Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Seksuologie > Durf niet te pijpen:(
Auteur Onderwerp: Durf niet te pijpen:(
Anoniem@
BerichtGeplaatst: 18-06-2010 19:15 Reageer met quote

ja ieder zo zijn mening he Wink
maar er zijn wel meerdere vrouwen die het vies vinden om sperma te slikken.. denk ook niet dat heel veel vrouwen dat doen ..
haha , maar ik zelf slik het wel altijd , ik ben het gewend en vind het heel niet erg .. ik was ook niet bang om te pijpen , ik pijp me vriend heel vaak hij vind het wel lekker , en ik zelf vind het zelf ook lekker om zijn penis in me mond te hebben ..
heeft ook niet iedereen denk ik Wink
maar hij moet hem van tevoren wel wassen hoor!
Haha
Gr.
Blondie88
BerichtGeplaatst: 12-07-2010 16:08 Reageer met quote

Ik ben 5 jaar samen met dezelfde jongen en het heeft zeker een jaar geduurd voordat hij in mij mocht komen. Het is ook de enigste met wie ik ooit sex heb gehad.

In het begin was het natuurlijk wel betasten enz. en hij befte mij toen ook regelmatig. Omdat alles voor mij nieuw was durfde ik eigenlijk vrijwel niets te doen bij hem.
Ik had het geluk dat hij heel geduldig was en mij niets tegen mijn zin in liet doen. Hierdoor was ikzelf losser en ben ik hem vrij snel ook gaan pijpen. De eerste keren vond ik dit ook erg vies en hem laten klaarkomen in mijn mond?? NO WAY! Hij heeft hier respect voor en vind het allemaal geen probleem.

Nu zijn we natuurlijk al een eind verder en is het een beetje gewoon geworden dat ik hem lekker maak door met mijn lippen zijn penis te strelen en hem kusjes te geven en hierbij zet ik dan ook wel eens mijn TANDEN in zijn eikel! Hij vind dat erg prettig! Tuurlijk bijt ik niet ofzo maar iedereen hier zegt dat je absoluut je tanden niet moet gebruiken.

Het is natuurlijk wel het prettigst om dit te doen nadat hij gedouched heeft maar anderzijds heb ik zoiets van: hij beft mij ook en dat smaakt volgens mij ook niet naar aardbei ofzo. Wink

1 ding wat hierbij dus wel erg belangrijk is, is respect voor elkaar en dwing elkaar nergens toe! Alles komt op zijn eigen tijd! Ga niets overhaasten! En praat met elkaar over wat je lekker vind. Probeer dingen en vraag aan de ander hoe deze dit ervaart. In het begin voelde mijn vriend er vrij weinig van als ik hem aftrok.
Hij heeft mijn hand gepakt en mij laten voelen wat hij prettig vind. Zijn we beide alleen maar beter van geworden hoor!! Laughing
satopex
BerichtGeplaatst: 15-07-2010 10:08 Reageer met quote

Anoniem@ schreef:
ja ieder zo zijn mening he Wink
maar er zijn wel meerdere vrouwen die het vies vinden om sperma te slikken.. denk ook niet dat heel veel vrouwen dat doen ..
haha , maar ik zelf slik het wel altijd , ik ben het gewend en vind het heel niet erg .. ik was ook niet bang om te pijpen , ik pijp me vriend heel vaak hij vind het wel lekker , en ik zelf vind het zelf ook lekker om zijn penis in me mond te hebben ..
heeft ook niet iedereen denk ik Wink
maar hij moet hem van tevoren wel wassen hoor!
Haha
Gr.
als hij niet besneden is moet hij zeker zijn lul wassen i.v.m.smegma vorming.ik ben besneden en als ik geil bend neemd mijn vrouw de lul in haar mond en zuigd hem af.als ik hem zou moeten wassen is de zin in sex weg. Mad
Lil-Val
BerichtGeplaatst: 18-08-2010 6:36 Reageer met quote

jongens vinden pijpen al heel gauw heel lekker, of je het nu slecht of fout doet! 1tip: gebruik je tanden niet en maak je mond in een soort van O'vorm.
have fun! Razz
Leeuwtjee
BerichtGeplaatst: 02-12-2010 11:47 Reageer met quote

@ satopex . ja maar voor dat je sex gaat hebben ga je toch wel eerst je leuter wassen , is wel zo fris anders als je gaat pijpen heb je een pis smaak in je mond :S
Blondie88
BerichtGeplaatst: 11-12-2010 19:11 Reageer met quote

@ Leeuwtje
Dus jij plant je sex?? Zodra de behoefte opkomt ga je eerst nog even snel onder de douche??
Apart..

Over het algemeen komt de zin bij ons wel na het douchen maar ook als we niet net gedouched hebben heb ik nog geen pis smaak gehad als ik mijn vriend ga pijpen..
Is misschien een voordeel van een kerel die zijn leuter na het piesen afdoet (thuis zelfs met vochtige wc doekjes hihihi) Razz
Leeuwtjee
BerichtGeplaatst: 14-12-2010 19:04 Reageer met quote

wie heeft het hier over douchen ?
daar begin jij over , ik ga niet snel de douche in hoor als ik zin krijg , tscheeld dat mijn vriend altijd doucht nadat hij heeft gewerkt en heeft gegeten dus dan is die al schoon Wink

je gaat je leuter toch niet afvegen met die vochtige doekjes met die parfum zooi eraan ? Shocked Laughing
Autumn
BerichtGeplaatst: 14-12-2010 19:41 Reageer met quote

Ha! Als ik tegen mijn man zeg: mmmm schatje, ga je eens daar wassen, raakt hij zijn zin echt niet kwijt. (Gewoon met een washandje bij de wastafel Smile) Zorgt juist voor... een spanningsboog?
rich59
BerichtGeplaatst: 28-12-2010 16:30 Reageer met quote

Persoonlijk vind ik het heerlijk om gepijpt te worden , maar ik vind het ook heerlijk om te beffen. De werkelijke reden is dat mijn partner en ik op deze manier wel heel erg dicht bij elkaar zijn en super intiem. Mijn vrouw vind het geen probleem als ik in haar mond klaarkom en ik vind het natuurlijk ook super , echter als ze er problemen mee zou hebben zou ik er ook meteen vanaf zien.Wij zijn gelukkig absoluut niet vies van elkaar en het gaat erom dat je op allerlei manieren kunt (laten) zien dat je van elkaar houdt , maar niks MOET! Het woord vrijen zegt het ook al , vrij zijn om te doen waar je zin in hebt en lekker genieten.
BLOEMPJE.
BerichtGeplaatst: 28-12-2010 16:43 Reageer met quote

Als je niet durft te pijpen nou ja dan doe het gewoon zou ik zeggen alles heeft een eerste keer en vroeger vond je het ook eng om te leren lopen je was bang dat je viel
DOE HET EN GENIET !
--
BerichtGeplaatst: 28-12-2010 20:36 Reageer met quote

ik durfde het eerst ook niet,
uiteindelijk toch gedaan, mijn vriend heeft me geholpen en tips gegeven, was wel fijn.
het is niet vies als dat je tegenhoud
mizz-devil
BerichtGeplaatst: 19-01-2011 15:22 Reageer met quote

Wat een verschillende reacties zeg!
Iedereen is zeer anders zie ik wel! Mannen schijnen het over het algemeen wel met elkaar eens te gaan: het is erg normaal geworden en bijna een vereiste.

Als je het niet wilt of je vind het echt vies; prima dan moet je het gewoon niet doen, moet je mannetje maar respect voor hebben. Ik zou dan anderzijds ook niet verwachten dat hij nog iets bij mij zou doen van orale sex, voor wat hoort wat!

Over dat douchen ben ik het wel eens; het zorgt juist voor een beetje meer zin en spanning als je weet dat je daarna iets leuks krijgt toch..!
lalalie
BerichtGeplaatst: 26-01-2011 17:13 Reageer met quote

Ik vond het mijn eerste keer om te doen ook supereng maar het ging allemaal goed! Het duurde een tijdje voor ik het durfde, maar mijn vriend pushte me er helemaal niet in! Alleen soms vind ik het een hele nare smaak hebben... Ligt dat aan mij? Want als hij net heeft gedoucht of net wakker is dan vind ik het zelf ook lekker om te doen.. Durfde eerst niks te zeggen maar heb er laatst toch vluchtig een opmerking over gemaakt..
Natty
BerichtGeplaatst: 27-01-2011 0:28 Reageer met quote

Ik ben niet bang voor het pijpen. Dat vind ik zekers wel horse Razz Ik ben bang voor de move's ernaar toe.
Hoe begin ik hem te verleiden zonder dat ik me schaam. Ik durf het op de een of andere manier niet. Mijn vriend zegt dat ik het goed kan de keren dat ik het gedaan heb bij hem. En toen deed ik het in het donker of een keer toen hij sliep.. toen maakt ik hem daardoor wakker en dat vond tie horse maar hij pushed me om hem te pijpen hij geeft me geen vrij en vertrouwd gevoel om mij de kans te geven om het hem te vertellen. Hij schopt er na een aantal maanden ruzie over. En dan zegt hij:'' Ik hou er wel over op, ik zal er niet meer over beginnen tot het weer terugkomt dat ik het erg graag wil en zo''. Pff. Maar goed, hier dan weer mijn hoofdzakelijke vraag: Hoe zet ik de move's (dus hoe benader ik mijn vriend zonder te schamen?)
J-81
BerichtGeplaatst: 23-03-2011 12:23 Reageer met quote

Hallo allemaal,

Ik heb nu zo'n 5 jaar een relatie. In het begin was ons sexleven fantastisch. Er werd regelmatig gebeft en gepijpt. Maar na een paar maanden werd het steeds minder.
Ik vind het nog steeds heel fijn om mijn vriendin te beffen, dan geniet ik ook echt van haar genot. Bijna elke keer als we sex hebben bef ik haar.
Maar zij wilt mij niet meer pijpen. Als het het dat toch weer een keer doet vind ik het ook niet meer zo lekker. Omdat ze haar best niet meer doet. (In het begin deed ze het zalig!!) En als we er over praten zegt ze dat ze er eigenlijk geen zin in heeft.
Voor mijn gevoel doe ik alles om mijn vriendin een goed sexleven te bezorgen. Maar krijg ik er bijna niks voor terug.
Wat kan ik er aan doen dat mijn vriendin weer zin in mij krijgt. En mij weer met volle overgave pijpt. In de afgelopen 2 jaar heeft ze 2 keer een poging gedaan. Dus ik vind dat ik eigenlijk al best wel heel geduldig met haar ben. En wil haar natuurlijk ook niet onder druk zetten. Maar ik heb ook zo mijn behoeftes.
Doordat ik het zo frustrerend vind dat ze mij niet wilt verwennen geniet ik ook bijna nooit meer van onze sex.

Met vriendelijke groet, j
Sokkebok
BerichtGeplaatst: 23-03-2011 17:22 Reageer met quote

als dat maar niet uit gaat..
lalalie
BerichtGeplaatst: 24-03-2011 15:33 Reageer met quote

ik vind het geweldig dat je haar niet onder druk zet en de tijd geeft en dat je het niet hebt uitgemaakt! Getuigt van echte liefde! Verder kan ik je helaas niet helpen.. Zorg ervoor dat je niet nét voordat jullie dingen gaan doen naar de wc gaat, anders ruikt ze en smaakt ze je plas en dat kan al een factor zijn waarom ze het niet meer wilt doen...
J-81
BerichtGeplaatst: 25-03-2011 1:40 Reageer met quote

Nee hoor, het gaat echt niet uit!! We houden ziels veel van elkaar. Ik hoop zelfs dat we ooit kinderen mogen krijgen.
Maar ondanks dat wil ik weten wat ze zo vies aan mij vind? Verder zit de relatie helemaal goed. Ik zou haar ook echt niet kunnen missen.
Des te meer reden voor mij om af te vragen wat er mis is dat ze mij niet wil of durft te vertellen waarom ze me niet wil pijpen.
roflpantoffel
BerichtGeplaatst: 12-06-2011 2:19 Reageer met quote

Natuurlijk is elke vrouw vrij om te bepalen of ze wil pijpen of niet. Maar als een meisje niet aan pijpen doet zal ze in elk geval nooit mijn vriendin worden. En ik denk dat dat voor heeel veel mannen geldt Smile

En ik ben ook van mening dat als je niet pijpt dat je dan ook niet moet verwachten dat je gebeft wordt.
Ok, er zal wel een klein percentage mannen zijn die het ok vinden dat ze nooit gepijpt worden, maar wel moeten beffen. Maar die mannen durven gewoon geen nee te zeggen omdat ze een zwakke persoonlijkheid hebben of ze zijn gewoon niet goed snik zijn.
kevin1992
BerichtGeplaatst: 13-06-2011 2:59 Reageer met quote

satopex schreef:
Anoniem@ schreef:
ja ieder zo zijn mening he Wink
maar er zijn wel meerdere vrouwen die het vies vinden om sperma te slikken.. denk ook niet dat heel veel vrouwen dat doen ..
haha , maar ik zelf slik het wel altijd , ik ben het gewend en vind het heel niet erg .. ik was ook niet bang om te pijpen , ik pijp me vriend heel vaak hij vind het wel lekker , en ik zelf vind het zelf ook lekker om zijn penis in me mond te hebben ..
heeft ook niet iedereen denk ik Wink
maar hij moet hem van tevoren wel wassen hoor!
Haha
Gr.
als hij niet besneden is moet hij zeker zijn lul wassen i.v.m.smegma vorming.ik ben besneden en als ik geil bend neemd mijn vrouw de lul in haar mond en zuigd hem af.als ik hem zou moeten wassen is de zin in sex weg. Mad
Snijden in een penis maakt het niet schoon hoor.
Leeuwtjee schreef:
@ satopex . ja maar voor dat je sex gaat hebben ga je toch wel eerst je leuter wassen , is wel zo fris anders als je gaat pijpen heb je een pis smaak in je mond :S
Mijn vriend is onbesneden, en wast zich niet eerst hoor, hoeft ook niet, doe maar mooi natuurlijk zo. Het smaakt prima, geen last van vieze smaak ofzo. Gewoon smaakt goed. Ik was me ook niet, en dat vind hij ook helemaal niet erg. Gewoon lekker smaak zoals het smaakt. Smile
Index > Seksuologie > Durf niet te pijpen:(
Pagina 6 van 7  

Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Volgende

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring