Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Zwangerschaps Geklets > Februari mama's 2009
Auteur Onderwerp: Februari mama's 2009
Nealy
BerichtGeplaatst: 27-06-2012 14:57 Reageer met quote

Hoi meiden,

Hen, hoe is het? Is het alweer een beetje rustig bij jullie?

Tjits, volgens mij heeft Denise wel erg genoten bij het zomerfestival. Was het leuk? Hoest met jou en je man? Al serieus gepraat??

Fluffy, hoest bij jou? Leander al een beetje opgeknapt?

Hier alles goed. Eerste baby gisteren geboren. Meisje Fiene 8 pond en 52 cm. Alles goed gegaan. En de vriendin van de tweeling ligt in zh met dreiging van zwangerschapsvergifitiging dus die zal wel snel ingeleid worden. Smile Ze moet in ieder geval blijven tot aan de bevalling.
Meiden prima. Brynn staat nu volop en loopt nu ook aan twee handen met je mee. Maar ze vindt het ook nog wel eng. Ze kan nog niet echt uit zichzelf gaan zitten. Tess ook prima. Op werk gisteren de rapporten gehad. Heb 1 zittenblijvertje en de rest gaat door naar groep 4. Ook kennis gemaakt met mijn nieuwe groepje. Die is een stuk pittiger dan dit groepje.

Voor de rest gaat het lekker zijn gangetje!!

Hoop snel weer wat van jullie te horen. Blijf gewoon elke woensdag of donderdag iets te posten!!

Lfs Nealy!! xxxx
fluffy
BerichtGeplaatst: 27-06-2012 18:26 Reageer met quote

hoi meiden,

jeetje nealy wat gaat het snel bij jullie. Wij moeten nu nog vier weken. Leuk hoor dat je kleine meid al bezig is met lopen.
Spannend zeg met je vriendin. en een flinke baby hoor.

Hier gaat het aardig. Leander is nog steeds niet de oude, zijn oor is wel goed. maar soms is hij zo wit als een vaatdoek en een wallen. Warm eten gaat ook nog steeds slecht.
vrijdag mag hij afzwemmen voor zijn peuter survival. Zo leuk. Ze mogen het allemaal op hun eigen niveau doen.

Met de andere meiden ook alles goed?

liefs fluf
Nealy
BerichtGeplaatst: 06-07-2012 21:27 Reageer met quote

Hoi meiden,

Hen, hoe is het meis? Alles ok? Hoe is het met je man en de kids? En je nieuwe neefje?

Tjits meid, alles ok voor zover het gaat? Al knopen doorgehakt?

Fluffy, jeetje je blijft wel kwakkelen met Le he?!! Arm ventje. Zo zielig he!! Is hij afgezwommen met zijn peutersurvival?

Hier alles goed. Afgelopen maandag vriendin bevallen van de tweeling. Myla en Julia. Alles goed, maar ze moeten nog wel even blijven. Vandaag is er ook weer een uitgerekend, maar dat is de eerste en het was nog rustig dus zal nog wel ff duren denk ik.
Ook heerlijk zomervakantie sinds vandaag. Ben er ook wel even aan toe hoor!!!
Zo gisteren noodweer gehad. Hen las dat het bij jullie ook met bakken uit de hemel kwam.... Hier voornamelijk onweer en op een gegeven moment werd er dus om 2.00 uur s nachts aangebeld. De buurvrouw. Wij hebben namelijk een parkeergarage voor ons hofje zeg maar en die stond helemaal onder water. Het liep nog net de auto niet in dus die hebben we snel weggereden en even geprobeerd wat andere buren wakker te krijgen. Drie werden er niet wakker. Maar daarna heeft het niet meer zo hard geregend dus vanochtend was het water weer weg. Nu komt er ook weer een bui aan. Ben wel toe aan gewoon lekker zonnetje en mooi weer. Gisteren teamdag gehad. Was ook erg gezellig en een hoop gelachen en 16 km gefietst dus ook nog eens gesport hahaha!!
Met de meiden gaat alles prima. Brynn heeft vandaag voor het eerst langs de bank gelopen. Ben zoooo trots op haar. En Tess is ook een heerlijke meid. Ze komt soms zo droog uit de hoek. Heerlijk gewoon!! Verder geen spannende dingen. We gaan niet op vakantie dus rustig hiero. Nou meiden jullie zijn weer op de hoogte!! Fijne avond allemaal!!

Liefs Nealy (Brynn gisteren 15!! maanden!!)
fluffy
BerichtGeplaatst: 07-07-2012 9:05 Reageer met quote

Nealy jeetje schrik je wel even als het zo stormt. Hier alleen beetje regen gehad voor de rest niks. Nu is het hier weer zonnig Smile
Lekker hoor vakantie wij moeten nog 2 weken, en is best wel druk dus loop ook al week met hoofdpijn.
Wat goed van Brynn en vind het ook altijd erg komisch lijken. Geniet van je vakantie en hopelijk komt het mooie weer snel jullie kant op.

Hen en Tjits ook alles goed?

leander is nu weer beter denk ik, want zijn gedrag is echt onuitstaanbaar. zo vermoeiend op het moment. Maar hij is geslaagd voor peutersurvival. Na de vakantie gaan we voor de tweede certificaat.
met Elana ook alles goed, het is echt een heksje. Ze klimt me ook al op de bank, waar ik niet blij mee ben. Vind dat toch wel eng en zij maar lachen.

liefs fluf
fluffy
BerichtGeplaatst: 20-07-2012 17:02 Reageer met quote

hoi allemaal,

jippie hier nu eindelijk vakantie. En over 2 weekjes weg. Ben weer super verwent door de leerlingen zo lief. Mijn man ook helemaal blij, want nu kan hij weer chocola eten.

Elana doet het goed de kleine dame loopt overal heen en klimt overal op. maandag moet ze naar het cb. Dan moet ze eigenlijk de bmr prik, maar die ga ik uitstellen ze heeft namelijk net de waterpokken gehad.
Leander gaat nu ook naar de kinderfysio om te kijken of hij laat is in zijn fijne motoriek of echt een achterstand. maar eerst vakantie Very Happy

Jullie ook allemaal van je vakantie aan het genieten?

liefs Fluf
Nealy
BerichtGeplaatst: 05-08-2012 21:17 Reageer met quote

Hoi meiden,

Hoe is het met iedereen?

Fluffy, fijn jullie ook vakantie!! En lekker verwend door je kids. Super hoor!! Was alles goed met Elena bij het CB? Prikjes kunnen uitstellen? En hoe is het met Leander? Is het al bekend of het een achterstand is of gewoon wat later??

Hen, gaan jullie nog naar Texel? Nog andere leuke vakantieplannen?

Tjits heeft het op het moment erg druk. Met haar relatie gaat het heel slecht dus vandaar dat ze nu even niet op het forum is. Moest ik ff zeggen van haar.

Hier alles prima. We hebben alweer vier weken vakantie erop zitten. Nog een weekje rust en dan alweer naar school om mijn klasje in te richten en de week erna starten we alweer. Jeetje wat vliegt het toch. Maar ben wel toe aan weer werken hoor. Zeker met dit weer pfffff!! We hebben wel wat klusjes nog in huis gedaan maar niet veel. Manlief heeft haast geen vrije dagen meer dus die moet gewoon de hele vakantie werken.
Met de meiden gaat het ook goed. Het zindelijk maken met Tess gaat niet. Ze houdt het gewoon op tot ze dubbel loopt van de buikpijn en ze doet dan nog niks op de wc of potje. Dus ik gefrustreerd en zij aan het huilen dus heb het maar weer even los gelaten want we werden er allebei niet blij van en ik heb gelukkig nog even. Maar zal blij zijn als ze in ieder geval overdag zindelijk is. Bij iedereen lijkt het vanzelf te gaan behalve bij ons pffff. Wel is ze nu s nachts van haar speentjes af. Had een heel verhaal met een speentjesfee die haar speentjes naar kleine kindjes ging geven. Dus samen de speentjes in een envelop gedaann en beneden gelegd. En ik heb toen een spoor van gekleurde veertjes vanaf haar bed naar de plek van de speentjes neergelegd en allemaal glitters en een cadeautje als dank je wel. Nou je had haar reactie moeten zien die ochtend. Helemaal super. De eerste avond huilde ze erom en daarna niet meer. Wel duurt het nog steeds wat langer voordat ze in slaap valt maar het gaat super. ben trots op mijn grote meid. En Brynn klimt inmiddels overal op en ze bijt. Als ze iets wilt hebben of iets dergelijks en het lukt niet hup meteen bijten. Dit doet ze sinds een week. Maar lopen wel aan de tafel en klein beetje aan twee handen mee maar voor de rest nog niet. Wel probeert ze nu rechtop te staan maar dat lukt niet en loopt ze echt op handen en voeten. Zo grappig, Verder niks bijzonders. Alle baby s zijn inmiddels geboren dus nu weer ff rustig. Wel hebben we zelf de knoop doorgehakt met pijn in ons hart dat we het er bij twee houden. Anders is het financieel niet te doen. Dus we hebben alle babyspullen en dergelijke opgezocht en opgeruimd en er staan nu wat dingen op marktplaats. Ben zelf helemaal niet van marktplaats maar vind het ook zonde om weg te gooien en wie weet krijgen we wat extra centjes binnen dat is ook niet verkeerd. Maar het is wel met pijn in mijn hart hoor pfff we hebben er lang over nagedacht en over gesproken.

Nou meiden ik ga nog ff strijken dan blijf ik een beetje bij en dan lekker mijn bedje in. Gisteren buurtbbq gehad dus lag laat in mijn bedje. Gelukkig Tess ook dus we konden een beetje blijven liggen vanochtend Wink

Fijne avond nog en hopelijk tot snel!!

Lfs Nealy (Brynn 16 maanden vandaag!!)
fluffy
BerichtGeplaatst: 11-08-2012 9:22 Reageer met quote

Hallo meiden,

Tjits vanaf deze kant heel veel sterkte met deze moeilijke situatie. Een dikke knuffel voor jou en je meiden.

Hen hoe gaat het?

Nealy wat een moeilijke beslissing hebben jullie genomen, maar wel begrijpelijk hoor. Ik zit hier net zo met zindelijk worden. Meneer weigert gewoon om op de wc of op het potje te gaan. Huilen en doen maar als hij er op zit dan doet hij 50% van de tijd wel een plas. Maar voor de rest ho maar. Ik wilde ook graag in de vakantie hem zindelijk hebben maar gaat denk ik ook niet lukken. Jij je vakantie al bijna erop zitten. Wel fijn dat je zin hebt in het nieuwe jaar.

Hier zijn we net terug van een weekje Limburg. Heerlijk genoten. Leander moet dinsdag weer naar de fysio en dan gaan we een testje doen m.b.t. zijn motoriek. Ben heel benieuwd.
maandag moet ik nog even met Elana naar cb voor haar prikjes. Hopelijk heeft ze er niet al te veel last van.
Voor de rest gaat alles zijn gangetje en genieten we nog van het mooie weer.

liefs fluf
Nealy
BerichtGeplaatst: 13-08-2012 10:00 Reageer met quote

Hoi fluffy,

Vandaag naar het cb met Elana. Ben benieuwd hoeveel ze gegroeid is!! Smile En morgen dan met Leander naar fysio. Ben benieuwd of daar nou wat uitkomt......Fijn iemand te vinden waarbij dat zindelijk maken ook niet zo soepel verloopt. Vindt het zo frustrerend he!! Jij zit nu denk ik op de helft van je vakantie toch?? En lekker weg geweest. Heerlijk hoor!!!

Hier alles rustig. Zijn toch begonnen met de buitenboel verven. Het bladdert er echt af. Het nadeel is dat er ooit gebeitst is en daarna hebben ze er zonder te schuren of iets erover heen geverfd en dat was in 2006!!! We zijn nu alles aan het afbranden en gronden en dan lakken. Hels karwei maar het knapt enorm op en dan is het ook meteen weer voor een paar jaar gedaan!! We heben ook raamkozijnen aan het water waar we dus helemaal niet bijkunnen. Nu willen we daar volgend jaar in de zomer kunststofkozijnen laten plaatsen. Dat willen we het liefst door heel het huis. Maar dat kregen we niet rondgefinancierd dus nu gaan we er maar voor sparen. Maar als we in ieder geval de waterkant kunnen doen hebben we daar geen omkijken naar en de rest is goed te verven. Kom je gewoon bij. Ik heb de kids net naar de opvang gebracht en ga zo naar school. Ben vorige week al een dagje geweest. Werd gek van het thuiszitten dus de tafels e.d. staan al goed. Nu even lamineren en het rooster uitprinten e.d. Woensdag ga ik samen met mijn duo collega nog ff naar school en dan neem ik Tess ff mee. Die vind dat wel leuk en Brynn breng ik naar mijn moeder. Kan die daar ff spelen. Morgen nog ff een dagje voor mezelf. Heerlijk want normaal maakte ik schoon op maandag en dinsdag en nu hebben we het in het weekend al gedaan. En mocht het weer meevallen dan ga ik verder met verven.

Nou ik ga mijn spullen pakken en naar mijn werk!! Laat je nog ff weten hoe het was bij het cb en de fysio????

Lfs Nealy
fluffy
BerichtGeplaatst: 14-08-2012 19:36 Reageer met quote

hoi hoi,

Nealy nog aan het verven geweest met deze hitte? Klinkt logisch van de kozijnen en kunststof heeft in ind. veel voordelen maar het kost ook erg veel.
Al aardig goed bezig voor school dus. Ik heb ind nu drie weken gehad en mag er nog drie.

Twee weken geleden was ik al met Elana naar cb geweest en ze was toen 75 cm en 9860 gram. De prikjes heeft ze maandag gekregen, dit vond ze niet leuk. Maar ze was al heel snel weer vrolijk en tot nu toe weinig last.
leander heeft een testje gehad en hij scoort 63% van de 100. Dus hij scoort net boven gemiddeld maar er hoeft volgens haar niets aan gedaan te worden. Dus dat scheelt weer.
Maar dat zindelijk worden is echt niet leuk en bij anderen hoor ik dat het allemaal zo makkelijk gaat en zo. Nou bah hier dus niet. Hij weet het drommels goed maar het doen ho maar.... dus deze week maar even niets en gewoon braaf luiers verschonen. Very Happy

nu nog even genieten van het mooie weer.

liefs fluf
hen24
BerichtGeplaatst: 21-08-2012 21:44 Reageer met quote

Ha meiden,

Ik vergeet het forum helemaal.. zooo druk met van alles en nog wat! Sorry!

Fijn te lezen dat bij jullie alles goed gaat. Hier ook. Mar is een lekker kereltje maar hij begint streken te krijgen. Napraten (tot vervelens toe), gewoon glashard nee zeggen als ik hem vraag iets te doen en me in het gezicht uitlachen als ik op hem mopper. Ik zeg, tijd voor school! Over twee weken heeft hij zijn eerste psz middag, zal me benieuwen. En ook hoe ik het zelf ga vinden. Heb dan voor het eerst in meer dan 8 jaar tijd weer even voor mezelf!! Smile

Verder gaat het goed hier. We zijn zaterdagavond terug gekomen, het was een heerlijke week en het weer kon niet beter. Foto's komen binnenkort wel op facebook, kids hebben nog vakantie dus veel tijd om online te komen heb ik niet. Maar gaat allemaal goed met iedereen hier.

Tjits, geen goed nieuws via Nealy zeg, sterkte hoor! Er staan weer mooie foto's op fb! Smile

Fluf, fijn dat het met Elana zo goed gaat en Le de test goed deed. En dat zindelijk worden, lastig hea om je in te houden als je weet dat ze het wel weten maar gewoon niet willen. Grrrr.. succes met billen verschonen! Wink

Nealy, lekker weer aan het werk, pittig zeker? Is het eind van het klussen al in zicht? Dus geen 3e kindje voor jullie. Respect hoor, en als het goed voelt is het de juiste beslissing. Jullie hebben twee gezonde super meiden en dat kan niet iedereen zeggen. Geniet er maar extra van dan, het gaat al veel te snel.

Veel liefs hen
fluffy
BerichtGeplaatst: 26-08-2012 19:27 Reageer met quote

hoi hoi

Hen fijn te horen dat alles goed gaat bij jullie. en straks een hele verandering voor je, tijd voor jezelf.... als alles volgepland?

Nealy hoe bevalt het werkende leven je? Ik heb nu nog 1 weekje maar het kriebelt al wel hoor. Al moet ik zeggen dat het niet op tijd staan ook wel bevalt.

Het lijkt wel of we van de zomervakantie gelijk in de herfstvakantie zijn belandt. Die hitte hoeft voor mij niet maar van de regen wordt ik ook niet vrolijk (weet dat ik erg veeleisend ben hihihi)

groetjes fluf
Index > Zwangerschaps Geklets > Februari mama's 2009
Pagina 124 van 124  

Vorige  1, 2, 3 ... 122, 123, 124

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring