Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Gezondheidszorg > Vaginisme: Technische tips..
Auteur Onderwerp: Vaginisme: Technische tips..
Mary-XiaoXue
BerichtGeplaatst: 04-12-2018 16:36 Reageer met quote

Hallo iedereen,


Ik heb al jaren vaginisme, waar ik me niet voor schaam, trouwens. En de laatse periode gebruik ik vergroters alleen de laatste maat voelt niet zo prettig.
Betreft zin in en opgewondenheid in de tijd voorbijgaand gaat het steeds beter.

De vraag is alleen hoe nu verder? Ik wil het weer na jaren proberen met mn man maar wil dat op de meest "veilige", en beste manier doen. Bang dat als we het verkeerd aanpakken, we weer terug bij af zijn.

Technisch gezien hoe is het beter om te doen? Ik denk wanneer we beide opgewonden zijn, maar als hij me niet aanraakt stopt mn opgewondenheid ook. Romantisch gezien wil ik wel gemeenschap maar qua opgwondenheid niet,dan heb ik de neiging op mezelf vooral te concentreren.

Ik dacht aan speelsgewijs met zn vingers of ik begin met de laatste 2 vergroters, de laatste met een licht verdovend glijmiddel. Terwijl hij voor de climax voorbereid met ook licht glijmiddel. En dan ervoor te gaan. Maar in de praktijk zou dat werken op een soepele relaxt manier?

Alvast super bedankt!
Index > Gezondheidszorg > Vaginisme: Technische tips..
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring