Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Gynaecologie > zwanger of niet??
Auteur Onderwerp: zwanger of niet??
hopeloos
GastBerichtGeplaatst: 30-06-2005 23:23 Reageer met quote

Ik ben nu twee weken overtijd, heb 2 pos. testen gehad en verschillende neg. Mijn boedtest was 1 hcg, dat is toch niet zwanger? Volgens mijn huisarts ben ik wel zwanger geweest.. als dat zo is dan moet ik toch gaan bloeden?
Ik ben nog steeds niet ongesteld geworden maar heb wel een beetje buikpijn. Ik ben niet misselijk en moe maar slaap wel slecht, moet vaak plassen en heb veel afscheiding ook duizelig en een opgeblazen buik.
Nu lees ik op meerdere forums dat mensen toch zwanger zijn terwijl de bloedtest neg uitwees. Ik heb de gyn gebeld maar je komt er gewoon niet tussen!!

Hopeloos..
Jip
BerichtGeplaatst: 01-07-2005 10:30 Reageer met quote

Het lijkt mij maar ik ben geen arts dat als je 2x positief test dat je zwanger bent of bent geweest anders zou het geen positieve test zijn.
Of je zou moeten wachten of je nog ongetseld word of je zou moeten vragen of je doorverwezen kan worden om zekerheid te hebben. Wat heeft je huisarts hierover gezegd? Je zou tegen je huisarts kunnen zeggen dat je nog steeds niet ongesteld bent geworden misschien dat hij/zij je wel doorstuurt.
sterkte
Index > Gynaecologie > zwanger of niet??
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring