Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Gynaecologie > huid rondom vagina gescheurd
Auteur Onderwerp: huid rondom vagina gescheurd
pieps
BerichtGeplaatst: 30-11-2007 21:37 Reageer met quote

ik wil graag weten of er meer mensen zijn die last hebben van het volgende
De huid rondom mijn vagina, rondom de opening en tussen/naast schaamlippen en ook onderaan, aan de kant van de anus net naar binnen toe de vagina in, die huid scheurt. Dit gebeurt spontaan, dan prikt en brand eht wat en zo'n trekkerig gevoel en dan blijkt er toch een kleine of soms behoorlijk grote scheur te zitten in de huid. Ook zitter er soms soort van blaasjes op. Ik dacht dat dat dan herpes was, maar dat is niet het geval. Met sex scheurt de huid ook open, dat voel ik dan echt gebeuren. inmiddels is de sexfrequentie 1 keer per 1-2 weken door dit euvel.
Ook heb ik veelvuldig last van een schimmel en ik vermoed dat het er wel mee samenhangt, maar ook weer niet helemaal.
De gynaecoloog waar ik nu ben, die relateert het niet met automatisch met schimmel. Ook is er HPV 18 geconstateerd (onrustige cellen in uitstrijkje) dus dat gaat ze ook verder onderzoeken (colposcopie).
De vorige gynaecoloog samne met dermatoloog had het er over dat ik atopisch ben of atopische huid heb, fijn bedanjkt en wat dan nu.
Maar goed, de huid is continu kapot, soms meer dan weer vrijwel niet, maar altijd wat en als de schimmel de kop opsteekt is het op zijn ergst

verscillende zalf en creme geprobeerd, schimmelkuren
ik weet het niet meer...
girl18*
BerichtGeplaatst: 03-09-2008 17:39 Reageer met quote

Hoi,

Ja ik heb hier ook last van, echt heel vervelend! Weet niet wat ik eraan moet doen. Ik smeer het meestal in met een beetje vaseline met de hoop dat het wat sneller weer dicht groeit en dat het wat minder pijn doet.
Vooral met vrijen is dit echt lastig en t duurt meestal wel een paar dagen voor het weer een beetje dicht zit en dan moet je nog steeds heel voorzichtig doen.
Als iemand een goede oplossing weet hoor ik het graag!
Silesia
BerichtGeplaatst: 09-10-2008 15:25 Reageer met quote

Hej,

Ik heb het niet zo extreem.
Maar mijn huid daar is heel erg gevoelig en reageert veel sneller en extremer als bij andere mensen.

Zowieso veel glijmiddel op waterbasis ( zonder gekke parfumdingen enzo ) gebruiken bij de seks !
En Bepanthen kan je bij de apotheek zonder voorschrift kopen, dit zal onwijs verlichten als je huid kapot is daar en helpen herstellen.

Ik zit met het probleem dat sinds ik een vriend heb die nogal flink geschapen is me huid zo kapot is.
De huid aan de achterzijde van mijn vagina
heeft idd ook van die bobbeltjes doordat het zo belast is. Ik ben ook getest op herpes maar dat is het gewoon niet.

Vaseline zou ik niet gebruiken !
Dat zorgt dat de wondjes geen lucht krijgen om te genezen. Waar het bv wel handig is..en dat ga ik nu erg plat en makkelijk zeggen..is als je bv moet poepen je het voordat je dat doet het een beetje op je anus veegt. Dan hoef je niet zo vaak je billen af te vegen en dan raakt die huid tussen anus en vagina heel. ( maar ik heb voorkeur aan nestosyl, heb je zo bij de kruitvat en is vettig en goed voor een schrale huid )

Ik hoop dat ik jullie hier een beetje mee kan helpen.

Ik heb er nu vooral last van omdat ik een andere pil kreeg en daar kreeg ik bijwerkingen van en de huid van me vagina was daar flink de dupe van en dan heb je ook nog een nieuwe vriend die erg groot geschapen is waardoor je huid erg wordt belast.

Dus ik hoop dat het met glijmiddel, laten genezen van me huid en me hormonen (die waarschijnlijk van slag zijn geraakt omdat ik nu weer een andere anti-conceptie gebruikt) weer tot rust komen ik weer gewoon me huid zoals vroeger heb.
Het zal altijd gevoelig blijven, maar dat het iig niet meer constant kapottig is en me huid weer egaal wordt zodat het niet kapot gaat met seks&glijmiddel
mo2
BerichtGeplaatst: 09-10-2008 22:22 Reageer met quote

Stoppen met de pil, en anticonceptie zonder synthetische hormonen gaan gebruiken (condooms, koperspiraaltje etc). Grote kans dat je na een aantal maanden van de schimmelinfecties en vaginale problemen af bent. Ik had focale vulvitis (branderige pijn in en/of om de vagina, gevoeligheid bij druk en roodheid van de huid) en ben er compleet vanaf sinds ik geen synthetische hormonen meer gebruik.
med
BerichtGeplaatst: 19-10-2008 20:50 Reageer met quote

Heb zelf ook last van uitscheuren tijdens de sex, maar sinds een maand of drie nadat ik alle glijmiddelen had geprobeert ben ik overgestapt op Emoe olie van Bluespring, daar zit ook een klein beetje vit E olie in dat verstevigt de huid. En sindsdien durft mijn man weer op een normale manier met mij te vrijen hij was altijd bang dat ik pijn had en dat vond hij niet leuk. nu glijdt hij echt zo naar binnen en scheur ik niet meer uit.
Elvenstar
BerichtGeplaatst: 21-05-2009 19:35 Reageer met quote

Hey,

Ook ik heb hier al meer dan twee jaar last van. Ondertussen ben ik al vier specialisten verder zonder enig resultaat. Ik ben nu eens langsgegaan bij een homeopaat. Die man werkt op kruidenbasis en dit zorgt ervoor dat je veel minder schade doet bij behandelingen. Ik moet nu zink pillen nemen om de huid van mijn vagina en slijmvliezen terug te versterken. Ook mag ik NOOIT nog zalf of eender wat gebruiken waar cortisone inzit omdat dit alles gewoon nog erger maakt. Dus één tip: zet alle vooroordelen opzij en probeer de alternatieve geneeskunde. Baat het niet, dan schaadt niet! ps: ook mijn huisdokter staat achter m'n keuze om de alternatieve kant uit te gaan.

Groetjes
petie
BerichtGeplaatst: 25-02-2010 23:52 Reageer met quote

Hai,

Ik heb hier jaren geleden ook last van gehad.
Op advies van de huisarts heb ik Bioclin Multi-gyn Acti Gel gebruikt. Fijn spul, ook verkoelend als het een beetje branderig wordt.
Het gaat er niet echt van over, maar verlicht wel.

Succes!
Cornell
BerichtGeplaatst: 11-03-2017 10:22 Reageer met quote

Beste mensen....

Sinds enige jaren houdt ik me bezig met het kweken en maken van Cannabis oliën, en zalf voor inwendig en uitwendig gebruik. Wereldwijd hebben onafhankelijke onderzoeken aangetoond dat deze middelen inzetbaar zijn voor vele aandoeningen waaronder de meest uiteen lopende huisaandoeningen zoals eczeem en psoriasis. Inmiddels heb ik meerdere mensen met deze producten kunnen helpen. Hierbij een email die ik afgelopen week heb ontvangen van Luc (34) uit Tilburg die sinds zijn kinderjaren last had van Psoriasis.

Hallo Cornell,

Je hebt geen idee hoe gelukkig ik me voel. Ik ben gisteren met mijn vriendin voor het eerst in mijn leven naar de sauna geweest!
Op enkele kleine verkleurde plekjes na is alles verdwenen.Ik neem nu alleen nog maar 1 druppeltje olie per dag in voor het slapen gaan en gebruik de zalf ook nog maar een keer per dag.
Ik wil je nogmaals hartelijk bedanken voor je inzet en adviezen.

Hartelijke groet
Luc. ...........


Om aan te tonen dat ik niet uit ben op winstbejag beschik ik over een aantal monsterflesjes die ik u tegen verzendkosten wil toesturen om de middelen uit te proberen.De olie en zalf kan ik leveren tegen kostprijs!

Voor meer informatie kunt u me bereiken op: cornell.vanloon@gmail.com
Index > Gynaecologie > huid rondom vagina gescheurd
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring