Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Seksuologie > Balzak wat lager laten hangen (scrotum huid wat uitrekken)
Auteur Onderwerp: Balzak wat lager laten hangen (scrotum huid wat uitrekken)
ballen59
BerichtGeplaatst: 07-06-2010 13:41 Reageer met quote

Beste mensen,

Een laag hangende balzak vind ik persoonlijk echt een vorm van mannelijkheid. Een laag hangende balzak waar duidelijk je 2 ballen zichtbaar vind ik een mooie balzak om te hebben. Het is voor mij een soort oervorm van kracht en mannelijkheid en vooral bij het vrijen is het heerlijk om je balzak heen en weer te voelen slingeren. Het is ook een heerlijk gevoel om je balzak tegen je benen te hebben bungelen als het weer wat warmer is of je onder de douche staat.

Nu is bij mij er niet echt sprake van een echte laag hangende balzak. Ze zijn ook niet echt strak hoor zeker niet in de douche of bij normaal warm meer. Nu vroeg ik me af of het kwaad kan om rustig aan je balzak wat uit te rekken?
Op internet is daar veel over te lezen en ook over mannen die het doen. Zelf sta ik hier wat huiverig tegenover omdat je geen problemen wil krijgen met je zaadleiders, en je ballen natuurlijk. Maar als je een ring draagt om je balzak heen die goed zit en geen pijn of enige hinder veroorzaakt vroeg ik me af of het dan toch mogelijk is omdat te dragen.
Het is eigenlijk een soort cockring, maar dan iets zwaarder en die je om je balzak heen moet doen. Op deze manier rekt je vel wat uit en kan je er nog een ring onder doen. Wat ze ook zeggen is dat je balzak meer gaat hangen als je ouder wordt.. nou als dat zou is kan ik niet wachten tot me balzak bij wijze van tot op mijn knieƫn hangt.

bvd
maraja
BerichtGeplaatst: 07-06-2010 15:19 Reageer met quote

Arrrgh, op je knieen!! Shocked
Misschien moet je gewoon tevreden zijn met wat je hebt, en dan maar gewoon wachten tot je ouder wordt... Wink Vind het persoonlijk een vies gezicht, zo'n lange zak maar smaken verschillen. Zou er niet zelf aan lopen klooien, wie weet wat je allemaal beschadigd.
Maar ja, het is jouw lichaam en als je dat risico wilt lopen moet je het gewoon proberen!
ballen59
BerichtGeplaatst: 07-06-2010 16:35 Reageer met quote

Haha ja idd maraja smaken verschillen. Ben jij een man of vrouw btw? IK weet niet of het echt klooien is want je kan ook gewoon je balzak in je hand nemen en er zelf een beetje naar beneden trekken. Dat is een beetje hetzelfde idee en niet gevaarlijk voor zover ik weet. Dat is het idee alleen dan met een paar 100 gram zodat het permanent hangt zegmaar.
maraja
BerichtGeplaatst: 07-06-2010 19:19 Reageer met quote

Ik ben een vrouw en vind het echt lelijk Smile met je hand voorzichtig naar beneden trekken is idd te proberen en klinkt ook niet zo gevaarlijk dan permanent een pond ofzo. Denk alleen dat het niet zomaar even te realiseren is en je het wel een tijdje moet volhouden dan; voor het goede doel dus. En als jij het fijn vind, moet je je niet laten tegenhouden door wat een ander vind maar gewoon gaan met die banaan! Iig succes.
satopex
BerichtGeplaatst: 07-06-2010 20:30 Reageer met quote

in de sauna gaan zitten dan gaan ze vanzelf hangen,en als je dan in koud water springt trekken je ballen weer naar boven.dus wil je neuken met hangende ballen moet je het in de sauna doen. Very Happy
ballen59
BerichtGeplaatst: 08-06-2010 0:50 Reageer met quote

Klopt dank je wel, smaken verschillen Wink.

Ik ga er rustig aan beginnen hoor. Geen ponden, misschien 100 gram + ofzo. Als het geen pijn doet in welke vorm dan ook , tinteling etc etc rustig doorzetten dan.
jozef123
BerichtGeplaatst: 26-11-2011 15:09 Reageer met quote

't Is al een tijdje geleden dit topic, dus ik ben benieuwd of er al wat rek in zit.... Behalve dat de zwaartekracht gewoon zijn werk doet (geloof me) heb Ik nog wel een tip: als je je schaamhaar regelmatig gaat scheren moet je ook je scrotumhuid strak trekken. Dat helpt volgens mij in het uitrekken van de zak. Ik doe dat nu een aantal jaren en ik ben ervan overtuigd dat mijn zak veel langer is geworden sinds ik mij scheer. Niet dat ik er blij mee ben, vooral op de fiets is het soms ongemakkelijk, maar als ik je hiermee een plezier kan doen, graag. Ga je scheren. Very Happy
jazzik
BerichtGeplaatst: 31-07-2013 14:41 Reageer met quote

Bekijk volgende site eens, denk dat je hier alles vindt wat je wilt weten over het uitrekken van je balzak.
http://forums.newart.com/phpbb/viewforum.php?f=3&sid=b80c63fddf23b691497f46d3930c1611
Jongen1692
BerichtGeplaatst: 31-07-2013 21:10 Reageer met quote

Ik zou zelf niet zulke soort ringen etc gaan gebruiken. Ik denk niet dat dat echt werkt. Ik denk dat met de hand de huid straktrekken stukke beter werkt.

Huid bijgroeien duurt wel lang en je moet er wel werk in stoppen. Ik denk dat als je er elke dag even voor gaat zitten En de huid overal wat strak trekt dat het wel lukt. Ik rek zelf de huid van mijn penis op zodat deze als een soort voorhuid weer over de eikel komt (ben ongewenst besneden) en dat duurt ook erg lang. Maar lukt wel.
Henkje
BerichtGeplaatst: 09-01-2014 11:55 Reageer met quote

Heb hetzelfde probleen,als je het een probleem wil noemen.Mijn ballen trekken altijd omhoog ,tegen het schaambeen aan Vind dat inderdaad niet leuk en doet wat pijnlijk aan . Alleen als ik in bed wakker wordt hangen ze los op moment dat ik opsta gaan ze omhoog en de boel zit strak Onder de douce krijg ik ze even los maar direct na de douce de boel weer strak Ken het gevoel dus niet dat ze tegen je dijen slingeren Vind het toch vreemd ondanks dat ik vrij grote ballen heb
Andreo
BerichtGeplaatst: 09-01-2014 15:19 Reageer met quote

gelukkig nieuwjaar en de ballen aan iedereen Razz
peter4
BerichtGeplaatst: 30-05-2015 15:09 Reageer met quote

Mijn god,ik wou,dat ik jouw probleem had.Dat je zoiets serieus als "geval" naar voren brengt!
peter4
BerichtGeplaatst: 30-05-2015 15:09 Reageer met quote

Mijn god,ik wou,dat ik jouw probleem had.Dat je zoiets serieus als "geval" naar voren brengt!
Notenboer
BerichtGeplaatst: 28-05-2018 15:11 Reageer met quote

Hallo allemaal, ik heb zelf best wel een grote balzak, mijn ballen waren een tijdje geleden nog groter (maar ik heb ze operatief kleiner laten maken). Ik ben nu 20, en ik vroeg mij af of een operatie de kans op hangballen groter maakt. Dit zou ik niet heel erg vinden trouwens, mij lijkt het wel leuk Smile
Henkje
BerichtGeplaatst: 30-06-2018 10:19 Reageer met quote

Noteboer verteld sprookjes, kleiner maken is onmogelijk. Je bal formaat is bepaald door je pubetijd en dat is meestal rond de 12 t0t 13 jaar Weersinvloeden bepalen of ze lager hangen, Bij het ouder worden gaan ze meer hangen De rek is eruit Lastig met fietsen dan moet je ze opzij gooien of een ander zadel Pretig vind ik wel als je partner ermee speelt Dat blijnt als eens gemeld te zijn Geen idee of partners er aan denken dat te doen......
Index > Seksuologie > Balzak wat lager laten hangen (scrotum huid wat uitrekken)
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring