Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Kanker > Vandaag MRI gehad met kleine afwijkingen, is dit een tumor?
Auteur Onderwerp: Vandaag MRI gehad met kleine afwijkingen, is dit een tumor?
deef85
BerichtGeplaatst: 02-07-2008 17:02 Reageer met quote

vandaag heb ik dus een mri scan gehad van mijn hersenen + ruggenmerg. naar afloop van deze scan heb ik aan de radioloog gevraagt of er iets te zien was, maar hij kon me alleen mededelen dat het niet een grote afwijking ging maar om een kleine en dat het er zelf niks van kon maken, toen ik vroeg of het misschien iets ernstigs was vertelde hij me dat ik me waarschijnlijk niet zo druk hoef te maken, toch ben ik bang voor een tumor en de uitslag krijg ik pas over dik 2 weken :O.
Mag ik van zijn woord uitgaan of is het een standaard procedure om te zeggen dat het niks ernstigs is?
thomas22
BerichtGeplaatst: 15-10-2008 15:46 Reageer met quote

wat voelde je precies?
deef85
BerichtGeplaatst: 15-10-2008 16:18 Reageer met quote

Ondertussen ben ik al 2 mri scans verder, het enige wat men kon ontdekken was een pinealis cyste.
dit is een cyste gelegen in de pijnappel streek.

Verder kunnen ze niet meer doen dan om het half jaar het controleren op groei, en volgens hun zouden er ook geen symptomen moeten zijn, terwijl ik wel last heb van slechter zien met 1 oog, en soms pupil verschil heb.

Het begon eigenlijk met een hardnekkige hoofdpijn die in het gebied rond mijn slapen bevond, ook had ik last van spiertrekkingen die zich steeds verplaatste(zo had ik de ene dag last van een trekkend been, en de andere dag was deze weg en had ik het in mijn arm).

Deze klachten zijn gelukkig na verloop van tijd weggegaan, ook mijn oog is intussen weer een beetje hersteld maar ik heb niet meer de scherpte wat ik heb gehad.
moedervankaya
BerichtGeplaatst: 04-03-2015 19:16 Reageer met quote

Ik ben moeder van een zoon van 7. Onlangs is hij gediagnosticeerd met pinealiscyste. Dit schijnt met regelmaat voor te komen maar het is erg lastig om lotgenoten te vinden. Graag zou ik met u in contact komen. Ik heb ook een facebook pagina aangemaakt met de naam pinealis cyste nederland.ook via die weg ben ik bereikbaar. Ik hoor hel graag van u!
Index > Kanker > Vandaag MRI gehad met kleine afwijkingen, is dit een tumor?
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring