Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Zwangerschaps Geklets > Februari mama's 2009
Auteur Onderwerp: Februari mama's 2009
Nealy
BerichtGeplaatst: 02-06-2012 17:25 Reageer met quote

He Fluf,

Nog gelukt met een andere eettafel? Of nog andere leuke spulletjes gekocht?
Hier een leuke dag gehad. Kids zijn lekker moe dus op tijd naar bed vanavond. En ik even aan de rapporten werken die komen er ook weer aan. Heb Tjits en Hen even laten weten dat we weer aan het kletsen zijn. Nu hopen dat ze snel erbij komen!!

Fijne avond!!

Lfs Nealy
fluffy
BerichtGeplaatst: 02-06-2012 20:11 Reageer met quote

je had er ook mooi weer bij, hier is namelijk geen regen geweest. Ja de tafel is gelukt moet hem alleen nog in elkaar zetten. Maar dat doen man en ik morgen. Rapporten zijn altijd wat werk ind succes ermee. En hopelijk houd je nog wat tijd over om van je weekend te genieten.

liefs fluf
Nealy
BerichtGeplaatst: 02-06-2012 21:26 Reageer met quote

He Fluf,

Ik ga alleen het verslaggedeelte doen van vier kids. Tenminste dat is de bedoeling maar er komt echt niks uit mijn handen. Vreselijk. Ja we hadden superweer!! Heerlijk!!

xx
hen24
BerichtGeplaatst: 03-06-2012 14:12 Reageer met quote

Ha meiden!

Nealy zei al dat jullie weer aan het kletsen waren! Ik wist zelfs m'n wachtwoord niet meer haha.. Maar leuk!

Gaat allemaal lekker hier. Meiden op school gaat super nu. Wel oefenen we thuis met lezen en nu komt de rekentoets eraan dus ook dat wordt geoefend maar gaat gelukkig erg goed!! En oudste boy doet ook lekker mee, hij mag straks al naar groep 2. En dan Mar, wat wordt dat ook een hele knul zeg!! Hij is sinds 2 maanden ongeveer overdag zindelijk en snachts lijkt er meteen achteraan te gaan dus ik ben straks gewoon uit de luiers!! Ooit wordt het dus allemaal toch wat gemakkelijker! Smile Het is echt een lief jongetje, hij weet wat hij wil maar ook zo lekker aan het knuffelen soms. Zegt ie zo schattig lieve mammie, dan smelt ik bijna haha. Loopt ook hele dagen te zingen, dat ga ik straks wel missen hoor als hij naar de psz is.
Schoonma gaat goed. Zolang ik het contact zoveel mogelijk vermijdt en zij geen rare dingen zegt is er niks aan de hand. Man gaat er weleens naar toe en ik met verjaardagen ook wel maar dan gaat het over koetjes en kalfjes en niet meer. We worden never nooit niet vriendinnen maar dat hoeft gelukkig ook niet.
En een 5e.. ik zeg niet nooit maar wel voorlopig niet. Het is drukdrukdruk maar gaat meestal lekker zo, ik heb nu wat meer tijd voor mezelf en de oudsten hoef ik ook steeds minder te helpen en met een baby erbij moet je weer van vooraf aan beginnen. En dan zit je weer veel maar aan thuis gebonden. Ik kan straks weg wanneer ik wil, als er met school wat is kan ik me rustig opgeven en ik wil wat meer gaan werken. Als ik zo'n klein popje zie kriebelt het best eens hoor en de kids lijkt het ook zoooo leuk! Ze vragen regelmatig of er nog een broertje of zusje komt, ze zijn stinkjaloers op vriendjes en vriendinnetjes die wel een broertje of zusje krijgen haha maar wie weet! Als het aan mij ligt voorlopig dus niet. Ik ben niet aan de pil ofzo, kan er niet tegen dan wordt ik echt onuitstaanbaar haha, maar we proberen wel op te letten. En mocht het onverwacht toch raak zijn is het meer dan welkom. Maar eerst moet mijn zusje maar eens bevallen, ze is vandaag uitgeteld. Spannend hoor!!

Nou Nealy succes met je rapporten en Fluf met de tafel!! En Tjits ook tot gauw hoop ik.

Fijne dag en ik kom binnenkort nog weleens aanwaaien.

Lfs hen
Nealy
BerichtGeplaatst: 03-06-2012 15:21 Reageer met quote

He Hen,

Leuk dat je er ook weer bent!! Wat fijn dat het goed gaat met de kids op school. De rekentoets hebben wij vorige week gehad. Smile Wat fijn al zindelijk. Heb je tips? Heb namelijk geen idee hoe ik het nou goed moet aanpakken!!! Fijn schoonloeder zo op afstand lekker laten blijven!! Ik kan me voorstellen hoor dat je het heerlijk vind bijna uit de luiers. En je hebt ook veel meer vrijheid inderdaad nu ze groter worden. Heeft ook weer zijn voordelen. Smile En bijna tante. Spannend!!! Is het voor haar de eerste??
In onze Ambacht vriendengroep zijn ze allemaal zwanger. Eentje zelfs van een tweeling. Wij zijn de enige die niet zwanger zijn en de eerste gaat bijna komen en dan binnen 6 weken de andere 4 baby s. Dus kraammanden maken hihih!! Dus een ware babyboom. Ben benieuwd of mijn eierstokken al die baby s wel aankunnen. Eigenlijk hoop ik dat ik het gevoel krijg van fijn dat ik nu even niet die babyweken inga. Doorbroken nachten, flesvoedingen e.d. Beetje wat jij nu hebt Hen. Want diep in mijn hart weet ik dat het voor de financien heel verstandig zou zijn om het bij te twee te houden maar ja dat gevoel he!!!!!! Zit echt per dag in zo n tweestrijd qua gevoel dan he en dan hoeven we nog helemaal niet de beslissing te nemen wel of niet. Maar over het algemeen wint mijn gevoel en niet mijn verstand zucht!!!! Maar blijft het gevoel dan na een derde ook voor een vierde. Vierde gaat echt niet qua ruimte en geld en leeftijd....maar als dat zo blijft dan zit ik nog met die gevoelens of is het dan wel 'klaar' voor mijn gevoel. Snappen jullie me nog? Het is moeilijk uit te leggen.....
Maar ja komt tijd komt raad.
Ik ga weer ff verder meiden!! Fijne zondag nog!!

Lfs Nealy
fluffy
BerichtGeplaatst: 04-06-2012 19:49 Reageer met quote

hoi meiden,

Hen fijn te horen dat het goed gaat met je kinderen. En wat goed van mar zeg met zindelijk worden. Heel goed dat je niet meer door je schoonmoeder laat sturen. Misschien krijgt ze het toch een beetje door.

Nealy weekend overleefd? en hoe was je studie dag?

Leander is ook nog niet zindelijk hoor. Ik ben met een sticker vel bezig, maar meneer vertikt het gewoon. Terwijl hij het wel weet, maar vind spelen belangrijker. Hoop dat hij binnenkort toch de knop om kan zetten.
Pfff moest vandaag weer werke nen had het toch koud, het is dat het juni is maar wil wel mijn winterjas weer aan.

liefs fluf
Nealy
BerichtGeplaatst: 06-06-2012 9:00 Reageer met quote

Hoi meiden,

Hoe is het met iedereen?

Fluf, weer een beetje opgewarmd? Niet normaal he dan is het juni en dan kun je gewoon je winterjas aan brrr. Hopelijk wordt het snel weer mooi!!

Studiedag was voor de verandering eens erg interessant. Hoop nieuwe dingen gehoord en dan vind ik studiedagen niet erg. Gelukkig dat Le ook nog niet wilt. Ligt het niet helemaal aan mij!! Zal wel schelen hoor. Die poepluiers zijn nu echt niet leuk meer!! Wink

Hier alles goed. Weer doordeweekse weekend. Heb zo op de kinderopvang een voortgangsgesprek over Brynn. En ik hoop dat het vanmiddag een beetje opklaart want ik moet toch echt even gaan inslaan voor de kraammanden want de tijd vliegt voorbij!! En anders doe ik het morgen nadat ik mijn meiden naar mijn ouders heb gebracht. Ga dan toch ff wekelijkse boodschappen doen en dan doe ik meteen de rest Smile
Zelf ga ik morgen even naar de ha. Heb steeds een onverklaarbare pijn in mij bovenbeen waardoor ik niet kan sporten. En nu doet het zelfs s nachts pijn en wil nu wel eens weten wat het is. Dus manlief gaat wat later beginnen zodat ik ff zonder de kids kan. Dat is toch wat makkelijker!! Smile
Verder geen bijzonderheden. Als het goed is hoor ik vrijdag welke groep ik volgend jaar krijg dus ben wel benieuwd. We gaan met 2 groepen minder draaien dus we hebben leerkrachten over. Ben wel benieuwd.

Fijne dag allemaal en hopelijk tot snel!!

Lfs Nealy
hen24
BerichtGeplaatst: 06-06-2012 10:16 Reageer met quote

Hoihoi,

Fluf ja het is echt koud! Ik loop ook gewoon met een vestje aan en dat in juni! Bij Mar werkte stickers plakken wel heel goed. Misschien over een paar weekjes nog eens proberen? Gelukt met de tafel?

Nealy, fijn dat je wat aan de studiedag had. Succes met de kraammanden, wel leuk hoor! En hopelijk vind de dokter wat zodat je weet waar je aan toe bent. Is dat nog steeds van je zwangerschappen? Toen had je toch ook steeds last van je been?
Tips heb ik niet, ik was de vieze poepluiers helemaal zat en heb hem gewoon om het uur op de wc gezet. Hij vertikte het om zelf te zeggen dat hij moest maar bij elk druppeltje mocht hij een sticker plakken en dat vond hij geweldig. Tot hij na een paar dagen zat was van elk uur op de wc te moeten en zelf begon te zeggen dat hij wel of niet moest. En vanaf toen ging het goed. Dus dat zou je kunnen proberen?
Je zou idd eerst kunnen afwachten hoe je reageert op de babys van je vriendinnen. Het is heel moeilijk he, waar doe je goed aan. En als jullie besluiten om niet voor een 3e te gaan, zou je dan geen spijt krijgen wanneer het te laat is. Dubbel he! Heb ik ook hoor, maar gelukkig heb ik nog een aantal jaartjes haha. Eerst wil ik ff wat meer tijd voor mezelf en dan zien we wel weer. Sterkte meid!

Hier alles ook goed. Voor zusje is het idd de eerste, en ze heeft nog steeds niks!
Ik had gisteren een anonieme hijger aan de telefoon gatverdegatver zeg. Ik had het eerst niet eens door, toen ik m'n naam zei hoorde ik wel iemand zuchten maar ik dacht stom genoeg dat het misschien wel iemand was die astma had ofzo haha. Mja daarna begon hij te kreunen en hijgen en vieze klanken te maken bahbah heb hem snel weg gedrukt! Had er echt geen goed gevoel bij. Voelde me zelfs bedreigd. Nu kan ik er wel een btje om lachen. Wel sneu ook hoor. Verder krijgen we een nieuw schoonzusje. Mans broertje gaat trouwen deze zomer. We hadden haar nog nooit gezien maar ze is meteen zwanger geraakt en ze willen ook direct trouwen. Nja dus gisteren waren ze hier ff kennismaken, weird hoor. Mijn eerste indruk is echt niet goed! Ze deed heel raar, ergerlijk bijdehand en weerzinwekkende dubbelzinnige dingen zeggen enzo. En rare dingen over hun kind, dat ze het in een bench zouden doen zodat hun nieuwe meubels niet beschadigen enzo. Dat moest dan een geintje voorstellen. En hij maar dom lachen, stel overjaarse pubers. Blegh ik zou het niet durven om me zo te gedragen! Ik was ze dan ook gauw spuugzat!! Hoop dat ik in de toekomst niet veel met haar te maken krijg zeg als ze zo raar blijft doen. Nja als mans broertje maar gelukkig is met haar. Hoop voor hem dat hij de goede keus maakt.

Ik ga weer wat doen meiden. Tot gauw!
Lfs hen
fluffy
BerichtGeplaatst: 06-06-2012 16:32 Reageer met quote

hoi hoi,

nealy fijn dat de studiedag zinvol was, heb ook zo een hekel aan die onzin dagen. Bij ons moest er ook iemand weg , maar dat is in een vergadering besproken en eerst op vrijwillige basis mocht zich niemand melden dan zal de directie iemand aanwijzen. het wordt dus erg spannend voor jullie. wij horen het dinsdag Very Happy
is het gelukt met de kraammanden? en hoe ging het voortgangsgesprek? Hopelijk is het niets ernstigs met je been, maar lijkt mij ook vervelend.


Hen och jee een schoonzusje erbij, en dat alles dan ook maar zo snel moet trouwen, kind enz. wel apart ind dat ze zich zo als pubers gedragen en die opmerkingen zijn wel heel erg. Hopelijk trekt ze nog bij en valt het allemaal mee. wel spannend voor je andere schoonzusje. Weten ze ook wat het wordt?

Hier ga ik morgen weer met Leander naar de dokter. Want hij heeft weer een loopoor en eet hij weer slecht en is weer moe. Dus maar weer laten nakijken en dan weer druppen. Maar ik had aldoor een arts in opleiding maar die is nu weg wel vervelend want die heeft hem aldoor begeleid zeg maar. Elana stapt sinds gisteren ook al los door de kamer. Gaat ineens snel zo nu is het baby er echt af vind ik.

liefs fluf
Nealy
BerichtGeplaatst: 07-06-2012 11:48 Reageer met quote

Hoi meiden,

Fluf, jullie dinsdag..Heeft iemand zich al vrijwillig aangemeld?? Zal wel niet. Wij horen het vandaag maar ik ben vrij dus morgen pas. Of misschien bellen ze....Ben benieuwd. Ben je al naar de dokter geweest? Vervelend he zo tobben met die kleintjes. En balen dat dan net die ene weg is die al alles van Leander weet. Ben je nu goed geholpen? En Elana lopen, goed zeg!! Brynn heeft een paar keer zelf gestaan maar sinds twee weken weer helemaal niks....verwacht de eerste stapjes ook nog lang niet. Ze kruipt ook nog niet op haar knietjes hiihi. Ze heeft volgens mij echt zoiets van zo kom ik toch ook vooruit. Ze ziet er volgens mij het nut niet van in van staan en lopen. Dus ik heb nog een beetje het babyachtige hier. Maar vindt wel dat bij Tess nu het peuterige eraf gaat. Haar woordenschat is erg groot en ze praat al in aardige zinnen. Af en toe is het net een oude oma!! Smile

Hen en is je zus inmiddels al bevallen??? Zal wel heel spannend zijn! En een nieuw schoonzusje. Die laten er ook geen gras over groeien!! Wink Hopelijk trekt ze bij zoals fluf zegt en is het alleen onzekerheid. Nog last gehad van de hijger?? Zou ook helemaal de riebels krijgen van die enge vent. Ik heb zeker wel wat aan je tip hoor. Want Tess gaat dat inderdaad erg vervelend vinden als ik haar elk uur op de wc zet en hopelijk geeft ze het dan zelf aan. Ik ga het zaterdag meteen uitproberen!! Smile

Hier vanochtend ha geweest. Been is iets waar ik al jaren me tob maar nog nooit naar de dokter geweest. Zij kon ook niks bijzonders vinden. Heb een kuur diclofinac gehad voor 10 dagen om te kijken of de pijn dan minder wordt. En mag gewoon sporten en kijken of ik er doorheen kan crosstrainen. Moet voor mezelf balans zien te vinden maar wel op letten dat ik een paar dagen later niet gestraft wordt. En anders weer terug. Heb ook meteen even aangekaart dat ik de laatste tijd vaak duizelig ben. Dit heb ook al langer maar dan alleen als ik op mijn rug lig of tijdens buikspieren. Maar sinds een paar weken ook als ik gewoon zit en gewoon een raar gevoel in mijn hoofd. Mijn bloeddruk is wat aan de lage kant en ze vroeg of ik bloed wilde laten prikken.....ik denk dat het vermoeidheid is en ik mag het ook nog even aankijken. Is het over zes weken niet verbeterd dan moet ik even bellen en dan wel bloed prikken. En ze denkt ook iets met mijn evenwichtsorgaan. Kan wel kloppen want op stil water wordt ik al zeeziek en bij mario kart al wagenziek hahaha!! Verder ook even een andere pil gevraagd. Ben nu niet aan de pil maar zo erg ongi elke keer. En oude pil steeds migraine dus krijg nu een andere. Heb wel gezegd dat het niet voor heel lang is maar ze zei probeer maar gewoon. Smile Dus straks even langs de apotheek voordat ik de kids weg breng naar mijn ouders. Verder alles goed. Gesprek Brynn ging goed. Ze vinden haar nog makkelijker dan wij al vinden Wink dus dat is super!!

Nou ik ga Brynn ff uit bed halen en even eten met de meiden!!

Fijne dag allemaal!!

Liefs Nealy
hen24
BerichtGeplaatst: 07-06-2012 15:06 Reageer met quote

Ha meiden,

Fluf, idd vervelend zeg dat Le zo blijft sukkelen met zijn oor enzo. Had hij geen buisjes of ben ik nu helemaal mis? Ben je nog wat wijzer geworden bij de dokter? Goed zeg van je meisje!! Dan worden ze idd wel ineens zo groot he. Spannend hoor met je werk!

Nealy, balen zeg dat je nog niet veel verder gekomen bent. Nu maar hopen dat de kuur helpt en dat het niet erger wordt als je weer gaat sporten. Krijg je nu nog verdere onderzoeken, naast het bloedprikken? Fijn dat het met Brynn zo goed gaat! En lopen komt allemaal vanzelf hoor, de een is nu eenmaal sneller dan de ander.

Ik heb mijn wasmachine kapot grrr. Net nu ik de bedden gedaan heb en dus alle wasmanden met een kop erop staan. Man zou er vanavond naar kijken en anders moet er maar een nieuwe komen. We hebben al vaker wat gehad met deze, hij zal wel af zijn.
Zusje nog niks, idd wel erg spannend! Is toch anders bij je eigen zusje. Hebben jullie dat niet? Ze weten niet wat het wordt dus extra spannend haha. Hoop toch wel binnenkort hoor, ook voor haarzelf. Vooral bij een eerste en ze schatten het 2 weken terug al op 7,5 pond!
Ik hoop idd ook dat het was dat ze zich geen houding wisten te geven en dat het de zenuwen waren ofzo. Maar van de andere kant staat ze ook wel bekend om haar lompe gedrag, dat horen we dan weer via kennissen enzo. Toch mag je wel verwachten dat ze zich een beetje aanpast lijkt me. Nja we wachten het maar af.
Mar kletst idd ook een heel eind weg. Hij heeft nog niet de uitspraken allemaal goed en slaat woorden over maar dat mag ook nog wel. Hebben jullie de oogtest al gehad en hoe ging dat? Mar vertikt het om wat te zeggen. Ik ben al twee keer geweest en volgende week krijgt hij de laatste kans, daarna wordt het naar de oogarts..

Verder geen nieuws, gaat lekker hier.

Lfs hen
fluffy
BerichtGeplaatst: 07-06-2012 19:49 Reageer met quote

Nealy hopelijk slaat het kuurtje snel aan. Heb de formatie vandaag via de mail gekregen. En ja iemand is bij ons vrijwillig naar een andere school gegaan. Heb ind een groep maar dat had ik wel verwacht.
Leander heeft ook nooit op knietjes gekropen tijgeren ging net zo makkelijk Smile

Hen spannend hoor voor je zusje, maar jeetej wat een forse baby verwachten ze dan. Laten ze haar dan zolang overtijd lopen? De ogen test ging hier goed alleen moest ik alles vertalen, want ze verstond hem niet.Hoop dat Mar dan nu wel wat zegt.
heb ook zo een hekel als de wasmachine stuk is, hoop voor je dat het iets kleins is en je snel weer kan wassen. Voordat je een nieuwe hebt is ook weer dag of wat verder. En de bulten was nog hoger.

De dokter was een aardige vrouw, heb eerst voor een week oordruppen gekregen. Mocht hij zieker worden of niet overgaan terug omen en dan toch weer antibiotica kuur. Moet de druppen morgen nog even ophalen had vandaag geen tijd meer. Hij heeft ind sinds januari buisjes maar volgens de arts is er al 1 bezig om eruit te komen. Dus of dat nu zo goed is... wachten we gewoon maar weer af.

liefs fluf
Tjits
BerichtGeplaatst: 08-06-2012 9:58 Reageer met quote

Hey meiden,

Wat zijn jullie weer gezellig aan het babbelen, gezellig Smile
Hoorde het van nealy hihi..

Het gaat hier goed met de kids, esmee is alweer bijna 7 maanden. Tijd gaat echt snel, maart is zon makkelijke baby. Drinkt,eet,slaapt echt ideaal en denise vind het geweldig. Knuffelt een hele dag met haar om.
Met denise gaat het ook goed. Peuter vind ze geweldig. En overdaad ook zindelijk.ik heb het ok met stickers gedaan en werkte super. Hopelijk is ze ok nachts snel zindelijk zou ideaal zijn.
Wel heeft ze 3 werken terug in ziekenhuis gelegen, waren in centerparcs en kreeg ze buikgriep en waas ze heel erg uitgedroogd echt heel erg zielig om te zien.had het er erg moeilijk mee, maar gaat nu gelukkug super goed. Ze is een vrolijke meid.

Op het moment werk ik alleen nog op vrijdag, ze heeft mij gebruikt vior haar zwangerschap verlof. Dus ben opzoek naar ander werk. Echt kerel flauw.maar goed.

Tussen manlief en mij gaat het niet goed,mn gevoelens zijn weg, en erger me gewoon aan verl dingen het moet altijd bij mij wegkomen, en daar heb ik geen zin meer in. Dus weet niet hoe het afloopt, hij zegt dat hij dat gaat veranderen.

Zullen vast veel fouten inzitten want typ op telefoon.
Nou ik ga weer werken hihi..
Fijne weekend allemaal xx
fluffy
BerichtGeplaatst: 08-06-2012 14:22 Reageer met quote

tjits fijn weer van je te horen. Jeetje meid was wel even schrikken zeker met je meisje in het ziekenhuis. Fijn dat het verder met je meiden zo goed gaat en al zindelijk super gewoon.

Wat flauw van je werkgever zeg om je zo te gebruiken. Hopelijk heb je snel wat anders gevonden.
Vervelend dat het tussen jou en je man niet lekker loopt. als je overal aan ergert is het niet goed ind en ja veranderen, zeggen is makkelijk het doen is iets totaal anders.Hopelijk komen jullie er op een goede manier uit.

werkse

fluf
Nealy
BerichtGeplaatst: 14-06-2012 18:18 Reageer met quote

Hoi meiden,

Hoe is het met jullie? Lekker weer he vandaag. Jammer dat het morgen weer voorbij is!!

Hen, je zus is toch inmiddels wel bevallen toch?? Hoe heet ze? En hoe zwaar is ze nou geworden hihi!! oogtest was drama. Ze kan het met een oog minder goed zien. Ze dachten dat het door de concentratie kwam dus moesten nog een keer. En ze had er uit eindelijk het aantal goed wat ze goed moet hebben maar wel van de 35 pogingen. Ik heb echt het idee dat ze minder ziet met dat oogje. Maar ja we zien wel....zit ineens te bedenken zou dat de reden zijn dat ze zo vaak valt hahaha!!! Doet je wasmachine het weer?? Weet dat je het een tijd terug er ook al over had op hyves of iets. Toen stond ineens je gang blank.....Kan dat?

Fluf, hoest met de oortjes van Leander? Gaat het weer wat beter? Welke groep krijg je volgend jaar?

Tjits, meid hoest?? Alles ok?? Wat een leuke foto's weer van je meiden op fb!! Je hebt echt mooie meiden en wat ka esmee schattig lachen zeg heerlijk!!
Merk je al wat van Jelke s inzet??

Hier alles goed. Zijn nu met de keuken bezig. Blad vervangen zit er kleurverschil in. Echt een tint dus alles moet nu vervangen worden. Dit hebben we ook al met vloer en gordijnen gehad dus we lachen er maar om...ze maken m in ieder geval af en kan eindelijk mijn barstoeltjes neer gaan zetten!! Smile Vandaag met Brynn naar cb geweest. Onze meid is 11.040 gram en 80 cm lang!! Zeker in de lengte is ze flink gegroeid. Had net allemaal nieuwe 80 broeken die ineens korter werden. Snap nu waarom hahah!! Ze is precies 400 gram zwaarder dan Tess op die leeftijd en 2,5 cm langer. Verder hoorde ze weer een bovenste luchtweginfectie maar dat heeft ze steeds en de ha doet er niks aan zolang ze goed eet en vrolijk is en dat is ze. Ze hoest zich alleen rot. Dat is wel zielig. Verder hebben we een paar drama nachten gehad maar nu alles weer ok!! Gelukkig.

Verder geen spannende dingen hier. Oh ja meiden, we hadden een datum suggestie voor afspreken. We dachten Utrecht mooi in het midden en we hadden een leuk kinder speelparadijs gevonden waar de kinders lekker kunnen spelen. 25 juli.... Laat maar ff weten of jullie kunnen.....zou wel heeel erg leuk en gezellie zijn ff live kletsen!!! Smile

Ik ga!! MIjn broertje en schoonzusje komen zomaar langs..... we hopen elke keer op een nieuwtje. Hoop het zo!!!! Smile

Nou meiden fijne avond tot snel!!!

xxx
fluffy
BerichtGeplaatst: 14-06-2012 20:48 Reageer met quote

nealy jeetje wat een grote meid zeg, maar wel fijn dat alles goed is met haar. Wat vervelend van het hoesten zeg, kunnen ze daar niets voor geven?
we grappig dat jullie aldoor met kleurverschil zitten, als het maar weer goed komt.
Weet jij al wat je volgend jaar krijgt? Ik krijg voor 2,5 dagen groep 3 en 1 ochtend ib taken. Had er al sterk rekening meegehouden en vind het ook wel leuk.
En had je broertje ook spannend nieuws?

Hen hoe is het met je schoonzusje? Ben ook erg nieuwsgierig ind. Doet je wasmachine het al weer? Hoe gaat het met de kinderen zijn ze al aan vakantie toe? wanneer hebben jullie vakantie?

Tjits hoe gaat het met je en met je meiden? Heb je al ander werk gevonden? Hoe gaat het tussen jou en je man merk je ook dat hij wil veranderen?

Hier gaat alles zijn gangetje? Ik mag met Leander morgen weer naar de dokter voor een antibiotica kuur. want het is nog steeds niet over.
In augustus mag ik weer naar de kno arts ben benieuwd of die er nog iets nuttigs over te zeggen heeft.

liefs fluf
hen24
BerichtGeplaatst: 15-06-2012 14:24 Reageer met quote

Heyhey,

Ff snel hoor, zoon heeft vriendjes te spelen hier maar kom er anders ook niet aan toe..

Tjits, fijn dat je ook terug bent! Echt balen van je werk zeg! En merk je idd al wat van je mannetjes belofte? Fijn dat je mooie meiden het zo goed doen.

Nealy, jullie hebben ook altijd pech he met die dingen! Is je keuken nu echt af? En wat groeit jullie meisje goed!! Was er nog leuk nieuws?

Fluf, he wat een gedoe nou weer met Leetje. Sneu hoor! Merk je al dat de kuur wat doet?

Hier alles goed. Ik was van de week ziek, buikgriep. Viel in een dag 5 kilo af! Gelukkig is het nu weer over en heeft de rest er (nog) geen last van.
Wasmachine is een nieuwe voor gekomen. We hadden een tweedehandsje en die had zo vaak kuren en nu weer onkosten, dan maar een nieuwe. Ben er blij mee, hij wast echt fijn!
Zusje heeft nog niks! Ze loopt al 12 dagen over. Maar vanmorgen moesten ze naar het zh gel proberen en als dat nog niks doet moet ze morgen aan het infuus om in te leiden. Spannend!
Oogtest ging ook nog niet goed zucht, meneertje vertikt het gewoon. Maar het is ook een kreng van een mens dus kan me het ook wel indenken. Zit ze maar te drammen 'nu moet je echt wat zeggen hoor!' nou zo moet je hem sowieso niet aanpakken want dan doet hij het helemaal niet. Officieel moest hij nu naar de oogarts maar omdat er een grote kans is dat hij daar ook niet mee werkt, krijgt hij in december nog een kansje. Dat is dan ook meteen de afsluiting van cb.
Hebben jullie nog wat leuks in petto voor vaderdag?

Nou meiden, fijn weekend alvast en tot gauw!
Lfs hen
Nealy
BerichtGeplaatst: 20-06-2012 9:11 Reageer met quote

Hoi meiden,

Hen allereerst veel sterkte met het overlijden van je schoonvader!! Was het onverwachts? Volgens mij wel. Hoe is het met je mannetje en kids? Kunnen ze het al een beetje bevatten. En dan je zusje bevallen....ligt dan zo dicht bij elkaar he!! Hoe heet je neefje? En was het nou een groot binkie? En makkelijke bevalling geweest? De rest nog buikgriepvrij gebleven?

Fluf, hoe is het met Leander? Merk je al verbetering met de tweede kuur? Ik krijg volgend jaar 3 dagen groep 3. Erg veel zin in!! Had dit jaar twee dagen groep 3 en 1 dag ondersteuning groep 3 maar de praktijk is dat ik vrijdag ziekteopvang doe dus steeds wat anders. Vreselijk. Ben blij vastigheid volgend jaar.

Tjits hoe is het? Alles goed? Leuke foto van Denise op de peuter. Ja nog een paar maanden en dan naar school. Slik slik.

Hier alles goed. S inds donderdag trekt Brynn zich ineens over al aan op, maar ze vindt het nog wel eng hoor. Ook zijn ze lekker aan het spoken geweest s nachts. Bryn een nacht spugen en Tess had hele rode schaamlipjes van de vele diarreebroeken en ze had er echt heel veel last van. Maar nu gaat het met beiden weer goed en hebben ze weer twee nachten doorgeslapen. Ik verder erg druk met afronden schooljaar. Rapporten, hulpplannen afronden, maar einde is in zicht gelukkig.

Heerlijk dit weer he. Heb lekker even alle ramen openstaan en was is al bijna klaar. Aardappeltjes zijn geschild. Ga zo ff met de meiden eieren halen. Gisteravond vergeten met wekelijkse boodschappen....Kunnen we meteen ff blokje om.
En dan vanmiddag even naar het dorp lopen voor een ijsje. Tess is gek op het schepijs hier!! Dus zodra het mooi weer is, mama gaan we ijsje eten??? Zo lief!! Keuken is dus nog niet helemaal af. Maar mijn barstoelen staan wel. En mijn broertje had geen nieuwtje helaas......
Volgens mij zijn jullie wel op de hoogte. Ik ga ff mijn wasje ophangen en dan lekker even op pad!!

Iedereen fijne dag weer en Hen sterkte meis!!!

Lfs Nealy xxx
fluffy
BerichtGeplaatst: 20-06-2012 15:50 Reageer met quote

oei hen wat lees ik nu. heel veel sterkte met het verlies. Hoe zijn de kinderen er onder? en je zus bevallen, wat een tegenstrijdigheden.

Nealy fijn die vastigheid, vind ik ook prettiger hoor. Hoelang moeten jullie nu nog? jammer van je broer.
Heerlijk dit weer mag van mij wel zo blijven.

Tjits ook alles goed.


Met leander gaat het nu weer redelijk. Hij is nog wel veel moe, maar misschien dat het een andere oorzaak heeft. Voor de rest gaat alles zijn gangetje.

liefs fluf
Nealy
BerichtGeplaatst: 21-06-2012 8:33 Reageer met quote

Hoi meiden,

Hoe is het met jullie?

Wij moeten nog anderhalve week. Volgende week nog een normale week (dinsdag rapporten) en dan de week erop maandag normale dag, dinsdag s ochtends vossenjacht en dan afsluiting in de klas (we hebben die dag continuerooster). De kinderen hebben dan al vakantie. Wij hebben woensdag overdrachtsdag en donderdag teamdag. Het zijn niet mijn werkdagen maar moet wel naar school. En dan vrijdag vrij en zomervakantie!! Dus het gaat echt opschieten. En Leander zo moe. Hebben ze al een idee waardoor of gaan ze het nog verder onderzoeken. En hoe is eht met Elana? Alles goed?

Hier lekker rustig. Kids gaan vanmiddag naar opa en oma en manlief gaat overwerken dus een avondje alleen vanavond. Heerlijk!!! Morgen werken. s Ochtends groep 6 en s middags komen de oudste kleuters wennen in groep 3 en gaan onze kids naar hun oude juf voor een middagje.

Ik ga ff luier verschonen. Komt een licht van Tess af. Ben zo blij als ze zindelijk is. Ben klaar met die luiers!!! Smile

Fijne dag allemaal!!

Liefs Nealy
Index > Zwangerschaps Geklets > Februari mama's 2009
Pagina 123 van 124  

Vorige  1, 2, 3 ... , 122, 123, 124  Volgende

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring