Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Urologie > Problemen met voorhuid
Auteur Onderwerp: Problemen met voorhuid
Verlegengeweest
BerichtGeplaatst: 02-05-2017 16:46 Reageer met quote

Heel bekend probleem , ook voor mij. (28jr)
Als ik met een meisje seks had, voelde dat niet echt helemaal goed en was op een manier ook al gauw voor mij pijnlijk.

Het is nu opgelost door mijn vriendelijke(!) huisarts. Ik voelde best wel opgelaten om mijn probleem met haar te bespreken. Zij heeft het toompje, verdoofd door een ijsblokje (wat voortreffelijk werkte) ingesneden, zodat het een stukje langer werd. Het genas vrij snel in ongeveer een week, of iets meer. Ik moest er geregeld een antiseptische zalf aan smeren. veel pijn heeft het uiteindelijk niet gedaan.

Het wat echt het begin van de oplossing. Het vrijen ging gelijk veel lekkerder. Toch zag ik dat mijn toompje nog steeds mijn eikel wat scheef wegtrok en het nog wat anders ingesneden kon worden, zodat mijn eikel echt helemaal vrij kwam. Na een jaartje, of zo, ben ik toen ik weer hiervoor bij mijn dokter geweest en gevraagd het nog ietsje verder los gemaakt kon worden. Ook dat is toen gedaan. Nu zit het vel van mijn voorhuid heel (lekker) los en blijft het zitten, ook als je het helemaal naar achteren trekt.

Als ik nu vrij met een meisje, zit mijn eikel veel gerieflijker en nu komt hij helemaal bloot, binnen in haar, en steeds volledig in aanraking met haar heerlijke vagina binnenkant.

Het was echt de moeite waard en ik ben blij dat dit opgelost kon worden. Als jij ook problemen hebt, ga gerust naar de huisarts en geef maar aan wat met mij gedaan is.
Het kan echt verholpen worden en je gaat veel meer genieten in je seksleven!
Index > Urologie > Problemen met voorhuid
Pagina 2 van 2  

Vorige  1, 2

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring