Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Gezondheidszorg > Castratie
Auteur Onderwerp: Castratie
Daan1234
BerichtGeplaatst: 23-12-2018 17:49 Reageer met quote

Ik werd laatst ergens naar toe gebracht en kreeg daar een verdoving toegediend toen ik wakker werd zag ik iemand met een soort apperaat bij mijn ballen. Het was een soort apperaat dat bij de tandarts word gebruikt om vullingen hard te maken zodat ze blijven zitten. Ik denk dus dat mijn zaadleiders zijn dicht gesmolten. Er komt nog wel wat uit maar steeds minder. Nou heb ik het wel eens vaker geprobeerd maar weet iemand hoe ik er zonder operatie goed geholpen kan worden?
amstelboy
BerichtGeplaatst: 25-01-2019 20:33 Reageer met quote

Ik begrijp je verhaal niet helemaal. Wie bracht je waar naar toe? Je ondergaat een medische behandeling want je krijgt een verdoving toegediend. Welke behandeling, een sterilisatie of een castratie. Zijn je zaadleiders doorgesneden of dichtgeschroeid of zijn je ballen verwijderd?Als je gesteriliseerd bent kun je aan het sperma niet met het blote oog zien of het nog zaadcellen bevat. Het overgrote deel van het sperma vindt zijn oorsprong in de prostaat dus op het oog blijft dat na een sterilisatie er gewoon hetzelfde uitzien. Merk je zelf verschil tussen voor en na die behandeling als je vrijt of masturbeert? En aan welke operatie denk je als je vindt dat je goed geholpen zou zijn. Geef ons eerst eens wat duidelijkheid voordat we je kunnen antwoorden.
Index > Gezondheidszorg > Castratie
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring