Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Psyche > Bouilemia nervosa
Auteur Onderwerp: Bouilemia nervosa
Phaedra🐶❤




BerichtGeplaatst: 15-05-2018 13:36 Reageer met quote

Hey ik ben Phaedra 12 en ik vindt mezelf echt veel te dik. Iedereen zegt dat ik juist veel te mager ben. Maar ik vindt mezelf te dik. Een vriendin van mij zegt ook niks te eten dat geloof ik best wel want op school eet ze niks. Ik heb niks gezegd over dat ik niets eet ik heb gewoon gezegd dat t goed met mij gaat. En ondertussen ga ik door met mijn leven.

DIT IS GEEN SCHREEUW OM AANDACHT!

Eerst had ik geen zin meer in mijn leven toen heb ik ook 2 zelfmoordpogingen gedaan allebei gefaald. 1 door afwasmiddel te drinken en de andere door snijden. En toen wou ik mezelf uithongeren maar in plaats daarvan heb ik nu Bouilemia.

Wat moet ik hier nu mee? Sad
Phaedra🐶❤




BerichtGeplaatst: 15-05-2018 13:41 Reageer met quote

Ik zou het leuk vinden als je hierop reageert
Emerald




BerichtGeplaatst: 31-05-2018 16:01 Reageer met quote

Te dik voelen is niet zo heel gek. Mensen met een eetstoornis hebben vaak een tekort aan zink en vitamine B en nog andere stoffen, waardoor de suikerstofwisseling verstoord is. Als je probeert af te vallen door minder te eten raak je spierweefsel in plaats van vetweefsel kwijt, waardoor je je nog steeds te dik kan voelen.
Belangrijk is dan een evenwichtig voedingspatroon, met complexe koolhydraten, eiwitten vetten en vezels bij elk eetmoment, zodat je bloedsuikerspiegel stabiel blijft en je meer spieren dan vet kweekt. Misschien een paar voedingssupplementen om beter in je velletje te zitten en voor je bloedsuikerspiegel.
In elk geval wel hulp erbij zoeken en allereerst met je ouders praten of op school een vertrouwenspersoon in vertrouwen nemen.
Verder zou je wat kunnen hebben aan de site: proud2bme.nl
Index > Psyche > Bouilemia nervosa
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring