Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Een gezonde levensstijl > Wie leert mij te kunnen genieten..
Auteur Onderwerp: Wie leert mij te kunnen genieten..
Anoniempje1988
BerichtGeplaatst: 13-08-2008 10:42 Reageer met quote

Hallo allemaal!

Ik ben 20 jaar, 2 relatie's langer dan 1.5 jaar achter de rug, nu verliefder dan ooit! Mn vriend is 28 en we gaan nu 9 maanden met elkaar.. 1 HEEL GROOT PROBLEEM: al na de 1e maand viel ik weer terug in mn oude patroon; geen zin in sex. Het moest maar.. We hebben het er al veel over gehad en mijn vriend accepteert het ook gedeeltelijk maar merk uiteraard dat hij er moeite mee heeft!

Het probleem is dat zodra ik door krijg dat hij meer wilt, ik het gevoel heb dat het er alleen om gaat dat ding erin en klaar te komen. Ik heb niet meer het gevoel alsof het om mij gaat en hoe meer ik er op zo'n moment over na ga denken hoe meer het voelt alsof ik (heel grof gezegd) aangerand word.. Wil er wel even bij zeggen dat ik echt voor 1000% zeker weet dat dit niet aan hem ligt, kan me geen lievere jongen bedenken en dat hij dit pikt zegt misschien voor jullie ook wel wat Wink

Verder KAN ik echt wel genieten van sex, als het nieuw is of als ik dronken ben maar zodra ik het gevoel krijg dat het daar allemaal om gaat, blokkeer ik. Het liefst zou ik heel de avond kroelen wetend dat ik niks MOET, toch denk ik er elke dag aan en ik wil zo graag dat ik het WIL. Ik wil het nu ook maar zodra het er op aan komt..

Ik hoop dat iemand van jullie mij kan helpen dmv tips, ben bereid om alles te proberen en denk mn vriend ook ondertussen Wink

Alvast dankjewel !!
Selinde
BerichtGeplaatst: 13-08-2008 14:24 Reageer met quote

Hoi anoniempje,

Je zegt dat je het er al met je vriend over hebt gehad, dat is al een heel goed begin! Heb je hem ook gezegd dat het voelt alsof je MOET, alsof het niet meer om jou draait? Dan kan hij zich misschien aanpassen in de manier waarop jullie seks hebben, dat hij zich wat meer op jou richt. Misschien is het zelfs een goed idee om een avondje alleen om jou te laten draaien. Geen echte seks in de zin van penetratie, maar hij kan jou wel 'verwennen' (als je snapt wat ik bedoel Razz ). Dat geeft jou misschien meer het idee dat jij even goed meetelt tijdens de seks en dat het er ook om gaat dat jíj ervan geniet.

Ik weet niet of het iets helpt, maar ik wilde het toch even zeggen! Wink veel succes nog!
Anoniempje1988
BerichtGeplaatst: 13-08-2008 16:05 Reageer met quote

Allereerst bedankt voor je reactie, ik heb daar inderdaad ook al over zitten denken, ben alleen bang dat het dan erg egoistisch overkomt en misschien krijgt hij dan nog meer het gevoel dat het aan hem ligt.. misschien mail ik jou stukje wel even door en komt het dan anders over.. Smile Thanx!

Even iets anders : Ik heb vandaag op meerdere forums gelezen dat een laag libido kan komen door het slikken van de pil, nou heb ik de prikpil maar heb besloten dat ik de volgende niet meer ga halen in de hoop dat dat werkt.... Wel nog 1.5 maand wachten en dan nog het probleem van een condoom; word dan nog meer op het idee gebracht dat het daar allemaal om draait ! Maar ach.. als dat libido eenmaal op peil is zou ook dat geen probleem meer moeten zijn toch ?


Nog wel heeel graag reacties!!! ALLES WELKOM Smile
marije14
BerichtGeplaatst: 13-08-2008 16:54 Reageer met quote

hoi hoi,

toen ik jou stukje las dacht ik als eerste (zou ze de pil slikken)

Ik ben nu sinds 2 maanden van de pil af en heb mirena genomen. Bij mij is het in ieder geval behoorlijk verbeterd als je begrijpt wat ik bedoel. Ook als ik in mijn eentje ben zeg maar;)

En wat misschien nog een beetje helpt is eerst lekker samen douchen. En misschien zelf een keer het initiatief nemen, dat je het gevoel hebt zelf alles in de hand te hebben. En dan alles te bepalen.....(en dan zal je zien dat je vriend dat ook wel ziet zitten)
suc6
Anoniempje1988
BerichtGeplaatst: 13-08-2008 18:23 Reageer met quote

Ja echt! Nou dat is wel heel goed om te horen, en wat jij zegt van zelf de touwtjes in handen nemen zeg maar, ik heb het zoooo vaak van te voren bedacht dat ik dat ging doen, en dan toch ineens niet durven/doen. Denk wel dat je daar een punt hebt en dat het dan voor mij heel anders is, aangezien ik dat in het begin van onze relatie ook wel deed.... Top, bedankt voor je reactie en zal het nu toch nog eens proberen en dan gewoon doorzetten, als het misloopt heb ik het in ieder geval geprobeerd? Zal hij (dan nog) toch ook wel op prijs stellen denk ik.. Gewoon doen dus!
Emoticon
BerichtGeplaatst: 11-09-2008 14:02 Reageer met quote

Hoi anoniempje,

Ik weet niet of gewoon doorzetten de oplossing is. Jou verhaal is voor mij een zee van herkenning. Ik wil graag hierover me je doorpraten, maar vind het moeilijk om dat op het world wide web te doen Wink. Zou ik je mogen mailen hierover? Ik zou het heel fijn vinden!

Liefs Emoticon
Zussie70
BerichtGeplaatst: 18-10-2010 0:56 Reageer met quote

Hoi Anoniempje,
Ik herken wel veel in wat je verteld,over jou ''geen zin in sex hebben''!Ik gebruik zelf al 20 Jaar ''de prikpil'' en daardoor is ''mijn zin er in'' ook ''bijna weg''!(helaas wel,want ik ben al 11 jaar getrouwd met de liefste en geduldigste man op deze aardkloot,al zeg ik het zelf Wink!!!)Ook slik ik veel medicijnen waardoor ik vaak te moe ben,dat kan voor je partner ook erg moeilijk zijn,maar jou partner is ook erg lief&geduldig lees ik zo,dat is natuurlijk geweldig(wees zuinig op dat mannetje van je Razz!)Maar veel sterkte en als er wat is,brand maar los....je mag altijd mailen als je wat steun kunt gebruiken,of gewoon ''even je hart wil luchten'' Okay????

Groetjes,
Zussie Smile
Jonnie berg
BerichtGeplaatst: 17-11-2010 17:34 Reageer met quote

Hi Anoniempje, het komt me heel bekend voor en is echt vervelend (op zn,n zachts gezegd). Mijn vrouw heeft zo ongeveer het zelfde...
We hebben er ook veel over gepraat maar dat hielp niet echt. Wel dat we elkaar beter zijn gaan begrijpen maar het ging er niet door over zeg maar. Voor mij is het vreselijk al klinkt dit natuurlijk behoorlijk zielig maar ja dat is dan maar zo.
Het lastigste vind ik dat er ook nauwelijks aanraking van haar komt. Daarom schrijf ik je ook....het voeld namelijk heel erg afwijzend en dat maakt het nog naarder. Wat bij ons wel helpt is dat we zeg maar meer oraal georienteerd zijn gaan worden wat in elk geval het gevoel van dat afwijzende gevoel weg neemt. Ik hoop dat je je vriend wel veel affectie geeft en dat het helemaal goed komt. ik heb door zeg maar dat orale veel minder "last"van.

Groet,
Jonnie
Kokomo
BerichtGeplaatst: 08-01-2011 21:28 Reageer met quote

Mijn ex had hetzelfde probleem. Echter begon zij mij er van te beschuldigen dat ik oversexed was en altijd maar wilde. En 1x in de maand vond ik toch echt weinig. Zij wilde mij naar de psycholoog hebben omdat zij vond dat er bij mij iets niet in de haak was. Zij begon daarop vreemd te gaan, want dat was spannend en wond haar wel op. Dit betekende voor ons het einde en heb gehoord dat dat ook voor het volgende vriendje tot een vroegtijdig afscheid heeft geleid. Ga er mee naar een dokter en laat je doorsturen, want het kan een erg groot probleem worden. Mijn huwelijk heeft bijna 20 jaar geduurd, want ik kon mijn dochter niet in de steek laten.maar had al eerder een eind er aan moeten maken. Gelukkig erken jij wel dat jij een probleem hebt.
anonimous
BerichtGeplaatst: 18-04-2011 11:53 Reageer met quote

Ik denk dat je gewoon moet eisen dat vóór hij zijn lusten mag botvieren, hij jou verwent door bijvoorbeeld te doen wat jij fijn vindt. Hij zal daar ook opgewonden van raken. Seks is geen eenrichtingsverkeer. Mannen zijn inderdaad vaak van erin, op en neer en klaar is klara terwijl vrouwen affectie en seks graag vermengd willen zien. Nogmaals blijf erover praten en zet hem maar eens aan het werk..suc6!
wendeline
BerichtGeplaatst: 18-04-2011 12:07 Reageer met quote

Heej,
Dat van de prikpil kan kloppen.misschien heb je er bij n lichte pil minder last van..zoals microginon etc.
Ook zou je eens kunnen kijken wat jij fijn vind of spannend. En kijk eens wat jou wel op kan winden, zodat je misschien meer zin hebt.
Seks is ook een manier om 1 te worden en je liefde te delen voor elkaar, als je relatie goed zit,kun je dit misschien ook gaan ervaren. En dan draait t niet meer alleen om de seks.
Suc6
Index > Een gezonde levensstijl > Wie leert mij te kunnen genieten..
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring