Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Interne ziekten & Infectieziekten > Fistel en setonplaatsing
Auteur Onderwerp: Fistel en setonplaatsing
Tarantula63
BerichtGeplaatst: 03-12-2018 21:11 Reageer met quote

Beste Lezers,

Ik ben opeens patiƫnt met een fistel. Nooit eerder last gehad behalve een pijnlijke plek in mijn rechterbil. Een bezoekje aan de huisarts bracht verheldering, ik had een fistel.
Door gestuurd naar een specialist in het ziekenhuis waar ik heel snel langs kon komen. Onderzoek en gelijk uitslag: een oppervlakkige fistel in de rechterbil en door de sluitspier hoog.

Operatie was noodzakelijk en binnen 2 weken geregeld. Ik kreeg een forse snee bij het klieven van de peri-anale fistel en moest het even rustig aan doen om de wond rustig te laten genezen. Na 3 weken nog steeds soiling, vloeien bloed en narigheid. Opnieuw naar de arts en de fistel bleek helaas complex te zijn. 5 dagen later 2e operatie en nu flink de hele onderkant opgehaald met seton drain plaatsing.

Allemachtig wat een toestand, na het spoelen met waterstofperoxide en de seton plaatsing heb ik het gevoel alsof ik een onderarm inwendig heb, pijnlijk bij het lopen, zitten etc. Nu afwachten wat het resultaat gaat zijn ???? Wie heeft ervaring en tips.

PS: ben niet kleinzerig maar slapen is momenteel een hele opgave.

Groet Tarantula63
Index > Interne ziekten & Infectieziekten > Fistel en setonplaatsing
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring