Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Seksueel overdraagbare aandoeningen > genitiale wratjes
Auteur Onderwerp: genitiale wratjes
BOBO3546
BerichtGeplaatst: 22-02-2016 10:19 Reageer met quote

ik heb wratjes op anus, ik heb ze al voor de 3de keer laten verwijderen in het hospitaal, komen steeds terug, 3de keer gaf hij me aldara mee, deze zalf zou pijn doen volgens hem, maar heb nog niets gevoeld,ik mag ze maar 2 keer per week op doen, tot nu toe heeft het weinig of niets geholpen, ben ten einde raad, probeer ook met stinkende gouwe, neem zelfs druppels ervan in om het virus te bestrijden, ben nu een week bezig 3x per dag, maar ze zijn er nog steeds, ik moet iedere maand op controle in ziekenhuis, maar ben al bang als hij gaat vragen om nog een opname, denk dat ik ga weigeren, omdat ik bang ben dat ik op die manier mijn werk zal verliezen Crying or Very sad
Lenny133
BerichtGeplaatst: 30-09-2018 23:42 Reageer met quote

Ik heb dat vroeger ook gehad en veel geprobeerd.

Aldara is veel te duur en werkte bij mij niet. Net zoals andere huismiddeltjes zoals appelazijn, castor olie, thuja olie etc. Ik heb ongeveer het hele internet geprobeerd.

Wat bij mij wel werkte was vloeibare waterstofperoxide. Ik heb de hoogste concentratie besteld (35 procent food grade). Je moet er heel voorzichtig mee zijn omdat het de huid irriteert, maar in principe kan het volgens mij verder geen kwaad en is het niet schadelijk. (wel niet in de buurt van je ogen laten komen!!!!).
Let op: het is een vervelend branderig gevoel maar de wratjes waren bij mij in drie dagen weg (kunnen wel nog nieuwe komen)

Ik stipte de wratjes aan met een wattenstaafje. Een keer per dag ( meerdere keren per dag irriteert de huid te veel en is niet nodig). Na drie dagen zo goed als verdwenen zonder litteken. Voor mij was dit een wondermiddel en ook heel fijn om in huis te hebben, omdat het me een zekerheid gaf dat ik de wratjes super snel weg kon krijgen. Haalt veel stres weg Cool en het is goedkoper dan weg laten branden (wtf??) en cremes.

Pas wel op met overdaad, aanstippen met een wattenstaafje is meer dan genoeg, anders loop je met een intens brandende onderkant en dat is voor niemand een feest, zou het ook persoonlijk niet inwendig inbrengen. Ik had zelf wratjes op de binnenste en buitenste schaamlippen en rond de anus (feest). Werkt ook bij mannen volgens het internet.
Pijn verdwijnt na ongeveer 1 minuut en de wratjes worden eerst wit.

Let op dat je food grade waterstofperoxide koopt. Heb het zelf bij Werken met Merken besteld. Je mag het eigenlijk niet particulier aanschaffen, maar daar vragen ze er niet echt naar dus prima. Weet niet echt meer wat het koste, maar dacht iets van 30 euro voor een fles en geloof me, die fles krijg je niet leeg met al je wratten.

Google eens waterstof peroxide en genitale wratjes in het engels, daar staan nog meer verhalen over waterstof peroxide.

Daarnaast ben ik gestopt met roken en drinken, om mijn immuunsysteem weer op peil te krijgen. Dan zijn ze ook niet meer terug gekomen.
Index > Seksueel overdraagbare aandoeningen > genitiale wratjes
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring