Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Zwangerschaps Geklets > Februari mama's 2009
Auteur Onderwerp: Februari mama's 2009
Nealy
BerichtGeplaatst: 12-12-2011 13:35 Reageer met quote

Hoi meiden,

Hoe is het met jullie?

Hen, leuke sint gehad? Huis alweer in kerstsfeer? Want je moest eerst nog wat ander verfwerk doen!! Wink
Hoe is het met de schoonmoeder? Houdt ze zich nog een beetje gedeisd?

Fluf, hoe was het bij de kno arts? Is er nog wat uigekomen? Sintvieing bij jou leuk geweest? Jij ook op school alweer in de kerstsfeer?
Met Elana en Leander alles goed?

Tjits, jou spreek ik s nachts haha!! Erg leuk!! Esmee veel last van krampjes? Jij voelt je volgens mij wel goed he!! Al veel visite gehad? geen boom voor jou las ik!!

Nou meiden we moeten echt een keer gaan afspreken hoor!! Kunnen we eens in het echie kletsen!! En ff de kids bewonderen!!

Mijn update weer!!

Nou het grootste nieuws (Tjits en Hen weten het al) is dat ons huis verkocht is!! Niet helemaal voor de prijs wat we wilden hebben, maar het is verkocht. Alleen hebben we 8 februari overdracht. Wij zouden overdracht met ons nieuwe huis pas 23 april hebben maar ze hebben het naar voren geschoven naar 1 maart. Superfijn. Zit alleen met 3 weken en we gaan zolang maar ff bij mijn ouders op zolder crashen. Kids hebben eigen kamer daar. Zie er wel tegenop maar het is ff niet anders. We proberen de sleuteloverdracht op 27 feb te krijgen (Tess haar verjaardag) want ik heb voorjaarsvakantie en dan kunnen we meteen ff een week samen klussen. We trekken er wel meteen in. Boven ff wonen, beneden in orde maken. Ik ga gewoon werken. Woensdag en donderdag vrij en dan kunnen ze naar mijn ouders met slapen kunnen wij er tegenaan en in het weekend gaan ze naar mijn schoonouders met slapen kunnen we ook weer door. Moet maar ff. Alles is ineens zo vroeg!! Nog 8 weken en dan moeten we uit ons huis. Dus we gaan maar ff beginnen met inpakken haha!!
Op werk gaat het goed. Nog steeds erg naar mijn zin.
Met de meiden ook alles goed alleen de laatste 3 nachten wil brynn niet slapen dus dat is echt drama. En we weten niet waarom dus zal wel een sprongetje zijn denk ik!!
Sint gevierd bij schoonouders die weer veel te veel cadeautjes hadden en op 5 december bij ons thuis. Tess vond de cadeautjes uitpakken het leukste haha!! Ons huis is nu weer gezellig in kerstsfeer maar toch is het al niet meer helemaal ons huisje meer. Heel gek!!
De kerstdagen en oud en nieuw zijn alweer vol gepland en dan gaat het huis echt opschieten dus we zijn al met een nieuwe keuken bezig en nu maar ff wachten op aanbiedingen van verf, gordijnen en vloeren e.d. zodat we aan de slag kunnen.

Nou meiden ik ga weer. De kids komen zo weer maar wilde ff weten hoe het met iedereen is/was!!!

Fijne dag nog allemaal!!

Lfs Nealy (brynn alweer 8 mnd!!)
Tjits
BerichtGeplaatst: 17-12-2011 18:33 Reageer met quote

eyy meiden,

nealy: gefeliciteerd hoor met het verkopen van jullie huis, is echt nog best snel gegaan. super, dus nu lekker in de opruim drukte Smile
hoe gaat het met brynn? alweer wat opgeknapt, wel zielig hoor die zieke kindjes altijd, ik vind het ook hellemaal niks als denise ziek is.

hen: alles goed? ook al in de kerstsfeer?
en al bijna vakantie heerlijk hea:)

fluffy: bij jullie ook al bijna vakantie?
en hoe gaat het met de kindjes?

jullie nog plannen allemaal met de kerst?
wij gaan 1ste kerstdag naar schoonouders gourmetten
en 2de kerstdag naar mijn ouders chinees eten.
manlief mot de hele week werken is voor hem echt een super drukke weer zal wel 60 uur wordenn :S niks aan ben ik echt hele week alleen thuis met de kindjes.

hier gaat alles goed, wel een hele drukte hoor 2 kindjes, hen petje af hoor voor jou. ik vind 2 al zwaar hihi..
gister was esmee alweer 4 weekjes tijd gaat echt super snel.
maar ze doet het super, s'nachts nog maar 1 keer voeden,
en drinkt goed. dinsdag moet ik naar cb dus ben heel benieuwd, je ziet echt dat ze goed groeit hihi..

met denise gaat het ook heel goed, ze is hellemaal niet jaloers gelukkig. en vind esmee heel lief haha.
wij hebben geen kerstboom dit jaar, had ik geen zin in, we hebben een guirlande te hangen en wat anders lichtjes allemaal dus is ook wel heel gezellig.

jullie een heel gezellig weekend
Liefs Tjitske( esmee 4 weekjes 1dag)
hen24
BerichtGeplaatst: 17-12-2011 20:23 Reageer met quote

Ha meiden,

Zie dat er weer geschreven is, leuk! Ik kom binnenkort ook weer langs hoor maar zo giga druk met alles. December is echt een bomvolle maand maar alles gaat goed! Fijn dat het bij jullie ook zo is. Fijn weekend allemaal!!

Veel liefs hen
fluffy
BerichtGeplaatst: 20-12-2011 11:01 Reageer met quote

nealy wat een goed nieuws zeg. Gefeliciteerd en wat snel al. kan me voorstellen dat het anders voelt. Veel sterkte als je bij je ouders gaat logeren.
Hoe gaat het nu met de nachten? Elana had ook een week heel slecht slapen, maar bleken tandjes te zijn. Is het bij jullie al weer beter? Zeker ook druk nu zo een laatste week voor de vakantie?

Tjits fijn dat het met je meiden zo goed gaat. Fijn toch dat denise niet jaloers is. Ik wilde ook geen boom, maar heb bij de action een heel kleinte gekocht en die staat nu on de vensterbank.
Hoe was het bij het cb?

Hen ook alles goed? Kan me voorstellen dat jij het druk hebt.

Hier ook druk druk druk. Laatste weekje werken en dan 2 weekjes vakantie. De laatste week gaan we midweekje weg. En 10 januari wordt Le geopereerd hij krijgt buisjes en neusamandelen er uit. Hoop zo dat hij neit veel last krijgt, zie er wle tegen op.

groetjes fluf
hen24
BerichtGeplaatst: 26-12-2011 11:34 Reageer met quote

Hey meiden,

Ben er weer hoor! Smile
Nealy wat fijn nieuws! En wat een geluk dat het bij jullie zo snel is gegaan, je hoort tegenwoordig zo vaak dat mensen hun huis echt niet verkocht krijgen. Gefeliciteerd!! Lekker ook dat het naar voren geschoven kon worden en dan idd maar ff bij je ouders, je weet dat het tijdelijk is en dat scheelt. Al gekeken naar een nieuwe keuken?

Tjits hoe ging het de meidendagen alleen? Wat goed zeg nog maar 1 keer voeden snachts! Kun je zelf ook lekker weer bijtanken. Heavy hea die eerste paar maanden. Maar het wordt vanzelf makkelijker hoor (voor ze 18 zijn hahahahaha..) Hoe was het op cb? Fijn dat Denise niet jaloers is!

Fluf, dus Elana ook al tandjes! Wat gaat het snel hea. Lekker zeg een tijdje weg!! Geniet ervan. Had Le last van oren/slikken? Kan me voorstellen dat je er tegenop ziet. Maar wat ik ervan gehoord heb is dat de ingreep meevalt en ze er meestal niet zo lang last van hebben.

We zijn hier een beetje in rustiger vaarwater beland haha. Man en meiden zijn naar een kerstdienst, boys lekker aan het spelen dus heb ik weer ff tijd om bij te kletsen! Vanmiddag willen we nar het bos en daarna lekker gourmetten! We doen geen fmailiebezoekjes, die hebben we vorige week allemaal nog gezien ivm verjaardag oudste zoon. Hij is alweer 5! Had er de hele week drukte mee want hij wou natuurlijk weer een mooie taart, en dan de boodschappen nog, de visite, de traktaties en het kinderfeestje ook maar meteen afgewerkt. Verder hadden we nog een avond van school, rapport gesprek (gaat allemaal goed!) en moest werken. En ik wou voor de kerst het huis ook nog een beetje schoon dus heb me niet verveelt! Smile
Hebben jullie nog wat leuks gehad van het werk? Man had een doos vol lekkers en een kadobon voor centerparcs/landal greenpark korting (leuk!) en ik had een weekendtas met lekkere dingen gekregen. Maar komt wel op hoor haha..
Verder gaat het allemaal goed. Kids hebben twee weken vrij, manlief 10 dagen dus wel lekker. Hebben verder geen plannen, zoonlief gaat de tweede week turbozwemmen elke dag anderhalf uur en dan maar hopen dat hij een eindje verder komt!
Met schooonloeder gaat het redelijk, zolang ik me niets aantrek van wat ze uitkraamt blijft ze rustig en geen reactie is ook niet leuk dus hoop dat ze vanzelf inziet dat ze me niet meer op de kast krijgt. Man slooft zich bij tijden giga uit en daar erger ik me scheel aan dus heb met hem nog weleens wat mja. Zolang ik maar niet gedwongen gezellig moet doen valt het mee.
Wij hebben deze kerst wel weer een boom, scheelt mezelf niet zoveel maar de kids vinden het reuze. Ik heb de boom opgezet, lampjes erin en de rest hebben zij gedaan. Ze waren er erg druk mee en hadden de grootste lol en daar doen we het voor. Heb verder wel lichtjes enzo hangen, vind het altijd wel gezellig!

Nou meiden, het is weer een hele lap geworden denk ik. Zal nog ff foto's op hyves zetten van de verjaardag en dan maar eens wat stofzuigen enzo. Nog een fijne kerstdag!!

Lfs hen
Tjits
BerichtGeplaatst: 28-12-2011 14:10 Reageer met quote

eyy meiden,

het gaat hier goed,
esmee is nu 4170 en 55cm dus dat gaat goed,
heb alleen voeding van de kruidvat had eerst de standaard maar nar mijn idee had ze daar niet genoeg aan, dus overgestapt op kruidvat voor hongerige baby's maar nu komt ze nog steeds om de 3 uur.
en steeds na de voeding moet ze erg huilen, net of ze veel last heeft van krampjes, moet ik nu weer overstappen op andere voeding nutrilon bijvoorbeedl?? of is dat ook niet veel beter.
ik vind dat wel heel lastig en zielig, maar goed krampjes komen natuurlijk veel voor.
voor de rest is ze heel lief, en denise is super blij met haar.
ook heeft ze voor het eerst vanacht doorgeslapen van 11 tot 6 uur, dus dat is echt super luxe, is nog niet eens 6 weken..

iedereen nog fijne kerstdagen gehad?
wij zijn eerste kersdag naar schoonouders geweest hebben daar gegourmet. was erg gezellig

en 2de kerstdag nar mijn ouders hebben daar chinees gegeten.
was ook gezellig.

gister mn moeder jarig dus weer er naar toe, en zijn er toen bliijven slapen is wel zo makkelijk, hoeve we ok niet zo laat naar huis, en kon denise ook gewoon op bed.

fluffy: lekker hoor even een midweek weg. is altijd heerlijk even. lekker van genieten
en elana al tandjes?? heeft ze er nog veel last van.

nealy: je hebt zware nachten gehad heb ik gelezen op facebook bah niks aan, hou je niet lang vol. gaat je mannetje er nooit af dan?
en al wat uit gezocht voor het nieuwe huis? en moet er zoveel gebeuren?

hen: dus bij jullie ook weer wat rustiger lekker hoor.
lekker hoor met zn allen even vrij. en fijn hea gewoon met je eigen kerstvieren. vind ik ook altijd leuk hoor
leuke kerstpakketen ik heb niks gekregen hellaas en jelke heeft een doos met boodschappen dus ook altijd leuk.
wij gaan in januar een week naar centerparcs. heb ik wel even zin in, samen met schoonouders en broers van jelke.

jullie alemaal nog plannen met oud en nieuw?
ook goede voornemens?

als ik niet meer kom iedereen alvast gelukkig nieuwjaar Very Happy

Liefs Tjits
hen24
BerichtGeplaatst: 28-12-2011 15:11 Reageer met quote

Hoi Tjits,

Ik heb ook eens de voeding van kruidvat geprobeerd maar ik had toen het idee dat het aan de voeding lag, ook veel huilen en krampjes. Hij is wel een stuk goedkoper maar volgens mij is Nutrilon wel beter. Ik vond die voeding ook zo slecht oplossen, had het idee dat er steeds klontjes in bleven zitten. Anders ff cb vragen? Zielig hea die krampjes. Heb je druppeltjes ofzo in huis? Ik had altijd iets van vsm maar weet ook niet of dat al zo heel jong mag. Iig sterkte ermee!! Ze groeit wel lekker zeg.

Wij hebben niet echt plannen, natuurlijk het oudjaar uitzitten met oliebollen, een wijntje en wat vuurwerk. Denk dat we dit jaar de oudsten beneden laten, vinden ze vast erg leuk.

Iedereen ook alvast een gezellige jaarwisseling!!

Lfs hen
fluffy
BerichtGeplaatst: 30-12-2011 9:50 Reageer met quote

goede morgen allemaal,

hen wat lekker zeg even 10 daagjes met zijn allen. Hopelijk heeft je zoontje wat aan het turbo zwemmen. Goed van je hor dat je boven je schoonouders staat, geeft je hopelijk wat meer rust. en misschien gaat je man het ook nog eens in zien.

Tjits je meisje groeit lekker, ik gebruik zelf wel nutrilon en dan ook voor hongerige baby's. Maar over andere merke nka nik je helaas niet zeggen. Wel zielig hoor dat ze zoveel last heeft steeds. Lekker zeg weekje weg geniet ervan.

Nealy druk met de verhuisdozen in de weer? geniet je wle een beetje van je vakantie?

Hier gaat alles zijn gangetje. Elana gaat nu hard met haar tandjes zag gisteren al twee boventandjes er door komen. Le heeft voor het eerst op de wc geplast, maar heeft het helaas nog niet weer gedaan. Maar het begin is er.
met oud en nieuw komen mijn ouders bij ons, wel zo makkelijk met de kinderen. En dan een midweekje weg, moet alleen alles nog inpakken. Hopen dat het in de auto past.

alvast een heel gelukkig nieuwjaar allemaal en veel geluk en gezondheid toegewenst.

liefs fluf
hen24
BerichtGeplaatst: 01-01-2012 14:35 Reageer met quote

Iedereen de allerbeste beste wensen voor 2012!! Dat het maar een gelukkig en gezond jaar voor ons en de kindjes mag worden. Very Happy

Liefs hen
hen24
BerichtGeplaatst: 11-01-2012 15:27 Reageer met quote

Hoi meiden,

Nealy lekker druk met de verhuizing inmiddels? Rommelige tijd zeker, maar je hebt een leuk vooruitzicht en dat scheelt! Is alles een beetje geregeld met opvang enzo? Heb je er zin in? En hoe is het met je meiden?

Tjits ook al je draai gevonden met je meiden? Hoe gaat het met de voeding/krmapjes, huilt Esmee nog zo? Ben jezelf ook weer opgeknapt, voel je je weer helemaal goed? Wanneer gaan jullie naar centerparcs?

Fluf hoe was het midweekje weg? Konden de kids slapen? Goed van Le zeg, heeft hij het inmiddels al weer gedaan? Heeft Elana veel last van haar tandjes of valt het mee? Hoe is het met jou en schoonouders, zijn ze nog steeds in verwegistan?

Pfoe wat een vragen weer haha.. Smile
Hier gaat alles goed. Kiddies weer naar school, Mar moest wel wennen maar inmiddels vermaakt hij zich weer goed alleen. Hij slaapt zonder fopspeen! Ben zo trots op hem. Hij had die hele harde om het af te wennen, maar zelfs die beet hij kapot. Toen heeft hij hem zelf in de prullenbak gegooid en slaapt gewoon zonder! Plassen op de wc wil hij echt nog niet. Ik laat hem eerst nog wel even. Probeer het in de zomer nog weleens, zonder pamper laten lopen en dan ontdekt hij hoop ik vanzelf dat het niet fijn is om nat te worden.
Ik had vanmorgen nog een gesprek met een man die iets kwam brengen wat mijn mannetje klaar zou maken en toen kwamen we op kinderen. Hun hebben geen kids, ze wachten al jaren maar dat wist ik dus niet. Ik voelde me wel staan zeg, vond het zo sneu. Ik heb vier gezonde kids en hun staan nog steeds met lege handen. Hij was wel heel openhartig, heb wel een uur staan praten terwijl ik hem niet eens kende maar misschien deed het hem goed. Wat is het dan soms oneerlijk verdeeld he! Ik voelde me bijna schuldig (onzin natuurlijk mja..) Dan wordt je er wel weer met je neus boven op gedrukt dat het niet zo vanzelfsprekend allemaal is.
Ik ga ff kijken wat zoonlief doet, hij zit met een vriendje in de schuur en ik zie ze er wel voor aan dat ze alles op de kop zetten. Zal man niet blij mee zijn.. Smile

Fijne dag verder! Lfs hen
hen24
BerichtGeplaatst: 08-02-2012 11:22 Reageer met quote

Ha meiden,

Rustig hier! Ik heb het zelf ook razend druk gehad hoor!

Gaat alles goed bij jullie? Tjits en Nealy kom ik zo af en toe nog tegen op fb of hyves, Fluf vind jij het niet leuk om mee te doen? Omdat het hier ook zo rustig wordt, dan houden we toch een klein btj contact.
Mar is inmiddels alweer 3 jaar! Gaat echt zo snel hea. Was wel een leuke dag, nu had hij het ook echt door. Als er visite kwam vroeg hij meteen: jij ook kadootje? Haha nja nu mag het nog. Jullie de cadeaus al in huis, wat gaat het worden?
Vorige week naar cb geweest, hij doet het goed alleen de oogtest had hij geen zin om iets te zeggen dus volgende afspraak in mei nog eens proberen.

Nou meiden geniet nog ff van het winterweer, doen we hier ook volop we zijn meer op het ijs dan thuis maar nu kan het nog.
Lfs hen
fluffy
BerichtGeplaatst: 19-02-2012 22:14 Reageer met quote

hallo meiden,

Zo net le zijn verjaardag achter de rug. Wat is hij weer verwend. Wij hadden hem samen met mijn ouders een fiets gekocht. Maar hij vond de auto's die hij kreeg toch interessanter. Very Happy Vrijdag mag hij voor controle naar het ziekenhuis en de maandag erop naar het cb voor de oogtest e.d. Ben benieuwd.

voor de rest gaat alles zijn gangetje

groetjes fluf
hen24
BerichtGeplaatst: 28-02-2012 14:42 Reageer met quote

Ha meiden,

Allemaal van harte met jullie kleine grote kids! Wat gaat het snel he.

Fluf, Le is weer goed verwend lees ik, fijn hoor! Kan hij al een beetje fietsen? Mar fietst sinds een paar weken goed op zijn fietsje (12 inch). Hoe is het gegaan in het zh en met de oogtest? Alles ook goed met je meisje?

Nealy, succes met verhuizen en als je geinstalleerd bent zien we je vanzelf terug! Wink

Tjits ook weer aan het werk las ik, lekker hoor! Hoe doen je meiden het?

Ze hebben vakantie maar het regent. Dus elke dag maar iets verzinnen om binnen te doen. Maar gaat allemaal goed hoor! Verder geen nieuws te melden.

Lfs hen
Nealy
BerichtGeplaatst: 30-05-2012 8:14 Reageer met quote

Hoi meiden,
Zo dat is even geleden. Wil al een paar dagen op het forum maar steeds geen tijd dus dacht ik ga nu zitten en tikken!!
Jeetje wat lang geleden zeg!! Schaam schaam!!

Hoe is het met iedereen?

Tjits, wij spreken elkaar regelmatig via fb e.d. Hoe is het met Denise? Heeft ze nog ergens last van gehad of is ze nu helemaal opgeknapt. En je kleine meisje? Groeit ook lekker he!! Ik vind haar wel heel erg op jou lijken hoor. Werk alweer begonnen? Volgens mij wel he!!

Hen, hoe is het met jou en de kids? Allemaal ok?? Ook inmiddels weer wat verjaardagen achter de rug. Nog gefeliciteerd meis. Nog leuke kinderfeestjes gehad?
Al vakantieplannen? Weer Texel? En hoe gaat het met je meisje die groep 3 over moest doen? Gaat het nu beter? En met de andere kids ook allemaal ok? En al kriebeltjes voor een vijfde?? Wink
En met je schoonmoeder? Houdt ze zich nog een beetje gedeisd? Heeft je manlief al door hoe ze is?

Fluf, hoest met jou meid? En met le? Alles goed?? En je kleine meid ook alweer een!! Gaat snel he? Verder alles goed met je werk? Nog naar je zin??

Hier zijn we eindelijk een beetje uit de zooi. Het klussen was wat meer dan we in eerste instantie dachten. Maar het wordt wel wat. De grote dingen zijn nu allemaal gedaan. We moeten nu echt gaan afwerken. Ook was het met de nieuwe keuken niet helemaal goed gegaan maar dat komen ze over twee weken repareren/vervangen.
We zijn inmiddels wel helemaal gewend aan Oud-Beijerland. De meiden doen het allebei super op de nieuwe opvang. Ze gaan alleen vrijdag nog wel naar mijn moeder. Had een foute berekening gemaakt en nu mijn moeder nog een dag oppast scheelt ons dat 420 euro!!! Heeft met mijn uren van school te maken. Dus donderdagmiddag breng ik ze naar Hellevoet en dan vrijdag na mijn werk pik ik ze weer op. Wel een gedoe hoor maar voor 400 euro......en als Tess naar school gaat dan gaan ze wel op vrijdag!! Dus het is maar tot februari!!
Verder zijn ze ook helemaal aan het huis gewend en komen ze echt een beetje los. Met Brynn gaat alles goed. Is alleen een stuk trager dan haar zus. Ze schuift nog steeds op haar buik vooruit en ze heeft pas vorige week voor het eerst gestaan. Tess deed dat al met 10 maanden. Maar ze doet alles op het gemakje. Over twee weken weer naar het CB en dan voorlopig voor de laatste keer prikjes!! Smile
Ben ook benieuwd naar lengte en gewicht. Ze zit nu in maatje 80.
Met Tess ook alles prima. Wel een klein kattekopje hoor. Alles moet wel op haar manier gaan. Zindelijk is ze nog steeds niet. Ze heeft wel paar keer op potje geplast maar ze heeft er gewoon geen zin in. Gelukkig heb ik nog even!! Wink
Nou jullie zijn weer beetje op de hoogte. Zal proberen nog ff wat foto's te plaatsen maar dat is tijd geleden dus weet niet of het lukt!!

Enne gaan we in de zomervakantie nu eindelijk een keertje afspreken??? Smile

Tot gauw meiden!!

Lfs Nealy (Brynn alweer bijna 14 maanden zucht.... Tijd voor nr 3???? Wink )
Nealy
BerichtGeplaatst: 30-05-2012 8:31 Reageer met quote

De foto's lukken niet!! Grrrr!! Ander keertje meiden!! xx
fluffy
BerichtGeplaatst: 30-05-2012 17:51 Reageer met quote

hoi hoi,

Nealy verbouwen valt altijd tegen hoor ik wel, maar wel fijn dat jullie nu bijna klaar zijn. Wel fijn dat je het met de opvang zo kon regelen en scheelt ind een boel. Grappig om te zien hoe verschillend ze worden, hier is elana juist in alles veel sneller dan Leander, maar dat wijd ik aan dat de een een jongetje is en de ander een meisje.
Maar het kriebelt al weer voor nr 3?

Hen hoe gaat het nu met jou? Kriebelt het ook weer? en is het rustig ind met je schoonmoeder?

Tjits gaat het ook goed met je twee meiden? en hoe is het met je werk al wat anders gevonden?

Hier gaat alles zijn gangetje. Leander is ook nog lang niet zindelijk, maar plast soms wel op de wc en gisteren heeft hij voor het eerst gepoept. Very Happy We gaan nu met hem naar logopedie voor zijn spraak, want hij maakt bepaalde klanken niet. en daardoor is hij slecht verstaanbaar en dat frustreert hem.
Elana is ind al weer 1 jaar en echt een kleine heks. Ze loopt langs de bank, tafel en gebruikt alles als rollator. Als mevrouw haar zin niet krijgt dan is het krijsen en bijten. Maar het is ook een grote knuffelkont.
Heb nu pinkstervakantie en hierna nog 7 weken en dan grote vakantie wij hebben een weekje Limburg geboekt en heb er nu al zin in, hopelijk ook mooi weer. Very Happy
Zal proberen om even een foto van mijn twee bengeltjes te plaatsen.

tot gauw
liefs fluf
Nealy
BerichtGeplaatst: 31-05-2012 8:52 Reageer met quote

Hoi Fluf,

Leuk om weer van je te horen. Helpt de logopedie een beetje?? En lekker vakantie. Wij hadden begin mei 3 weken (adv geclusterd) en nu nog 5 weken en dan vakantie. Dus moet wel weer aan de rapporten beginnen want die moeten 26 juni alweer mee.We weten nog niet wat we volgend jaar krijgen. Zijn ze extreem laat mee dit jaar. We hebben nl een nieuwe directrice. Maar denk dat ik volgend jaar weer groep 3 krijg en dat zou ik wel heel leuk vinden. Smile Weet jij het al voor volgend jaar?? En lekker naar Limburg. Wij blijven weer thuis in de zomervakantie zucht. Geld op door verbouwing en manlief heeft door alles ook niet zoveel vrije dagen meer. Maar we proberen om in de herfstvakantie nog even weg te gaan. Ben ook benieuwd naar je kids dus foto leuk!! Ik kreeg het niet voor elkaar. Grrr.

Hen en Tjits jullie ok??

Hier weinig veranderd sinds gister!! Wink

Kriebels voor een derde zijn er wel. Heel erg zeker bij mij, maar we zijn er nog niet uit en we doen er nu ook even niks mee. Vindt het leuk zo weinig verschil maar wil er nu wel wat meer tussen hebben. Omdat er nu al twee rondlopen. En we zitten toch ook met de financien. Opvang blijft duur en wordt alleen maar duurder. Dus we willen even nu in het nieuwe huis de financien bekijken hoe het gaat. We willen allebei heel graag een derde maar we kijken het even aan. Maar mocht het wel zo zijn dan willen we er volgend jaar september weer voor gaan. Dan is Tess 5 en Brynn 3 als de kleine geboren wordt. En het was niet de makkelijkste zwangerschap met uitdroging en de suiker (en de suiker zit er zo en zo weer bij natuurlijk!!) en ik wil wel heel graag even een gewoon schooljaar. Heb de afgelopen schooljaren twee zwangerschappen en een verhuizing gehad. Dus niet normaal en wil graag wat cursussen doen komend schooljaar dus daarom is het ook fijner even een jaartje wachten... wie weet maar ik hoop echt dat het kan hoor!!! Smile En jullie?? Nog eentje erbij of is het goed zo?? En jullie Tjits en Hen?? Wink

Nou ik ga even fruithap voor Brynn maken. Ze was erg vreg wakker dus gaat ook uurtje eerder slapen voor de ochtendslaap. En straks weer naar mijn ouders toe pfff. En morgen schoolreis.....druk druk.

Nou meiden fijne dag vandaag en tot snel!!

Lfs Nealy x x x x
fluffy
BerichtGeplaatst: 01-06-2012 13:59 Reageer met quote

Hoi,

Wij weten ook nog niets over de formatie van volgend jaar. met een beetje geluk over 2 weken. maar waarschijnlijk krijg ik wel weer gedeeltelijk een groep. Aangezien er een groep bijkomt.

Kan me ook wel voorstellen dat je een gewoon jaar wil hebben waarbij je alles kan meemaken van je werk en je eigen kinderen en jullie nieuwe huis. Maar het is wel fijn dat jullie zeker er van zijn dat er ooit een derde kindje komt. En wat je ook zegt met je zwangerschap en dat suiker lijkt me ook geen pretje.

Wij zijn er ook wel zeker van dat er geen derde komt. Ik vind het zo goed en druk zat. Hen echt waar respect hoor.

liefs fluf
Nealy
BerichtGeplaatst: 02-06-2012 7:32 Reageer met quote

Hoi fluffy,

De wens voor een derde is aanwezig bij allebei, maar we weten nog niet of het daadwerkelijk gaat gebeuren! Ligt echt aan onze financiele situatie hoor! Even afwachten dus!
Vind je het wel leuk weer een groep? En lekker weekje limburg. Gaan jullie nog wat leuks doen in het weekend? Mar heeft voetbalkamp. Maar er is weinig voetbal hoor. Bier drinken, computeren en stappen. Dus ben alleen met de meiden. Ze waren natuurlijk vroeg wakker! Ga vandaag even met ze naar de dierentuin. We hebben een abonnement dus dat is wel handig! Zijn vorige week ook geweest en Brynn zag de dieren heel bewust de vorige keer! Zo leuk! Dus zo even aankleden en spullen pakken en dan,gaan we. En morgen komen mijn ouders ff langs. Even naar het huis kijken! en maandag studiedag dus dat is ook wel relaxed. in ieder geval fijne dag vandaag. hopelijk komen de andere mriden ook weer. zou wel gezellig zijn.

xxx nealy
fluffy
BerichtGeplaatst: 02-06-2012 8:12 Reageer met quote

Heel veel plezier in de dierentuin. Leuk is dat ind als ze zo bewust naar de dieren kijken. Hopelijk zijn ze morgen wat later wakker. Man heeft vandaag afsluiting van tennis dus die is hele dag weg en dan savonds laat thuis. Ga vanmiddag met mijn moeder naar de ikea wil even kijken voor een andere eettafel.

Hoop ook ind dat de andere meiden weer wat van zich laten horen ben wel nieuwsgierig hoe het met ze gaat.

liefs
Index > Zwangerschaps Geklets > Februari mama's 2009
Pagina 122 van 124  

Vorige  1, 2, 3 ... 121, 122, 123, 124  Volgende

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring