Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Overige ziekten > Haarverlies bij vrouw
Auteur Onderwerp: Haarverlies bij vrouw
lenny
BerichtGeplaatst: 02-12-2007 23:49 Reageer met quote

Sinds 2 jaar slik ik bloedverdunners ivm.een nieuwe hartklep.Ik heb sind die tijd enorm haarverlies.Ik gebruik Vichy haarprodukten, maar niets helpt.
Wie o wie heeft een goed advies voor mij hoe mijn haaruitval kan worden gestopt?
Tonneke
BerichtGeplaatst: 03-02-2008 15:13 Reageer met quote

Hallo Lenny

Helaas heb ik geen pasklaar antwoord voor je. Wel weet ik hoe je je hieronder voelt, ik kamp nl met hetzelfde probleem. Zo erg dat ik zelfs al een haartransplantatie heb ondergaan. Die heeft ietwat verbetering opgeleverd maar bij lange na niet voldoende. Op dit moment slik ik wat homeopatische tabletjes waaronder Geria Ginkgo, dit is voor een betere doorbloeding. Veroorzaker is, naar men zegt, stress en een gedeelte erfelijk. Mijn oma die had nl ook erg weinig en dun haar. Is het bij jou ook alleen bovenop je hoofd? Bij mij wel. Ik wens je er veel sterkte mee.

Mvgr, Tonneke
Izima
BerichtGeplaatst: 03-02-2008 23:54 Reageer met quote

Ooit had ik een mooie bos lang steil haar. Nu is daar ongeveer nog 1/5 deel van over. Ik ben nog maar 30, heb verder geen kale plekken maar ontzettend weinig en dun haar. Ik heb nog nooit zo weinig en dun haar gehad als nu (sinds de afgelopen jaren). Ik baal hier enorm van, waar zou dit aan kunnen liggen? Ik had altijd zo'n mooie bos gezond haar. De kapster (zij kent mij sinds ik een klein meisje was)had me een hele tijd niet gezien en schrok ervan, zo weinig en dun haar.

Verder heb ik schildklierproblemen, ik moet volgende week naar de internist. M'n schildklierwaarden schommelen enorm.
Tonneke
BerichtGeplaatst: 04-02-2008 11:13 Reageer met quote

Hoi Izima

Ik voel met je mee meid, dat is echt erg. Heb jij dan ook dat je, als je bv in de spiegel of winkelruit kijkt, alleen nog maar die haar ziet en als het andere wegvalt? Je zou er zomaar een minderwaardigheidscomplex aan kunnen overhouden als je niet sterk in je schoenen staat!
Succes bij de internist.

Grtjes, Tonneke Very Happy
RowenHeuveling
BerichtGeplaatst: 22-11-2017 12:04 Reageer met quote

2 jaar geleden begon ik ook last te krijgen van haaruitval. Na een jaar heb ik besloten om een haartransplantatie te laten doen. Ik heb dit bij ( https://haartransplantatie24.nl/fue-haartransplantatie/ ) laten doen. Hier staat ook veel informatie gerelateerd aan haaruitval. Ik ben erg tevreden met het resultaat.
Index > Overige ziekten > Haarverlies bij vrouw
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring