Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Spier- en gewrichtsklachten > Pijn in de thoracale wervelkolom
Auteur Onderwerp: Pijn in de thoracale wervelkolom
pborg75
BerichtGeplaatst: 06-11-2018 17:39 Reageer met quote

Hallo allemaal,

Ik ben 44 en heb sinds 20 jaar last van mijn onderrug (l5/s1) echter dat heb ik dmv oefeningen aardig onder controle. Echter sinds 7 jaar heb ik ook pijn in mijn midden/bovenrug ontwikkeld, reden onbekend. Het is een stekende, zeurende pijn die constant aanwezig is en voorheen had ik nog wel periodes dat het minder was maar dat is helaas niet meer zo. In bed is het wat minder.

Ik heb al een paar keer fotos en een keer een mri laten maken zonder echt resultaat. Ik lig al een jaar lang bijna iedere dag op de backstretcher en dat voelt wel lekker maar binnen 10 min komt de pijn weer terug. Slijtage zou volgens de mri minimaal zijn en het is geen hernia.

Om hopeloos van te worden. Mijn fysio vind de pijn zo lokaal (hoogtepunt zit bij th 6, 7, Cool dat hij toch weer een foto wil laten maken. Ben bang dat ik zonder gestelde diagnose de rest van mijn leven met deze pijn moet leven. De pijn straalt echt vanuit de wervel al zitten mijn spieren eromheen ook wel vast.

Heeft iiemand advies voor me? Alvast bedankt
Bartha
BerichtGeplaatst: 01-12-2018 21:48 Reageer met quote

Hallo,
Ik heb ook dergelijke klachten. Ik heb een scheurtje in het middenrif. Daar kun je die hoge rugklachten van krijgen.
Index > Spier- en gewrichtsklachten > Pijn in de thoracale wervelkolom
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring