Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Diabetes > maagverkleining in het Turkije ?
Auteur Onderwerp: maagverkleining in het Turkije ?
chezo
BerichtGeplaatst: 22-07-2018 19:30 Reageer met quote

Heeft er soms iemand of kent er soms iemand een persoon die een maagverkleining in Turkije heeft laten doen ?

Hier in Belgie doen ze het tegenwoordig via de slokdarm bij mensen met een BMI van 27-35 mààr dit betalen ze hier nog niet terug en is dus nog véél te duur.
Is ook géén echte maagverkleining mààr ideaal voor mij, aangezien ik een spierziekte heb en nekblessure en onmogelijk op de normale manier kan afvallen.

Toch is het een sprong in het onbekende, ben ook nog nooit in Turkije op vakantie geweest dus had ik graag iemand gevonden die er reeds behandelingen laten doen heeft....
Emerald
BerichtGeplaatst: 22-07-2018 21:19 Reageer met quote

Wat een maagverkleining zou ik het niet weten Weet wel dat je hormoonhuishouding erg belangrijk is. Om die te ondersteunen zorgen voor complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment. Diverse vitaminen, mineralen, vetzuren en aminozuren kunnen helpen je bloedsuikerspiegel stabiel te houden en de insulinegevoeligheid helpen te verhogen. Bij een spierziekte kan je die ook ondersteunen door de juiste voeding en voedingssupplementen te gebruiken.
Misschien eens advies vragen op orthomoleculair gebied, iemand die verstand heeft van hormonen.
Beweging is natuurlijk belangrijk maar kan ook op een rustige manier. Als wandelen mogelijk is voor je, is dat een goede manier.
Je zou ook nog kunnen denken aan een virtuele maagband. Ik zag een topic hierover op dit forum.
Eventueel medicijngebruik kan ook gewichtstoename bevorderen.
chezo
BerichtGeplaatst: 23-07-2018 11:43 Reageer met quote

Heb jaren een pil moeten nemen om géén menstruaties meer te krijgen omdat ik endometriose heb gehad.....ben nu 45 en in de overgang aan het gaan....Nog nooit gehoord van een virtuele maagband, eens zien dat ik dat kan vinden. Bedankt voor je antwoord mààr ben toch op zoek naar iemand met ervaringen met ingrepen in het buitenland.
Index > Diabetes > maagverkleining in het Turkije ?
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring