Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Gynaecologie > Schaamlipverkleining
Auteur Onderwerp: Schaamlipverkleining
Rojx
BerichtGeplaatst: 28-01-2018 12:56 Reageer met quote

Hoi allemaal, ik ben nieuw hier!
Het is nu bijna 2 weken geleden dat ik een ingreep heb gehad en mijn herstel loopt niet zoals gehoopt.
Ik kreeg meteen de eerste avond al een nabloeding en sindsdien heeft het altijd een klein beetje gebloed. Ik beb dus ook allemaal korstjes.. de zwelling lijkt wel minder te worden.
Echter liet gisteren een korstje los en zag ik opeens twee kleine gaatjes op mijn onderste schaamlip. Heeft iemand enig idee of dit vanzelf weer netjes dichtgroeit? Ik heb komende week mijn nacontrole, dus ik ben erg benieuwd wat ze zeggen. Op dit moment ben ik er echt nog niet blij mee
Maartje66
BerichtGeplaatst: 28-01-2018 13:33 Reageer met quote

Hoi Rojx, ik herken het. Ik ben ruim 3 weken geleden geopereerd en inspecteer wekelijks op zaterdag als ik ook een foto maak. Het was weer wat gevoelig geworden en ik dacht dat het misschien hechtingen waren die irriteerden. Maar geen hechting meer te bekennen, wel 2 gaatjes die er onrustig uitzien. Ik las bij anderen dat het meestal wel langzaam dichtgroeit tenzij het hele open stukken zijn. Ik hou het maar in de gaten nu, dat het niet pijnlijker wordt og groter. Wil geen ontsteking ook. Doet het pijn bij jou en heb je nog hechtingen? Ben benieuwd wat je te horen krijgt bij je controle. Ik heb die pas over 3 weken.
Rojx
BerichtGeplaatst: 28-01-2018 13:56 Reageer met quote

Maartje66,
Vervelend dat jij hetzelfde meemaakt..
Echt pijn doet het niet, maar wel een irritant branderig gevoel.
Op sommige plekken is de hechting al aan het oplossen. A.s. dinsdag willen ze het overige er uit halen. Alleen weet ik zelf niet of dit een goed plan is en of het al niet veels te vroeg is om deze hechtingen eruit te halen. Ik denk dat ik maar even geduld moet hebben tot dinsdag en kijken wat ze erover te zeggen hebben. ik zal je op de hoogte houden
Maartje66
BerichtGeplaatst: 28-01-2018 15:17 Reageer met quote

Je zou denken dat je oplosbare hechtingen kunt laten zitten als je er geen last van hebt. Bij zijn ze ook allemaal opgelost inmiddels. Wie weet had ik meer gaatjes als de hechtingen er eerder uitgehaald waren. Ze zullen wel goed kijken bij je of het voldoende dicht zit toch? Wel extra voorzichtig doen daarna. We moeten geduld hebben, is lange adem maar het is het vast allemaal waard geweest over een paar weken.
Rojx
BerichtGeplaatst: 28-01-2018 15:46 Reageer met quote

Mij is verteld dat ze dit doen om het genezingsproces te versnellen. Maargoed als het er nog niet uitkan, zullen ze dit ook niet doen lijkt mij. Ik hoop echt dat het allemaal goed gaat en het over paar weken het allemaal waard is geweest.
Mdwgb
BerichtGeplaatst: 28-01-2018 16:18 Reageer met quote

Bij mij hadden ze alleen de knoopjes eruit gehaald. Door die knoopjes had ik juist twee kleine gaatjes. Het lijkt alsof ze nu dichtgroeien maar zie nog steeds een opening. Baal daar echt ontzettend van! Ben nu inmiddels 3.5 week verder en had het herstel totaal anders ingeschat. Bij mn bevalling had ik na paar dagen nergens last meer van.

Afgelopen vrijdag voor extra controle geweest omdat ik het niet vertrouwde. Ze gaven aan dat het nog "gezwollen " was en dat je het 6 tot 12 weken de tijd moet geven....
Rojx
BerichtGeplaatst: 28-01-2018 16:49 Reageer met quote

Hebben ze bij jou ook na 2 weken de knoopjes lost gehaald dan? Dat is nu bij mij namelijk wel de bedoeling. Als dat het risico er van is mogen ze die knoopjes nog wel even laten zitten.. ik hoef niet nog meer gaatjes natuurlijk
Mdwgb
BerichtGeplaatst: 28-01-2018 19:15 Reageer met quote

Door die knoopjes had ik juist gaatjes gekregen. Het kon daardoor niet sluiten. Nu de knoopjes eruit zijn, is het iets dichter geworden. Ben blij dat die knoopjes eruit zijn.
Mdwgb
BerichtGeplaatst: 28-01-2018 20:33 Reageer met quote

Knoopjes waren idd na 14 dagen eruit gehaald!

Ik kreeg helaas na mn ingreep ook longontsteking. Jammere hierdoor was/ is dat mn lichaam twee plekken had waar veel energie heen moest. Vermoed dat daardoor mn herstel langzamer is als gebruikelijk.
Rojx
BerichtGeplaatst: 28-01-2018 20:48 Reageer met quote

Balen zeg! Nou hopen dat het snel goed komt.
Ik ben benieuwd hoe het zal zijn als ze de knoopjes loshalen. Ik hoop op een spoedig herstel aangezien ik een drukke periode tegemoet ga.
Mdwgb
BerichtGeplaatst: 29-01-2018 10:23 Reageer met quote

Je zal zien dat het een verademing is! Ik kon erna gelijk beter lopen!
Maartje66
BerichtGeplaatst: 29-01-2018 14:30 Reageer met quote

Apart hoor, ik heb nooit een knoopje gezien Wink
Geloof dat de gaatjes dichtgroeien. Komt wel goed met ons, nu nog een beetje snel Very Happy
Rojx
BerichtGeplaatst: 30-01-2018 17:42 Reageer met quote

Nou dames,
Ben op controle geweest en ze zeiden dat het er rustig uitziet voor 2 weken en dat ik nog even geduld moet hebben. De oneffenheden horen vanzelf weg te trekken, ben benieuwd. Mijn eind controle heb ik over 6 weken, nog inderdaad geduld hebben dus..
Hoop dat het goedkomt!
Maartje66
BerichtGeplaatst: 30-01-2018 18:20 Reageer met quote

Goed om te horen. Is het beter, nu de hechtingen eruit zijn? Gerustgesteld? Ja 2 weken is nog niks eigenlijk hè als je de ervaringen hier leest. Ook mijn 3,5 week nog niet. Eigenlijk moet je per week kijken en niet per dag. Ik denk dat ik met spoelen op het toilet ga stoppen, misschien nog deppen met nat papier. M.i.v. donderdag ga ik weer volledig werken. Ff op wat anders richten Laughing Zou ook weer willen sporten maar niet zeuren, nog 2,5 week Wink
Rojx
BerichtGeplaatst: 30-01-2018 21:00 Reageer met quote

Het voelt wel iets beter ja nu die knoopjes eruit zijn. Echt gerustgesteld ben ik nog niet, maar ook niet negatief. We moeten het maar op ons af laten komen. Mij is geadviseerd om nog wel even te blijven spoelen, maar ik kan me voorstellen dat dat op werk wat lastiger is..succes donderdag!
Mdwgb
BerichtGeplaatst: 31-01-2018 13:09 Reageer met quote

Wat fijn dat je op controle bent geweest! Hadden ze nog iets aangegeven over de "openingen? Ik zit vandaag precies op 4 weken. En links is het nog steeds beetje gezwollen. Waar hebben jullie je laten opereren??
Bo80
BerichtGeplaatst: 18-02-2018 0:28 Reageer met quote

Hallo , ik heb afgelopen donderdag een schaamlipcorrectie gehad , na de operatie bloedde ik niet zo heel veel , maar sinds dag twee verlies ik veel bloed , alsof de kraan open staat Sad ,ik gebruik per keer 2 maandverbanden tegelijk . en ene Kant is 3 keer zo groot dan de andere . Heeft iemand hier ook last van gehad.
neja24
BerichtGeplaatst: 18-02-2018 18:14 Reageer met quote

Mijn vriendin had ook een schaamlipverkleining maar ze had geen problemen na haar operatie Shocked
Anna678
BerichtGeplaatst: 24-02-2018 11:21 Reageer met quote

Heey dames , ik hoop dat er aantal van jullie nog actief is op deze forum . Bij mij is het nu 9 dagen geleden dat ik een schaamlipcorrectie heb gehad. Alleen heb ik sinds 5 dagen last van bruine uitscheiding vanuit de wond en een hele vieze geur.. ook is mijn linker schaamlip weer opgezet . Ik ben heel erg bang dat het ontstoken is . Heeft iemand hier toevallig ook zo iets meegemaakt ?en weet wat ik moet doen Sad Sad
Crying or Very sad
Ladymlj
BerichtGeplaatst: 27-02-2018 10:08 Reageer met quote

Hallo dames ik onderga morgen een schaamlipcorrectie met een clithoodcorrectie nog meer dames die dit tegelijk gehad hebben? En zo ja smeren jullie ook wat op de littekens zodat ze mooier en zachter worden?
Index > Gynaecologie > Schaamlipverkleining
Pagina 124 van 128  

Vorige  1, 2, 3 ... 123, 124, 125, 126, 127, 128  Volgende

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring