Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Het Restaurant > schoonheidsproblemen!! Help!!
Auteur Onderwerp: schoonheidsproblemen!! Help!!
evitalolita
BerichtGeplaatst: 21-03-2016 11:54 Reageer met quote

Hoi, hoi,

Het begon allemaal rond m'n 10 jaar. Toen kreeg ik schoonheidsproblemen. Eerst begon het met overmatige haargroei op ongewenste plekken, toen een ernstige vorm van puisten en sinds 3 jaar geleden een stinkende zweetgeur.

Ik heb alles geprobeerd, m'n hormonen zijn nagekeken of ik niet teveel mannelijke hormonen had, waardoor ik overmatige haargroei kreeg, nou, dat was niet zo, ik heb een echo gehad of ik geen cyste op m'n eierstokken had waardoor m'n hormonen uit balans waren, dat was niet zo. Ik heb de pil, werkt niet.

Tegen m'n puisten heb ik alles gedaan, op voeding letten, niet teveel suiker, vet en melkproducten. Ik heb zelfs tandpasta gebruikt omdat dat dan puisten zou uitdrogen en dan zouden verdwijnen. In de zon zitten, antibiotica, medicijnen, goede hygiëne, niks hielp.

Daarnaast kreeg ik een paar jaar geleden een erge stinkende zweetgeur terwijl ik helemaal niet veel zweetten. Het ruikt naar rot fruit. Ik kan het zelf ruiken. Maakt niet uit wat ik doe, ik stink gewoon. Douchen, scheren, ontharingscreme, verschillende soorten deo, niks helpt.

Ik ben ten einde raad. Voor alle problemen behalve de zweetgeur naar de dokter geweest, niets hielp. Weet iemand hoe ik van deze problemen kan afkomen??? Gewoon een paar tips ofzo??

Gr evi
MUSJE2
BerichtGeplaatst: 18-05-2016 22:55 Reageer met quote

Hoi Evi,

Sorry voor m'n late reactie; ik zit niet zoveel meer op internet vanwege ernstige ziekte van m'n man; ik wilde je al eerder antwoorden maar heb weinig tijd.

Een lastig probleem die zweetgeur, maar ik kan je wel een paar tips geven die hopelijk je probleem wat verlichten.

Gebruik Neutral douchegel om je te wassen (die is ongeparfumeerd) en spoel je na 't douchen af met lauw water, maar je voeten met koud water, en dep je oksels met een washandje met koud water; dit sluit je poriën en laat je wat minder zweten.

Verder raad ik je Deoleen anti-transpirant deostick-sensitive aan (is ook ongeparfumeerd); deze vermindert het zweten en verhindert de zweetgeur.

Ik hoop dat je hier wat aan hebt.
Succes; groetjes, Musje.
NijntjeCo
BerichtGeplaatst: 21-03-2017 18:58 Reageer met quote

Je kan eens googlen op insulineresistentie. Door een schommelende bloedsuikerspiegel kunnen allerlei hormonen en neurotransmitters ontregeld raken. Belangrijk is om de snelle suikers en witmeel zoveel mogelijk te vermijden en te kiezen voor volwaardige voeding. Beter ook bij elk eetmoment ook eiwitten, vetten en vezels te nuttigen. Ook ontstekingsbevorderende voeding, zoals de nachtschadegewassen kan je beter vermijden en ontstekingsremmende voeding als kurkuma en omega 3 juist wel eten.
Je kan een en ander op internet vinden over insulineresistentie en het metaboolsyndroom.
Voor een goede hormoonwerking zijn er alerlei stoffen nodig. Bijv magnesium, zink, vitamine B en D, omega 3, gammalinoleenzuur en andere.
In bijv biergist en edelgistvlokken zitten allerlei vitaminen en mineralen, oa zink en chroom. Chroom helpt je bloedsuikerspiegel stabiel te houden.
Stinkend zweet zou te maken kunnen hebben met bijv verzuring maar ook een tekort aan magnesium. Zou ook met je hormoonhuishouding te maken kunnen hebben.
evitalolita
BerichtGeplaatst: 22-03-2017 22:31 Reageer met quote

Hoi,

Bedankt voor je reactie. Het probleem is alleen dat ik geen schommelende of slechte bloedsuiker spiegel heb. Ook zijn mijn hormonen nagekeken, al verschillende keren maar steeds is het resultaat dat mijn hormoonspiegel perfect is voor mijn leeftijd en dat het dus daar niet aan kan liggen. Ook had ik niet een overschot aan mannelijke hormonen. Verder eet ik niet ongezond ofzo, geen slechte vetten of snelle suikers en geen snelle koolhydraten. Alleen de gezonde koolhydraten en gezonde vetten. Dus ik weet het ook niet.

Gr!
Optimal_Health
BerichtGeplaatst: 06-04-2017 21:04 Reageer met quote

Hey meid

Ik vind het erg voor je.

Voor de zweetgeur kan je misschien boorzuurpoeder gebruiken (een kleine hoeveelheid).

Je zou kunnen proberen om een kleine hoeveelheid toe te voegen aan je badwater.

De dosis zou je zelf even moeten uitzoeken (aan de hand van experimentatie).

Gewoon je gezond verstand gebruiken en zelf een beetje aftasten (men gebruikt veelal een kleine hoeveelheid boorzuurpoeder in de schoenen om stinkvoeten tegen te gaan en dit werkt wel degelijk).

Vandaar mijn suggestie om het toe te voegen aan je badwater.

Voor de puistjes kan je Afrikaanse zwarte zeep gebruiken (Dudu osun, heel voordelig qua prijs, volledig natuurlijk en het helpt wel degelijk).

Op eBay verkopen ze deze zeep in voordelige hoeveelheden.

Wel kan het je huid droog maken (dus best gebruiken in combinatie met een natuurlijk product om je huid te hydrateren - bvb. kokosvet of iets wat je zelf gewoon leuk en aangenaam vindt).

Je kan ook groene klei gebruiken om je huid te verzorgen (dit werkt ontzettend goed om puistjes en andere onzuiverheden weg te werken).

Wel is het belangrijk om consistent te zijn (dit wil zeggen: echt wel dagelijks een papje maken en aanbrengen op de te behandelen huid).

Als je er een paar druppeltjes etherische olie aan toevoegt dan versterkt dit het antibacteriële effect (gebruik dan wel een biologisch product om zeker te zijn dat je een zuiver product gebruikt - bvb. Ladrome, Physalis, Sjankara, etc., ... ).

Tea tree olie is zo'n olie die prima werkt om de huid te ontsmetten (je hebt slechts enkele druppeltjes nodig).

Let wel, *nooit* puur op je lichaam gebruiken zonder eerst te verdunnen (hetzij in water, hetzij in een hoeveelheid plantaardige olie om je huid in te smeren, want anders kan dit gaan branden).

Veel sterkte toegewenst meid!

PS heb je ooit eens een stoelgangsonderzoek laten uitvoeren bij een dokter? (wel een goede dokter die uitgebreid test), misschien kan daaruit blijken dat je een infectie hebt (bvb. Candida of iets dergelijks)
vz
BerichtGeplaatst: 26-08-2017 14:55 Reageer met quote

@ evitalolita.....moeilijke naam
maar even reageren op je bericht, ik ben een man, resp. nu een wat oudere jongen en had precies hetzelfde toen ik 11 jaar was, sterke haargroei en kreeg borstvorming , mij wat oudere zus peste mij behoorlijk en kreeg steenpuist in mijn nek .geen zweet geur, denk dat mijn zus jalours was Wel naar de huisarts die inderdaad melde dat mijn hormoon spiegel in de war was Toen ik 14 werd kreeg ik een nogal pijnlijke zaadlozing waarvan ik mij rot schrok en langzaam ging het beter met mij Haar op gezicht werd minder en borstvorming stopte maar zijn toch nogal fors en bij sportdouce voelde ik dat ze naar mij keken en mijn eerste vriendin kon het niet nalaten min borsten te friemelen. mijn lengte stopte bij 1.70 Het blijkt dus dat ook mannen in een dergl situatie verkeren Wens je het best als vrouw zijnde
Saturnny
BerichtGeplaatst: 01-05-2019 14:04 Reageer met quote

Ik weet niet wat ik moet zeggen. Het blijkt dat je denkt dat mensen alleen van je kunnen houden om je uiterlijke schoonheid. Maar dat is niet het geval. Hoewel ik de motieven van mensen begrijp. Ik ben ook niet bekend als knap op de middelbare school, maar zodra ik begon te verdienen op http://roulette77.nl / onmiddellijk populair werd)
Index > Het Restaurant > schoonheidsproblemen!! Help!!
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring