Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Urologie > chronische pijn na sterilisatie
Auteur Onderwerp: chronische pijn na sterilisatie
Coenemeloen
BerichtGeplaatst: 12-03-2016 15:36 Reageer met quote

Oh, heb zelf trouwens ook de weg naar de media gevonden en er is een journalist nu bezig zich wat in te lezen in de materie. Ik hoop dat we iets op druk kunnen laten zetten om mannen met dezelfde plannen te behoeden voor dit soort leed.
Henkje
BerichtGeplaatst: 13-03-2016 17:50 Reageer met quote

Had weer eens pech, kreeg weer een behoorlijke blaasontsteking en rechter testikel als een kiwi x per dag een tablet 100 mg en dus rennen naar de wc en natuurlijk een paar keer mis. mij huisarts melde dat het er zeker mee te maken heeft dat dit gelijktijdig gebeurd Nu is inmiddels de prijs herstel ruim 3000.-- euro Voorlopig dus weer niet
Sterkte voor een ieder
noway
BerichtGeplaatst: 20-04-2016 16:54 Reageer met quote

Ik ben 50 en heb me ruim 2 maanden terug laten helpen. Het is waardeloos bij zitten lopen, sex-en.. Huisarts en uroloog zeggen dat ik geduld moet hebben en dat de stuwingspijn wel weg gaat, maar ik geloof er niks van. Ik verkramp de hele onderkant, aanraken is zo pijnlijk en als ik zo de verhalen hier lees wordt ik steeds meer angstig. Terwijl het achteraf nog geeneens nodig was, want de relatie voor wie ik het deed inmiddels beeindigd is en ik daarna weer terug bij mijn ex kwam was het niet nodig vanwege het feit dat zij hormonaal zeer veel baat bij haar spiraal heeft. Auch!.. Sad
Gnarp
BerichtGeplaatst: 17-02-2017 14:24 Reageer met quote

Ik heb eind oktober 2016 een vasectomie gehad.
De ingreep ging prima maar de pijn kwam al snel na de ingreep. Omdat je geen ervaring hebt met de ingreep denk je eerst dat het er wel bij zal horen, maar na 2 weken ben ik toch maar terug gegaan naar de Uroloog. zij zei dat alles er normaal uitzag en normaal voelde en dat het vanzelf zou verdwijnen.
Inmiddels 3 maanden verder heb ik nog meer pij aan de rechter zijde. Ook bij mij word het erger bij opwinding en na een zaadlozing. Je voelt duidelijk de stuwing. Autorijden is een hel en helaas zit ik veel in de auto voor mijn werk.

Ik heb alle bovenstaande reacties gelezen en ik word er niet echt vrolijker van. Vooral het feit dat je in dit land vals word voorgelicht met foutieve cijfers maakt me lichtelijk laaiend. Wanneer ik dit van te voren had geweten had ik nooit een vasectomie laten doen!
Ik ga zometeen een nieuwe afspraak maken bij de uroloog en ben benieuwd wat ze nu weer te melden heeft, maar ik laat het er niet bij zitten. Pijnbestrijding en zaadbal verwijderen is voor mij geen optie, dan moet het een vasovasectomie worden.

Het is ronduit belachelijk dat je niet juist word voorgelicht. Ik heb mijn informatie van het internet (NL sites) geplukt en kwam percentages van 3 tot 5% tegen en niet de genoemde percentages van Amerikaanse sites tot wel 32%. Ik heb van te voren geen intake o.i.d. gehad en kreeg zelfs geen folder opgestuurd bij de afspraakbevestiging.
Nu zit ik met de gebakken peren en mijn vrouw ook want ik ben tot weinig in staat.

Ik wens iedereen met klachten veel sterkte en houd jullie op de hoogte!
Index > Urologie > chronische pijn na sterilisatie
Pagina 3 van 3  

Vorige  1, 2, 3

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring