Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Gezondheidszorg > brandende pijn na liesbreukoperatie
Auteur Onderwerp: brandende pijn na liesbreukoperatie
Matroos
BerichtGeplaatst: 15-12-2009 14:31 Reageer met quote

15-12-2009 Zo alweer 8 weken geleden dat ik geopereerd ben ik kan nu bijna alle bewegingen moeiteloos doen.
Het dove gevoel in de liesstreek en bovenbeen is nog aanwezig, ook de huidpijn bij aanraking is er nog maar wordt iedere week wat minder.
Gisteren ruim 5 km gewandeld zonder pijn dus ga ik er wel van uit dat de breuk hersteld is.
Groetjes tot de volgende keer.
de_tuinman
BerichtGeplaatst: 20-01-2010 23:11 Reageer met quote

Hoi Bente en de rest met het zelfde probleem.

Wil ook even reaggeren op dit onderwerp en vertel eerst mijn voor geschiedenis.

Ben in februari 2009 geopereerd aan een liesbreuk, ze hebben er toen ook een matje ingelegt. Na 3 maanden kreeg ik stekende pijn bij mijn wond en ben toen naar de huisarts gegaan die mij weer doorverwees naar mijn chirurg. Eerst weer een injectie die niks hielp, toen een echo. Daar zagen ze wel wat zitten, maar was niet goed te zien, dan maar een ct-scan. daar kwam uit dat ik aan de zelfde kant weer een breuk had, dus ben ik in oktober 2009 weer geopereerd. Na 6 weken kreeg ik weer stekende pijn en ben op 29 december jl voor controle bij de chirurg geweest die mij doorverweest om weer een ego te laten maken. Dit zou gebeuren op 21 januari 2010.
Heb deze datum niet gehaald omdat ik zaterdag 16 januari weer heftige pijnscheutenkreeg en naar de dokterspost ben gegaan. Deze verwees mij gelijk naar het ziekenhuis, waar ik 4 dagen ben opgenomen. Uit alle onderzoeken die ik heb gehad, (waaronder een ct-scan ) hebben ze niks kunnen vinden, dus ben naar huis gestuurt. Mijn eigen chirurg durft mij niet meer voor een derde keer te opereren ok moet maar gaan praten met de chirug die mij een zaterdag hebt onderzocht. Dus voor mij is het afwachten wat er nu gaat gebeuren. Weet wat jullie allemaal meemaken en voelen. Hou jullie op de hoogte

Groetje John ( de_tuinman )
dodi
BerichtGeplaatst: 01-02-2010 21:56 Reageer met quote

Hoi Mannen,
Ik blijf jullie intussen volgen, nu lees ik ook dat er nog meer mannen zijn met hetzelfde probleem, zou het dan toch aan het ingeplante materiaal liggen???
Mike hoe gaat het intussen met je, en Patrick?
Vandaag was mijn eerste werkdag, het is nog meegevallen omdat het een lichte ploeg was, de namiddag dienst is minder zwaar dan de vroege.We zien wel hoe het met de tijd verder gaat.
Het ga jullie nu, (en zeker met de tijd), goed!
Groetjes Dora
Mart van
BerichtGeplaatst: 25-03-2010 19:23 Reageer met quote

Hoi allemaal,

Ik zal mij eerst voorstellen,
Mijn naam is Mart ben 51 jaar en van geslacht man.
Ik ben nu 5 weken geleden geholpen en sinds een paar dagen erna heb ik een zwelling gekregen precies onder de wond,dan moet je denken aan de grote van een rol snoep en een uitstraling van oijn naar mijn onderbeen en in de zijkant van mijn rug (links).
Ik ben meteen terug gegaan naar de polie en volgens hun was het vocht en moest wegtrekken,ik ben nu 5 weken verder en na verscheidenen bezoeken aan de polie/ehbo heb ik het nog steeds en kreeg iedere keer een ander verhaal,littekenweefsel,abses,opgerold matje en nu na een echo zeg men dat het ontstoken vet moet zijn wat vanzelf weg gaat na verloop van tijd.
Maar ik heb grote twijfels dat dat het is want de arts had dit nog niet eerder mee gemaakt en er werdt een opmerking gemaakt dat zij het eigenlijk ook niet weten,de uitstraling naar mijn been en rug wordt erger en nu ga ik een second opinion aanvragen bij een ander ziekenhuis.
Nu is mijn vraag aan juliie dat iemand hier mee bekend is en wat het wel kan zijn,misschien een zenuw of een spier die bekenldt is?
Bij voorbaat dank voor juliie medewerking.

Groet Mart
dodi
BerichtGeplaatst: 25-03-2010 19:34 Reageer met quote

beste Mart,
Probeer even onder de andere site van: pijn na liesbreuk operatie, daar reageren er meer mensen,
Het ga je goed, en hopelijk vind je daar antwoord. Pijn is een teken dat er iets fout is, maar wat? Dat is meestal een zoektocht naar herstel!
Dora
Yusuf
BerichtGeplaatst: 23-03-2011 0:33 Reageer met quote

Hoi ik heb op 8 Juni 2010 liesbreuk operatie gehad. Er werd matje geplaatst sindsdien is mijn leven ellende geworden. Op 28 November 2010 heb ik de mat op eigen initiatief laten verwijderen in Duitsland maar helaas de pijn is niet minder van geworden
ik heb eind januari dit jaar pijnbehandeling middel van injecties gehad in Zeist ook dit heeft niet geholpen.
ik les in dit forum over goede en positieve verhalen over het ziekenhuis in Veldhoven
kan iemand mijn de adres van het ziekenhuis en de namen van betreffende doktoren veldohoven kunnen geven?
Graag hoor ik van jullie hoe het nu met jullie gaat?
Groetjes Yusuf
joop1936
BerichtGeplaatst: 12-04-2011 16:03 Reageer met quote

waar heb je in duitsland laten opereren? Bij mij moet de mat verijderd worden, wegens een infectie.
Jij hebt veel ervaring, in welke ziekenhuizen ben je nog meer geweest? Kun je me iets aanbevelen?
Ik ben op 17 Januarie geopereerd 3 weken was alles goed, daarna begopn de infecte, langs de wond waar de kijkbuis gezeten had en duurt tot nu toe! De mat moet er dus uit!!
HELP, Joop1936
thomas41
BerichtGeplaatst: 14-11-2011 18:23 Reageer met quote

Hallo allemaal,
Ik ben in april geopereerd aan een liesbreuk waarbij drie zenuwen klem zijn komen te zitten.
Na eerst een hoop medicatie lyrica,Zaldiar,Oxycontin en een tens kwam de chirurg in Oss met de oplossing hij heeft me doorgestuurd naar het Maxima medisch Centrum in eindhoven waar vorige week de zenuwen doorgesneden zijn de pijn ben ik nu gelukkig kwijt al wat ik over gehouden heb is een dof gevoel in de onderbuik, het is echt aan te raden om te doen ipv veel medicatie pijnbloks ect voor meer info liespijn.nl
suc6 allemaal
dodi
BerichtGeplaatst: 13-12-2011 23:12 Reageer met quote

Beste Thomas,
Gelukkig ben je geholpen, wel jammer dat die matjes zoveel miserie veroorzaken, he.
Als er nog mensen zijn met deze problemen dan is er een website waar je je verhaal in kwijt kunt, althans toch voor ons, de bekkenbodem problematiek: door de matjes, of netjes ontstaan.
grtjs Dora
vz
BerichtGeplaatst: 17-09-2017 14:11 Reageer met quote

http://www.meshedup.eu/

Hier vind je veel over matjes in de buik na liesbreuk operatie meen ook elders hier gemeld.
Zelf al meer als 10 jaar pijn
vz
BerichtGeplaatst: 17-09-2017 14:19 Reageer met quote

https://radar.avrotros.nl/uitzendingen/gemist/21-03-2016/liesbreukmatjes/

Gegevens liesbreuk matjes bij Radar. moeten verboden worden
Henkje
BerichtGeplaatst: 15-07-2018 10:39 Reageer met quote

Het is weer even geleden dat er een reactie was. Ik ben ook een slachtoffer van het plaatsen van een matje van lies tot lies. Nu nog na vele jaren pijn en last. Zover ik weet is het nu niet meer toegestaan of is er iemand die meer weet Hieronder min verslag van destijds.
• Henk • 2 jaar geleden
Bij mij is bij een dubbele liesbreuk in 1991 nog op de normale manier verholpen. De Chirurg melde toen al ik zie je wel weer terug In 1999 wederom een dubbele liesbreuk en toen werd gemeld dat er nu een laparoscopy behandeling is en met een dag ben je weer thuis, dat bleek echter niet zo , andere mannen mochten naar huis en ik moest nog een nacht blijven Had een opgezwollen penis en pijnlijke testikels. Pas als ik stoelgang gehad zou hebben mocht ik gaan en kreeg medicatie mee. Volgende dag naar huis en over week terug komen .melde toen dat de erectie,s niet ging en pijn had. De Chirurg melde simpel in een jaar is alles in orde. Dat was niet zo en kreeg een blaasontsteking en mijn huisarts dacht aal trombose in de penis en moest bloed prikken PSA was over de 30 Verwezen naar Urologie maar naar een ander ziekenhuis Ruim 7 maanden de vele onderzoeken doorlopen, vergrote prostaat Alle scans gehad van prostaat,penis testikels . De pijn bleef tot ik bijna 1 1/2 jaar op Fisio Bekkenbodem therapie ben geweest. Nu gaat het redelijk,maar in orde is het niet. mijn leeftijd speelt een rol mee nu 81 jaar en moet het er mee doen Oorzaak werd gemeld dat matje van lies tot lies is gezakt tot op de stam penis Nu is alles vergroeid met een laag vet of ??. Verwijderen .....toen kon niet..Ben dus niet blij met deze ingreep Wens anderen veel sterkte, ik had gewoon pech
Index > Gezondheidszorg > brandende pijn na liesbreukoperatie
Pagina 2 van 2  

Vorige  1, 2

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring