Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Kanker > Pijn in de balzak
Auteur Onderwerp: Pijn in de balzak
Kees89
BerichtGeplaatst: 05-02-2013 20:34 Reageer met quote

Hoi allemaal,

Ik heb ook soort gelijke problemen/symptomen. Ik herken de pijn in mijn bal (linker), het straalt uit naar mijn lies en onderbuik. Verder herken ik ook de tintelingen in mijn benen. Ik heb het nu pas 3 dagen dus ik ga morgen de doktor bellen voor een afspraak. Wat ik echter bij niemand lees: Bij mij is het geval dat ik er savonds (snachts) en in de ochtend als ik wakker wordt geen last van heb. Echter wanneer ik opsta begint de pijn (irritatie) weer. Verder zijn mijn ballen niet dikker. Het lijkt wel alsof er links lichte vochtophoping is.

Iemand met dezelfde symptomen?

Alvast bedankt,

Groetjes Kees
eagle69
BerichtGeplaatst: 17-03-2013 9:57 Reageer met quote

Voor alle mannen/jongens met dit euvel. Er zijn verschillende wegen die leiden naar de zon en niet naar Rome.Een zwelling kan je aanpakken met kruidenthee's homeopatische middelen en kruiden supplementen. Heemst,leverkruid als thee gebruiken. Clematis erecta als homeopatisch middel tegen zwellingen ( thee's werken gelijk, homeopathie duurt langer) Boswelliakruid (vitotaal) en fructus forsythia van de chineze helpen heel goed bij zwelling testikel. Check jezelf altijd op soa's bij een zwelling en verder vernietig schadelijke bacterien,virussen en parasieten met collodial zilverwater, thee van alsem (doodt veel virussen) eet regelmatig kruidnagelpoeder voor afvoeren virusen en parasieten. En maak als eerste of laatste een echo ,zodat je kanker kan uitsluiten.
Vlinder93
BerichtGeplaatst: 22-03-2013 0:13 Reageer met quote

Kanker doet geen pijn zelf tenzij de tumor groeit ergens op drukt,of als de tumor is uitgezaait dan doet het pijn op andere organen. Ik spreek zelf uit ervaring. Er is bij toeval een tumor ontdekt op mijn nier,ik heb geen pijn en voel me kip lekker:) ben 20 jaar
MILL
BerichtGeplaatst: 12-09-2013 15:55 Reageer met quote

Vreemd dat er niet echt diagnose wordt gesteld, terwijl op tal van fora's dezelfde symtonen beschreven staan.

Ik loop al ruim 4 jaar met de klachten rond. Ben inmiddels 34 jaar

Mijn situatie is al volgt:

- liespijn met uitzaaiers naar linkervoet en onderrug
- linkerbal voelt opgezwollen aan en soms hard
- pijn in lies en bal wordt vaak getriggerd na zaadlozing en ebt weg na sexloze periodes.
- seks is pijnlijk als mijn vriendin op me zit (het is niet de gewicht Smile ). Andere standjes gaan pijnloos.
- irritatie/pijn aan zaadleider
- diepe /stekende pijn in linker bil (zo pijnlijk dat ik probeer anders te lopen om het te vermijden)
- Al deze symptonen komen uitsluitend met koud/natweer, dus waneer de zon volop schijnt of op een warme vakantie bestemming verdwijnen alle klachten.

Behandeling:
- in eerste instantie bloedtest gedaan op infectie, SOA en reuma waarden -> allen negatief
- 1ste bezoek uroloog -> conclussie;pijn in zaadleider zit tussen de oren
- 2de bezoek neuroloog -> geen spierziekte of zenuwziekte
- 3de bezoek Orthopeed -> ben flexibel en geen reumaklachten. Na maken van rontgefoto, is duidelijk een "wolk" te zien boven de SI gewrichten en beide kanten (vooral links). Orthopeed vermoed artrose in de vorm van de ziekte van Bechterew.
- 4de bezoek Reumatholoog -> geen reuma, ben te flexibel voor ziekte van Bechterew en geen waarde in bloed.
- 5 de bezoek huisarts -> voor second opinie bij ander ziekenhuis (LUMC)

Inmiddels heb ik:
- 2 rontgefoto's
- 2 MRI (1 met vloeistof)
- 1 bot/skelet scan

al deze gegevens heb ik digitaal. Tot nu geen specialist die uitsluitsel kan geven. Ik zelf denk dat het een soort van chronische afknelling van een zenuw is. Enige remedie voor mij is momenteel de kou vermijden (thermobroek, niet zitten op koude bankjes, of vertrekken naar ene warm land)
Ik hoop dat ik met mijn verhaal de lotgenoten kan helpen en zal verder posten.
andy 1979
BerichtGeplaatst: 16-11-2013 17:56 Reageer met quote

Ook ik wil hier eens mijn verhaal doen i.v.m. stralende pijn in de teelbal.
5 Jaar geleden werd teelbal kanker bij me vastgesteld.
Was eventjes een schok voor me aangezien het volgens de dokter enkel om een blaasontsteking ging.
Na verwijdering van de zieke teelbal en de bijhorende chemo kon ik vrij snel het werk hervatten.
Maar net toen begon een lange lijdensweg voor me die nu reeds 5 jaar dag in dag uit ervoor zorgt dat ik met niet voel zoals het hoort.
Ik ging bij de dokter langs en vertelde hem dat ik een stralende/stekende pijn had in de teelbal.
Na vele controles was de conclusie dat ik nerveus was en teveel stress had waardoor die pijn zich daar ontwikkeld maar dat die pijn eigenlijk tussen mijn oren zit.
Heb toen een tijdje antidepressieva moeten slikken omdat daar een stof in zit die de stress onderdruk en de pijn zou wegnemen.Al snel kwamen daar pillen bij om in te slapen en spierontspanners.Zelfs later bloeddruk remmers.Ik moet leven van dag tot dag want sedert de chemo ben ik nooit meer dezelfde geworden hoe hard ik ook mijn best doe.Het leven is voor me een dagelijkse sleur geworden met vallen en opstaan.
Een relatie beginnen na teelbalkanker is al niet evident en als je dan nog eens zo wisselvallig bent dan lukt het al helemaal niet.Soms zijn er dagen dat ik gewoon een dubbel dosis van die spierontspanners moet nemen om me een beetje menselijk te voelen.Op het werk ben ik dan ook soms volledig kapot naar de avond toe.
Ook ik vrees dat dit iets zal zijn waar niemand me mee kan helpen en dat deze ingebeelde pijn voor de rest van mijn dagen een probleem zal zijn.Het wordt steeds moeilijker en moeilijker om er mee om te gaan.
De hoop op beterschap is bij mij ver weg.Vooral te moeten beseffen dat ik sommige dagen slechter ben dan vlak na de operatie.En ik ben pas 34 en heb het er zeer moeilijk mee want vroeger was ik zo een positief ingesteld iemand en daar blijft niets meer van over.Ik wens dit niemand toe en begrijp sommige mensen hun probleem hier maar al te goed.Sterkte alvast!!!!
Roepland
BerichtGeplaatst: 20-11-2013 11:46 Reageer met quote

Pijn in je balzak of aan 1 testikel, dat gebeurt best vaak en is niks om je zorgen over te maken. Ik had het namelijk ook en bij mij vond de dokter ook niets.

Het kan door zoveel dingen komen. Het is namelijk een van de, als niet HET, gevoeligste deel van je lichaam.

Toen ik last van deze pijn had, ging ik het navragen bij familie. Mijn vader en mijn opa hebben het ook wel eens. Die op hun beurt OOK naar de dokter zijn gegaan. Dus hier wat ik ervan weet:

- Je trekt je spieren aan in je onder-regio. Waardoor je je ballen omhoog trekt. Al hou je dat aan voor een halve dag, dan gaat je bal pijn doen. Als je het nu kan ontspannen, dan weetje dat het daar aan ligt. Je voelt dan ineens dat je het gespannen aan het houden was.

- Je hebt een rare zithouding. Zoals altijd je benen over elkaar doen. Dan heb je eigenlijk liespijn, maar dat registreert je brein als balpijn, omdat het daarheen uitstraalt. Gewoon zorgen dat je recht zit dan.


Als het kanker is dan:
- heb je geen last van zeurende pijn, maar keihard stekende pijn of helemaal geen pijn.
- heb je een knobbel op je bal (in 999 van de 1000 gevallen)

Het duurt ongeveer 3 tot 6 maanden voordat het over is. Daarna komt het af en toe nog een paar keer terug, omdat het aan je eigen spieren ligt, die jezelf aantrekt. Das moeilijk af te leren.

Al vind je een knobbel of ga je kapot van de pijn, DAN ga je naar de dokter. Voor de rest... Gaat wel weer over.

Je gaat ook niet voor een snijwondje naar de dokter, ook al is het waarschijnlijk verstandiger dat je het wel doet. Ivm infecties en ontstekingen... Het is gewoon niet nodig. Een dokter kan ook maar 'zoveel' doen en voornamelijk rekent het lichaam zelf af met verwondingen, schades en infecties.

Maak je dus geen zorgen, meer mannen hebben er last van. Vraag maar aan je pa, die heeft het waarschijnlijk ook, aangezien het een erfelijk aspect kent.
Monza
BerichtGeplaatst: 21-03-2014 13:27 Reageer met quote

Torsio Testis

Ik liep in de stad en plots kreeg ik een vlammende pijn in mijn lies. Met veel moeite kon ik mijn auto bereiken, ik kon de pedalen nog nauwelijks induwen. Toen ik thuiskwam werd het alleen maar slechter. Ik kreeg het heel koud en trok zelfs een dikke jas aan. Op een gegeven ogenblik besloot ik om de taekwon-do club af te bellen. Vervolgens ging ik naar bed en belden we een vervangende huisarts. Hij gaf mij een pijnstiller maar kon niets vinden. Indien de pijn niet minder werd konden we terug bellen. De huisarts werd weer gebeld en hij regelde een ziekenauto. Vervolgens kwam ik in het ziekenhuis terecht waar ik door de assistent uitgelachen werd omdat ik pijn in mijn kruis had. Na tig keren prikken hadden ze uiteindelijk een infuus aangelegd. De chirurg kwam erbij. Bij het maken van röntgenfoto's werd ik ondersteund omdat ik niet meer op mijn benen kon staan. Ik wees erop dat de pijn uit mijn testikels kwam en dat er dringend een uroloog bij moest komen. Hier ging men niet op in want men dacht dat het darmen, nieren of weet ik wat waren. Ik kreeg nog een pijnstiller maar dat hielp niet. Bovendien wil ik traceren wat de pijn vandaan kwam. Het was alsof ik de pijp uitging, ik kon niet meer praten. Twee dagen later hadden de chirurgen nog niets gevonden. Ze wisten niet wat ik had maar waren wel van mening dat ze nog nooit een patiënt gehad hadden die zoveel pijn kan lijden. Ik lag nu al een aantal dagen aan een infuus. Na een week werd ik ontslagen en na een controle genezen bevonden. Het zou om een bijbalontsteking gaan. Ik had inmiddels een balzak die een doorsnede van 10 centimeter had en vuurrood was... Een half jaar later was er van mijn linker testikel niks meer over. Ook had ik inmiddels de huidziekte psoriasis gekregen. Ik ging naar de huisarts omdat dit dus nooit goed kon zijn...

Hij kneep in mijn testikel. Niet zeuren zei hij je weet wat de chirurg gezegd heeft dat het een bijbalontsteking is. Dat was natuurlijk niet zo want een bijbalontsteking duurt hooguit een dag of 10. Een half jaar later ging ik weer terug naar de huisarts toen bleek dat de testikel helemaal weg was. Hij stuurde me naar een uroloog om de dode testikel te verwijderen. Hier was haast bij want er stond een infectie op het punt van uitbreken. Ze hebben je bijna dood laten gaan zei hij... Nadat dit gedaan was heeft men de goede testikel gehecht zodat deze niet meer kon torderen. Daarna kon ik nooit meer fietsen. Ik verging van de pijn hetgeen allemaal te wijten was aan die operatie. Ik had immers een jaar lang doorgefietst met een dode testikel zonder pijn te ervaren. De urologen konden niets vinden, psychologische steun kreeg ik niet en ik bleef maar doormodderen. Uiteindelijk kwam ik terecht bij een Duitse urologe en zij vertelde me dat het een normaal verschijnsel was dat mensen van zulke operaties dergelijke pijnen krijgen. Maar in Nederland ben je dan een leugenaar. Fietsen kon ik nooit meer, ik viel letterlijk van het zadel af. Het waren de zenuwpijnen en adertjes. Door dit alles belandde ik in een depressie, zonder fietsen had leven geen zin meer. Ik ging weer terug naar de huisarts waar ik in tranen uitbarstte. Maar er was niets aan de hand volgens hem zoals gewoonlijk. Bovendien was hij van mening dat psychische hulpverlening nog meer bij mij op kon rakelen en hij was dan ook niet van plan om mij hulp aan te bieden.

Vijftien jaar later ben ik een ligfiets gaan proberen. Door de strekking van de benen gaat de broek toch de liezen irriteren. Vervolgens kreeg ik toch weer pijn in de testikel. Daarnaast begon ook een spier in de liesstreek op te spelen. In totaal heb ik drie keer van de ligfiets gebruik gemaakt. Op een gegeven moment had ik weken last van een spier in de lies. Een paar honderd meter lopen ging nauwelijks meer. Ik ging terug naar de uroloog. Het was volgens hem te wijten aan spieren en pezen. Hij verwees mij door naar een orthopeed. Deze begon heel mijn onderlijf uit elkander te wrikken zonder resultaat. Hij vroeg zich af waarom ik door werd verwezen. Vijf jaar later heb ik daar nog steeds last van. Voordat ik gebruik maakte van de ligfiets kon ik nog enigszins op een gewone fiets rijden mits er een dameszadel op zat. Via een goede fietsspeciaalzaak werd ik geïnformeerd over de zadels van ... (mag geen reclame maken zeker). Er zijn nu dus fietszadels op de markt die mensen met urologische problemen kunnen helpen. Helaas had ik toen net van die dekselse ligfiets gebruik gemaakt. Tijdens het rijden met het ... zadel had ik geen pijn in tegenstelling tot een gewoon herenzadel. Helaas kreeg ik toch weer pijn in de testikel waarschijnlijk veroorzaakt door die onwillige liesspier. Of toch niet?
jabadabadoe
BerichtGeplaatst: 09-11-2014 22:58 Reageer met quote

Boessie71 schreef:
Ben nu een aantal maanden verder en eigenlijk nog niets opgeschoten. Nog steeds pijn bij linker (bij)bal met uitstraling naar linkerbeen (achter), bil en tintelingen onder linkervoet. In totaal 3 antibiotica kuren gehad (eerste diagnose was bijbalontsteking), echo laten maken (zeer beperkte varicocèle zichtbaar ... maar kon de klachten verder niet verklaren), 2 keer naar de uroloog geweest en inmiddels onder behandeling bij een bekkenbodem fysiotherapeut .... maar eigenlijk nog geen stap verder. De huisarts wil een MRI-scan gaan laten maken. Ben benieuwd. Wel frustrerend dat het allemaal zo lang duurt.


Ik zou heel graag willen weten hoe dit is afgelopen??

Ik heb namelijk hetzelfde probleem al 2 jaar en er komen steeds meer klachten bij.Ook als ik een wijntje drink word het heel erg de pijn. O.a pijn in nierstreek.
Hoop op een reactie
steve1960
BerichtGeplaatst: 14-11-2014 20:00 Reageer met quote

Ik heb al de verhalen gelezen en ze komen me zo herkenbaar voor.
Ik ben 54 en heb deze vreselijke klachten jaren gehad.
Ik was gesteriliseerd en een dokter vertelde me dat veel mannen die gesteriliseerd waren last van hun ballen hadden, ik heb ook mijn sterilisatie ongedaan kunnen laten maken.
Daarna zijn echt al mijn klachten verdwenen en echt ik stond soms te kotsen van misselijkheid of ik een schop voor me ballen had gekregen.

Nu inmiddels 11 jaar later heb ik weer af en toe wat meer gevoeligheid gekregen in me bal(rechts) en uitstraling naar me lies en bil.
Het is nog wat kort om t hogerop te zoeken ben net naar huisarts geweest en niet heeft ie geconstateerd dus ff aankijken nog allemaal. ieder geval voor de jonge mensen die gesteriliseerd zijn heb t er is over met je dokter. Wat ik er van weet is dat er toen 100 mannen in het amc of vu hun sterilisatie ongedaan hebben laten maken en vele van hun klachten af waren.
Mandy XoXo
BerichtGeplaatst: 19-11-2014 0:08 Reageer met quote

Mijn man heeft dat wel eens, ik neem aan dat je een vriendin/vrouw hebt, zetpillen helpen.
crazy1
BerichtGeplaatst: 07-01-2016 1:24 Reageer met quote

Zijn jullie ook bekend met dit ziekte beeld?
https://www.hartstichting.nl/vaatziekten/fenomeen-van-raynaud

Raynaud is bij mij vast gesteld,
En ik merk dat mijn (rechter) bal bij koud weer eeg gevoelig is,

Zou dit met elkaar te maken junnen hebben?
Vlinder93
BerichtGeplaatst: 21-02-2016 2:37 Reageer met quote

Chlamydia?
trapito
BerichtGeplaatst: 31-12-2017 2:27 Reageer met quote

Hypergonfertje schreef:
Toch ook maar even een bericht van mij en 1 van mij problemen. Ik heb al een jaar last van mij testikels. Wat is begonnen na het fietsen (op een fiets) werd uiteindelijk stress,paniek en en een heleboel denken. Vele onderzoeken en antibiotica kuren en echo's verder ben ik erachter dat het chronisch is en niets kwaadaardigs! Ook ik dacht direct aan kanker, maar er werd door artsen niets gevonden/gevoeld en onderzoeken wezen uit dat het niets ernstigs was. Met mijn hypergondrie werd het alleen maar erger, en de pijn bleef en ging niet weg. Ik heb nu gelukkig niet veel last meer van mijn testikels en ben onderhand (ook vanwege de hypergondrie) 4 echo's verder, rontgenfoto van maag, onderzoek van nieren en liezen. Ze konden maar niet vinden waar het vandaan kwam en uiteindelijk met resultaat "chronisch". Het kan dus elk moment weer terug zijn en ook weer weg gaan.

Door middel van dit bericht probeer ik anderen gerust te stellen. Heb het zelf meegemaakt en dit is behoorlijk schrikken!!! Niet zoeken op internet en gewoon naar de dokter gaan, ik heb eerst gezocht op internet omdat je niet zo snel naar de dokter gaat en zegt heb last van mijn jongeheer maar kan je verzekeren laat het internet verhaal achterwege!!!

De dokter voelt wat en kan zo constateren of er iets is of niet. Iedereen die het niet heeft BEN BLIJ! want als er iets vervelends is dan is het dit. Je gaat zelf denken (althans ik) ben ik nu de enigste op mijn leeftijd (26) met dit probleem maar dat is het zeker niet. Er zijn velen die hier niet meer naar de dokter gaan en zodoende mocht er wat zitten meer risico lopen als het echt iets kwaadaardig is, zoals de mevrouw zei die de echo deed, dit moet je vergelijken met een borstonderzoek voor vrouwen. Omdat ik weet hoe je denkt naar dit alles wou ik een brichtje achter laten om ook anderen te helpen en te laten zien dat je niet de enigste bent. Ook ik heb problemen (hypergondrie) en hoop dmv dit forum ook met lotgenoten hierover te praten.

groeten
trapito
BerichtGeplaatst: 31-12-2017 2:27 Reageer met quote

Hypergonfertje schreef:
Toch ook maar even een bericht van mij en 1 van mij problemen. Ik heb al een jaar last van mij testikels. Wat is begonnen na het fietsen (op een fiets) werd uiteindelijk stress,paniek en en een heleboel denken. Vele onderzoeken en antibiotica kuren en echo's verder ben ik erachter dat het chronisch is en niets kwaadaardigs! Ook ik dacht direct aan kanker, maar er werd door artsen niets gevonden/gevoeld en onderzoeken wezen uit dat het niets ernstigs was. Met mijn hypergondrie werd het alleen maar erger, en de pijn bleef en ging niet weg. Ik heb nu gelukkig niet veel last meer van mijn testikels en ben onderhand (ook vanwege de hypergondrie) 4 echo's verder, rontgenfoto van maag, onderzoek van nieren en liezen. Ze konden maar niet vinden waar het vandaan kwam en uiteindelijk met resultaat "chronisch". Het kan dus elk moment weer terug zijn en ook weer weg gaan.

Door middel van dit bericht probeer ik anderen gerust te stellen. Heb het zelf meegemaakt en dit is behoorlijk schrikken!!! Niet zoeken op internet en gewoon naar de dokter gaan, ik heb eerst gezocht op internet omdat je niet zo snel naar de dokter gaat en zegt heb last van mijn jongeheer maar kan je verzekeren laat het internet verhaal achterwege!!!

De dokter voelt wat en kan zo constateren of er iets is of niet. Iedereen die het niet heeft BEN BLIJ! want als er iets vervelends is dan is het dit. Je gaat zelf denken (althans ik) ben ik nu de enigste op mijn leeftijd (26) met dit probleem maar dat is het zeker niet. Er zijn velen die hier niet meer naar de dokter gaan en zodoende mocht er wat zitten meer risico lopen als het echt iets kwaadaardig is, zoals de mevrouw zei die de echo deed, dit moet je vergelijken met een borstonderzoek voor vrouwen. Omdat ik weet hoe je denkt naar dit alles wou ik een brichtje achter laten om ook anderen te helpen en te laten zien dat je niet de enigste bent. Ook ik heb problemen (hypergondrie) en hoop dmv dit forum ook met lotgenoten hierover te praten.

groeten
trapito
BerichtGeplaatst: 31-12-2017 2:41 Reageer met quote

Hallo lieve mensen, allereerst > ik ben een hypochonder in kwadraat, niet zozeer dat ik bij elk pijntje naar de huisarts ga maar wel b.v. bij een nieuwsbericht dat Fran Sol een tumor in testikel had meteen begin te twijfelen dat ik dat ook heb, testikels controleren op harde knobbels levert gelukkig niets op, wel vind ik iets op Chronische Bekkenpijn Syndroom, klachten kloppen bij wat ik ervaar, lage rugpijn, zeurende pijn in linkerbal, lage rugpijn, en winderigheid. Ik durf niet naar de huisarts omdat ik dan waarschijnlijk in een molen terecht kom van allerlei nare onderzoeken. Ik hoop dat iemand zich in deze problemen erkend en me goede raad kan geven. Zou daar zeer blij mee zijn !!. Chronische pijn aan linker bal heb ik overigens volgens mij al jaren, ik voel wat harde uireinden aan zaadleider na sterelisatie (30 jr geleden) overigens, maar dat lijkt me normaal. Ik hoop dat iemand misschien met hetzelfde probleem rond loopt en me gerust kan stellen Smile

Bij voorbaat mijn dank !!

Groet
Wil
oelikoelie
BerichtGeplaatst: 22-01-2018 20:56 Reageer met quote

Ook ik loop inmiddels al een half jaar met rare pijn in linker testikel. 2 echos later zien ze niet echt wat. Vandaag in het ziekenhuis gehoord dat ik maar 6 weken antibiotica moet gaan gebruiken voor e zekerheid, omdat ze een ontsteking vermoeden.. Nu ben ik niet direct ongerust. Maar ook niet gerust. Wat kan ikzelf nog voor onderzoek aanvragen? Ik las al iets dat het een spatader kan zijn.
Een vermoeden vraagt in mijn opinie toch om verder onderzoek. Ik ben er niet helemaal lekker van dat ik 6!! weken antibiotica moet slikken, gatverdamme en van wat ik lees hier, misschien wel voor niets. Ik ga van de week weer naar de huisarts. pfff.
Ik heb veel rugpijn, al 26 jaar, 2011 geopereed.het gaat op en neer, Ik weet dus wat uitstralings pijn is. Nu is mijn pijn in de testikle aan een hele andere kant aan waar ik aan mijn rug wel nog pijn heb soms. Maar het liep altijd samen vroeger. Nu heb ik soms weinig last van de rug op dagen en wel erge pijn in de tegenovergestelde testikel.
enfin, ik hoop dat meer mannen hun verhaal hier nog willen delen in de toekomst. worden immers te veel fouten, of op zij minst tekortkomende diagnoses gesteld die ten koste gaan van hele levens Wink
trapito
BerichtGeplaatst: 01-02-2018 0:10 Reageer met quote

oelikoelie schreef:
Ook ik loop inmiddels al een half jaar met rare pijn in linker testikel. 2 echos later zien ze niet echt wat. Vandaag in het ziekenhuis gehoord dat ik maar 6 weken antibiotica moet gaan gebruiken voor e zekerheid, omdat ze een ontsteking vermoeden.. Nu ben ik niet direct ongerust. Maar ook niet gerust. Wat kan ikzelf nog voor onderzoek aanvragen? Ik las al iets dat het een spatader kan zijn.
Een vermoeden vraagt in mijn opinie toch om verder onderzoek. Ik ben er niet helemaal lekker van dat ik 6!! weken antibiotica moet slikken, gatverdamme en van wat ik lees hier, misschien wel voor niets. Ik ga van de week weer naar de huisarts. pfff.
Ik heb veel rugpijn, al 26 jaar, 2011 geopereed.het gaat op en neer, Ik weet dus wat uitstralings pijn is. Nu is mijn pijn in de testikle aan een hele andere kant aan waar ik aan mijn rug wel nog pijn heb soms. Maar het liep altijd samen vroeger. Nu heb ik soms weinig last van de rug op dagen en wel erge pijn in de tegenovergestelde testikel.
enfin, ik hoop dat meer mannen hun verhaal hier nog willen delen in de toekomst. worden immers te veel fouten, of op zij minst tekortkomende diagnoses gesteld die ten koste gaan van hele levens Wink
Trebor17
BerichtGeplaatst: 31-03-2018 9:05 Reageer met quote

Zelfde hier. Sinds november heb ik last van steken rond mijn scrotum/linker teelbal. Naar huisarts geweest om te laten voelen maar die vond niets bijzonders (alleen dat linker bijbal iets groter was dan rechter). Tot en met nu blijven die steken enigzins aanhouden.. af en toe onder scrotum, linkerbal of rond mijn schaamstreek (maar nergens een knobbel te bekenen). Ook voel ik het in mijn linker onderrug, maar dat is nog te verklaren dat ik 24/7 op een stoel achter een beeldscherm zit. Al met al denk ik wel steeds dat deze symptomen het ergste kunnen betekenen. Ik denk de hele dag en nacht alleen maar hieraan. Lijkt ook een psychisch spel te worden, alles wat ik lees hierover, dat ga ik ook voelen en als pijntjes ervaren (uitstraling naar rug, buik of borst).
Ik ga zsm echo laten maken en hopen dat het allemaal meevalt, maar ik vrees continue het ergste. Want als het een onsteking of iets anders was, dan was dat wel na een paar maanden weggetrokken??
Peach7
BerichtGeplaatst: 28-04-2019 3:02 Reageer met quote

Ik kan de pijn ook niet meer aan, ik heb een cyste bij mijn linker bal die nu ongeveer zo groot is als de helft van mijn testikel. De pijn komt zo uit het niets opzetten, of na de sex of als ik maar iets gevoel krijg van beginnende opwinding, en gaat via mijn lies door naar boven in mijn onderrug, het is een zeurende , ondragelijke pijn die niet weg te slikken is met pijnstillers. De testikel hoef ik nu echt niet te stoten want als ik er met mijn vinger heel licht overheen ga dan sta ik al op de kop van de pijn
Index > Kanker > Pijn in de balzak
Pagina 3 van 3  

Vorige  1, 2, 3

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring