Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Huidaandoeningen > Jeukt eczeem altijd?
Auteur Onderwerp: Jeukt eczeem altijd?
Boris
BerichtGeplaatst: 28-07-2007 20:23 Reageer met quote

Beste mensen,

Ik (man, eind 40) ben nieuw op dit forum, dus dit is mijn eerste vraag.

Volgens de dermatoloog heb ik constitutioneel eczeem op mijn onderbenen. Dit wil ik best wel geloven, maar één ding snap ik niet.

Je leest altijd dat constitutioneel eczeem zo erg kan jeuken. Hier heb ik totaal geen last van.
De grootste vlek is zo groot als een kinderhand en de kleinste als een cent.

Is het mogelijk om constitutioneel eczeem zonder jeuk te hebben? Ik voel echt niets. Zelfs geen klein kribbeltje Very Happy , maar een lelijk gezicht is het wel Sad


Boris
Cornell
BerichtGeplaatst: 11-03-2017 10:19 Reageer met quote

Beste mensen....

Sinds enige jaren houdt ik me bezig met het kweken en maken van Cannabis oliën, en zalf voor inwendig en uitwendig gebruik. Wereldwijd hebben onafhankelijke onderzoeken aangetoond dat deze middelen inzetbaar zijn voor vele aandoeningen waaronder huidaandoeningen zoals eczeem en psoriasis. Inmiddels heb ik meerdere mensen met deze producten kunnen helpen. Hierbij een email die ik afgelopen week heb ontvangen van Luc (34) uit Tilburg die sinds zijn kinderjaren last had van Psoriasis.

Hallo Cornell,

Je hebt geen idee hoe gelukkig ik me voel. Ik ben gisteren met mijn vriendin voor het eerst in mijn leven naar de sauna geweest!
Op enkele kleine verkleurde plekjes na is alles verdwenen.Ik neem nu alleen nog maar 1 druppeltje olie per dag in voor het slapen gaan en gebruik de zalf ook nog maar een keer per dag.
Ik wil je nogmaals hartelijk bedanken voor je inzet en adviezen.

Hartelijke groet
Luc. ...........


Om aan te tonen dat ik niet uit ben op winstbejag beschik ik over een aantal monsterflesjes die ik u tegen verzendkosten wil toesturen om de middelen uit te proberen.De olie en zalf kan ik leveren tegen kostprijs!

Voor meer informatie kunt u me bereiken op: cornell.vanloon@gmail.com
Index > Huidaandoeningen > Jeukt eczeem altijd?
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring