Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Psyche > Partner gebruikt vibrator
Auteur Onderwerp: Partner gebruikt vibrator
mikemikes7
BerichtGeplaatst: 10-01-2008 13:50 Reageer met quote

@Moni

Ok, je hebt gelijk. Maar dat je hiermee op een medisch forum onder het kopje psyche komt vind ik best veelzeggend eigenlijk.

*************

Als je daar wat topics hebt gelezen zul je zien dat tal van stellen elkaar anaal bevredigen en dat mannen in tegenstelling tot de meeste vrouwen zelfs een orgasme kunnen krijgen van louter anale stimulatie. Je man heeft dus gewoon ooit een lekker plekje ontdekt...

mollymalone
BerichtGeplaatst: 24-01-2008 1:50 Reageer met quote

Ha,

Ik snap het probleem niet helemaal. ik kan me niet voorstellen dat ik het een probleem zou vinden als mijn vriend zichzelf stimuleert met een vibrator. Ik ben van mening dat iedereen zelf moet weten wat ie doet.
Ik denk ook dat het normaal is dat mannen (en vrouwen!) dat een prettige plek vinden....

en ik ben het met mike eens dat het meer zegt over de psyche (en naieviteit/ bekrompenheid) van degene die er een probleem mee heeft dan degene die het doet. Ik wil niet onaardig klinken, maar ik was echt verrast dat dit een probleem voor iemand kan zijn.
Veel succes ermee en fijn dat jullie gepraat hebben.
danielm
BerichtGeplaatst: 24-01-2008 12:29 Reageer met quote

Misschien is het uit hygienisch oogpunt een goed idee om hem zijn eigen vibrator te geven.
Izima
BerichtGeplaatst: 26-01-2008 19:49 Reageer met quote

Beste Moni, ik kan me voorstellen dat je hier van geschrokken bent en inderdaad knap van je dat je erover bent begonnen te praten. Very Happy
Trek je niks aan van bekrompen opmerkingen van sommige mensen!
moni1973
BerichtGeplaatst: 27-01-2008 14:53 Reageer met quote

@ Izima,

Ik reageer al niet eens meer op die domme reactie's!
Maar thanx voor je wijze woorden!
annetvi
BerichtGeplaatst: 12-05-2014 20:55 Reageer met quote

Zelf heb ik ooit een keer een vibrator gekocht die ik anaal gebruik. Volgens mij heb ik deze besteld via http://www.sexshopwinkel.nl/vibo-s/vibrator-anaal.html, het kan erg stimulerend zijn voor een man en daarom hoeft hij echt niet anders geaard te zijn.
carlee
BerichtGeplaatst: 13-05-2014 16:03 Reageer met quote

Kan me heel goed voorstellen dat je schrok,en goed dat je gewoon aan hem gevraagt hebt hoe en wat.

Iedereen moet inderdaad doen wat ie lekker vindt, mijn vriend(en ook mn ex kan me herinneren)vinden t ook heerlijk om daar gestimuleerd te worden.

Dus dat de anus bij de man extra stimulans geeft is wel bekend maar dat hoeft nog niet te betekenen dat je t ook leuk vind om er getuige van te zijn.

Ik zelf vind t dus ook niet prettig om hem daar te stimuleren dus doet ie t zelf en dat vind ik niet echt een probleem.

Ik vind t juist knap van je dat je t gevraagd hebt dat is toch maar weer t bewijs dat alles bespreek baar is in jullie relatie en zo hoort t ook toch???
paarse keizerin
BerichtGeplaatst: 07-12-2016 16:37 Reageer met quote

Ik begrijp je reactie. Anale erotiek is voor velen een taboe. Toch zijn er miljoenen mannen en vrouwen die anale spelen als een fantastische aanvulling op hun intieme repertoire ervaren. Stimulatie van de anus kan heel opwindend zijn. Het kan leiden tot intense orgasmes bij zowel mannen als vrouwen.
Het gebied in en rond de anus bevat veel zintuigen en drukpunten die door massage en stimulatie geactiveerd kunnen worden. Bij anale stimulatie bij de man wordt de prostaat gestimuleerd waarvan bekend is dat de ejaculatie hierdoor wordt uitgesteld en het mannelijk orgasme veel intenser wordt. Dat het voor uw partner een prettig is, is dus niet ongewoon of niet normaal. Wellicht dat dit u gerust stelt.
Meer informatie kunt u vinden op de website van de paarse keizerin
Index > Psyche > Partner gebruikt vibrator
Pagina 2 van 2  

Vorige  1, 2

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring