Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Zwangerschaps Geklets > September 2008 mama's!!!
Auteur Onderwerp: September 2008 mama's!!!
m.v.k
BerichtGeplaatst: 01-06-2012 9:50 Reageer met quote

marina,oh bijna 24 weken alweer,gaat snel he vooral bij een 2e. fijn dat de examens goed zijn gegaan dan is het einde van je opleiding bijna in zicht begrijp ik...lekker hoor. kan je daarna vollop genieten van je zwangerschap. hoe vindt yasien het,dat je buik steeds groter wordt,snapt hij het een beetje?

julia,jij ook al zo'n mooi buikje. krijg toch wel een beetje de kriebels als ik die dikke buiken weer zie Embarassed

Vervelend hoor,hoe het praten met levi gaat. ik heb helaas geen tips voor je. maar vindt wel dat jullie helemaal gelijk hebben om levi (nog) niet naar een speciale school te doen. hij praat dan misschien nog niet goed maar hij is toch zeker niet gek,naar mijn idee hoort hij niet op zo'n school thuis. en als het op de psz goed gaat dan komt het op de basisschool vast ook wel goed. misschien heeft hij wel baat bij buisjes en zit er wat vocht achter zn oortjes. Ben wel benieuwd wat ze bij het audiologisch centrum voor hem kunnen doen. meid kop op,het komt vast allemaal goed.

Kevin is ook erg eigenwijs hoor,hoort ook wel een beetje bij de leeftijd denk ik. Ik merk aan hem dat hij ook al veel meer wilt dan dat ik vindt dat hij kan. zo fiets hij graag een rondje rond het huis fietsen maar ik vindt hem daar nog net te klein voor,zeker omdat de weg voor het huis best een drukke weg is. en dat levert vaak wat strijd en boosheid op en zo zijn er nog meer voorbeelden te noemen.

Kevin heeft dinsdagmiddag zijn eerste wenmoment op school. hij mag in totaal 5x 1 dagdeel wennen. hij mag nu de maand juni 1x per week komen. ben benieuwd hoe hij het vindt.

Liefs,Caressa
marina0412
BerichtGeplaatst: 01-06-2012 17:18 Reageer met quote

@ Julia, wat een mooie foto's van je kids. Haha dus er zit ook een aardig karaktertje in Levi?? Hier ook zo een mannetje. Wel lastig dat hij niet echt mee werkt bij de logopedist, maar ja daar is hij 3 voor he?
Het zoontje van een vriendin van mij is nu 3.5 maar praat ook nog weinig en wat hij praat is voor mij vaak nog onduidelijk. Terwijl haar dochter van 1.5 echt al hele zinnen zegt. Wat een verschil, kan me voorstellen dat het je niet lekker zit, maar het komt vast allemaal goed.
Testen ze zijn gehoor in dat centrum wat ik begrijp?

@ Caressa, wat leuk dat hij al mag wennen. Ik ben ook wel benieuwd wanneer Yasien mag wennen. Deze maand komt zij kleuterjuf lang thuis voor een kennismaking dus dan horen we het wel.

Vandaag bij de gyn geweest en mijn medicijn gebruik besproken, in overleg met de gyn en de kinderarts mag ik gewoon bij de vk blijven en evt thuis bevallen. Dus dat is super nieuws.

Ik zal vanavond ook nog wat foto's van Yasien plaatsen, nu eerst pannenkoeken bakken en lekker eten!

Liefs Marina
marina0412
BerichtGeplaatst: 01-06-2012 19:31 Reageer met quote

Hier nog even een foto van Yasien van vorige week

Samen met opa en mama.

Fijn weekend meiden.
skye08
BerichtGeplaatst: 05-06-2012 13:16 Reageer met quote

wauw Marina wat een mooie buik zeg !! daar zul je wel trots op zijn Wink super dat je gewoon bij de vk mag blijven en evt thuis mag bevallen... ik vond het bij Kyana super om thuis te bevallen ... hopelijk voor mij deze x ook weer...Wink

Julia, Leuke foto's van de kids, ik hoop dat ze er achter komen waarom levi nog niet zo goed praat, maar dat zal vast wel goed komen.
je hebt idd een erg bescheiden buikje zeg !! hihi wel mooi.

@ iedereen. Nou ik heb het gevoel alsof ik al 15 weken zwanger ben.. begin te groeien ineens en ben pas 9 weken...en hoor heel vaak weet je zeker dat het geen tweeling is... nou denk van niet haaha de eerste echo was er maar 1 dus... Kyana moet vandaag laatste x CB krijgt ook d'r laatste spuitje, verder gaat met Kyana alles goed.. super meisje die mama overal mee wilt helpen zo lief!
volgende week eerste afspraak bij de VK en meteen echo hopelijk kunnen we ook het hartje horen..

Liefs Rita
wturtle
BerichtGeplaatst: 09-06-2012 22:21 Reageer met quote

Hey meiden,

sorry dat ik een tijd niet heb gereageerd.
we hebben het best druk en ben ook weinig op het internet te vinden, tja even een spelletje doen haha.

Marina, wat een mooie buik heb je, super! Leuk he hoe die kinderen erop reageren, moet zeggen dat sementha en enno het ook allemaal erg interessant vonden en dan vooral bij de vk dat ze op het knopje mochten drukken om het hartje te luisten, leuk.

Maatje, wat goed zeg dat je nog borstvoeding geeft, je hebt helemaal gelijk, zolang het goed gaat waarom niet. Hier krijgt angelique ook nog borstvoeding... heerlijk hoor. angelique wordt eind van de maand alweer zes maanden, jeeh zeg wat gaat het hard, ook al voor een week twee tandjes in schrok ervan.

Julia, zo he je hebt echt een beperkt buikje, goed zeg en dat voor de derde, hoe doe je het. Bij mij was het gewoon al voor de twaalf weken te zien, kun je nagaan. Super hoor. jeeh zeg inderdaad erg moeilijk zeg de situatie met Levi. Maar meid jullie kennen hem het beste en weten ook wat het beste voor hem is....laat je niet gek maken.

Rita, gefeliciteerd meid met je zwangerschap. echt superleuk voor jullie.

Nou hier gaat het verder met de kids goed. Merk idd ook dat Sementha erg toe is aan school en voor haar kan het niet gauw genoeg vakantie zijn want daarna mag ze naar school, en dat weet ze maar al te goed. Ik weet nog niet of Sementha ook nog oefendagen krijgt omdat zij gelijk na de vakantie gaat beginnen. Deze maand neemt de juf of meester die ze gaat krijgen contact met ons op en dan horen we hoe of wat.
Enno is een echt donder, een echte jongen...maar zo leuk.

Nou ik zal proberen even eerder weer te reageren.

Liefs Wendy
marina0412
BerichtGeplaatst: 01-07-2012 22:01 Reageer met quote

@ Wendy fijn dat het zo goed gaat met jullie. Lijkt me ook wel druk drie kids onder de 4. Maar nog een paar weken en dan gaan onze kids alweer naar school. Leuk he, ik heb er wel zin in en Yasien is er ook echt aan toe.

@ Julia hoe gaat het met je zwangerschap, lekker aan het genieten van het getrappel van de kleine?

@ Maatje hoe gaat het met jou en je kindjes?

@ Caressa en hoe gaat het met jou jongens? Mag het gips binnenkort al van Rowan zijn beentje? Heeft hij er nog veel last van?

Hier alles goed, buiten dat ik me erg vermoeid voel mag ik echt niet klagen. Heb vorige week glucosetest gehad voor zwangerschapssuiker maar die was gelukkig goed.
Het kindje trappeld gezellig en voor al 's avonds is het lekker actief.

Hier nog even een foto met 28 weken.
Krijg al de vraag of ik bijna ben uitgerekend. Dus dat wordt nog wat over een week of 10.

Liefs Marina
skye08
BerichtGeplaatst: 02-07-2012 8:45 Reageer met quote

mooie buik marina... Wink
ik ben woensdag 14 weken zwanger.. gaat zo snel..
zal even een echo fototje en een buik foto plaatsen..


13 weken


echo met 11 weken

Liefs Rita
Maatje
BerichtGeplaatst: 06-07-2012 21:51 Reageer met quote

Ha meiden,

Marina, wat een prachtige buik! Geniet er maar van, voor je het weet is je zwangerschap voorbij... Hoewel dat natuurlijk ook weer z'n mooie kanten heeft Wink Leuk dat Yasien ook aan school toe is. Je laat hem dan ook wat makkelijker gaan, he?

Rita, gefeliciteerd met je zwangerschap! Wat compleet al met 11 weken, zo mooi!

Julia, ook al zo'n eind... Wat gaat het toch hard zeg! Maar idd een bescheiden buikje... Mooi, hoor!
En wat Levi betreft, logopedisten doen wel vaker wat op eigen houtje, is mijn ervaring. Op school kijken ze veel breder naar een kind, dus zou ik idd maar even afwachten wat ze daar zeggen. Leuke foto's trouwens! Je kids worden groot!

Caressa, ook leuke foto's van je boys! Hier begint het ook een beetje, dat Leanne tegen Julian bezig is. Als hij huilt slaat ze hem, omdat hij moet stoppen met huilen, maar dat werkt natuurlijk averechts... Maar ze vinden elkaar meestal wel lief gelukkig. Het zal bij jullie misschien wel beter gaan als ze wat ouder worden...

Wendy, het gaat idd hard! Zo, zelfs al tandjes! Bij Julian komt momenteel de eerste door, hij is bijna 8 maanden. En hij kruipt bijna...

Allemaal een fijne vakantie!

Liefs, Maatje

Ps natuurlijk nog een paar (van de nieuwste) foto's Wink
Maatje
BerichtGeplaatst: 06-07-2012 22:38 Reageer met quote


Ik word later brandweervrouw!


...of iets anders stoers!


En ik wil een motor! (voor 't eerst op de fiets...)


...maar voorlopig blijf ik toch echt mama's kleine ventje! (Ik ben pas voor 't eerst naar de kapper geweest, nu heb ik stekels net als mijn papa Wink )
skye08
BerichtGeplaatst: 07-07-2012 10:00 Reageer met quote

wat een leuke kids heb je maatje...
echt hele leuke foto's

ja nu inmiddels alweer 14 weken en 3 dagen maandag weer na de VK gaat snel hoor...

LIefs
marina0412
BerichtGeplaatst: 07-07-2012 10:06 Reageer met quote

@ Rita heerlijk aan het genieten? En de misselijkheid al wat minder? Willen jullie het geslacht weten van de baby?
Wij weten het niet, ben wel super nieuwsgierig. Yasien denkt zelf dat hij een zusje krijgt, komt vast omdat hij zo gek is op zijn nichtje van 1.5 jaar.

@ Maatje fijn dat het goed gaat met jullie en jeetje Julian ook alweer 8 maanden. Gaat hard hoor! En wat een lekker mannetje om te zien. Leanne is ook al een echt kleutertje aan het worden op de foto. Leuk om te zien.
Ben ook wel benieuwd hoe Yasien zal reageren op zijn broertje of zusje. Hij is nu op zijn manier best wel met de baby bezig. Vooal als ik hem naar bed breng is het altijd een leuke manier om het te rekken, want dan begint hij er vaak over en wil dan aan mijn buik voelen en kusjes geven.

Vooral nu door de zwangerschap en de vermoeidheid ben ik er denk ik extra aan toe dat hij lekker naar school gaat. Heb ook weinig tijd voor mezelf. Want de ochtende dat hij aar de psz gaat is wanneer ik stage loop.

Verder voel ik me best goed, vandaag 29 weken. het is een lekker bewegelijk kindje nog wel drukker dan Yasien rond deze tijd vooral 's avonds als ik op de bank zit dan begint het te gymen. Heb wel wat last van mijn bekken en vocht in mijn enkels. Maar opzich goed te doen.

Nog 5 weekjes stage lopen en dan met verlof, heerlijk!!
Hoe gaat het met de andere meiden?

Liefs Marina
29 weken
skye08
BerichtGeplaatst: 07-07-2012 19:04 Reageer met quote

heey Marina,

Ja ben nu wel aan het genieten hoor... de misselijkheid is helemaal weg !!GELUKKIG!! wij willen wel het geslacht weten...snap wel dat je nu nieuwschierig bent hahaha...Kyana wil ook graag een zusje.. maar ik denk een jongen.. we zullen zien.. nog ruim 5 weken.. Smile

Ja die hitte wil wel meewerken he met het vocht vast houden... ik heb er geen last van maar ik ben natuurlijk ook nog nie zo ver.. Bij kyana had ik wel veel vocht in me voeten...lekker nog even stage en dan verlof even lekker niks.. en lekker uitrusten...

Kyana gaat 14 augustus eerste keer wennen op de basisschool.. moet wel zeggen dat word voor mij toch wel erg wennen... maar denk ook wel lekker als straks de kleine geboren is.. hihi

Liefs Rita 14,3 weken
marina0412
BerichtGeplaatst: 07-07-2012 22:37 Reageer met quote

@Rita fijn dat de misselijkheid weg is, ik ben ook echt 14 weken misselijk geweest. Was zo blij dat het toen weg was.
Ja spannend wat het geslacht betreft, je laat het ons wel weten he?
Raar idee worden ze gewoon alweer 4 jaar, die jaren zijn om gevlogen.Yasien gaat aanstaande dinsdag een middag wennen op de basisschool en dan begint hij 6 september een dag na zijn verjaardag en dat is eigenlijk ook het begin van het schoojaar.
Dat vocht vast houden heb ik eigenlijk bij Yasien niet gehad, maar ja elke zwangerschap is anders toch?
Wanneer ben je ook alweer uitgerekend?

Liefs Marina
skye08
BerichtGeplaatst: 08-07-2012 10:30 Reageer met quote

heey Marina,

jaa ik laat zeker weten wat het word...
ooh hebben ze bij jullie nog geen school vakantie..??
Kyana gaat 14 augustus wennen en 28 augustus eerste echte schooldag... zal wel wennen zijn die kleintjes tot kwart voor 3 na school pffff.....
zeker elke zwangerschap is anders.. al hebben sommige vrouwen beetje gelijke zwangerschap alleen hele andere bevalling.. haha...

ik ben 2 januari uitgerekend...

hier nog even een verschil fototje Wink zie wel een beetje verschil...


liefs Rita
marina0412
BerichtGeplaatst: 08-07-2012 17:14 Reageer met quote

Hoi Rita,

Mooi hoor je begint het al echt te zien.
Wel weer spannend allemaal he? En al wel een verschil te zien met 13 en 14 weken.

Hier begint de schoolvakantie volgens mij over 2 weken en 3 september begint het nieuww schooljaar.

Liefs marina
wturtle
BerichtGeplaatst: 11-07-2012 23:28 Reageer met quote

Hey meiden,

Jeeh lees ik even een week niet op het forum wordt er gepost Wink
Wel weer gezellig hoor.

Marina, wow wat een mooie buik heb je. Ja het is zeker heerlijk dat ze naar school mogen, alhoewel het wel een dubbel gevoel is. Sementha heeft er ook erg veel zin in, ze wil super graag, liever vandaag als morgen zeg maar. Wat leuk dat Yasien nog wel een wendag heeft, eentje of meerdere, hier doen ze het niet in verband met de vakantie, als het goed is mag ze nog wel even kennis komen maken voor de vakantie met de juf en mag ze even mee kijken in de klas maar niet een hele ochtend zeg maar, maar tot nu toe nog niets gehoord als het goed is moet ik morgen post krijgen en anders bel ik weer vrijdag, al eerder gedaan ook maarja wordt steeds gezegd post wordt voor elkaar gemaakt en komt eraan. Het vervelende is dat je toch even wilt weten hoe en wat en wil eigenlijk wel dat Sementha nog even voor de vakantie weet hoe of wat, want na de vakantie moet ze gelijk beginnen. Maar ja we zien het wel.

Maatje, jeeh wat gaat het hard allemaal he. Ja inderdaad alweer twee tanden, en de derde witte punt is ook al te voelen, gaat snel he. Maar wat een droppies joh. Ik zal ook eens gauw een foto uploaden.

Rita, mooi buikje hoor, je ziet inderdaad wel verschil hoor van dat weekje.

Caressa, hoe is het met jullie.

Julia, en met jullie ook alles goed.

Liefs Wendy
wturtle
BerichtGeplaatst: 11-07-2012 23:43 Reageer met quote


drie boefies in de box, effe spelen met hun zusje


Hallo!


Smile

Hier dan eindelijk wat fotootjes Wink
marina0412
BerichtGeplaatst: 12-07-2012 18:58 Reageer met quote

@ Wendy, wat een mooie foto's van je kids en wat worden ze alweer groot. Lief zo broer en zus op de laatste foto.
Yasien is afgelopen dinsdag wezen wennen een middag, hij had er veel zin in maar maakte ook wel weer veel indruk. Hij keek volgens de meester de kat uit de boom.
Vandaag zijn verjaardag gevierd op de psz en volgende week nog een weekje en dan begint bij ons de schoolvakantie.
Yasien heeft de laatste tijd wat last van obstipatie, was erg zieleig want dinsdag eind van de middag lukte poepen helemaal niet, zat er dus een hele dikke drol vast voor de uitgang. Even overlegd op mijn stage met de doktersassistent en toen kon ik een klysma ophalen. Nou niet normaal wat er toen uit kwam, echt een zware bevalling voor hem. Hij zat te trillen op mijn schoot van de pijn. Gister ook nog een klysma en toen kwam er ook nog wel een behoorlijke harde drol uit. (om het even plat te zeggen) en nu maar hopen dat het goed blijft gaan.
Wat het was echt ontzettend zielig.
Verder is Yasien erg opstandig en zooo aan het uitproberen, niet normaal. Weet soms gewoon niet wat ik met hem aan moet. Heel veel negatieve aandacht aan het vragen.
Probeer echt positief te blijven tegen hem, maar soms is mijn geduld ook op en mijn energie.
Het zijn ook allemaal ook veel nieuwe indrukken en een baby opkomst en dan ook nog last van zijn darmen. En zelf ben ik ook nog steeds druk met mijn stage 25 uur per week dus dan is hij veel bij mijn moeder, schoonmoeder op de psz of bij een vriendin. Ben blij als ik staks verlof hem en dan maar hopen dat de rust voor hem ook een beetje terug keert.

Over 2 weken krijg ik een groeiecho, ben erg benieuwd of dit ook zo een zwaar kind wordt. Hoop het niet, maar ja kan het ook niet voorkomen. De vk zei gister na dat ze mijn buik gevoeld had dat het kindje gemiddeld voelt en dat ik veel vruchtwater heb. Jaja dat zeiden ze bij Yasien ook.. dus we wachten rustig af tot de echo.

Meiden hoe gaat het met jullie?
Liefs Marina 29.4 weken
~*Julia*~
BerichtGeplaatst: 25-07-2012 0:07 Reageer met quote

Heej meiden!

Zo je kijkt ff een tijdje niet, en er is best wat geschreven, toch wel erg gezellig weer hoor, dat is al zo'n tijd geleden!Wink Toen ging het vaak over schema's en nieuwe ontwikkelingen hihi!

Marina, het schiet weer op voor ons he? zooo spannend weer! Ben alweer zo benieuwd naar ons kleine mannetje!
Gaat ook echt snel he? ik vond de het bij Zara ook sneller gaan, maar nu? heb het gevoel dat ik net zwanger ben! Wink Nog even en dan lekker rustig aan doen meis.. en heel herkenbaar wat je over Yasien vertelt, Levi is de laatste tijd ook vreselijk irritant gewoon!! Uit testen enz, hij heeft weer goed door dat mama niet meer zo snel is, en daar probeert die mooi misbruik van te maken... Ik heb idd ook af en toe momenten dat ik niet weet wat ik met hem aan moet! Want ik kan hem bestraffen (doe ik weet ik hoe vaak op een dag, zo'n lekker negatieve spiraal!) Maar hij doet het gewoon zo weer! En hij doet ook echt irri, gaat die heeeeeel overdreven lachen enzo, tot het vervelendste toe, dan kan je 20x zeggen, niet doen want anders ga je naar boven of weet ik wat, hij doet het de 21e x gewoon weer! Shocked Naja het zal wel weer zo'n nieuwe fase zijn.. komt vast goed! Maar nu we zwanger zijn, is het wel even extra heftig he? Wink

Wendy, wauw wat is jullie meisje ook alweer gegroeid zeg, hoeveel maanden is ze nu? wat een rijkdom meis, 3 van die mooie boeffies! Je zal het vast heel druk hebben, maar denk ook dat het wel snel went!? is het nu echt zo dat een 3e zo mee gaat in het ritme? Nouja voor je het weet zijn ze ''groot'' he! Wink Ik vind het soms een eng idee 3 kids, maar meestal ben ik dr nu heel rustig onder, we zien het wel.. komt vast goed, voor ik het weet is dat mannetje in mn buik alweer een jaar, zo hard gaat het! Wink

Rita, mooi buikje al! Ohh spannend wanneer heb je echo? ik gok ook een jongen!! Ben benieuwd.. nog erg misselijk?

Cares, hoe gaat het daar en met je mannetjes?

Maatje, Leuke foto's! Jeetje Leanne ook al een echte kleuter! Ze worden idd groot..Smile En jullie mannetje alweer 8 maanden, joh wat gaat dat hard, Wat een mooi mannetje is het! Ja idd, en weet je en ze oordeeld op dat half uurtje in de week, want wij zien zeker wel verbetering, maar goed het is lang niet zoals het moet zijn! Hebben ook besloten hem gewoon naar de school te doen, die we hadden gekozen.. en vanaf daar zien we wel, kan dan 2 kanten op, maar op de psz had die de laatste test (was een nieuwe en erg moeilijk vertelde de juf)bijzonder goed gemaakt, ze had er echt van staan kijken.. ze vertelde dat als zn taal wel helemaal juist was, hij zeker het hoogste had gehaald! Dus hij snapt alles prima, het is echt zn taalontwikkeling.. soms heel moeilijk, en ontzettend sneu!

@all, hier alles goed, a.s vrijdag alweer 30 weken!!! Maandag een groeiecho, lekker weer ff spieken, Wauw gaat zo snel.. Met de kids ook alles goed! Levi op het moment wel enorm aan het uittesten, herkenbaar ook voor andere mama's? Vind dat soms best moeilijk, als die dan zo uit zn doen is, dat ik dr niks mee kan beginnen!
Hij is a 3x een ochtend naar school geweest om te wennen, dit was wel ff vreemd voor hem..en word dr ook niet echt veel wijzer van, maar als ik vraag wat hij leuker vind, is het standaar juf hetty!(psz) Hij snapt het ook niet zo goed, dat die na de vakantie naar de andere school gaat, ja wel dat die gaat, maar wat dat inhoud natuurlijk niet! Ben iig blij dat het niet huilen was, maar je kon duidelijk zien dat het wat onwennig was, logisch! Nog ff en hij is alweer 4, vinden jullie ook dat het zooo snel is gegaan? echt heel vreemd ineens heb je een kleuter! Wink

Met Zara ook alles goed, een heerlijke pittige tante, maar super lief! Ze komt mij regelmatig een knuffel brengen, en lekker tegen mij aan hangen! *smelt* Ze is wel goed ondeugend voor dr 16 maanden hihi, en zoekt alles uit.. ze kan dr eigen naam zeggen (al een tijdje) zoo lief!! Maar verder kan ze ook nog lekker brabbelen, en dr favo zinnetje is gojegojegoje, geen idee wat het betekend haha! Wink Nog even en ze is alweer anderhalf en straks ineens (kleine) grote zus, ben benieuwd hoe dat allemaal gaat.. denk wel dat het scheelt dat ze wat jonger is, Levi had dr in het begin best moeite mee, Zara is toch nog lekker dr wereldje aan het ontdekken, en heeft nog niet echt het besef van wat dr allemaal aan de hand is! Wink

Nou leuk al die verhalen weer meiden!
Zal wat vaker komen kijken, leuker om te kijken als dr ook wat te lezen is Wink!

Liefs Julia
29.5 weken
skye08
BerichtGeplaatst: 25-07-2012 9:22 Reageer met quote

heey meiden,

@Wendy, wat een leuke kinderen..!! echt leuke foto's.
ja buikje word nu echt wat haha...

@Marina, Yasien zal het dalijk ook wel lekker vinden als je weer mee thuis bent bij hem.
een grote baby.. tja ze gokken vaak maar wat... Kyana hadden ze ook rond de 3300 gram geschat... Kyana was nog geen 3 kilo haha....

@Julia,
haha jij denkt een jochie dus... ja ik zelf ook.. maar heb me voorgenomen niet te veel te "hopen" op een knul.. want word het dan een meid is het natuurlijk een kleine teleurstelling... want vind een meid net zo leuk...
Levi zo lastig..?? ik mag dan echt denk ik wel in me handjes wrijven met zo'n lief meisje... werkelijk echt geen last van.. zo lief en makkelijk... wil overal mee helpen.. poetsen en afwassen was aanzetten een echt moedertje hahaha...
ik zie soms mezelf lopen alleen dan in het klein.. haha...
laatst ook waren we op visite en die meid had een pasgeboren kleintje... ze ging in het hoekje van de bank zitten en ging "oppassen" zei ze haha en toen de speen eruit viel ging ze die (met toestemming van de moeder) geven haha zo schatje...
Ja nog even en ze worden 4... gaat zoooo snel.. pfff.

@All, wat een heerlijk weertje he... hebben de kids (en wij) lang op moeten wachten... gelukkig worden ze toch nog een beetje vrolijk gemaakt met de zon hihihi.....vandaag alweer 17 weken... morgen krijgen we dan eindelijk te horen wat het word... om 9:10 uur hebben we al de echo... ben echt eens benieuwd..

meiden geniet van het mooie weer!!

Liefs Rita
17 weken
Index > Zwangerschaps Geklets > September 2008 mama's!!!
Pagina 249 van 250  

Vorige  1, 2, 3 ... , 248, 249, 250  Volgende

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring