2015 0:56 Reageer met quote

afgelopen donderdag voor de tweede keer naar dr tandarts in honselersdijk geweest, weer een aantal milimeter van mijn kiezen afgeslepen, in de afgelopen maand (na het wegslijpen van stukjes kies) in totaal 4 avonden geen pijn gehad (wonderen bestaan nog) ik Denk echt dat dat de reden is van mn pijn, als jullie een beugel hebben gehad neem dan alsjeblieft contact op misschien is dit ook wel dé oplossing voor jullie!

groetjes nikita
Oogklacht
BerichtGeplaatst: 27-04-2015 15:27 Reageer met quote

Hoi allemaal

Ik.heb ook nog steeds last. Vreselijk
Akelig, je kan door dit soort pijn niet jezelf zijn. Omdat je door de pijn probeer je bewegingen met je ogen te vermijden. Je kijkt niet snel naar "de kant van de pijn" dat is Akelig. Het belemmerd me ook heel veel.


Ik hoop nog van jullie te horen, over een mogelijke oplossing. Want ik weet het niet meer.

Liefs natalie
Thomas3
BerichtGeplaatst: 29-04-2015 0:09 Reageer met quote

Elke kind heeft 3 processen nodig om de ogen goed te groeien.Een groei-proces,een waterpokken-proces en mazelen-proces. Vertegenwoordig hebben de meesten de waterpokken-proces gehad maar niet de mazelen. Daarom zie je heel veel kinderen vóór de 18e brillen dragen.

Waarom krijgen sommigen pijn achter de ogen?
Waarom is alcohol verlicht de pijn in de ogen?

De waarheid zit achter de vaccinaties. Crying or Very sad
Thomas3
BerichtGeplaatst: 29-04-2015 9:41 Reageer met quote

Je kent het vast wel: als je een paar glazen alcohol op hebt, word je beetje rozig, een licht gevoel in je hoofd. Je voelt je ontspannen en gedraagt je iets losser dan normaal. Gesprekken aanknopen met vreemden verloopt opeens een stuk soepeler en plots blijk je ook een ware koningin op de dansvloer. Tot zover de voordelen van alcohol.

Er wordt namelijk steeds meer bekend over de schadelijk effecten van alcohol op je lichaam. En die zijn niet mis.
Door overmatig alcoholgebruik kan de afbraakfunctie van je lever verstoord raken.

Dus alcohol heeft een sterke verband met de lever voor goed of slecht.

Voor de leveraandoening heeft GGD een preventieve maatregelen. Hepatitis B prikken. Dit vaccins is vrijblijvend. Maar als je in de opleiding Zorg of zaken reis gaan dan is deze prikken verplicht. Deze prikken is niet risicovrij. Met ongewenste factoren dan krijg je allerlei onverwachte ziektes of kanker.

De brughoektumor is een voorbeeld. Pas een politie agent kort geleden een operatie aan zijn hersenen voor de brughoektumor. Hij was altijd gezond geweest totdat een zakelijke dienst naar buitenland die een verplichte Hepatitis-B prikken had gedaan.
Crying or Very sad
Thomas3
BerichtGeplaatst: 30-04-2015 10:51 Reageer met quote

Iets hoger dan heb je kans op hersenstamtumor ofcyste in de hersenen.
Iets onder dan heb je kans op oorspeekselkliertumor.
Iets voor dan heb je kans op oogtumor of pijn achter de ogen.
Hier ook een voorbeeld van een man die altijd gezond geweest totdat 2 Hepatitis B prikken voor zijn zakelijke reis opgehaald.

Sinds half november 2009 is er bij mij een oogmelanoom geconstateerd. Altijd perfecte ogen gehad, en altijd zo gezond als een vis geweest.

Voor behandeling van het oogmelanoom ben ik doorverwezen naar Zwitserland, omdat de behandeling hier in NL niet mogelijk is. Operatie en bestraling zijn dus in Zwitserland uitgevoerd.

Inmiddels ben ik 3x heen en weer geweest: 1x in december 2009, en al 2x dit jaar. Operatie en bestraling zijn achter de rug.
Alles is succesvol verlopen.
Omdat mijn zicht inmiddels aardig beperkt is heb ik een grote computermonitor moeten aanschaffen.
Thomas3
BerichtGeplaatst: 04-05-2015 12:21 Reageer met quote

Degene de verplichte Hepatitis B prikken voor de Zorg opleiding moet heel goed oppassen voor de kans op pijn achter de ogen. Hetzelfde geldt de andere vaccins voor jonge vrouwen o.a. baarmoederhalskanker prikken en griep prikken. De vaccins zijn koel bewaard, Inspuit met koel element in je lichaam daarna sporten stimuleert de witte bloedcellen en de ongewone lever functie.

Je hebt nog 1 mogelijkheid van pijn achter de ogen door drink- en eetgewoonte. Een "hete bloed" veroorzaakt die je kans op pijn achter de ogen met andere factoren met of zonder een koorts proces. Dit zie je matige alcohol nemen vooral bier drinken tijdelijk verlicht de pijn door een "koud tegen warm" proces.

Je hebt ook veel betere methode dan de alcohol.
Bv Gojij thee en alle zure en bittere vruchten. Surprised
Sander33
BerichtGeplaatst: 13-05-2015 8:49 Reageer met quote

Gezien je vele reacties op diverse onderwerpen moet je haast wel een arts zijn Thomas. Gezien je Nederlandse taal lijkt me dat overigens niet.
Ben er zelf nog niet uit waar de vermoeidheid achter de ogen vandaan komt. Stress, houding, manier van slapen, hart? Hopelijk vind ik ooit de oplossing.
Thomas3
BerichtGeplaatst: 13-05-2015 10:40 Reageer met quote

Ik ken jou voorgeschiedenis niet die net voor de pijn in de ogen, dus kan ik hier weinig van zeggen.
Wel in het algemeen de pijn achter de ogen is een Lever-probleem. Dit noemen wij "hete lever-bloed" opstijgt naar het hoofd richting het ogen.
Je hebt 2 mogelijkheden.
1) Laat die "hete lever-bloed` neutraliseren.
2) Koorts reset. M.a.w. een nieuwe goede koorts-proces.

Ik ben geen arts. Bij probleem moet je naar je eigen arts gaan. Shocked
Oogklacht
BerichtGeplaatst: 09-08-2015 1:32 Reageer met quote

Ja Sander ik vraag me soms ook af, of het niet aan m'n hart ligt..

Op het hart filmpje zagen ze niks bijzonders maarja. Dat is ook maar een moment opname. Was gewoon bij de dokters assistent.

Ben benieuwd of er ooit iemand achter de oorzaak komt en de oplossing voor ons heeft.

Mijn leven ziet er nog niet zo uit hierdoor zoals ik zou willen. Het is een vreselijk iets. Bah. bah heb nu ook gigantisch veel last ervan

Help. Aub wie o wie kan ons helpen
nikitakauffmanx
BerichtGeplaatst: 22-08-2015 0:31 Reageer met quote

Mn vorige berichtje plaatste niet maar ik ben bijna pijn vrij, ik hoop dat het bij jullie ook beter gaat anders heb ik voor iedereen 1 oplossing (als je een beugel gehad hebt) neem een kijkje bij tandarts starrenburg in honselersdijk en kijk voor de t-scan mijn pijn is een heel stuk minder en soms helemaal weg, hoop het beste voor jullie

Groetjes nikita
Nancye
BerichtGeplaatst: 19-10-2015 15:28 Reageer met quote

nikitakauffmanx schreef:
Mn vorige berichtje plaatste niet maar ik ben bijna pijn vrij, ik hoop dat het bij jullie ook beter gaat anders heb ik voor iedereen 1 oplossing (als je een beugel gehad hebt) neem een kijkje bij tandarts starrenburg in honselersdijk en kijk voor de t-scan mijn pijn is een heel stuk minder en soms helemaal weg, hoop het beste voor jullie

Groetjes nikita


Hoi! Ik ben er een tijd niet geweest zie ik. Ook wel omdat ik het echt met rust heb gelaten omdat ik de hoop een beetje heb opgegeven. Maar nu lees ik dit van jou Nikita en dat ziet er veelbelovend uit! Ik heb een beugel gehad en nu van die stripjes boven en onder achter mijn tanden. Echt bedankt voor de info, ik ga me er eens inlezen en kijken wat het voor mij kan betekenen!

Groetjes Nancy

PS: Weet je nog die bril van mij? Spijt dat ik daar ooit aan begonnen ben. Eén het werkt voor geen meter en twee ik zit voorlopig niet aan die +1,25 dus de opticien zei dat ik hem maar alleen moet opdoen als het echt nodig is en verder niet moet gaan dragen en dat het tot na mijn 40ste kan duren voordat ik echt bij de juiste sterkte zit.. zucht.
Oogklacht
BerichtGeplaatst: 04-03-2016 15:51 Reageer met quote

Ik ben kapot

Kan de pijn bijna niet meer dragen

Heb zo verschrikkelijk veel pijn
Links de huid precies op de plek van de pijn, is aan het verrimpelen. En erg gevoelig.

Veel sterkte jullie ook..
roos.bla
BerichtGeplaatst: 06-05-2016 21:52 Reageer met quote

Hola,

Zelf geen klachten, maar mijn vader is na heel lang zoeken uiteindelijk gediagnosticeerd met clusterhoofdpijn.

Hij omschreef het zelf altijd als het gevoel alsof iemand met een priem in zijn oog prikt. Bij een aantal van jullie zag ik een zelfde omschrijving langskomen.

Vraag het eens na aan je arts zou ik zeggen!

succes
Oogklacht
BerichtGeplaatst: 01-06-2018 23:48 Reageer met quote

nog steeds niemand die een uitslag heeft...?
ik ben elke dag aan het overleven .
zo voelt het.
pijn pijn altijd pijn
niemand die me helpen kan.
ik heb er veel verdriet van. soms als het me te veel word huil ik alle pijn eruit.
heb 2 jaar geleden een mri scan gehad waar niks uit kwam. ook al eens naar oog ziekenhuis geweest. mn oog was niet beschadigd ofzo, want zo voelt het dan vaak bij mij.
ik voel niet echt zoals jij het omschrijft hierboven, ''een priem in mn oog'' maar meer een beschadigd oog.
en het trekt ook erg , net alsof mn oog van achter strak getrokken word. mn oog druk is ook al eens op gemeten , dus ook dat is het niet. ik ben uit gedokterd. en radeloos.

niemand die hier meer terug iets van zich laat horen.
voel me echt eenzaam met dit wat niemand uit mijn omgeving heeft.
Thomas3
BerichtGeplaatst: 17-06-2018 15:45 Reageer met quote

Pijn achter de ogen en oogontsteking van MS ligt in dezelfde proces, maar een andere diagnose.

https://www.gezondheidsplein.nl/aandoeningen/griep/item32595

Informatie oogontstekingen bij verkoudheid en griep hebben zij een heel belangrijke symptoom in het praktijk vergeten.
Namelijk de proces in het ogen tijdens de verkoudheid en griep.

https://oogfonds.nl/oogziektes/oogontsteking/soorten-oogontsteking/

De oorzaak van pijn achter de ogen en oogontsteking bij MS moet je de proces van verkoudheid en griep goed verdiepen.

Als de artsen de oorzaak en de oplossing weten. Dan is de drama bij Andreas Lubitz kunnen voorkomen. De slachtoffers van MS kunnen genezen.

Het gaat om de `wind ` die de proces verstoort. Idea
Index > Overige ziekten > Pijn achter de ogen
Pagina 7 van 8  

Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Volgende

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring