Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Spier- en gewrichtsklachten > klapvoeten
Auteur Onderwerp: klapvoeten
Mimi1989
BerichtGeplaatst: 02-08-2018 12:07 Reageer met quote

Hallo,
Begin april liep ik in de stad en merkte ik dat ik een erg apart loopje had, begon me erop te concentreren en het lukte mij niet om gewoon normaal te lopen. Ik klapte behoor lijkt met mijn 1ne voet. Eenmaal thuis merkte ik dat ik min voet niet kon heffen, beetje op Internet gekeken en ja dat is vast een klapvoet, gaat wel weer over.
Op Den duur begonnen steeds meer mensen mijn klapvoet op te merken en maakten er grapjes over, ikzelf ook "klap klap, komt ze weer aan hoor". Toen er in mei toch maar even mee heen geweest, idd een klapvoet, ben toen verwezen naar de neuroloog. Een paar weken later merkte ik dat die ander ook begon te klappen en kon ik ook niet meer heffen.
Ondertussen 2 weken geleden mijn niet eerste afspraak bij de neuroloog gehad. Ja, 2 klapvoeten! De neuroloog wou een E.M.G doen, die vorige week gehad, spieren idd niet goed en zenuwen hadden ook kleine afwijkingen. Moest direct een uitgebreid bloedonderzoek doen, op van alles en nog wat, op de hoop een vitamine te kort of dergelijke. Maandag uitslag van gehad en in mijn bloed was niks te vinden.
28 augustus moet ik in de MRI om uit te sluiten of ik toch niet iets in mijn rug heb, ondanks ik geen rug klachten heb. Daar ging de neuroloog niet vanuit dus alles word naar een academisch ziekenhuis gestuurd en die gaan verdere onderzoeken verrichten.
Begin hem nou toch wel een klein beetje te knijpen haha. Iemand enig idee wat dit zou kunnen zijn of waar dit weg komt?
Weet dat jullie geen specialisten zijn, maar ben toch erg benieuwd of mensen hier iets van herkennen o.d.
Bedankt!
Index > Spier- en gewrichtsklachten > klapvoeten
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring