Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Gynaecologie > Hcg
Auteur Onderwerp: Hcg
Anoniem
GastBerichtGeplaatst: 19-04-2005 8:57 Reageer met quote

Ik zal maar even heel mijn verhaal vertellen. Op 1 april kreeg ik bloed verlies. Ziekenhuis gebeld, bloed geprikt en hcg was 0 en miskraam zou volgen. Inderdaad die volgde op 2 april.
Maar het wondertje hier is, dat ik me op 4 april weer zwanger voelde worden. Had ook duidelijk eisprong gevoeld. Test gehaald en jawel, deze was weer positief. weliswaar heel lichtl. Zknhs gebeld en bloed geprikt op 6 april. Hcg waarde was 260. Ik kreeg te horen dat dit te maken had met miskraam, of hele prille zwangerschap. Dus om de 3 dagen bloedprikken. En ja, en voltrekt zich bij mij een wondertje. Op 17 april was hcg de 1000 gepasseerd. De gynaecoloog belde mij op en vertelde dat deze waarde bij een normaal ontwikkelende embryo hoorde en dat ik nu ong pas over tijd zou raken. Dat er daarom op echo nog niets te zien was, en dat dit normaal was. Mijn vraag is nu, hoeveel dagen oud moet een embryo zijn, om iets te kunnen zien op de echo. Want ik ben op van de spanning. De embryo zou nu ong 14 a 16 dagen oud zijn. Ze vertelde me dat ik nog wel weekje geduld moest hebben. Wanneer zie je de zwangerschapsring verschijnen?
Anoniem
GastBerichtGeplaatst: 19-04-2005 9:04 Reageer met quote

Mijn hcg waardes:
6 april 260
8 april 390
11 april 590
14 april 740
17 april 1070
Ik ben op van de spanning want in eerste instantie is aan alle rampscenario's gedacht, maar nooit aan een mogelijke nieuwe zwangerschap. Wat mij bang maakt is dat er heel weinig slijmvlies zit, vanwege de bloedingen nav de miskraam. Gynaecoloog zegt dat embryo toch wel nestelt als ie sterk genoeg is. Klopt dit? En kan ie uberhaupt wel nestelen als er zo weinig slijmvlies zit?
Index > Gynaecologie > Hcg
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring