Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Medicijnen > HEEEEEEELP! Ik blijf doorbloeden ondanks de pil!
Auteur Onderwerp: HEEEEEEELP! Ik blijf doorbloeden ondanks de pil!
evitalolita
BerichtGeplaatst: 24-05-2018 23:08 Reageer met quote

Hoi,

Ik zit met een probleem en ik moet zeggen dat ik het moeilijk vind om erover te praten. Ik slik de pil al een aantal jaren en vanaf ongeveer eind augustus 2017 slik ik een andere, namelijk de Lovette pil, maar dan merkloos en van een andere fabrikant die mijn verzekering wel vergoed.

Ongeveer 2,5 week geleden gestopt om te menstrueren. Na ongeveer 5 dagen zonder pil begon het. Toen ongeveer 4 dagen gemenstrueerd en daarna weer op mijn begindag begonnen. Na 2 tot 3 dagen weer de pil geslikt te hebben stopte het bloeden. Maar dat was na 2 dagen na het stoppen van het bloeden al weer voorbij en begon het weer! Dus ik dacht, doorbraakbloeding of een restje na ofzo! Maar het duurt nu alweer bijna 5 dagen en het stopt maar niet! Het word steeds meer! Ook is het bloed niet normaal. Dan weer super rood en daarna bijna zwart en dan weer rood! Raar patroon... ik heb overigens nergens pijn.

Wat kan dit zijn? Is mijn pil niet sterk genoeg of licht dit aan mij en moet ik naar de dokter? Ik ben seksueel niet actief dus daaraan kan het niet liggen. Wel heb ik sinds kort een pil van een andere fabrikant maar wel met dezelfde stoffen erin als voorheen. Dat wil de verzekering. Zou dit invloed kunnen hebben?

Groetjes!
Koettie
BerichtGeplaatst: 25-05-2018 7:24 Reageer met quote

Wat vervelend. Kan helaas wel eens gebeuren. Als het na de stopweek nog zo is zou ik langs de huisarts gaan voor een andere pil. Soms is het gewoon een rare maand, het is een lichaam en geen machine. Kan komen door stress of het warme weer ofzo.
Maanvrouwtje
BerichtGeplaatst: 26-05-2018 20:45 Reageer met quote

Gebruik van de pil onderdrukt je eigen hormoonhuishouding, het bevordert oestrogeendominantie, ontregelt je cortiscol en het berooft je lichaam van allerlei vitaminen en mineralen, waaronder zink, vitamine B en magnesium. Op de kortere of langere termijn kan dit klachten geven. Het is dus niet ondanks de pil maar dankzij de pil of beter gezegd door de pil.
Heb zelf een pessarium, waardoor geen problemen met hormonen.
Index > Medicijnen > HEEEEEEELP! Ik blijf doorbloeden ondanks de pil!
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring