Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Zwangerschaps Geklets > September 2008 mama's!!!
Auteur Onderwerp: September 2008 mama's!!!
marina0412
BerichtGeplaatst: 18-08-2012 6:53 Reageer met quote

Hoi meiden,
hoe gaat het met jullie?
Houden jullie het nog een beetje vol met die warmte Julia en Rita? Hier opzich wel, pas me wel een beetje aan, maar dat is soms lastig met Yasien om me heen.
Ben nu lekker met verlof en heb mijn stage helemaal afgerond, heerlijk.
Heb van de week de 2 de groeiecho gehad en de baby werd geschay op 3320 gram met 34.3 weken. Erg flink dus en het groeit ook ongeveer 300gram per week. Dus als het zo doorgroeit, volgens de vk wel weegt de baby rond de 40 weken 5 kilo. Hier maak ik me best wel zorgen over en heb dit ook besproken met de vk. Zij maakt zich weinig zorgen omdat Yasien ook groot was en ik nog geen half uur heb geperst op een baby van 9 pond.
Maar waar ik over in zit is dat ik maanden last heb gehad van mijn onderkant en dat was niet leuk. Nu gaat de vk het bespreken met haar collega's en met de gyn. Ze laten me in iedergeval niet overlopen.

Meiden hoe gaat het met jullie?????
Liefs Marina 35 weken
~*Julia*~
BerichtGeplaatst: 21-08-2012 13:23 Reageer met quote

Heej meiden!

Marina, Ja hoor kan gelukkig goed tegen de warmte, maar zondag was wel echt een te warme dag, pff toen had ik dr wel echt last van, geen zuchtje wind, en afkoelen deed het dus ook niet! Heerlijk, geniet van je verlof! Wauw een flinke baby dus weer.. ben benieuwd wat nu zijn/haar uiteindelijke gewicht is, snap dat je, je dr wel druk om maakt, maar ik zelfs was 10 pond en dus 5 kilo Wink en mn moeder heeft van mij de makkelijkste bevalling gehad hoor, het wil niks zeggen! Komt goed!!
Hier word gewoon weer een gemiddeld kindje geschat, met 36 weken nog een liggingecho en dan checken ze de groei ook nog even..We zien het wel, precies kunnen ze het toch nooit zeggen! Nee, idd overtijd moet je dan zeker niet gaan, wel een fijn idee voor jou ook!

Hier vandaag weer naar de VK geweest, alles weer prima gelukkig, zoals altijd! Ukkie lag nu goed, vorige keer helemaal over dwars, een echte draaikont is het, mn buik neemt de raarste vormen aan, maar hoop dat hij nu zo blijft liggen haha! Hij lag al vrij laag... en dat dacht ik al te voelen! Daarna mevr hier geweest van de kraamzorg, dus ook dat is weer geregeld, hebben om dezelfde kraamphulp gevraagd, als ze dienst heeft en beschikbaar is, dan komt ze hier weer, hoop het, want was echt een tophulp, nog vrij jong, maar ze deed het super!

Verder hier nog niks klaar, stressen dus!! De zolder schiet gewoon weinig op, ook mede door de hitte, je kunt er gewoon niet zijn, en al helemaal nu niet mensen om hulp vragen in die hitte! Dus hebben we besloten, om gewoon onze kamer klaar te maken voor de beeb, en dan komt hij eerst bij ons op de kamer, behang komt er vanmiddag aan, en dan zo maar leuk maken eerst, op zolder kan ik toch niet bevallen, dus moet sowieso eerst op onze kamer blijven... zo hebben we wat meer tijd voor alles, als ukkie eerst bij ons slaapt, en ik vooral minder stress, want pfff, heel vreemd om nog niks klaar te hebben met deze termijn, maar goed nu kan het lekker opschieten, HEERLIJK!!

Ow ik hoor Zara, pff het is 29 graden op dr kamertje.. en ze is wel moe, maar slapen? logisch!

Liefs!
wturtle
BerichtGeplaatst: 08-09-2012 14:44 Reageer met quote

Hey meiden,

sorry dat ik even niet heb gereageerd, maar heb het hier redelijk druk en momenteel heb ik zo ontzettende koppijn dat ik niet veel doe.

Hoe is het met jullie?

Marina, Hoe is het met je, nog eventjes he. Of misschien heb je je kindje al wel in je armen. Meid hopelijk een hele goede bevalling en geniet nog even van de laatste weken dikke buik, en van jullie kindje natuurlijk.
Hoe vond Yasien het op school?

Julia, hoe is het met jouw? En met de andere kids. En hoe vind Levi het op school. Gaat hij gelijk hele dagen naar school?

Cares, hoe is het met jouw en je boys. En hoe vind Kevin het op school?

Maatje, hoe is het met jullie. Geef jij nog steeds borstvoeding? Merk nu bij Angelique dat het al minder wordt ze krijgt s ochtends en s avonds nog de borst maar soms heb ik het idee dat ze het niet meer zo heel lekker vind ofzo...

Rita, hoe is het met jou, hoe ver ben je nu? Gaat Kyana ook al naar school? Weet even niet meer wanneer zij nou is geboren Sad.

Hier allemaal wel erg raar hoor. Wat worden ze toch groot he. Alweer naar school. Sementha vind het erg leuk op school, maar merk gewoon aan haar dat ze heel veel indrukken op school krijgt. Aan het eind van de dag is ze best moe, tot ze in bed ligt dan lijkt ze wel weer zo fit als een hoentje. Ze wou eigenlijk al de eerste de beste dag op school een broodje blijven eten. Op deze school blijft iedereen over. Maar heb dit nog even weten te rekken tot donderdag. Donderdag heeft ze wel een broodje gegeten op school, heb toen tussen de middag school gebeld op te vragen hoe het ging, en eigenlijk ging alles heel goed. De juf adviseerde toen wel kom haar lekker om half twee ophalen, ze heeft nu meegemaakt hoe het gaat en bouw het dan zo lekker op. Dat advies heb ik opgevolgd, en wonder boven wonder vond sementha het goed dat ik haar op kwam halen. Nu wil ze eignelijk ook naar school, heb haar vanmorgen denk ik al wel tien keer uitgelegd dat het nu weekend is en dat er geen school is, en morgen ook niet, maar dat komt er nog niet zo goed in.

Ben reuze benieuwd naar jullie verhalen over school, en hoe de kids en ook jullie het vinden.

Ik ga nu stoppen, sorry,

Tot gauw,

Liefs Wendy
~*Julia*~
BerichtGeplaatst: 28-11-2012 10:29 Reageer met quote

Maatje, ben jij ernog?? heb je misschien ook facebook? we hebben nu een groepje op facebook, zou leuk zijn als je ook mee kwam kletsen, zo kunnen we elkaar toch nog volgen, hier is niet veel meer te doen...

Liefs
~*Julia*~
BerichtGeplaatst: 20-12-2012 0:34 Reageer met quote

???????????????????????????????????????
Maatje
BerichtGeplaatst: 19-01-2013 22:49 Reageer met quote

Hé Julia, ik heb geprobeerd via Wendy achter je facebook te komen, maar zij reageert niet meer op m'n mail. Kun jij haar bereiken? Zij heeft dus ook mijn mailadres...
Index > Zwangerschaps Geklets > September 2008 mama's!!!
Pagina 250 van 250  

Vorige  1, 2, 3 ... 248, 249, 250

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring