Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Psyche > hoofdpijn, nekpijn,duizelig, vergeetachtig, moe, rugpijn...
Auteur Onderwerp: hoofdpijn, nekpijn,duizelig, vergeetachtig, moe, rugpijn...
monjatje
BerichtGeplaatst: 23-02-2012 10:54 Reageer met quote

Ik ben een vrouw van 40 jaar en heb sinds een maand of 3 constant pijn in mijn nek aan de rechter kant. Mijn nek kraakt ongelofelijk en het trekt ook heel erg door in mijn kaak aan de rechter kant. Soms zo erg dat ik moet stoppen met eten omdat het teveel pijn doet. Er zijn dagen bij dat ik alleen maar slapen wil en er ook de hele tijd bij zit te suffen en min ogen maar amper open kan houden. Is er iemand die dit herkent of die een goede tip heeft?
Levita
BerichtGeplaatst: 15-03-2012 18:50 Reageer met quote

Veros, jouw klachten zouden wel eens te maken kunnen hebben met vitamine B12 tekort of vitamine D. Je mag mij hierover een mail sturen. Ben benieuwd hoe het nu met je gaat.

Levita.
prinsas
BerichtGeplaatst: 01-05-2012 12:03 Reageer met quote

hallo
ik heb ook veel pijn aan de linkerkant van mijn ruggegraad vooral bovenin. Mijn nek kraakt ook erg. Vaak duizelig en moe en vergeetachtig. Kom net zo moe van bed als dat ik er op ging. Fybromalagie (?) heeft mijn tante wel, is dit erfelijk?
Geprikt op B12 deze was 195. Volgens de huisarts niets aan de hand. Vaak naar de huisarts geweest maar altijd weggestuurd met stress en spanning (deels waar, met een gokverslaafde man) Maar deze klachten duren al 3 jaar na de bevalling van mijn zoon. Veel naar de fysio en manueel therapeut geweest. Helpt wel iets maar dan moet het wel met regelmaat gebeuren. Je wordt van de klachten toch wel een beetje depri en moedeloos.
Nog iemand tips? Yoga helpt trouwens ook wel iets. Maar inderdaad moet wel met regelmaat de oefeningen blijven doen.
Ik zie wel dat veel mensen deze rare onverklaarbare klachten hebben. Misschien moeten ze hier eens een naam aan hangen en er onderzoek naar doen.
Ingvild
BerichtGeplaatst: 03-05-2012 22:23 Reageer met quote

Zo herkenbaar dit allemaal!
Ik alweer 1,5 jaar aan het sukkelen... Tot nu toe veel baat bij Triggerpoint massage wat ikzelf kan toepassen... Binnenkort ga ik dry needling proberen, schijnt pijnlijk te zijn maar wel effectief...
Nu ook hoofdpijn en tintelende bovenrug....het lijkt wel een virus, hoor veel mensen erover..Sad
rubbie
BerichtGeplaatst: 16-08-2012 10:57 Reageer met quote

hallo,

ik heb al vanaf mij twaalfde last van iedere dag hoofdpijn. Dat is in de loop van de jaren steeds erger geworden. En de afgelopen tien jaar zo een beetje heb ik naast mij hoofdpijn ook altijd last van rugpijn, nek, en schouderklachten en ook altijd maar moe. Deze klachten lijken steeds erger te worden allemaal en het beinvloed gewoon echt wel mij leven. Sporten probeer ik wel is maar heb er gewoon geen fut voor. Ik slaap heel vast waar door ik vaak te laat wakker word, en daar te laat op werk. Krijg ik ook gezeik mee. Er is al aardig wat bij mij geprobeerd ook. Fysiotherapie heb ik regelmatig gehad, kraker, accupunctuur, mensendieck therapie, heb een scan van mij hoofd gehad en een slaaponderzoek. Over al krijg ik te horen sorry meneer wij kunnen u niet verder helpen. Ook vaak te horen gekregen u moet er maar mee leren leven en het zal wel spanning zijn. Ik heb geen zin om hier mee te leven!!!! (dat betekent niet dat ik een einde aan mij leven wil maken of zo hoor trouwens) Ik heb genoeg leuke dingen om voor te leven. En ik ben van mij zelf erg positief ingesteld.

Ik ben benieuwd of iemand al is een keer iets gevonden heeft wat helpt bij deze nare klachten.

groeten
Ingvild
BerichtGeplaatst: 23-08-2012 0:49 Reageer met quote

Laatst een boek gedownload over het boek van dr Sarno, niet alles geloof ik en heb em nog niet uit maar ben er na 2 jaar aanhoudende klachten wel achter dat toch veel spanningsgerelateerd, maar ook een combinatie van RSI/scheve rug, verkeerde houding en dan als druppel denk ik de stress die we in ons dagelijks leven ondervinden hoe onbenullig deze kan zijn..
Anyway, vond het boek wel heel herkenbaar, wel soort verklaring van deze vage klachten.. Maar ja, nu nog ervanafkomen, staat ook in het boek maar daarben ik nog niet!
jopwop
BerichtGeplaatst: 05-10-2012 0:14 Reageer met quote

heej,
ik weet niet of deze info je kan helpen.
Ikzelf heb ook veel last van mijn linkerkant van mijn rug.
Nu ben ik er echt van overtuigd dat fysieke klachten veroorzaakt zijn door mentale klachten en omgekeerd.
als je de neurologische feiten opzoekt over de linkerhersenhelft zul je lezen dat deze staan voor rationeel denken.
Het practische, logische redeneren dus...
Ikzelf herken dit heel hard in mezelf.
Ik ben een pursang dromer, geloof steeds mijn intuitie en ben zeer creatief.
ik interpreteer dit als een teken dat ik mijn linkerhersenhelft meer moet leren gebruiken.
iK merk dit ook bevoorbeeld als ik luister naar anderen of info opneem dat ik mijn hoofd steeds een beetje naar rechts buig.
Nu ben ik eens naar een homeopaat gegaan om over iets compleet anders te praten.
die man zei me direct dat ik veel te dromerig in mijn leven stond en duwde op een punt om mijn rug en vroeg of ik daar veel pijn had.
ik had hem helemaal niets verteld over mijn rugpijn en het was inderdaad de plaats waar de pijn samenkwam.
misschien kan je dit eens bespreken met een homeopaat?
ik zeg homeopaat omdat ik denk dat die hier meer voor openstaan dan de gewoon huisarts.
Mischien helpt het je ook gewoon al om jezlef te verplichten meer met de linkerhersenhelft te denken.
dit klinkt gemakkelijk maar het vraagt oefening uiteraard.
Ik kan je wel aanraden bachbloesems te proberen.
dit helpt je aardser te worden.
dit is uiteraard een enorme alternatieve kant van de geneeskunde.
maar als je de hele lijst die je opnoemde al geprobeert heb, dan denk ik niet dat het kwaad kan dit te proberen.
ik heb er enorm positieve ervaringen mee.
ik wens je allesinds beterschap op!
ik kan er van meepraten dat rugpijn een beperking is.
Dit helpt mij allesinds:)
Ingvild
BerichtGeplaatst: 06-03-2013 23:30 Reageer met quote

Ben ik weer... zat weer te googlen op een tintelende bovenrug...heb er ook weer hartkloppingen bij..zucht..
Ben inmiddels naar een homeopaatgeweest die ook bio-resonantie toepast. Hij vertelde me dat veel van deze klachten komen door bijnier-uitputtng en verzuring van je lichaam. waardoor ook veel vitaminen en mineralen uitgeput raken...
Hij mat bij mij een flink B12 tekort (op celniveau...m'n bloeduitslagen waren 475...) Ook krjg ik hoge doseringen Magnesium en vitamine D. Ook korrels tegen verschillende virussen waaronder Pfeiffer.. Ben net klaar met de korrels. voel me wel al beter maar die rugklachten...
Maar princas hoe is ht nu? Jou B12 waarde is behoorlijk laag, 175 in het bloed is al een indicatie voor B12 injecties kun je nagaan hoe het op celniveau is..
robinxx
BerichtGeplaatst: 31-07-2013 18:22 Reageer met quote

Beste mensen,
Voor mij zijn de genoemde klachten, duizeligheid, moeiheid, pijn in nek, rug en schouders heel herkenbaar. Met name de duizeligheid ken ik vanaf kinds af aan (en ook bv scheef kijken).Ik heb echt van alles geprobeerd maar uiteindelijk helpt Taoistische Tai Chi bij mij. Helaas ging het niet snel maar na een behoorlijke tijd trad er eerst lichte verbetering op, na weer een tijdje weer wat meer en steeds meer. Helaas gaat het niet snel (ik heb het nu over een periode van jaren) maar het gaat wel en dat is na mijn hele leven hier last van te hebben gehad, geweldig! Het zal wellicht niet voor iedereen zijn maar ik hoop dat een ander hier wat aan heeft!
icepalace
BerichtGeplaatst: 28-09-2017 22:14 Reageer met quote

///
Index > Psyche > hoofdpijn, nekpijn,duizelig, vergeetachtig, moe, rugpijn...
Pagina 2 van 2  

Vorige  1, 2

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring