Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Huidaandoeningen > Ziekte van Andrews-Barber
Auteur Onderwerp: Ziekte van Andrews-Barber
Pollie
BerichtGeplaatst: 21-07-2014 20:05 Reageer met quote

heeft iemand ervaring met acupunctuur? Ik doe dat nu en neem tijdelijk geen zuivelproducten. De jeuk is wel al echt veel minder, dat is al fijn!
bobolin
BerichtGeplaatst: 25-09-2014 19:29 Reageer met quote

[quote="bobolin"]Na een aantal "schone jaren" is het helaas weer terug. Alleen aan de voeten, hopelijk blijven de handen schoon. Volgende week afspraak bij chinese arts die zegt mij te kunnen helpen. Ben benieuwd. Ik hou jullie op de hoogte.

[Chinese arts (officiele dokter) zag het aan voor een voetschimmelinfectie.Ik twijfelde maar heb al zijn voorgeschreven therapieen ondergaan. Niets hielp en uiteindelijk kreeg ik van hem te horen dat ik uitbehandeld was en hij niets meer voor mij kon doen. Terug naar mijn huisarts die gelijk constateerde; maar dit is helemaal geen voetschimmel! Zij schreef mij een zalf voor t.w. Salicylzuur vaseline zalf, dit gaf gelijk verbetering. Véél minder schilfering en een wat soepeler huid wat het lopen weer wat makkelijker maakt. Omdat ik ook last had van een plekje in mijn ooghoek werd ik doorverwezen naar de dermatoloog. Plekje blijkt huidkanker, niet leuk maar je gaat er niet dood van. Zij heeft ook mijn voeten bekeken en constateerde dat dit idd Andrews Barber c.q. psoriasis is.

Zij schreef Dovobet gel voor. Ik gebruik beiden middelen nu ongeveer anderhalve week en... het werkt! Voor het eerst in mijn leven eindelijk iets wat verbetering geeft.

Hopelijk zet zich dit voort.

Ik hou jullie op de hoogte.
bobolin
BerichtGeplaatst: 21-11-2014 17:04 Reageer met quote

Hallo lotgenoten,

Heb al sinds de pubertijd (ik ben nu 63) last van AB. Aantal jaren geen last gehad echter nu is het terug. Voornamelijk aan de voetzolen en zijkant voeten.

Mijn dermatoloog stelt nu Neotigason Capsules voor. Ik vindt het een nogal heftig middel, zit te dubben of ik er wel aan moet beginnen i.v.m. de kans op allerlei bijverschijnselen.

Heeft één van jullie er ervaring mee?

Met vriendelijke groet,

Bob
Bainca
BerichtGeplaatst: 03-12-2014 13:10 Reageer met quote

hankyv schreef:
Hoi Bianca, hierbij een paar vragen over je bericht;

Gebruik je dit middel nog en wat doet het voor je? Verder zou ik graag weten hoe je dit middel besteld bij de natuurapotheek. GroetSorry hankyv dat ik zo laat reageer.

ik heb nog steeds schoon inmiddels alweer aan het werk dus druk druk Laughing

ik heb het besteld via recepten@natuurapotheek.com
herose psoria loco 500mg 270 capsules per maand.
dat zijn 3x3 capsules perdag
kosten voor 2 maand iets van € 92.

Gr Bianca
Lija
BerichtGeplaatst: 28-07-2015 12:31 Reageer met quote

Ik heb sinds 9 maanden de ziekte van AB. Het begon aan 1 hand en sinds maart ook aan de andere hand. Heb al vele zalven geprobeerd maar deze helpen niet. Ik kan evt lichttherapie maar hiervan zijn de resultaten niet erg positief. Via via weet ik dat iemand geholpen is door een zalf van een medicijnman uit Gambia. Dit is hier echter volgens mij niet verkrijgbaar. Op internet heb ik wel gevonden dat dit misschien zalf/creme is van de Baobap boom. Heeft iemand hier ervaring mee of weet iemand waar dit verkrijgbaar is?
En wat zijn de ervaringen van Herose tabletten en waar zijn deze verkrijgbaar?
diaan55
BerichtGeplaatst: 28-07-2015 13:00 Reageer met quote

Ik heb nu een jaar AB in ernstige mate op alle 2 de voetzolen en veel minder op de handpalmen. Ik heb 4.5 maand lichttherapie gehad in combinatie met dermovate en vaseline cetomacrogol en ik ben er heel erg van opgeknapt. Uitbraken van pustels heb ik heel af en toe nog. Wel blijft de huid wat ruw en schilferig ondanks 4x per dag goed verzorgen met de vaseline creme's.

gr Diaan
Lija
BerichtGeplaatst: 28-07-2015 14:09 Reageer met quote

Wim teVeldhuis schreef:
Hallo,

Mooi verhaal ik heb zaad van de Baobab boom (Adansonia digitata ) besteld.

Je kunt wel producten van de Baobab boom in nederland kopen. ( zoek op het internet )

M.gr. Wim.


Hallo Wim, welk produkt heb je gebruikt en heeft dit geholpen?
Vos1
BerichtGeplaatst: 13-09-2015 22:38 Reageer met quote

Lija schreef:
Ik heb sinds 9 maanden de ziekte van AB. Het begon aan 1 hand en sinds maart ook aan de andere hand. Heb al vele zalven geprobeerd maar deze helpen niet. Ik kan evt lichttherapie maar hiervan zijn de resultaten niet erg positief. Via via weet ik dat iemand geholpen is door een zalf van een medicijnman uit Gambia. Dit iks hier echter volgens mij niet verkrijgbaar. Op internet heb ik wel gevonden dat dit misschien zalf/creme is van de Baobap boom. Heeft iemand hier ervaring mee of weet iemand waar dit verkrijgbaar is?
En wat zijn de ervaringen van Herose tabletten en waar zijn deze verkrijgbaar?

Hallo Lija,

Zoals ik al dit forum heb geschreven, gebruik ik Zalf uit Gambia. het heeft mijn handen en voeten etc. Helemaal genezen. Helaas heb ik sinds kort nu ook psoriases op de hoofdhuid, ook probeer ik dit met de creme onder controle te krijgen. Dit is wel wat minder omdat dit heel erg vet is in het haar, maar het helpt wel! Het probleem is nu dat mijn zalf bijna op is en dat ik probeer om het hier weer te krijgen. Ook andere,mensen met een huidprobleem, exceem etc. Creme erop , en ook daar weg! Dus het helpt wel, was het hier maar te koop.
Lija
BerichtGeplaatst: 04-01-2016 17:23 Reageer met quote

Hallo Vos1,

Bedankt voor je reactie
Als je weet hoe je hier aan moet komen laat het dan even weten. Bedankt voor je reactie!
Brentje31
BerichtGeplaatst: 28-04-2017 20:40 Reageer met quote

Hallo,

Sinds een jaar heb ik ab aan mijn handen. Ik heb hiervoor verschillende zalven geprobeerd. Ook heb ik eventueel dexamethason tabletten, maar omdat ik zwanger probeer te worden mag ik deze niet slikken. Voor de nacht heb ik koolteerzalf en diprolenezalf. Overdag houd ik mijn handen vet met lanettezalf.
Nu is mijn vraag of iemand nog tips heeft om de ab onder "controle" te houden?
MariaMartha
BerichtGeplaatst: 19-05-2017 17:32 Reageer met quote

Hallo,
Ik kom net van de dermatoloog die mij vertelde dat ik deze aandoening heb. Nou ben ik dus EEN ROKENDE VROUW en begreep dat ik beter kan stoppen nu.
Heb een e-smoker aangeschaft vanmiddag maar nu vraag ik me ineens af: welke stof in de sigaret zou voor deze ziekte zorgen?
Stel dat het om nicotine gaat dan zou ik dus moeten smoken zonder nicotine.
Heeft iemand enig idee??
tiele77
BerichtGeplaatst: 01-06-2017 20:42 Reageer met quote

Ik heb sinds enkele maanden ab en ik wordt bijna gek van jeuk en pijn. Ben moedeloos, heb alle zalfjes, cortisone, lichtterapie, alle pleisters, windels, etc geprobeerd. Ik kan bijna niet meer lopen. Als ik kook of kuis en er de producten of voedsel komen in aanraking met mijn handen liggen ze open. Handschoenen is ook geen optie want dan beginnen ze te jeuken van warmte en zweet. Ik ben zo beperkt in het huishouden en zit zelf 2 weken al thuis van het werk. Mijn handen zijn beter door mijn werk niet uit te voeren (kraamverzorgster) maar mijn voeten zijn zo erg!!!!! Rood, gevoel van ontstoken en "rauw vlees". Morgen moet ik terug naar dermatologe maar weet me geen raad. Het ergste is dat ik
marialapet
BerichtGeplaatst: 03-07-2017 13:48 Reageer met quote

Hoge kwaliteit Nembutal beschikbaar voor verkoop.


Beste van Nembutal (Pentobarbital Sodium), mis geen speciale aanbiedingen, bestelling
Nembutal (Pentobarbital Sodium) online en krijg kortingen en geweldig
prijzen! Veilig online kopen Nembutal (Pentobarbital Sodium).

Neem contact met ons op voor meer informatie en info op ......... serenasandra10@gmail.com

Ons kwaliteitsproduct is het beste dat u kunt vinden en we verkopen in kleine / grote hoeveelheden met gegarandeerde discrete levering. Al onze producten zijn leverbaar in pure kristal en poedervorm en zijn van de hoogste zuiverheid beschikbaar. Wij leveren andere producten op aanvraag. Van de klant en we verkopen tegen matige prijzen

Voordelen: Pentobarbitalnatrium (nembutale) is een voorgeschreven medicatie die soms gebruikt wordt voor de korte behandeling van slapeloosheid. Het kan ook worden gebruikt als pre-anesthetic, of voor de noodbehandeling van aanvallen. Nembutal is een barbituraat dat verslavend kan worden met langdurig of zwaar gebruik.

Neem contact met ons op voor meer informatie en info op ......... serenasandra10@gmail.com


Contacteer mij via email voor meer informatie en info op (serenasandra10@gmail.com)
Monna
BerichtGeplaatst: 23-11-2018 13:27 Reageer met quote

Sinds een week weet ik dat ik Andrews-Barber heb. De plekken op mijn voeten zijn jaren aangezien voor schimmel. Dus vele tubes verschillende antischimmelmiddelen gesmeerd 2x per dag. Niets werkte dus huisarts schreef maar weer eens een ander zalfje voor. Inmiddels is er een biopt genomen en kwam er AB uit. De plekken zijn nogal groter geworden en mijn hele voetzolen en zijkanten van mijn voeten zijn aangetast. Pijnlijk. Ook zitten er blaasjes op mijn handpalmen en vingergewrichten.De huisarts zei dat een glutenvrij dieet helpt. Da's mooi want ik heb al 25 jaar geen gluut meer gegeten vanwege coeliakie.
Ben ook wel benieuwd wat de andere jeukplekken die ik heb nu werkelijk zijn. Ooit is psoriasis vastgesteld. Welke vorm weet ik niet.
Ik weet weinig over AB, internet maakt me niet veel wijzer. Dit topic ben ik aan het lezen en ik ben ongeveer op de helft. omdat ik nieuwsgierig was hoe lang dit topic al loopt, ben ik even naar de laatste pagina gesprongen. Laatste (best vage?) bericht op 03-07 2017! Wat jammer.
Ik ben erg benieuwd hoe het met jullie gaat. Werkt de Herose goed? Hebben jullie andere tips?
Kom mensen! Schrijf weer lekker mee en maak iedereen wijzer die met deze nare ziekte te maken heeft!
Groetjes, Monna
Monna
BerichtGeplaatst: 27-11-2018 21:36 Reageer met quote

Oi, inmiddels heb ik het hele topic gelezen en zie ik dat Herose een verkooppraatje was? Ik las overigens alleen die conclusie, geen discussie.
Weet iemand er meer over?
Bij de natuurapotheek die genoemd werd staat niets op de site over de goedkope variant van Herose. Niet zo vreemd wellicht, aangezien dit topic behoorlijk oud is.

En wie heeft er ervaring met Calcipotriol/Betamethasonzalf?
Index > Huidaandoeningen > Ziekte van Andrews-Barber
Pagina 43 van 43  

Vorige  1, 2, 3 ... 41, 42, 43

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring