Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Zwangerschap > Vanaf wanneer heb je last van zwangerschapssymptomen?
Auteur Onderwerp: Vanaf wanneer heb je last van zwangerschapssymptomen?
prisca
BerichtGeplaatst: 22-05-2011 14:31 Reageer met quote

Normaal gezien heb je al last van zwangerschaps sympthomen na de innestelng ,maarja dat verschil eingelijk van persoon tot persoon, het kan nog komen of mischien niet
smesje
BerichtGeplaatst: 22-05-2011 17:12 Reageer met quote

het is echt onzin dat je dit 'normaal' gezien al na de innesteling heb.
De ene vrouw is dr vroeg bij en de andere vrouw wat later.
Sommigen hebben bijna helemaal geen symptomen behalve dat ze dikker worden Wink
alexandra001
BerichtGeplaatst: 28-08-2011 15:31 Reageer met quote

hallo iedereen, ik had een vraagje
het is al 3 dagen geleden dat ik en me vriend samen naar bed zijn gegaan maar ik voelde me al die 3 dage al misselijk en buikpijn en me borsten deden pijn. ik wil een zwangerschaptest doen maar weet niet precies waneer ik die kan gaan nemen is het mogelijk dat ik toch zwanger kan zijn ..?
Shiri
BerichtGeplaatst: 07-09-2011 14:50 Reageer met quote

3 weken geleden heb ik onveilig gevreeen met mijn ex (vakantie vriend)Het is heel stom, maar ik zat een paar dagen voor mijn ongesteldheid en dacht dat ik in mijn safe days zat. Mijn ex en ik vrijden vroeger ook zonder condoom, maar ik was aan de pil. (tussen haakjes hij wilde het altijd zonder doen, vond het risico nemen met mij zo spannend)
Anyways, na 3 onveilige beurten werd ik de volgende dag ongesteld, dus ik dacht "niks aan de hand" het was een vreemde ongesteldheid (het kwam ook 3 dagen te vroeg) en duurde anderhalve dag heel heftig (ik was zelf naar de dokter gegaan) en toen plotseling over!
Ik "voel" me zwanger, maar vanwege mijn ongesteldheid denk ik dat dat niet kan kloppen (aan de andere kant, stel het is van de laatste vrijpartij, misschien had mijn lichaam nog niet door dat er een innesteling was en die gebeurt meestal paar dagen na de daad)
Nu ben ik de hele week misselijk (in golven) maar ik heb wel trek, telkens als ik gegeten heb, voel ik me misselijk. Ik ben ook duizelig en moe (maar dat kan ook omdat ik niet genoeg slaap) heb pijnlijke borsten (wat ook vreemd is, want dat heb ik meestal voor mijn menstruatie) en steken in mijn buik af en toe (mocht ik zwanger zijn is dat niet heel erg vroeg voor de symptomen?)
Ik moet over anderhalve week ongesteld worden (dus te vroeg voor de gevoelige borsten) maar kan pas daarna (indien ik overtijd ben) testen.
Ik durf geen bloedopname te vragen. Ik ben zo verward, heb dus de symptomen, heb het onveilig (stom stom!) gedaan, maar ik was toch ongesteld? (ook al was het kort)
Weet iemand dit? zou een zwangerschap mogelijk zijn?
Het is totaal ongepland (alhoewel ik mijn ex verdenk dat ie het ergens wel wilde, anders wil je toch veilig vrijen) maar niet ongewenst. ik zal er wel allen voor moeten staan.
Jubelteen
BerichtGeplaatst: 16-09-2011 10:17 Reageer met quote

Shiri.... Je WAS aan de pil, wil je zeggen dat je dat nu niet meer bent? Als dat zo is, dan is het idd dom als je nog geen kindje wilt.
Maar goed, met pil lijkt me gewoon dat je niet zwanger bent. Je bloeding was heftig en dat is bij een innesteling vrijwel nooit.
Maar als je ongesteld bent geweest kun je gewoon testen. Dus wat let je om te testen? Je maakt jezelf gek zo.
Hoe is het inmiddels met je?
Shiri
BerichtGeplaatst: 16-09-2011 10:30 Reageer met quote

Bedankt voor je reactie..
Ik ben inmiddels weer ongesteld geworden, en het leek normaal, gewoon een ongesteldheid van 5 dagen, dus ik heb me niet getest. voor de ongesteldheid was ik misselijk, moe en had ik pijn in mijn borsten, maar dat kon ook door stress komen.
sineke
BerichtGeplaatst: 21-11-2011 13:38 Reageer met quote

Hey mensen ik was 18 de vruchtbaar en kheb gemeenschap gehad en 19de had ik eisprong. Kben dus benieuwd of ik zwanger ben maar kmoet nog paar dagen wachten voor uitslag. Maar kheb dus wel een beetje last. Nouja last? Het llijkt gwn een dat k een volle baarmoeder heb.. Het lijkt dus best gevoelig te zijn.. Zegt dit jullie wat? Zijn dat begn van zwngerschaps symptomen?
sineke
BerichtGeplaatst: 21-11-2011 13:39 Reageer met quote

Hey mensen ik was 18 de vruchtbaar en kheb gemeenschap gehad en 19de had ik eisprong. Kben dus benieuwd of ik zwanger ben maar kmoet nog paar dagen wachten voor uitslag. Maar kheb dus wel een beetje last. Nouja last? Het llijkt gwn een dat k een volle baarmoeder heb.. Het lijkt dus best gevoelig te zijn.. Zegt dit jullie wat? Zijn dat begn van zwngerschaps symptomen?
deborahD
BerichtGeplaatst: 21-11-2011 16:17 Reageer met quote

Hee,

Ik heb een vraag, ik was/ben bang dat ik zwanger ben. Totdat ik ongesteld werd, ik mocht dus beginnen met de pil. Dit is nu de derde dag, en sinds ik 'm heb geslikt, ben ik niet meer ongesteld.. Is er sprake van zwangerschap, of is dit normaal?

Groetjes
bliksempjuh
BerichtGeplaatst: 21-11-2011 16:40 Reageer met quote

Sineke, Nee dat zij echt nog geen zwangerschapssymptonen!
Je zal toch echt nog een 1,5 week moeten wachten voordat je weet of je zwanger bent!

Deborah, Doe een test en je weet het maar het kan natuurlijk ool zijn dat je ongesteldheid gewoon over is!
deborahD
BerichtGeplaatst: 21-11-2011 16:42 Reageer met quote

Ik ben sowieso nu wat later dan normaal. En het hoorde juist te beginnen..
sineke
BerichtGeplaatst: 21-11-2011 16:48 Reageer met quote

Dankjewel bliksempjuh, maar kheb dit wel sinds dat ik eisprong heb gehad.. Het zou dan wel psigisch zijn ofso.. Dan maar afwachten tot 3 december..
smesje
BerichtGeplaatst: 21-11-2011 18:47 Reageer met quote

sineke heb al eerder op je gereageerd.
Het zit echt tussen je oren, dus is echt PSYCHISCH en je loopt je wellicht compleet zwanger te 'denken' ..
des te groter straks de domper als je straks gewoon ongesteld word...

Misschien zou je eens wat meer moeten lezen over de cyclus zodat je daadwerkelijk snapt hoe alles in het vrouwenlichaam in zn werk gaat tijdens de cyclus...

Blijkbaar denk jij dat je na de seks meteen zwanger bent...
deborahD
BerichtGeplaatst: 21-11-2011 20:10 Reageer met quote

Zou iemand me alsjeblieft kunnen helpen? Sad
mama mellie
BerichtGeplaatst: 22-11-2011 11:51 Reageer met quote

Deborah dat is normaal, had ik ook altijd.
Je begint met slikken op de eerste dag van je menstruatie en dan ik het na een paar dagen over.
geen zorgen maken.
deborahD
BerichtGeplaatst: 22-11-2011 15:40 Reageer met quote

Bedankt, maar het kan toch niet zijn dat er 7 weken overheen gaan? Tenminste dat is dan mijn berekening.. 23e (oktober) was de laatste dag ongesteld. En normaal gesproken ben ik 't om de 2 weken, dus zou ik uitkomen op 6 november ongeveer. De 19e (november) heb ik seks gehad met mn vriend, en toen werd ik, 'dacht ik dan', ongesteld. Dus slikte ik voor de eerste keer de pil. En dezelfde avond hield 't op.. En dan zouden er nog 3 weken komen tot de stopweek..
bliksempjuh
BerichtGeplaatst: 22-11-2011 15:46 Reageer met quote

Deborah, Als je de pil slikt doe je toch iets verkeerd als je elke 2 weken ongsteld wordt! Je slikt hem 3 weken en dan heb je een stopweek en wordt je ongesteld
Als je de pil om de normale goede manier gebruikt is het eigenlijk onmogelijk om zwanger te raken.
deborahD
BerichtGeplaatst: 22-11-2011 15:48 Reageer met quote

Dat is het probleem niet, ik slikte 'm voor de eerste keer. Ik snap ook wel dat 't anders onmogelijk is haha Smile idont know what to do
deborahD
BerichtGeplaatst: 22-11-2011 15:49 Reageer met quote

Daarvoor deed ik niet aan de pil
bliksempjuh
BerichtGeplaatst: 22-11-2011 15:53 Reageer met quote

Ahah op die fiets.....sorry ff verkeerd begrepen haha
Tja moeilijk idd....ik zou nu wel gewoon doorgaan met slikken alleen ik zou voor de zekerheid een condoom gebruiken de maand! En dan na je stopweek zou het allemaal in het goeie ritme moeten zitten en kun je de condooms achterwegen laten!
Ik heb het zelf ook gehad toen ik de pil slikte dat ik nog licht ongesteld was als ik de pil weer in moest nemen maar dat kan geen kwaad verder.
Succes ermee en sorry voor de verwarring haha
Index > Zwangerschap > Vanaf wanneer heb je last van zwangerschapssymptomen?
Pagina 3 van 5  

Vorige  1, 2, 3, 4, 5  Volgende

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring