Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Neurologie > Epilepsie of ???
Auteur Onderwerp: Epilepsie of ???
Marijke89
BerichtGeplaatst: 09-08-2019 11:59 Reageer met quote

Hoi allemaal.

Mijn mama heeft sinds juni enkele aanvallen gehad maar de laatste was de ergste. Ze was op vakantie in Duitsland en ze begint wazig te worden. Enkele minuten later begint haar hoofd wat te schokken en nadien is ze volledig weg. Ze wordt zo stijf als een plank. Schokt over heel haar lichaam. Met haar voet verplaatst ze de tafel die voor haar staat. Dit alles duurt een kwartier. Het lijkt een paar keer dat ze bijkomt maar dan viel ze terug weg. Ze heeft op haar tong gebeten en haar kaken doen nadien enorm zeer van het op elkaar bijten. In Duitsland word ze opgenomen en denken ze aan epilepsie ook al zien ze op de ct en eeg niets. Hier bij ons in Belgiƫ blijven ze denken aan hypo's na haar gastric bypass operatie van meer dan een jaar terug. Na de aanval werd nogthans haar suiker gemeten en die was toen 96. Kan dit epilepsie zijn of heeft het toch iets met die operatie te maken? Iemand die wat meer licht hier op kan schijnen?
Jeanette1979
BerichtGeplaatst: 21-08-2019 7:01 Reageer met quote

Het lijkt wel meer epilepsie. Naar wat ik weet, kan je misschien eens proberen in Leuven, Belgie? Daar zit een kliniek die gespecialiseerd is in dit soort aandoeningen. Je vindt er hier meer over: https://onlineapotheek.co.
Index > Neurologie > Epilepsie of ???
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring