Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Neurologie > hersenstichting
Auteur Onderwerp: hersenstichting
Thomas3
BerichtGeplaatst: 13-12-2017 1:11 Reageer met quote

https://www.maxvandaag.nl/programmas/tv/geef-om-je-hersenen/geef-om-je-hersenen-2017/POW_03569037/

Herseninfarct, hersenvliesontsteking, Parkinson en Verlamming zijn de oorzaak niet direct in de hersenen.

Eerst moet je weten waarom gebeurt meestal de verlamming voor mannen aan de rechterkant en bij vrouwen aan de linkerkant. Hier vind je de sleutel voor de oorzaak van deze ziektes.

Tijd: 1.01
Thomas3
BerichtGeplaatst: 14-12-2017 14:08 Reageer met quote

https://mens-en-gezondheid.infonu.nl/diversen/126646-waar-zit-je-lever-waar-zit-je-hart-milt-en-andere-organen.html#waar-ligt-de-lever
In onze lichaam vind je het Lever aan de rechterzijde. De longen aan de beide kanten.

In de 1e 12 uren ademt de rechter neus de zuurstof binnen richting de navel daarna via de linker neus uitademen. In de andere 12 uren ademt de linker neus de zuurstof binnen richting de navel daarna via de rechter neus uitademen.

De rechter long ontvangt de zuurstof en verwerkt het naar het linker long. D.w.z. de linker long bevat de energie-velden die verstuurt naar alle organen en bloedvaten.

Het lichaam zonder bloed betekent het einde.
Het lichaam zonder zuurstof(energie) betekent ook de einde.

Het lichaam kent 2 soorten.
Man en vrouw.
De ombouw van mannen is anders dan de vrouwen. Lever is voor bloedzuivering. Lever zorgt voor de bloed. Longen zorgt voor de zuurstof(energie). Rechts is de lever en links is de long.
Zij hebben beiden het Lever aan de rechterkant. Maar vrouwen hebben nog 1 orgaan meer dan de mannen. De baarmoeder betreft de menstruatie die ook een functie heeft voor bloedzuivering. Als vrouwen dit goed kan gebruiken dan is een voordeel meer dan de nadeel. Daarom is in het algemeen vrouwen leven langer dan de mannen.

Voor mannen is de linkerkant sterker dan de rechterkant. Voor vrouwen is de rechterkant sterker dan de linkerkant.
Daarom zie je meestal de verlamming voor mannen aan de rechterzijde zoals bij Romijn Conen.
Sommige mannen hebben ook aan de linkerzijde of beiden. Hier zie je dat zij hebben meer probleem dan het (Lever).

De wetenschappers zoeken in het algemeen de oorzaak en het probleem in de hersenen voor de ziektes Epilepsie, herseninfarct, dementie of de beroerte.

Zij hebben in het filmpje duidelijk gezegd dat zij weten veel maar nog in de kinderschoenen voor de oplossing.

Want de oorzaak is niet direct komt van de hersenen.
Thomas3
BerichtGeplaatst: 15-12-2017 13:59 Reageer met quote

In onze aarde heb je de Zon, Water en Lucht(zuurstof).
Lucht (zuurstof) wordt verspreidt via de wind. Deze lucht wordt iedere dag, iedere week, iedere maand en iedere jaar beïnvloedt door het Weer. De 4 seizoenen. Lente, zomer, herfst en winter. Ook de temperatuur verandering door de Zon en de Vocht. De temperatuur van lucht(zuurstof) kan daarom om hoog, omlaag, krimpen, strekken of stabiel.

Mens kan niet zonder zuurstof. De temperatuur verandering van zuurstof in het lichaam brengt ook een verandering in alle organen naast het eet/drink/leefgewoonte en stress/trauma.
Hier verandert in 3 verschijnselen.
1) verkoudheid/griep
2) beroerte/verlamming
3) hartstilstand.

De 1e verschijnselen van verkoudheid of griep degene onjuiste maatregelen nemen kan leiden tot allerlei ziektes o.a. Epilepsie, Parkinson, Depressie, Migraine, ME/CVS en de hersenen aandoening.
In de gevorderde fasen kan leiden tot lymfeklierkanker, hersenentumor, longkanker of blaaskanker.
Thomas3
BerichtGeplaatst: 17-12-2017 12:25 Reageer met quote

De andere benaming voor Beroerte is "aanval door wind(lucht)"

Verkoudheid/griep hoort in dit verschijnselen: aanval door wind, maar nog niet aan beroerte toe.

Epilepsie, Parkinson, Depressie, Migraine, ME/CVS en de hersenen aandoening. Later de lymfeklierkanker, hersenentumor, longkanker of blaaskanker hoort in de andere groep van "aanval door wind(lucht)". In de groep van 6 factoren.

De Epilepsie en Migraine horen in 1 van deze 6 factoren. Namelijk de "aanval door vocht".

De lymfeklierkanker, hersenentumor, longkanker of blaaskanker hoort in de gevolgde factor van aanval door vocht. Namelijk "aanval door sputum".

Je hebt 3 soorten sputum.
zichtbaar, onzichtbaar en vocht.

Je zie dat epilepsie treft vooral de baby vanaf de 6e maand, meestal de kinderen vanaf de 12e jaar, vooral de meisjes meer dan de jongen.

De baby vanaf de 6e maand is de oorzaak van epilepsie een indirect verband met de vruchtwater die bij de geboorte per ongeluk in de longen en luchtwegen achtergebleven.

De drink-, eet- en leefgewoonte speelt ook een rol bij de kinderen die vanaf de 12e jaar epilepsie krijgen. Zogenaamde “koude” drink en eetgewoonte.
Voor meisjes heb je ook een verband met de kinderziektes, menstruatie en koorts-proces mee te maken. Dit zie je ook veel bij meisjes vanaf de 12e jaar migraine krijgt. Omdat dit hoort in dezelfde groep en hetzelfde router.

De koorts-proces van verkoudheid, griep en kinderziektes begint vanaf de ruggenmerg richting het hoofd. Tijdens de proces treedt de witte bloedcellen vanuit de beenmerg te verbranden om de infecties/virus te doden, zo zie je hoge koorts en hoofdpijn krijgen, de longen helpt mee met een slijmachtige vocht om dit afval te voeren via hoesten en via de ontlasting.
Op dit moment heb je longontsteking, Je hebt 6 soorten longontsteking, Slechts 1 ervan mag je AB bestrijden. De longontsteking van verkoudheid, griep en kinderziektes hoort helaas niet bij, zelfs gevaarlijk met AB behandelingen.
markson
BerichtGeplaatst: 17-12-2017 21:49 Reageer met quote

Koop uw hoogwaardige laserbeeld perforatiepaspoort, rijbewijzen, ID-kaarten, visa, postzegels, perfect vals geld, diploma's, certificaten, graden, burgerschap, SSN- en SD-kaarten en andere producten voor een aantal landen zoals: VS, Australië, België , Brazilië, Canada, Italië, Finland, Frankrijk, Duitsland, Israël Contact (marksonprint@gmail.com)
https://youtu.be/TU7DYdzOfZ4
Thomas3
BerichtGeplaatst: 18-12-2017 16:53 Reageer met quote

Tijdje geleden een oproep van een schoonheid specialiste die vroeg voor een voet massage behandeling voor € 10,00. De opbrengst geheel naar de goede doel voor KWF.
Ik was aangemeld en tijdens de behandeling vroeg ik haar motivatie? Zij vertelde me dat haar man is net in pensioen en pas geniet van zijn leven met hobby en veel reizen. Eenmaal terug van reizen had hij verkoudheid en grieperige gevoel. Daarna longontsteking die niet overging en zwaar belandt in ziekenhuis. In die maanden met zware AB behandeling was hij zomaar overleden. De diagnose van de artsen was kanker met uitzaaiingen. Daarom deed zij dit actie voor de KWF voor kankeronderzoek.

Heel trieste verhaal. Ik zei tegen haar dat je hebt 6 soorten ontsteking. Dit ontsteking was niet geschikt voor een AB behandeling, hoe zwaar hij nam, hoe erger hij kreeg.

Vertegenwoordig zijn de artsen weinig verstand van de ontstekingen en de griep-proces.

Lang geleden had ik de oorzaak van ME/CVS en ziekte van Lyme iets verteld in Een Vandaag 2012. Toen had ik een gouden tips aan Professor dr. K. de Meirleir gegeven. Zijn theorie met AB behandeling en cognitieve gedragstherapie (CGT) was helemaal verkeer. De oorzaak komt van de verstoring griep-proces. Kijk goed naar de filmpje op tijdstip 1.00. Daar vond je de waarheid. Helaas was hij zo koppig en onwetendheid. 1 maand geleden was op TV programma over kwakzalver/oplichters in Duitsland over de diagnose en behandelingen voor ME/CVS, ziekte van Lyme patiënten met AB behandelingen.

Verdiept in het verhaal van Myra B. Een zakelijke vrouw die alle tijd besteed voor haar baan, zaak en gezin. Weinig rust en slaap. Veel geld verdienen ten kosten van haar gezondheid. Geld kan je veel dingen kopen, maar niet je gezondheid.

https://www.youtube.com/watch?v=xd2E3_M4dss&feature=youtu.be
tijdstip: 1.00
Thomas3
BerichtGeplaatst: 19-12-2017 14:33 Reageer met quote

http://www.levenmetmecvs.nl/behandelingen/dr-de-meirleir/
Basis van de behandeling is vaak het slikken van antibioticakuren. Dit alles om de slechte bacteriën uit te roeien. Na de kuren wordt er direct gestart met het slikken van probiotica, zodat de goede bacteriën weer worden aangevuld.

Degene als behandelaar begint met de basis antibioticakuren, zal de patiënten nooit kunnen genezen.

https://www.me-gids.net/Forum-printview-t-2536-start-0.html
Voelt met CVS/ME een griepje erger dan 'normaal'

Omdat de patiënten en wetenschappers beschouwen griep is een slechte ziekte, daarom kunnen zij de waarheid en de feiten niet vinden.

In het feiten achter de griep is een goede bedoeling van het lichaam om zich te herstellen.
GRIEP is GOED.

De voorouders van griepvirus is geen virus, maar een antistof uit de stamcellen. Door onwetendheid hebben zij de antistof verandert in virussen.

Als de wetenschappers verder willen verdiepen in virussen i.v.m. ME/CVS. Dan moeten zij maar eerst zoeken wat is de voorouders van Pfeiffer.
https://www.me-gids.net/Forum-viewtopic-t-621.html
ME na Pfeiffer

De voorouders van Pfeiffer is BOF. De virus is geen geen virus maar een antistof.

Verkoudheid en griep zijn een ziektes, maar de koorts-proces tijdens de verkoudheid en griep is niet slecht, maar met een goede bedoeling. De lage weerstand en de verstopping in de haarzakjes en huid, de verstopping in de bloedbanen vrijmaken met een koorts-proces.

De longontsteking tijdens dit proces is alleen tijdelijk met een goede bedoeling. Maar wel thuis blijven en rust nemen voor paar dagen. Degene dit longontsteking en hoest als een ziekte te bestrijden heb je kans op allerlei aandoening o.a. epilepsie.

De kinkhoest is een ziekte, maar de hoest heeft een goede bedoeling om de achtergebleven vruchtwater ophoesten en via koorts laten verdampen. Een andere benaming van kinkhoest is 100 dag kinkhoest. D.w.z. na 100 dagen is de kinkhoest zal spontaan genezen. Iedere dag hoest het lichaam 1% het slijm vocht op, na 100 dagen is het luchtwegen en de longen vocht vrij.

Vertegenwoordig zien de wetenschappers kinkhoest als een ernstige ziekte die met vaccins en zware medicaties om dit te bestrijden. Bij ongepaste medicaties heb je kans op allerlei longaandoening naast epilepsie o.a. oorontsteking, Astma en COPD.
Thomas3
BerichtGeplaatst: 20-12-2017 20:18 Reageer met quote

Epilepsie en Migraine horen in de zelfde route en proces met een kleine verschil.

Hoe krijg je epilepsie of migraine?
Waarom krijgen veel patiënten nachtzweten?

Griep of verkoudheid is niet levensgevaarlijk. De koorts-proces tijdens de griep of verkoudheid ook niet gevaarlijk. Het lichaam heeft een temperatuur regelaar die de hoge koorts onder controle houden. Die moment hoge dan 39 graad is het meestal van de tegenwerk van de persoon zelf of de verkeerde medicatie van de huisarts.

Sinds 2009 de griepprik introduceren zie je veel opgevallen geval veel doden in de voorjaar. De ene overleed aan longontsteking, de andere overleed aan longkanker, lymfeklierkanker en hersenentumor. Zij weten totaal niet dit een indirect verband met de griepprik en de koorts-proces daarvan.

Op het moment tijdens de koorts-proces dat de longen de slijmachtige vocht maakt om de afvalstof af te voeren. Bij ongepaste medicatie verstoort het proces dat de slijmachtige vocht achter in de longen blijven hangen dan ontstaan er de afwijkingen in de longen. Zo zie je in de CT-scan zwarte vlekken in de longen. Zo pech krijg je een diagnose LONGKANKER, terwijl je hebt nooit gerookt. Degene 10 jaar geleden al gestopt met roken, een goede voorbeeld van Johan Cruijff, dan verklaart de internist dat wel een verband tussen roken. De ene internist zegt kanker is een eiwit storing, de andere zegt molecuul, DNA, foute celdeling, schimmels, bacterie of virus verandering. Eenmaal een naam KANKER dan meteen operaties, chemokuur en/of bestraling tegen iets die zij niets van weet.
Als iemand kort geleden of lang geleden kanker heeft gehad, dan noemen zij zomaar de diagnose: de uitzaaiingen in de longen, leuker kunnen zij niet maken, wel makkelijker.

DE vaccins van griep, BMR en DTKP zijn veilig getest.
Let wel hier op. IN Laboratorium op dieren in kooien.

Zij hebben totaal geen idee wat gebeurt het als de kinderen direct sporten/renen na het prikken.

De koud bewaarde vaccins geeft altijd een reactie in de "warme bloedbanen" na het prikken. Dit "koude stof" schieten dan omhoog richting de hersenen tijdens het sporten/rennen, een ontsteking ontstaan waar de witte bloedcellen wakker heeft gemaakt tegen dit injectie. Pijn in de arm en roodheid op de plek waar geprikt had. Daarna volgt de koorts-proces en de longontsteking-proces.
Thomas3
BerichtGeplaatst: 21-12-2017 12:37 Reageer met quote

Je ziet dat patiënten vóór de hersentumor epilepsie hebben, de andere epilepsie krijgen na de diagnose hersentumor. 2 ziektes maar 1 probleem.

Primaire hersentumoren en hersenstam tumoren zijn de moeilijkste voor de wetenschappers. Zij weten totaal de oorzaak niet idd. de juiste behandeling. Dat de chemokuur, bestraling en operaties niet helpen dan kunnen zij verder niets mee. Daarom is de genezings-kans voor deze ziektes op 0%.

http://www.stichtingsemmy.nl/ons-verhaal/
genezings-kans nog steeds 0%.

Semmy was op 28 mei 2006 net 4 jaar geworden en dus mocht hij naar de basisschool. Hele dagen op school had Semmy zichtbaar moeite mee. Zo vertelde zijn juf ons.

Jer ziet veel ziektes ontstaan tussen de herfst en de zomer. De weer verandering.

http://www.stichtingsemmy.nl/ons-verhaal/

4 jaar is de tijd voor de DKTP. Na het prikken is niet verstandig direct buiten spelen, sporten of rennen. De "wind tegen" is een factor dit vocht en wind in de opening van de injectie stromen in de bloedbanen. De koud bewaarde vaccins geeft altijd een reactie in de "warme bloedbanen" na het prikken. Dit "koude stof" schieten dan omhoog richting de hersenen tijdens het sporten/rennen, een ontsteking ontstaan waar de witte bloedcellen wakker heeft gemaakt tegen dit injectie. Pijn in de arm en roodheid op de plek waar geprikt had. Daarna volgt de koorts-proces en de longontsteking-proces.

De rest van de reactie zie je duidelijk in de verhaal van Semmy. Een diagnose Hersenstamkanker. Daarna met de verkeerde medicaties leidt tot de genezings-kans op 0%.

In het feiten is een prik 1 leven minder. Degene prik halen is niet verstandig direct te sporten/rennen. Degene direct een diagnose herentumor verklaard. In feit is de medische naam geen herentumor, maar een "aanval door vocht(koude vaccins met witte bloedcellen)". Met een juiste behandeling kan dit makkelijk binnen 2 maanden spontaan laten genezen.

Hier is de 1e voorbeeld dat de tumor en probleem in de hersenen, maar de oorzaak en de oplossing is niet in de hersenen.

Weet je waarom de meeste symptoom van hersentumor en epilepsie is de nachtzweten?
Omdat teveel sputum in de hersenen en bloedbanen dat het lichaam zich met een noodoplossing: de nachtzweten.
Thomas3
BerichtGeplaatst: 23-12-2017 0:19 Reageer met quote

Je ziet veel ziektes ontstaan tussen de herfst en de zomer. De weer verandering.
Je ziet ook veel jongens of meisjes in de laatste middelbare schooljaar ziektes treffen. Examenjaar, verkering, sporten en veel sociale leven.

Het lichaam heeft een grens.

Je ziet veel jeugd die zonder regenjas of paraplu naar school gaan. Met een goede weerstand worden zij niet ziek. Maar met een lage weerstand dan leidt tot een verkoudheid of griep.

Weten jullie wat een exacte verschil tussen verkoudheid en griep??

Degene het weet dan vind hij de sleutel van allerlei ziektes.

Migraine en hersenkanker zijn 2 verschillende ziektes, maar wel op een zelfde route en oorzaak.

Hieronder is de 2e voorbeeld.
http://www.shepostsonline.nl/2017/04/29/sabine-15-neemt-afscheid-gaat-meer-lukken/
Een jaar geleden, op 29 april 2016, krijgt Sabine te horen dat ze een hersentumor heeft. Ze had al tijden last van migraine, maar er bleek veel meer aan de hand: in haar hersenen zat een kwaadaardig gezwel dat bij kinderen bijna nooit voorkomt

Op 16 juli 2016 reist Sabine naar Texas om zich daar te laten behandelen door Dr. Burnzynski. Ze gaat een behandeling van elf maanden tegemoet. Op 17 augustus spring haar broer Sol Wortelboer een gat in de lucht en laat hij weten dat op de hersenscan van zijn zusje geen hersentumor meer te zien is. Toch gaat het een paar maanden later mis. Sabine krijgt onder andere buikvliesontsteking waardoor ze haar medicijnen niet meer slikken. Er worden uitzaaiingen geconstateerd in haar hersenen.

Als zij de oorzaak van migraine goed aanpakt dan kan de hersentumor ook voorkomen.

Om migraine en hersenkanker te verdiepen dan moet je de koorts-proces goed leren kennen. Het geldt ook voor lymfeklierkanker en longkanker. Daarna weet je ook waarom Sabine later buikvliesontsteking kreeg. Ook de oorzaak van andere kankerpatiënte Laura Maaskant. Laura was 15 toen bij haar een tumor ter grootte van een mannenvuist werd geconstateerd die richting haar luchtpijp groeide.

Heeft u kort geleden longontsteking, hoest, verkoudheid of griep gehad?
Wat merk je als u snot niest?
Je zal merken dat je oor dicht klapt of geluid hoort van niezen.
Thomas3
BerichtGeplaatst: 23-12-2017 19:41 Reageer met quote

De oorzaak van lymfeklierkanker is deze slijmachtige vocht niet geheel kan niezen of ophoesten die de richting de oor gaat nestelen. De lymfeklier onder de oor gaat dit opvangen en verwerken, maar wel met de medewerking van het lichaam.
Wanneer het lichaam krijgt geen medewerking, integendeel alleen maar tegenwerk en de slijmachtige vocht wordt alleen maar toegenomen. Zo zie je een verdikte lymfeklier in de hals, net onder de oor.

Op dit moment als behandelaar moet je kijken of de patiënt nog koorts, soms warm en/of soms koud. Dit is de beginfase makkelijk om te genezen.
Als geen koorts, geen warm en geen koud, de verdikte lymfeklier wordt dik en hard dan moet je een andere methode dan de eerst, wel moeilijker, maar met de juiste behandeling is wel kans op een genezing.

Als de lymfeklier in de hals dit niet kan opvangen en de vocht blijft maar toenemen dan stroomt het naar de hersenen. Een hersentumor ontstaan.

Het ontstaan van hersentumor en lymfeklierkanker speelt de koorts/proces hier een grote rol idd. de oplossing.

Het koorts proces begint van het hoofd en het eindigt tot de tenen. Alle hormonen werken hier mee. De 1e hormoonklier die begint zijn de pijnappelklier en de hypofyse. Daarna naar de schildklier.
Je hebt 2 oorzaken van bloedarmoede: 1 tijdens de verstoring bij de verbranding en de 2e is tijdens de proces in de schildklier, hier heb je kans op traag werkende schildklier die bloedarmoede zorgt.

De verstoring in de schildklier heb je ook kans op lymfeklierkanker. Een voorbeeld van ANDRÉ VAN DER TOORN.

De juiste behandeling is niet de verwijdering van lymfeklieren of chemokuur, maar het herstel van de long- en koorts-proces.

Water verbrandt niet, bloed wel. Want bloed bevat de brandstof: suikergehalte.
De verbranding in de pijnappelklier en in de Hypofyse zorgt ook een goede melatonine verdeling in het hele lichaam.

Wat zal het gebeurt als het wordt verstoort??

https://nl.wikipedia.org/wiki/Melatonine
Melatonine heeft receptoren in de volgende weefsels:
centraal zenuwstelsel
maag-darmstelsel
cellen van het afweersysteem
hart- en vaatstelsel
Thomas3
BerichtGeplaatst: 24-12-2017 16:27 Reageer met quote

De verstoring van melatonine hormonen is gigantisch gevolg.

De hart en vaten ziektes
Spier ziektes
Diabetes
Huidaandoening
Hyperventilatie, paniekaanval, evenwichtstoornis
Hoofdpijn, slaap probleem, depressie
ALS, MS, ME/CVS en ziektes van Lyme, Fibromyalgie
Ziekte van crohn en PDS
Weke-delen

Zoveel op te noemen.

Voor vrouwen is het extra kans op de hormonen ziektes en kanker tijdens de menstruatie.

Degene verkoudheid/griep tijdens de menstruatie dat de koorts-proces had ondergedrukt op een verkeerde moment met paracetamol of AB. De ene had LUPUS en de andere had Weke-delen tumor, borstkanker, eierstokkanker, baarmoederhalskanker of baarmoederkanker. Sommigen hebben pigmentvlekken, buikvliesontsteking of ACNES.

De ontstaan van LUPUS is de menstruatie bloed tijdens verkoudheid/griep met een verkeerde medicaties dat de bloed niet naar beneden, maar naar boven in het gezicht stromen.
Lupus is geen huidziektes, ook geen weke-delen ziektes.
Zeker niet erfelijk.
https://www.erfelijkheid.nl/ziektes/systemische-lupus-erythematodes-sle
Thomas3
BerichtGeplaatst: 25-12-2017 13:43 Reageer met quote

https://www.schooltv.nl/video/waar-komt-snot-vandaan-slijm-om-je-lichaam-te-beschermen/

https://www.gezondheidsnet.nl/griep-en-verkoudheid/het-nut-van-slijm-en-snot
Als je neus verstopt is, kan stomen boven een bak heet water en druppelen met een zoutoplossing wat verlichting geven. Ook neusdruppels of –spray met xylometazoline zorgen ervoor dat je weer vrij kunt ademen.

Jaren geleden vind ik de recepten van een bekende TCM-arts die een speciale neusdruppels of –spray voor beroerte, migraine of epilepsie patiënten voorschrift. Na een zoektocht van lymfeklierkanker heb ik de antwoord uiteindelijk gevonden. Een vakkundige behandelaar.

In die jaar geloofde een Primaire hersentumoren patiënt de theorie van de Italiaanse arts Tulio Simonchini, is kanker niets anders dan een schimmel die kan worden geëlimineerd met zuiveringszout. Ik zei tegen hem: kanker(hersentumor is een slijm, een slijmbal. Hij geloofde meer op Tulio Simonchini en de andere wetenschappers waar hij een stichting opgericht en veel miljoenen opgehaald voor onderzoek naar hersenen. Meer dan 10 jaar hebben zij de oorzaak niet gevonden idd de oplossing. Dit jaar was hij heel slecht achteruit gegaan.

Als hij me geloofd en verdiept in slijm en vocht dan is kans op een genezing.

Het moet wel een verandering komen voor de nieuwe leerstoffen in de medische school behalve medicijnen studeren. Anders blijven jullie in de kinderschoenen staan.

Het geldt ook voor de vak Neurologie.
Zenuwenrenbanen en bloedbanen zijn een samenhang. Een zenuwenbaan die iedere neuroloog moet goed leren is de langste zenuwen van het lichaam.

https://www.gezondheidsplein.nl/aandoeningen/ischias/item33603
Ischias is een zenuwpijn die begint in de rug en via de bil doorloopt tot in je been. Het is een pijn in de langste zenuw van je lichaam, de grote beenzenuw, die ook wel nervus ischiadicus wordt genoemd. Deze zenuw begint in je ruggenmerg en loopt via de bil langs de achterkant van het been. Vaak wordt pijn in de lage rug onterecht ischias genoemd.

Het is een onjuiste informatie.
Het is wel de langste zenuw van het lichaam, de aanduiding van Ischias bestaat uit 3, niet 1. 1 van de 3 is de langste, de andere 2 niet. Zij hebben allebei een eigen naam en eigen taak en functie.
Thomas3
BerichtGeplaatst: 26-12-2017 21:03 Reageer met quote

Deze langste zenuw heeft een naam van een orgaan die met vocht mee te maken.
Deze zenuw begint niet alleen in je ruggenmerg en loopt via de bil langs de achterkant van het been. Maar ook via de ruggenmerg richting boven naar de bovenkant van het hoofd en eindigt bij de ogen.
Deze zenuw verbindt met alle zenuwen van alle organen. Je kan dit een hoofdschakelaar zenuw noemen.

Alle zenuwen zijn een samenhang. De Epilepsie zenuw pijn komt direct van dit zenuw.

Als behandelaar moet je heel goed opletten bij Epilepsie behandeling.
1) Is de aanval die buigen naar binnen of naar buiten?
2) Is de aanval alleen in de overdag?
3) Is de aanval alleen in de nacht?
4) is de aanval zowel in de overdag en nacht?
5) Is er sprake van obstipatie?

Aan de hand van de verschijnselen kan de behandeling doelmatig richten.

De probleem van epilepsie zenuw kan de behandelaar makkelijk vinden in de zenuw route van Yin en Yang. Zogenaamde - en +.

Wie Tai-chi heeft gevolgd dan weten zij wat is Yin en Yang.
De zenuw baan van Yin is de voorkant van het lichaam die begint vanaf de "bilnaad" (Perineum pijn), langs de longen en eindigt op de onderlip.
De zenuw baan van Yang is aan de achterkant van het lichaam die begint ook vanaf de "bilnaad" (Perineum pijn) langs de achterhoofd en eindigt op de bovenlip.

De probleem (sputum) ligt in de een of beide zenuw banen. De hoofd verzamel zenuw punt is de bovenkant van het hoofd (plek rondom de pijnappelklier) en de plek net onder de nek, waar voorkant de longen bevindt.

In de route vind je ook de oorzaak en probleem van ACNES.
De pijn die je met 1 vinger kan wijzen rondom de navel.
Thomas3
BerichtGeplaatst: 27-12-2017 16:02 Reageer met quote

In 2009 mag Ferrari met zijn onderzoeksgroep 2,5 miljoen euro gaan besteden aan het onderzoek naar migraine, een ziekte waar twaalf procent van de mensheid aan lijdt,

Nu 8 jaar later verdampt de 2,5 miljoen euro voor de onderzoek. Toen had ik al voorgespeld dat hem niets zal lukken. Ik had toen een gouden tips verteld in de forum van Trosrader met de oorzaak van ziektes van Lyme. Degene de bloedzuiger voor migraine snapt dan vindt hij vroeg of laat de oorzaak en de oplossing. Helaas zowel de behandelaars van bloedzuiger en de wetenschappers hebben deze kans gemist. De methode van bloedzuiger is ook geschikt voor hersentumor, lymfeklierkanker, epilepsie en beroerte. Niet 2 vliegers in een klap, maar talloze vliegers in een klap.

De bloedzuiger om migraine te verlichten bestaat al jaren, maar niemand verdiept de geheim en de oorzaak.

De oorzaak en probleem van Migraine komt ook direct van de langste zenuw van het lichaam, maar in de andere route dan Yin en Yang. Dit zenuwbaan begint vanaf het oog naar de oren en langs de pijnappelklier en hypofyse naar de zijkant, naar beneden en eindigt tot de 4e teen.

https://zembla.bnnvara.nl/nieuws/altijd-hoofdpijn
De plek dat de bloedzuiger had gezuig is het punten precies van deze zenuwenbaan.

De route van Pigmentvlekken in het gezicht ligt ook in deze route.
In het feit is Pigmentvlekken geen huidziektes. In de geneeskunde huidziektes gaat de vakkundige arts niet het huid behandelen, maar de oorzaak.

Tijdje geleden een vrouw die naar een Quasha masseur met Moxa-cupping therapie behandeling. Na de 6e behandeling was een wonder verricht. De pigmentvlekken in haar gezicht was vrijwel verdwenen. Haar vetbuik en overgewicht was aanzienlijk minder. Zij was heel blij dat jaren urineverlies bij hoest was 100% genezen.
Vanaf de 1e behandeling kon je duidelijk zien veel zwarte/paarse afvalstoffen verlost door Quasha en Moxa-therapie. Iedere keer werd de kleur helder. Op de 5e behandeling zag je heel veel vocht uit haar rechterkant van navel tevoren schijn. Na de 6e behandeling was alle problemen opgelost idd. de pigmentvlekken.

Een van haar oorzaak van pigmentvlekken is jaren de spiraaltje die de vocht en bloed verstopping veroorzaakt.
Thomas3
BerichtGeplaatst: 28-12-2017 13:08 Reageer met quote

De onderrug waar de Ischias zenuwpijn ligt, ligt ook de beenmerg die vaak wordt geprikt voor beenmergtransplantatie voor Leukemie of voor de verdoving.

Dit beenmerg moet je als behandelaar absoluut afblijven.
Je hoeft geen miljoenen bouwen voor kinderkanker o.a. een speciale leukemie ziekenhuis.

http://www.prinsesmaximacentrum.nl/nieuwsoverzicht/2012/kika-lanceert-nationale-actie/

De probleem en oorzaak van Leukemie gaat ook vanaf dit beenmerg via de langste zenuw van het lichaam dat de foute celdeling plaatsvinden. Als behandelaar zorgt dit probleem en oorzaak oplost dan hoeft de celdeling niet meer abnormaal delen dan is de Leukemie binnen 2 maanden spontaan genezen.

AIDS hoeft geen miljarden voor onderzoek. Want AIDS is hetzelfde als Leukemie. Een verstoring van koorts-proces waar Leukemie een verstoring van stamcel(antistof) verbranding en AIDS is een aanval door "koud en wind" tijdens de gemeenschap.

De methode die Leukemie kan genezen is ook de methode kan Aids genezen.

De studenten die de vak Neurologie volgen. Vraag maar 1 keer aan de docent.
Hoeveel wervels heeft een mens?
https://nl.wikipedia.org/wiki/Wervelkolom

Als hij 33 of 34 noemt dan zeg je dat goed is.
Daarna vraag je nogmaals hoeveel wervels heeft de volwassen die na het overgang?
De antwoord is niet 33, ook niet 34.
Thomas3
BerichtGeplaatst: 29-12-2017 19:03 Reageer met quote

Het goede antwoord is 26.

https://www.stamcel.org/html/thymusklier.htm
Een van de oorzaak van Alzheimer kan je in de proces van Thymus vinden. Daarnaast speelt de thymus ook een essentiële rol bij de aanmaak van "geheugencellen" die het recept onthouden hoe de afweerstoffen tegen doorgemaakte ziekten moeten worden aangemaakt.

https://mens-en-gezondheid.infonu.nl/spiritueel/136973-heeft-het-hart-een-geheugen.html
Het onderzoek van Paul Pearsall is gebaseerd op de celherinnering theorie. Deze theorie gaat ervan uit dat cellen een geheugen hebben. Informatie zoals smaak, herinneringen en persoonlijkheid wordt volgens deze theorie opgeslagen in onze cellen.

http://www.niernieuws.nl/?action=showcomments&id=8432
Nierschade zorgt ook voor problemen met de hersenen

https://www.hersenstichting.nl/
Parkinson en Alzheimer horen meer bij de Hartstichting en Nierstichting dan de Hersenstichting.

https://www.trouw.nl/home/geheugenverlies-door-hoge-bloeddruk~a67b63e6/
Geheugenverlies door hoge bloeddruk

Je hoeft geen miljoenen onderzoek doen voor Herseninfarct, Hartinfarct, Alzheimer en Beroerte.
De 1e onderzoek is heel belangrijk en weinig geld kost.
Dat is de ware gezicht van Hoge Bloeddruk.
Thomas3
BerichtGeplaatst: 30-12-2017 20:16 Reageer met quote

Het hart lijkt als een startte motor die stuurt bloed en zuurstof naar het hele lichaam.
Vóór of tijdens de verkoudheid zijn de huid poriën automatisch verstopt dat de zuurstof gebrek naar hele lichaamsdelen. Op dit moment verhoogt het Hart de bloed en versnelt de bloedsomloop. Op dit moment als je gaat meten dan heb je Hoge Bloeddruk.
Iedereen heeft een of meer verkoudheid meegemaakt. Iedereen weet dat paar dagen ziek en op het laatst beter wordt altijd direct na het Zweten. Dit zweten opent de huid poriën zodat de zuurstof niet belemmerd wordt.
Koorts tijdens de verkoudheid is noodzakelijk. Na het zweten zijn alle huid poriën geopend. De proces van koorts voldaan dan hoeft het bloeddruk niet meer omhoog.

Een feit is verkoudheid is de probleem niet in de hersenen en in de zenuwen-stelsel. Koorts is niet slecht integendeel noodzakelijk. De hoge bloeddruk is ook tijdelijk noodzakelijk.

Het lichaam kent geen aan en uit knopjes. Als het programma start met hoge bloeddruk en koorts om de huid poriën open maken voor zuurstof toevoer. Dit moet met een afgesloten systeem. Hier wil zeggen thuis blijven en uitzieken.

De paracetamol, AB of hoge bloeddruk verlagende medicijnen moet je heel voorzichtig zijn voor verkoudheid. Want op een verkeerde moment kan grote gevolgen zorgen.

Je hebt verschillende factoren die leidt tot hoge bloeddruk.
1) boosheid
2) depressie
3) lawaai
4) griep
5) kinderziektes

God houdt alle rekening mee met ongevallen. De aderwanden in de bloedbanen heeft een "vochtige vloeistof" die niet alleen zorgt voor goede bloedsomloop, maar ook voor alle onverwachte incidenten. De aderwanden kan tijdelijk " buigen, strekken of krimpen" Deze "vochtige vloeistof" kunnen hartinfarct of herseninfarct"voorkomen. Het lijkt als olie in de motor, soepel en traploos.

Verlagende medicijn voor hoge bloeddruk of plaspillen trekken deze "vochtige vloeistof" langzaam weg. I.p.v. de "chemische vocht van de pillen/medicijnen.

Waarom zijn de laatste jaren doodsoorzaak nummer 1 en 2 zijn Kanker en hart en vaatziektes?
Waarom zijn zoveel hartaandoening o.a. hartoverslagen, hartklopping, lekkende hartkleppen.....?
Thomas3
BerichtGeplaatst: 31-12-2017 17:51 Reageer met quote

https://forum.bodynet.nl/forum/voeding/supplementen/37725-vitaminepillen-en-kanker
het dagelijks slikken van vitamines slecht is omdat vitamines snel vergif wordt als er te veel wordt ingenomen. en er was zelfs een veel grotere kans op kanker. En hart en vaatziektes.

De "vochtige vloeistof" in de bloedvat Komt van de "vocht" van de voeding.
De "vochtige vloeistof" in de bloedvat stroomt ook naar de hersenen. De onnodige medicijnen, plaspillen en vitamines onttrekken dit "vochtige vloeistof". In de loop van tijd een "droog"ontstaan die kans op een hersenbloeding.

https://www.ninefornews.nl/wereldberoemde-hartchirurg-onthult-ware-oorzaak-hartkwalen/
De wereldberoemde hartchirurg Dwight Lundell heeft 25 jaar ervaring in zijn vakgebied, heeft meer dan 5.000 openhartoperaties verricht en moet nu toegeven dat hij ernaast zat.
Enkele jaren geleden werd ontdekt dat ontstekingen in de aderwand de werkelijke oorzaak zijn van hartziekten. Langzamerhand vindt er een paradigmaverschuiving plaats.

Hij ontdekt uiteindelijk een ontsteking in de aderwand, maar hij weet nog steeds niet Waar dit vandaan komt?

Te hoge triglyceriden vatbaar voor hart-en vaatziekten.

De oorzaak komt van de Lever functie en de obstipatie .
Tussen het Lever en Dikkedarm vind je een lange bloedvat zonder kleppen. Dit is ook de enige bloedvat zonder kleppen in het hele lichaam. Dit bloedvat gaat richting het Hart in.

De probleem in het Lever en de probleem in Obstipatie zorgt een druk in deze bloedvat die een ontsteking ontstaan. Niet alleen in de bloedvaten, maar ook buiten de bloedvat die lipoom in de spier en vet weefsel veroorzaakt.
Thomas3
BerichtGeplaatst: 01-01-2018 13:54 Reageer met quote

Tussen het Lever en de dikkedarm vind je de hypofyse-poortader die vervoert zuurstofarm, hormoonrijk bloed van de hypothalamus naar de hypofyse. De leverpoortader vervoert zuurstofarm, voedingsstofrijk bloed van de darmen, maag en milt naar de lever.

Hoe kan een trauma van een obstipatie verandert in een hartaandoening o.a. hartklopping?
Degene al jaren/maanden last van de ontlasting. De trauma zorgt een harde krimp in de dikkedarm. De bloedvat toevoer tussen de dikkedarm en het lever geur en de stinken vocht gaat dan opeens ongewenst open. Waar de bloed en vocht(zuurstof) in de bloedvat aanwezig zijn in het lever dan gaat het automatisch naar de Hypofyse en naar het Hart.

In de Hypofyse dan krijg je allerlei Fysische probleem en depressie. Een chronische hoofdpijn veroorzaakt. In het hart dan krijg je allerlei hartaandoening o.a. lekkende hartkleppen die teveel in vocht in de hartkamer dat die te dik wordt die niet goed sluit. De andere hartklopping of hartoverslag die het hart wil via de klopping de ongewenste vocht en geur naar beneden drukken.

Tijdje geleden heb ik al een goede voorbeeld gegeven.

http://www.soccernews.nl/news/271325/emotionele-van-basten-heeft-last-van-hartkloppingen
Hij had vóór de diagnose al maanden/jaren last van obstipatie.

Iemand die had last van Lipoom, hoofdpijn, hartklopping/hartoverslag en obstipatie. Met een goede methode door een vakkundige arts voor de darm/milt/lever was alle probleem binnen 2 maanden spontaan genezen.
Index > Neurologie > hersenstichting
Pagina 1 van 2  

1, 2  Volgende

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring