Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Zwangerschap > Zwangerschap met Myoom
Auteur Onderwerp: Zwangerschap met Myoom
jornell
BerichtGeplaatst: 15-06-2017 12:52 Reageer met quote

Beste allen,

Ik heb een probleem. Ik ben inmiddels in mijn 16e week en de echo heeft geconstateerd dat ik vleesboom hebt ( 12*9 cm). is dat schadelijk voor mijn zwangerschap? graag uw ervaring en reactie,
Maanvrouwtje
BerichtGeplaatst: 04-07-2017 7:44 Reageer met quote

Of het kwaad kan weet ik niet. Daarvoor moet je bij de arts zijn. Weet wel dat het ontstaan van vleesbomen te maken heeft met bepaalde tekorten in je lichaam en een verstoorde hormoonhuishouding. Zo kan oestrogeendominantie, een toestand waarbij het oestrogeen te hoog is ten opzichte van het progesteron een rol spelen. Dit is bij te sturen met de juiste voeding en aanvullende middelen, zoals bijv natuurlijke progesteroncrème en kurkuma.
Ook kunnen er tekorten zijn aan stoffen als jodium, gammalinoleenzuur, lycopeen, selenium, zink, magnesium, vitamine D. Ook belasting van zware metalen kan een rol spelen. Pilgebruik versterkt de tekorten in je lichaam en verstoort je hormoonhuishouding. Veel vrouwen denken dat alles weer in orde is als je stopt maar dat is niet zo.
Goed voor je lichaam zorgen kan wel schelen in het groeien van de vleesboom. Mijn zusje is trouwens wel zwanger geworden met vleesbomen. Tijdens de zwangerschap had ze wel veel pijnen.
Index > Zwangerschap > Zwangerschap met Myoom
Pagina 3 van 3  

Vorige  1, 2, 3

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring