Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Gynaecologie > maagdenvlies herstel?
Auteur Onderwerp: maagdenvlies herstel?
Koettie
BerichtGeplaatst: 24-09-2013 13:38 Reageer met quote

Oh grapje hahaha, dacht dat je keltickitten. Excuus het was laat en niet goed gekeken!
keltickitten
BerichtGeplaatst: 25-09-2013 19:52 Reageer met quote

God is in mijn ogen geen leugen. Er zijn genoeg mensen die er nog in geloven en er waren tijden dat je echt voor je leven mocht vrezen dat je niet in God geloofde.

Die tijden zijn voorbij. Ik heb geen zin om mensen te folteren die niet luisteren. Daar snap ik dus ook het nut niet van.

Juist, ik vind dat ieder zijn weg mag kiezen, maar ik ben het wel echt beu dat gelovigen tegenwoordig nergens op begrip kunnen rekenen. Dat is erg frustrerend en ik snap dat er moslims een jihad tegen het Westen begonnen zijn.

Nu, is een maagdenvlies laten herstellen een leugen? Blijkbaar niet, want sommigen geven het hier al zelf aan dat het niet zou bestaan, dus ... Wat is belangrijk? De eer en de veiligheid van een persoon in mijn ogen.

Als er echt geen maagdenvliezen bestonden, hoe komt het dan dat door de eeuwen heen in verschillende culturen er zoveel aandacht aan gegeven wordt?

Dit staat dus even los van religie. Denk er eens over na. Als er echt geen bewijzen waren dat een meisje nog maagd is, zou er nooit zoveel commotie rond te doen zijn.

En moest ik een man zijn, ik denk ook niet dat ik zomaar met een niet-maagd zou trouwen. Ik zou op de eerste plaats iemand willen die respect heeft en hoe kan je dat nu het best bewijzen? Toch door te laten zien dat je serieus bent.

Seks voor het huwelijk is altijd verboden geweest in vele culturen door de eeuwen heen. Hebben jullie enig besef waarom God dit zo wil? Ik wel en daarom dat ik Zijn wil ook belangrijk vind.

Hij heeft ons natuurlijk de vrije wil gegeven om te zondigen. Ik raad het niemand aan, maar goed ... Ik ga niet andermans vrije wil dwarsbomen.
chantal13032012
BerichtGeplaatst: 26-09-2013 12:23 Reageer met quote

waarom zou je het herstellen ? in je hoofd blijft het het zelfde en de aanstaande man zal denk ik niet een cynocoloog zijn die even eerst bij je een inwendig onderzoek gaat doen of het maagdenvlies er nog zit ?
chantal13032012
BerichtGeplaatst: 26-09-2013 12:23 Reageer met quote

waarom zou je het herstellen ? in je hoofd blijft het het zelfde en de aanstaande man zal denk ik niet een cynocoloog zijn die even eerst bij je een inwendig onderzoek gaat doen of het maagdenvlies er nog zit ?
BY
BerichtGeplaatst: 10-08-2019 0:52 Reageer met quote

niet nodig schreef:
De ingreep kost +/- 600 EURO plus (40 Euro voor het intake gesprek. Je kunt je door laten verwijzen door het riagg.


HEY! KAN ER IEMAND MIJ AUB WILLEN HELPEN OM DE NAAM VAN DE KLINIEK DOOR TE GEVEN ? IK ZOU GRAAG OP CONSULATIE WILLEN GAAN. Alvast hertelijk bedankt!!
Index > Gynaecologie > maagdenvlies herstel?
Pagina 5 van 5  

Vorige  1, 2, 3, 4, 5

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring